2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
12. haftada kesin erkek demişti pazartesi kontrole gittim tas tamam erkek dedi. ben hep kız bekliyodum rüyalarımda hep kız görüyodum
aramıza hosgeldın ben de nıeyse hep kız dıe heveslenmıstım herseyden onemlısı saglı olmasıda kız cocugu tokalar etekler vs gıydırıp kusatması nıeyse bana heyecan verıcı gelıodu :)

12. haftada kesin erkek demişti pazartesi kontrole gittim tas tamam erkek dedi. ben hep kız bekliyodum rüyalarımda hep kız görüyodum
bilinç altın yansımış rüyana cnm.. benimde oğlum olacak ama bir kızım var zaten.. Allah sağlıkla doğumlarını nasip etsin kızı da bir erkeği de..

Ben de dun ilk defa kiyafet alisverisi yaptim kucuk kizima. Arkadasimin instagram ve online sitesi var sekerkavanozu.com ve babykido.com . Asagida aldiklarimi gonderiyorum

Eklentiler

• IMG_20150224_185752.webp
    88,6 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG_20150210_113356.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG_20141026_124459.webp
    52,4 KB · Görüntüleme: 101
  • IMG_20140217_205310.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 99
Çıkmayın canım ya, bak gene topik ilerlemiş yaaa
hala geriden geliyorum deme bana hani yetişmiştin
sağlıklı olsunlarda iğne vız gelir tırıs gider

vermezmi canım yaa. folbiol 5 mg coraspin 100mg glikofen 850mg clexane 0,6 kullanıyorum
bak burda yaklaşık 10 kişi var iğne yaptıran..herkes birbirini anlıyor sıkıntısını sevincini paylaşıyor.yeri geliyor öğüt veriyor...

bilinç altın yansımış rüyana cnm.. benimde oğlum olacak ama bir kızım var zaten.. Allah sağlıkla doğumlarını nasip etsin kızı da bir erkeği de..
noldu bilmiyorum ki biz 4 kız kardeşiz heralde erkek isterim diyodum kız istedim niyeyse
Maşallah canım benim allah hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin
amin canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…