Benim de ilk zamanlarda makatımdan gelmişti. canını sıkma canım ara ara tuvalette takip et bakalım. Vajinanı peçeteyle silip baktığında bir şey yoksa korkma .slm kizlar canim cok sikkin cunku bugun afedersiniz makatimdan kan geldi buyuk abdesti yaparken ikindim baktim pecetede de kan vardi benim gibi olan oldu mu hic vajinamdan gelmismidir dedim peceteyle sildim birsey yoktu makatimdan geldi eminim
Ya valla benim ki hamileliğimde çok kilo aldı ya sizinki de öyle mi ?ayy allah korusunnn..kocamda benle bırlıkte buyuyo zaten hep oyle kalmayı dusunemıom
evet cnm kegel egzersizi.. oldukça faydalı her açıdan..bunu egzersiz olarak gün içinde aklına geldikçe yapmak gerekiyormuş.
Canım benim doktorum da bir zararı yok ıkınınca bebek çıkacak diye mi korkuyorsun saçmalama demişti :) ama gel gör ki bi ara ağrım var diye paniklemiş ve yakındaki bi acile gitmiştim. Ordaki doktor rahim içerisinde kanama var demişti ve kendimi çok yormuştum o ara misafirim çoktu bundan olabilirmiş, çok ıkınmıştım kabızlık sebebiyle bundan olabilirmiş vs diye cevaplar vermişti ben tabi panik olmuştumha kanamam yoktu gözle görünür, ultrasonda tespit edilmişti ve progestan almıştım bir hafta sonra yok olmuşlardı öyle ciddi değildi yani. şimdi de kendi doktorum uzun süren bi kabızlığım var diye önce duphalac sonrada bi toz verdi. Bence çok ıkınmak evet açılmaya sebebiyet vermez ama hassas bi durum varsa insanı panik edebiliyor ya. Bide bişey olursa korkusu da lavaboya çıkamamaya nedenmiş yani kendimizi kasmamız :) Doktoruna sor bence de :)
canım kayısıydı elmaydı erikti bunları aç karınla ye üzerine su iç. ben gebelikten önce kabızlıkla çok uğraştım meyve yiyip üzerine bol su içmekle çaresini buldum başka bişey kar etmediCumartesi sorarım normalde olmam kabız ama 2 gündür zorladı beni. Bir de çalışıyoruz malum. Şimdi de korkudan lavaboya gidemiyorum. Düzelecek inşallah dün ne dendiyse kullandım, maden suyu , kayısı vs. Bugünde kuru erik alacağım bir arkadaş çok iyi demiş. Bir de patates yemeği yaptım bugün bebiş kilo alır umarım
o zaman basür sorunun başlamış cnm.. baloncuklar zorlamadan dolayı çatlayınca kanaman olur.. kızım hamileyken bende oldum zorlanmadığım sürece sıkıntı yaratmıyor ama 2. doğumdan sonra ne olur bilmem..Benim de ilk zamanlarda makatımdan gelmişti.
Son aylarda doğuma girmeden önce hem yürüyüş hem kegel egzersizi diyorlar doğrudur değil mi ?evet cnm kegel egzersizi.. oldukça faydalı her açıdan..
slm kizlar canim cok sikkin cunku bugun afedersiniz makatimdan kan geldi buyuk abdesti yaparken ikindim baktim pecetede de kan vardi benim gibi olan oldu mu hic vajinamdan gelmismidir dedim peceteyle sildim birsey yoktu makatimdan geldi eminim
bide perine masajı var yırtık olmasın diyeSon aylarda doğuma girmeden önce hem yürüyüş hem kegel egzersizi diyorlar doğrudur değil mi ?
mrb.hoşgeldin..çağrım işe yaradı sanırım..haa şöyle ya sessiz sessiz oku nereye kadar dımı..Rabbim hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşKızlar merhaba uzun zamandır bende sessiz takipçilerdendim yeni üye oldum. İnşallah vakit buldukça bende size yazmaya çalışacağım. 20+5 haftalık hamileyim ve bebeğimiz erkek, beni de aranıza alırsanız çok sevinirim. Daha yeniyim yanlış yere yazmamışımdır inş
Ayy cok sirinler hayirli ugurlu olsun insaAllah canim saglikla bebegin kullansin cicilerini :)))bebisime
aynı şekilde önemli gördüğümü okuyorum diğerlerini direk şutluyorum
Kabizlik oluyordu dun birde aci biber yedim iyice tetikledi herhaldeçatlak oluşmuştur kabızlık varmıydı..anüs fissür olabilir
evet vajinamda yoktu hic..tskip edicem mutlakaBenim de ilk zamanlarda makatımdan gelmişti. canını sıkma canım ara ara tuvalette takip et bakalım. Vajinanı peçeteyle silip baktığında bir şey yoksa korkma .
evet cnm aslında her daim yapmalı her tuvalette her ilişkide.. o zaman doğuma otomatik hazırlamış oluyorsun..Son aylarda doğuma girmeden önce hem yürüyüş hem kegel egzersizi diyorlar doğrudur değil mi ?
Tabiki olabilir bende zaten müslümanlıkta olduğunu belirttim özellikle :)diğer dinleri bilmiyorum :)evet bizde kattiyle yazıştık bende diğer 40günden bahsettiğini msjı dikkatli okuyunca anladım zaten :)normal bir kpnuda konuşuldu bitti ..katti ikinci 40 günden bahsetti yanlış anlamadıysam..ayrıca bu topikte müslüman olmayanlarda olabilir..
anam düşüren düşürene yawyediğimizdenmidir içtiğimizdenmidir atalarımızdan mirasmıdır anlamadım gitti bukadar çok düşük yaşayan olduğunu bilmiyordum ben çevremdede çok varmış hiç bişeyden haberimiz yok tabi insanın başına gelince herşeyi öğreniyo
Başlamış olabilir katticim. Uzun bir süre kabız olmamıştım. Şu 2 gün zorladı işte geçmezse doktoruma danışcam bakalım.o zaman basür sorunun başlamış cnm.. baloncuklar zorlamadan dolayı çatlayınca kanaman olur.. kızım hamileyken bende oldum zorlanmadığım sürece sıkıntı yaratmıyor ama 2. doğumdan sonra ne olur bilmem..
cnm yırtık olmasın diye bi çizik atıyor drlar ama daha mantıklı neşter vurmaları şekilsiz olacağına onlar doğru yöne doğru çiziyor ve doğum kolaylaşıyor ayrıca dikiş atılması sıkılaşması açısındanda oldukça iyi..bide perine masajı var yırtık olmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?