çok güzeller hayırlı olsun canım.Ben de dun ilk defa kiyafet alisverisi yaptim kucuk kizima. Arkadasimin instagram ve online sitesi var sekerkavanozu.com ve babykido.com . Asagida aldiklarimi gonderiyorumEki Görüntüle 1512706 Eki Görüntüle 1512708
ayyy çok tatlı bunlar kızları giydirmek daha keyifli yaaBen de dun ilk defa kiyafet alisverisi yaptim kucuk kizima. Arkadasimin instagram ve online sitesi var sekerkavanozu.com ve babykido.com . Asagida aldiklarimi gonderiyorumEki Görüntüle 1512706 Eki Görüntüle 1512708
Bana da Cleaxane 0,4 verdi.2 düşük yaptım bende.Çok şükür bu sefer sağlıklı gidiyoruz.Dediğin gibi sağlıklı olsunlar da biz anneler herşeye katlanırız.sağlıklı olsunlarda iğne vız gelir tırıs gider
vermezmi canım yaa. folbiol 5 mg coraspin 100mg glikofen 850mg clexane 0,6 kullanıyorum
Allah hepimizin yardımcısı olsunbak burda yaklaşık 10 kişi var iğne yaptıran..herkes birbirini anlıyor sıkıntısını sevincini paylaşıyor.yeri geliyor öğüt veriyor...
doğum şekli için bişey dedimi doktorunBana da Cleaxane 0,4 verdi.2 düşük yaptım bende.Çok şükür bu sefer sağlıklı gidiyoruz.Dediğin gibi sağlıklı olsunlar da biz anneler herşeye katlanırız.
amin inş canımAllah hepimizin yardımcısı olsun
Bende doktora danıştığımda ıkınma için bir zararı yok bebeğe dedi. Sadece hemoroid olursun bu da kötü bir şey dedi. Bende açılma duymadım hiç. Yine bu cumartesi sorarım mutlaka
hosgeldin cnmm.benimde 3 dusugm oldu;(( ama herzamn poxitif dsnmeliyzselam hatunlar
gebeliğimin başından beri sizi takip ediyorum ne şikayetim varsa burayı okudum normalmidir değilmidir burdan baktım
daha önce iki düşüğüm oldu. 2015 mart annelerindeydim oda düşünce buraya gelmeye korktum açıkcasıhala sizden haberler almaya devam ediyorum hadi dedim bi cesaret hepsinin sonu aynı olcak diye bişey yok ya benide aranıza alırsanız sevinirim
Ben de dun ilk defa kiyafet alisverisi yaptim kucuk kizima. Arkadasimin instagram ve online sitesi var sekerkavanozu.com ve babykido.com . Asagida aldiklarimi gonderiyorumEki Görüntüle 1512706 Eki Görüntüle 1512708
doğum şekli için bişey dedimi doktorun
hoşgeldın :)selam hatunlar
gebeliğimin başından beri sizi takip ediyorum ne şikayetim varsa burayı okudum normalmidir değilmidir burdan baktım
daha önce iki düşüğüm oldu. 2015 mart annelerindeydim oda düşünce buraya gelmeye korktum açıkcasıhala sizden haberler almaya devam ediyorum hadi dedim bi cesaret hepsinin sonu aynı olcak diye bişey yok ya benide aranıza alırsanız sevinirim
anam düşüren düşürene yawhosgeldin cnmm.benimde 3 dusugm oldu;(( ama herzamn poxitif dsnmeliyz
bende 2015 mart olacaktım ama kımyasal gebelık oldu tam gelısmeden dusmustu...nasip yıne buzamanaymıs :)slm canım..hoşgeldin..bende 2015 mart annesiydim.nasibimizde yokmuş.rabbim belkide eylüle nasip etmiştir bizi..
Cumartesi sorarım normalde olmam kabız ama 2 gündür zorladı beni. Bir de çalışıyoruz malum. Şimdi de korkudan lavaboya gidemiyorum. Düzelecek inşallah dün ne dendiyse kullandım, maden suyu , kayısı vs. Bugünde kuru erik alacağım bir arkadaş çok iyi demiş. Bir de patates yemeği yaptım bugün bebiş kilo alır umarımCanım benim doktorum da bir zararı yok ıkınınca bebek çıkacak diye mi korkuyorsun saçmalama demişti :) ama gel gör ki bi ara ağrım var diye paniklemiş ve yakındaki bi acile gitmiştim. Ordaki doktor rahim içerisinde kanama var demişti ve kendimi çok yormuştum o ara misafirim çoktu bundan olabilirmiş, çok ıkınmıştım kabızlık sebebiyle bundan olabilirmiş vs diye cevaplar vermişti ben tabi panik olmuştumha kanamam yoktu gözle görünür, ultrasonda tespit edilmişti ve progestan almıştım bir hafta sonra yok olmuşlardı öyle ciddi değildi yani. şimdi de kendi doktorum uzun süren bi kabızlığım var diye önce duphalac sonrada bi toz verdi. Bence çok ıkınmak evet açılmaya sebebiyet vermez ama hassas bi durum varsa insanı panik edebiliyor ya. Bide bişey olursa korkusu da lavaboya çıkamamaya nedenmiş yani kendimizi kasmamız :) Doktoruna sor bence de :)
ayy allah korusunnn..kocamda benle bırlıkte buyuyo zaten hep oyle kalmayı dusunemıomolmaz, yılmaz yokgöbekli kalmayı mı tercih edersin bakim
Şimdilik birşey konuşmadık doğumla ilgili ama bir seferinde sormuştum.İğneyi ne zaman bırakıcaz diye.Doğumdan bir gün öncesine kadar vurcaksın dedi.Normal doğum ne zaman olucağı belli olmaz aniden başlarsa doğum iğnede vurmuş olursam kanı durduramayabilirler o yüzden planlı bir şekilde sezeryana alıcak 1 gün öncesi de iğneyi bıraktırcak diye düşündüm.
Amma kurmuşum kafamda :) Doktora sorsaydım ya
hepimiz burayamı toplanmışız nebende 2015 mart olacaktım ama kımyasal gebelık oldu tam gelısmeden dusmustu...nasip yıne buzamanaymıs :)
alıyor cnm merak etme normal doğumda 1 gece yatıp eve çıkacaksın ya göbeğini sımsıkı sar, korse falan boşver şu bel için sargılar olur ya onlarla veya şal gibi bişeyle sımsıkı saracaksın gevşedikçe tekrar sıkacaksın bikere bu yöntemle hem göbek kalmıyor hem rahim yerine otururken kanaman olacak ya ağrın da olmuyor.. valla ilk doğumumda 2,5 ay eşimle birlikte olmadım ilk 40 gün zaten kanamam sürdü ama tabi yoğun değil bi geldi bi durdu şeklinde.. sonraki 40 günde annem yasakladı vallabaşka yöntemlerle eşimin ihtiyacını gördüm erkek tabi o kadar dayanamaz.. sonuç 2,5 ay sonra ilişkiye girerken ilk gibi cnm yandı vajina genç kız gibi olmuştu valla anneme çok şey borçluyum, annem ilk doğumdan sonra rahim sarkması yaşamış ameliyat olmuş o yüzden çok hassas bu konuda, ona da ameliyat olduğu dr söylemiş bu yöntemi tabi 1979 yılında ki bir dr.. sonra annem 3 tane daha doğuruyor ve çok şükür bi daha o sorunu yaşamıyor.. ve görsen demezsin 8 torunu var hala formda yani..
bende 2015 mart olacaktım ama kımyasal gebelık oldu tam gelısmeden dusmustu...nasip yıne buzamanaymıs :)
çatlak oluşmuştur kabızlık varmıydı..anüs fissür olabilirslm kizlar canim cok sikkin cunku bugun afedersiniz makatimdan kan geldi buyuk abdesti yaparken ikindim baktim pecetede de kan vardi benim gibi olan oldu mu hic vajinamdan gelmismidir dedim peceteyle sildim birsey yoktu makatimdan geldi eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?