2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
slm kizlar canim cok sikkin cunku bugun afedersiniz makatimdan kan geldi buyuk abdesti yaparken ikindim baktim pecetede de kan vardi benim gibi olan oldu mu hic vajinamdan gelmismidir dedim peceteyle sildim birsey yoktu makatimdan geldi eminim
Benim de ilk zamanlarda makatımdan gelmişti. canını sıkma canım ara ara tuvalette takip et bakalım. Vajinanı peçeteyle silip baktığında bir şey yoksa korkma .

geçmiş olsun canım, benim arkadaş bunu 25.haftada yaşadı, açılması olmuş hastanede de yattı, şimdi çok temkinli devam ediyor, doktor ilaç verdi onu kullanıyor. kabızlık iyi değil, bi şekilde çare bulmak gerek Allah korusun. kimse endişe etsin diye yazmıyorum gördüğüm bir örneği paylaşıyorum..

canım kayısıydı elmaydı erikti bunları aç karınla ye üzerine su iç. ben gebelikten önce kabızlıkla çok uğraştım meyve yiyip üzerine bol su içmekle çaresini buldum başka bişey kar etmedi 10 gün tuvalete hiç çıkamadığımı bilirim düşün artık

Benim de ilk zamanlarda makatımdan gelmişti.
o zaman basür sorunun başlamış cnm.. baloncuklar zorlamadan dolayı çatlayınca kanaman olur.. kızım hamileyken bende oldum zorlanmadığım sürece sıkıntı yaratmıyor ama 2. doğumdan sonra ne olur bilmem..

Kızlar merhaba uzun zamandır bende sessiz takipçilerdendim yeni üye oldum. İnşallah vakit buldukça bende size yazmaya çalışacağım. 20+5 haftalık hamileyim ve bebeğimiz erkek, beni de aranıza alırsanız çok sevinirim. Daha yeniyim yanlış yere yazmamışımdır inş

slm kizlar canim cok sikkin cunku bugun afedersiniz makatimdan kan geldi buyuk abdesti yaparken ikindim baktim pecetede de kan vardi benim gibi olan oldu mu hic vajinamdan gelmismidir dedim peceteyle sildim birsey yoktu makatimdan geldi eminim

vajinadan değildir canım olas kahvarengi leke gelmeye devam ederdi. muhtemelen zorlanmadan olmuştur. doktoruna danışırsan rahatlatacak bi ilaç verir

mrb.hoşgeldin..çağrım işe yaradı sanırım..haa şöyle ya sessiz sessiz oku nereye kadar dımı..Rabbim hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin inş

çatlak oluşmuştur kabızlık varmıydı..anüs fissür olabilir
Kabizlik oluyordu dun birde aci biber yedim iyice tetikledi herhalde
Benim de ilk zamanlarda makatımdan gelmişti. canını sıkma canım ara ara tuvalette takip et bakalım. Vajinanı peçeteyle silip baktığında bir şey yoksa korkma .
evet vajinamda yoktu hic..tskip edicem mutlaka

katti ikinci 40 günden bahsetti yanlış anlamadıysam..ayrıca bu topikte müslüman olmayanlarda olabilir..
Tabiki olabilir bende zaten müslümanlıkta olduğunu belirttim özellikle :)diğer dinleri bilmiyorum :)evet bizde kattiyle yazıştık bende diğer 40günden bahsettiğini msjı dikkatli okuyunca anladım zaten :)normal bir kpnuda konuşuldu bitti ..

Evet başına gelince sanki bir anda çoğalmış gibi oluyor :) algıda seçicilik herhalde demiştik biz de. Ben de 2014aralık annesiydim ama nasip olmadı.. melek oğlumun doğması gereken günlerde öğrendim bu oğlumu, kaybettiğim aylarda da inşallah bu oğlumu alacağım kucağıma :) rabbim acıları göstermesin hel mutluluklarını yaşatsın inşallah

Başlamış olabilir katticim. Uzun bir süre kabız olmamıştım. Şu 2 gün zorladı işte geçmezse doktoruma danışcam bakalım.

bide perine masajı var yırtık olmasın diye
cnm yırtık olmasın diye bi çizik atıyor drlar ama daha mantıklı neşter vurmaları şekilsiz olacağına onlar doğru yöne doğru çiziyor ve doğum kolaylaşıyor ayrıca dikiş atılması sıkılaşması açısındanda oldukça iyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…