aynen bende iğnelerden delik deşik oldum..bebek için herşeye değer amaay canım inşallah yaapıhtılaşmada var bende ilaçlarla boğuşup duruyorum
hoşgeldin canım, bebeklerimize sağlık sıhhat versin inş.ay canım inşallah yaapıhtılaşmada var bende ilaçlarla boğuşup duruyorum
aramıza hosgeldın ben de nıeyse hep kız dıe heveslenmıstım herseyden onemlısı saglı olmasıda kız cocugu tokalar etekler vs gıydırıp kusatması nıeyse bana heyecan verıcı gelıodu :)12. haftada kesin erkek demişti pazartesi kontrole gittim tas tamam erkek dedi. ben hep kız bekliyodum rüyalarımda hep kız görüyodum
ay canım inşallah yaapıhtılaşmada var bende ilaçlarla boğuşup duruyorum
Napacan kuzum sende adamin gonlunu gorBenimki çok hırçınlaşıyor ya yapmayınca , uyutmuyor beni illa yapacak
olmaz, yılmaz yokvay aanasını tam olarako deılde agustos sonu eylul bası benım dogum o sıcakta sarıp sarmalanmak :S zor olacak
göz atıyorum ama her yorumu didik didik etmiyorum, hangi birine yetişeyim allasen cnmyüs puannbenle kattide en tebelliyiz heralde topiğin .bi göz gezdirip direk son sayfaya dalıyorum ben
kendi çirkindir senin güzelliğini görünce kıskanıyordurbana da aynısını diyorlar kızıyorum ben önceden çirkinmişim demek ki diyorumbir k. validem beni gebelikte çirkenleşmiş buldu fesat nolcaak
bilinç altın yansımış rüyana cnm.. benimde oğlum olacak ama bir kızım var zaten.. Allah sağlıkla doğumlarını nasip etsin kızı da bir erkeği de..12. haftada kesin erkek demişti pazartesi kontrole gittim tas tamam erkek dedi. ben hep kız bekliyodum rüyalarımda hep kız görüyodum
Çıkmayın canım ya, bak gene topik ilerlemiş yaaabizde çıkıyorduk kuzum
aynı şekilde önemli gördüğümü okuyorum diğerlerini direk şutluyorumgöz atıyorum ama her yorumu didik didik etmiyorum, hangi birine yetişeyim allasen cnm
Maşallah canım benim allah hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin12. haftada kesin erkek demişti pazartesi kontrole gittim tas tamam erkek dedi. ben hep kız bekliyodum rüyalarımda hep kız görüyodum
sağlıklı olsunlarda iğne vız gelir tırıs gideraynen bende iğnelerden delik deşik oldum..bebek için herşeye değer ama
vermezmi canım yaa. folbiol 5 mg coraspin 100mg glikofen 850mg clexane 0,6 kullanıyorumBende de var canım.Hergün göbekten iğne vuruyorum kendime.Sana da verdi mi doktorun?
kuzum ben her yerden yeterim sana merak etme burdan faceden o da olmadı whatsapptanÇıkmayın canım ya, bak gene topik ilerlemiş yaaa
hala geriden geliyorum deme bana hani yetişmiştinÇıkmayın canım ya, bak gene topik ilerlemiş yaaa
hala geriden geliyorum deme bana hani yetişmiştinÇıkmayın canım ya, bak gene topik ilerlemiş yaaa
bak burda yaklaşık 10 kişi var iğne yaptıran..herkes birbirini anlıyor sıkıntısını sevincini paylaşıyor.yeri geliyor öğüt veriyor...sağlıklı olsunlarda iğne vız gelir tırıs gider
vermezmi canım yaa. folbiol 5 mg coraspin 100mg glikofen 850mg clexane 0,6 kullanıyorum
Her türlü iletişim aracıyla konuştuk katti valla . yakında cam aç falan diyeceğimkuzum ben her yerden yeterim sana merak etme burdan faceden o da olmadı whatsapptan
Bunların hepsini aldın mı ? Bende bakıyorum şimdiBen de dun ilk defa kiyafet alisverisi yaptim kucuk kizima. Arkadasimin instagram ve online sitesi var sekerkavanozu.com ve babykido.com . Asagida aldiklarimi gonderiyorumEki Görüntüle 1512706 Eki Görüntüle 1512708
noldu bilmiyorum kibilinç altın yansımış rüyana cnm.. benimde oğlum olacak ama bir kızım var zaten.. Allah sağlıkla doğumlarını nasip etsin kızı da bir erkeği de..
amin canım inşallahMaşallah canım benim allah hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?