2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
haberin bile olmuyor cnm ben kızımı erken dünyaya getirdim açılma var sancı yoktu mecbur suni sancı verildi ve kesik atılmış anlamadım bile 3 dikişle kapatmıştı dr.. kendiliğinden düşüyor dikiş ve zamanla izi bile kalmıyor.. tabi dr da çok önemli.. yani demem o ki sormuyor sana o an ne gerekiyorsa onu yapıyor , farkında bile olmuyorsun..

Benim de bebekken göbek fıtığı oluşmuş aba gebeliğe kadar hiç önemsemedim ancak hamilelikten sonra göbek deliğimin üzerinde sertlik oluştu. Geçen hafta kontörümde doktoruma sordum gebelikte müdahale edemeyiz ama sorun olmaz dedi. Çok yorulunca ağrı yapıyor ama dinlenince geçiyor. Annem söyler benimki de bebekken ağlamaktan olmuş.

Belmacım patates barsağını sıkar canım unutma tabi bol bol ye bebiş için ama kabızlığın normale dönünce ye; bu günlerde zeytinyağlı sebze yesen daha iyi ; tabi sen bilirsin canım

slm kizlar canim cok sikkin cunku bugun afedersiniz makatimdan kan geldi buyuk abdesti yaparken ikindim baktim pecetede de kan vardi benim gibi olan oldu mu hic vajinamdan gelmismidir dedim peceteyle sildim birsey yoktu makatimdan geldi eminim
Oluyo canım bi kere de bende oldu çok ikinmaktan zorlamaktan damarlar çatlıyor o yüzden bol sıvı tüket kabız olmamaya bak çok normalmış bende çok korkmustum ama

orası öyle canım diyorum ya gerekiyosa herşeye evet. bende sancı olayını merak ediyorum benim adet sancılarım çok şiddetliydi. bide narkoz yemeden kürtaj olmuşluğum gayet sancılı rahim filmi çekilmişliğim var bunlardan fazlaysa zatnen otomatik şekerim tansiyonum düşer ben bayılırım adet sancısı çekerken şekerim düşüyoda

Belmacım patates barsağını sıkar canım unutma tabi bol bol ye bebiş için ama kabızlığın normale dönünce ye; bu günlerde zeytinyağlı sebze yesen daha iyi ; tabi sen bilirsin canım
Pufffffffff o da var. Kilo alsın diye benimki ufak ya biraz. Zeytinyağlı sebze yiyorum sürekli ama . Şu cumartesi gelsin bir an önce

bu fıtık zamanla geçiyomuş geçmezse ameliyat ediliyomuş. inşallah sorun yaşamazsın. benim göbekdeliğimde çok derin
yazın ayrıyeten tentürdiyotla bakım yapıyorum

Kızlar benim göbek deliğim acıyor bazen kötü düşünmek istemiyorum ama bi arkadaş burda göbek fıtığı gibi birseyden bahsetmişti nasıl birsey ki acaba o nasıl anlaşılıyor acaba

Kötü düşünme de valla son iki haftadır sanki göbek deliğim yırtılıyormuş gibiyim.. Ve geçen gün farkettim ki pörtlemiş olan zavallı göbek deliğimin içerisnde minik kırmızı bi çizgi var güreşçiler gibi yağlanan ben minicik göbek deliğimi unutmuşum ve o da çatlama belirtisi göstermeye başlamış :) şimdi her akşam özellikle göbek deliğime ve çevresine sürüyorum ağrısı baya azaldı :)

benim oğlum da 2,5 yaşındayken ateşlenmişti çok yükseldi fitil verdiler, fitili vermeye çalışırken aşırı kastı kendini ve çok bağırdı. o ara zaten çok bağırıyordu, demekki olacağı da varmış fıtık oldu, fıtık ameliyatı oldu sonra da.. Allah gerektirmesin. tutmak fayda ediyorsa tutalım hakkaten.. bazı insanların fıtığa yatkın olurmuş karın zarı..

bir boğa kadını daha inşallah güzel haberlerle dönersin cnm.. benimde 11 mayıs doğum günüm bende aynı güne dr randevusu aldım eşimde izin aldı o günü gezip tozarak geçirmeyi planlıyoruz

Hayırlısı cnm ya çok heyecanlıyım bide tam ümraniyede gidiceğim yer inş tomaların biber gazlarının ortasında kalmam

Ya hani ishal durumunda patates yedirirler ya, ben nette kabızlık durumunda da yumuşattığını okumuştum anlamlı gelmemişti ama denedim. Patatesi haşlıyorum, üzerine boolca zeytinyağı gezdirip tüketiyorum ve ıkınmam gerekmiyor kabız bile olsam acaba psikolojik mi ki?

canım eğer doğuma karşı sancılardan vs korkun varsa "hypnobirthing-mongan yöntemi" diye bir kitap var. kesinlikle tavsiye ederim normal doğumdan bırak korkmayı can atarsın normal olsun diye:) ben de normal çok istiyorum kısmetse.. ilki sezeryan ama bunda sezeryan sonrası normal doğum deneyeceğim eğer herşey yolunda giderse. eğer buradaki doktoruma tam güven duyamazsam türkiyeye gideceğim, orada da bunu destekleyen bir doktor buldum konuştum.. hayırlısıyla nasip etsin Allahım.. tekrar sezeryan istemiyorum yani en azından gerekirse olsun...

slm kizlar canim cok sikkin cunku bugun afedersiniz makatimdan kan geldi buyuk abdesti yaparken ikindim baktim pecetede de kan vardi benim gibi olan oldu mu hic vajinamdan gelmismidir dedim peceteyle sildim birsey yoktu makatimdan geldi eminim
Canım barsağını zorlamışsın çatlamıştır; ya da hemoroittendir yani ekşi tuzlu acı şeyler yeyince kanar; bana ara ara olur korkma birkaç gün yumuşak tuvalete çıkmaya çalış sebze ye; eğer üst üste sert yaparsan geçmesi gecikir; ama kanın rengi taze kan gibi değilde beklemiş kan gibi koyu renkse ve devam ederse o zaman bi cerraha danışmak gerekir o kan barsağın yukarı kısımlarından olabilir ki tehlikelidir yani bu Kısım seni endişelendirmesin bilgin olsun diye söylüyorum; senin ki muhtemelen zorlanmaktandır canım kontrole gidince druna da danışırsın

napıo kız gece aranıza mı girio annen yoksa

Pufffffffff o da var. Kilo alsın diye benimki ufak ya biraz. Zeytinyağlı sebze yiyorum sürekli ama . Şu cumartesi gelsin bir an önce
canım süt ürünleri besler bebği. bide fazla abartmazsan günde 1 tane hurma yiyebilirsin. ben et balık yumurta tavuk yiyemiyorum ama doktorum bebek çok iyi dedi. yiyemediğin şeyler için kendini zorlama canın ne istiyosa onu ye dedi. hurmayı abartmamak lazım hatta önlem olsun diye bi taneden fazla yemiyorum ben doktoruma da sordum yiyebilirmiyim diye ye dedi. herşeyden ye ama abartma dedi. zaten sakın kilo alma diyip duruyo o yüzden hiç bişeyi rutin yapmıyorum hurmamda itti zaten uzun zamandır yiyemiyorum hem tatlı isteğinide bastırıyo

öyleymiş canım sebepler birleşince olanlar oluyo işte. ince bi tülbentle çok sıkmadan karnını sarcakmışım göbek düştükten sonra

O zaman iyi canım her bünye farklı tepki verebiliyor; o zaman patatese devam tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…