2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
sağlıklı olsunlarda iğne vız gelir tırıs gider

vermezmi canım yaa. folbiol 5 mg coraspin 100mg glikofen 850mg clexane 0,6 kullanıyorum
Bana da Cleaxane 0,4 verdi.2 düşük yaptım bende.Çok şükür bu sefer sağlıklı gidiyoruz.Dediğin gibi sağlıklı olsunlar da biz anneler herşeye katlanırız.

Bende doktora danıştığımda ıkınma için bir zararı yok bebeğe dedi. Sadece hemoroid olursun bu da kötü bir şey dedi. Bende açılma duymadım hiç. Yine bu cumartesi sorarım mutlaka

Canım benim doktorum da bir zararı yok ıkınınca bebek çıkacak diye mi korkuyorsun saçmalama demişti :) ama gel gör ki bi ara ağrım var diye paniklemiş ve yakındaki bi acile gitmiştim. Ordaki doktor rahim içerisinde kanama var demişti ve kendimi çok yormuştum o ara misafirim çoktu bundan olabilirmiş, çok ıkınmıştım kabızlık sebebiyle bundan olabilirmiş vs diye cevaplar vermişti ben tabi panik olmuştum ha kanamam yoktu gözle görünür, ultrasonda tespit edilmişti ve progestan almıştım bir hafta sonra yok olmuşlardı öyle ciddi değildi yani. şimdi de kendi doktorum uzun süren bi kabızlığım var diye önce duphalac sonrada bi toz verdi. Bence çok ıkınmak evet açılmaya sebebiyet vermez ama hassas bi durum varsa insanı panik edebiliyor ya. Bide bişey olursa korkusu da lavaboya çıkamamaya nedenmiş yani kendimizi kasmamız :) Doktoruna sor bence de :)

hosgeldin cnmm.benimde 3 dusugm oldu;(( ama herzamn poxitif dsnmeliyz

doğum şekli için bişey dedimi doktorun

Şimdilik birşey konuşmadık doğumla ilgili ama bir seferinde sormuştum.İğneyi ne zaman bırakıcaz diye.Doğumdan bir gün öncesine kadar vurcaksın dedi.Normal doğum ne zaman olucağı belli olmaz aniden başlarsa doğum iğnede vurmuş olursam kanı durduramayabilirler o yüzden planlı bir şekilde sezeryana alıcak 1 gün öncesi de iğneyi bıraktırcak diye düşündüm.
Amma kurmuşum kafamda :) Doktora sorsaydım ya

hoşgeldın :)

hosgeldin cnmm.benimde 3 dusugm oldu;(( ama herzamn poxitif dsnmeliyz
anam düşüren düşürene yaw yediğimizdenmidir içtiğimizdenmidir atalarımızdan mirasmıdır anlamadım gittibukadar çok düşük yaşayan olduğunu bilmiyordum ben çevremdede çok varmış hiç bişeyden haberimiz yok tabi insanın başına gelince herşeyi öğreniyo

Cumartesi sorarım normalde olmam kabız ama 2 gündür zorladı beni. Bir de çalışıyoruz malum. Şimdi de korkudan lavaboya gidemiyorum. Düzelecek inşallah dün ne dendiyse kullandım, maden suyu , kayısı vs. Bugünde kuru erik alacağım bir arkadaş çok iyi demiş. Bir de patates yemeği yaptım bugün bebiş kilo alır umarım

slm kizlar canim cok sikkin cunku bugun afedersiniz makatimdan kan geldi buyuk abdesti yaparken ikindim baktim pecetede de kan vardi benim gibi olan oldu mu hic vajinamdan gelmismidir dedim peceteyle sildim birsey yoktu makatimdan geldi eminim

bana önce bebek çok kıymetli sezeryan olcan dedi. sonra herşey çok iyi normalde yapabilirsin haberin olsun dedi

bende 2015 mart olacaktım ama kımyasal gebelık oldu tam gelısmeden dusmustu...nasip yıne buzamanaymıs :)
hepimiz burayamı toplanmışız ne

Katti ben oğlumu kaybettiğimde normal doğum yapmıştım. Dediğin gibi karnımı sarmıştı annem ve anneannem :) 40gün lohusalıktı dinen yasağımız vardı zaten. Sonrasında da doktorum 1 ay korunma verdi, yani yasağımız yoktu ama hamile kalmak yasaktı :) bunu rahmin toparlanmasını için istiyorum dikkatli ol demişti. Ve 1 ayın sonundaki kontrolümde rahmin eski haline gelmiş demişti :) hem rahmin toparlanması, hem rahim sarkmaması için önemliymiş. Bir de bana bi egzersiz söylemişlerdi. Tuvaletin gelince tutarsın ya hani böyle kendini sıkarsın. bunu egzersiz olarak gün içinde aklına geldikçe yapmak gerekiyormuş. Hamilelikten önce de yapıyordum bu rahim sarkmasını engellermiş, rahim kaslarını geliştirirmiş :) bir de ilerleyen yaşlarda idrar kaçırma problemini de önlermiş :)

slm kizlar canim cok sikkin cunku bugun afedersiniz makatimdan kan geldi buyuk abdesti yaparken ikindim baktim pecetede de kan vardi benim gibi olan oldu mu hic vajinamdan gelmismidir dedim peceteyle sildim birsey yoktu makatimdan geldi eminim
çatlak oluşmuştur kabızlık varmıydı..anüs fissür olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…