çok ıkındıysan hemeroid olmuş olabilirsin tuvaletini yaptıktan sonra acı sızı oldu mu?vajinadan değildir canım olas kahvarengi leke gelmeye devam ederdi. muhtemelen zorlanmadan olmuştur. doktoruna danışırsan rahatlatacak bi ilaç verir
aynen bende bişey yazıyorum işime bakıyorum.sayfalar sanki donmuş aynı yerinde sayıyor.bazende uçmuş gitmiş oluyorAynen canım ya işim olmuyo başında bekliyorum yenileyip duruyorum tık yok bi evrak getir götür almış basını gitmiş .
Cumartesi sorarım normalde olmam kabız ama 2 gündür zorladı beni. Bir de çalışıyoruz malum. Şimdi de korkudan lavaboya gidemiyorum. Düzelecek inşallah dün ne dendiyse kullandım, maden suyu , kayısı vs. Bugünde kuru erik alacağım bir arkadaş çok iyi demiş. Bir de patates yemeği yaptım bugün bebiş kilo alır umarım
canım çatlaktır o...dikkat et şimdiden. ilerleyince hemoroid oluyorKabizlik oluyordu dun birde aci biber yedim iyice tetikledi herhalde
evet vajinamda yoktu hic..tskip edicem mutlaka
ben o dikiş konusunda çok kararsızım ya ama şöyle düşünüyorum tıbbi gereklilik varsa suni sancı epizyotomi sezeryan hepsine evet. ama olmaması için hem dua hem gerekli çalışma önlem ve gayreti göstermek lazımcnm yırtık olmasın diye bi çizik atıyor drlar ama daha mantıklı neşter vurmaları şekilsiz olacağına onlar doğru yöne doğru çiziyor ve doğum kolaylaşıyor ayrıca dikiş atılması sıkılaşması açısındanda oldukça iyi..
oy maşallah kuzuyaaKızlaaaar benimki bugün çok yaramaz. Şimdi tam üç defa dışarıdan da gördüm hareketini. Yavrum yaaa :)
Yok canım doğru yere yazmışsın . Hayırlı olsun bebeğin ve hoş geldinKızlar merhaba uzun zamandır bende sessiz takipçilerdendim yeni üye oldum. İnşallah vakit buldukça bende size yazmaya çalışacağım. 20+5 haftalık hamileyim ve bebeğimiz erkek, beni de aranıza alırsanız çok sevinirim. Daha yeniyim yanlış yere yazmamışımdır inş
Evet cnm makatimda aci vardiçok ıkındıysan hemeroid olmuş olabilirsin tuvaletini yaptıktan sonra acı sızı oldu mu?
evet cnm kegel egzersizi.. oldukça faydalı her açıdan..
oy ne güzel maşallah sizeKızlaaaar benimki bugün çok yaramaz. Şimdi tam üç defa dışarıdan da gördüm hareketini. Yavrum yaaa :)
Bir dahakine ozen gosterecem zeytinyag kaysi erik incir ne varsa yiyip tuketicemcanım çatlaktır o...dikkat et şimdiden. ilerleyince hemoroid oluyor
Benimki de çok hareketli ama dışardan henüz göremedim . Umarım yakında daha net görülür.Kızlaaaar benimki bugün çok yaramaz. Şimdi tam üç defa dışarıdan da gördüm hareketini. Yavrum yaaa :)
aç karnına sabah ye üzerine su iç bol...zeytinyağıda faydalıBir dahakine ozen gosterecem zeytinyag kaysi erik incir ne varsa yiyip tuketicem
bide perine masajı var yırtık olmasın diye
canım annem sürekli söyler göbek deliğin ağrı yapar bebek büyüdükçe bazen yırtıp dışarı çıkıcakmış gibi hissedersin diye. göbek fıtığı olduğu zaman göbek deliği hizasında bi tümsek oluşuyo.Kızlar benim göbek deliğim acıyor bazen kötü düşünmek istemiyorum ama bi arkadaş burda göbek fıtığı gibi birseyden bahsetmişti nasıl birsey ki acaba o nasıl anlaşılıyor acaba
Saol cnmaç karnına sabah ye üzerine su iç bol...zeytinyağıda faydalı
nette 34. haftada başlanır yazıyo bende doktoruma sorcam bakim ne diycek daha var gitmeme inşallah unutmamBu da zeytinyağı eşliğinde demişlerdi bana ki son aylarda değil de en geç bu zamanlarda başla demişlerdi sankibir bilen vardır ama elbet topiğimizde
Bu arada çok hızlı ilerliyorsunuz yaaa heh yetiştim diyorum sonra cevap yazana kadar hooop bi bakıyorum daha da bi birikmiş gene
canım annem sürekli söyler göbek deliğin ağrı yapar bebek büyüdükçe bazen yırtıp dışarı çıkıcakmış gibi hissedersin diye. göbek fıtığı olduğu zaman göbek deliği hizasında bi tümsek oluşuyo.
kızlar bu göbek fıtığı bebeklerde çok oluyo annemin tavsiyesi çocuk ağlarken karnından tutun hatta göbek düştükten sonra karnını sarınki fıtık olmasın. eltimin iki çocuğunda fıtık var. aneme söyleyince bunları mutlaka yap dedi. çocuk çok ağlarsa fıtık oluyomuş kendini kastığı için
Tamam canım bunu da deneyeyim . Panik yapmamaya gayret ediyorum elimden geldiğince bakalım başarılı olabilecek miyim . Bu arada sayfalar hakikaten bugün çok hızlıAnaam sonraki sayfalarda panik oldum mesajını görünce ben de kızdımdı kendime yazmasaydım diye ama bu mesajın çok panik içermiyormuş sevindimBak eczacı bi arkadaşım bi tarif verdi bana :) günkurusu ile kuru eriği birazcık suda yumuşayana kadar haşlıyorsun. Sonra bunları çekirdeklerini temizleyip blendırdan geçiyorsun. Biraz kıvamlı olması dert değil çünkü dolapta bekletcekmişiz ve içerken içerisine sıcak su ekleyip ılık olarak içmeliymişiz. Sonuçtan daha ilk kullanımda memnun kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?