2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

ben de severim ama çok yapmıyorum aklıma gelmiyor patates :)) haşlayıp ezip üzerine yoğurt vs sos falan yapıyorlar ya çok güzel oluyor mesela.. nım nım :))

kesinlikle o kucağına alma isteği için istiyorum normal doğumu inan:) benimki çokşükür iyi de bi sezeryandı, eve ertesi gün çıktım ve hiç yatmadım. ona rağmen normal hep içimde kaldı. Allah nasip etsin. normal doğumun artıları o kadar çok ki.. adı üstünde normal.. ama sezeryan da iyi ki var, çok zor durumlar olabiliyor, o durumlar için..

cidden hep gidip gelenlere Allah kolaylık versin hamileyken çok zormuş bizimkide soğuktu ama ben bırakır mıyım sordum durdum kendide yanındaki kıza yazdırırken bilgileri söyledi zaten çektiklerinin hepsini video olarak verdi renkli resmimizde var açıklamalı yazan bi kagıtta verdi canm hepsi detayına kadar yazıyor içim rahatladı yaa kendime çok dikkat ediyorm ben onada bağladım bu ilerlemeyi

evet bi de bebeğinizle konuşun diyor ya o benim için çok zor

maş maş :)
ya bizede cd verdi ve 3 sayfalık ayrıntılı birşeyler ama inan hiç bişi anlamadım ölçümlerle direk pc den yazdırdı 5 gün önden gidiyor ya zaten ondan da sormadım açıkçası bide 2 ci bebiş daha rahat oluyor insan yada bazı şeylerde :)
bende eve gelir gelmez cd yi abisine izlettim :)

savha arkadaşım bebeğin pek güzel maşallah. Ben de çok heyecanlıyım iki gün kaldı yavruşumu görmeye. Neye benziyor acaba :)
Rüyalarımda minnak yuvarlak yüzlü kara kaşlı bi bebiş görüyorum bakalım nasıl olacak :))

Anammmmmmm maşallah kızına ya 2 haftada 160 gr çok iyi almış , benimki de 1 hafta geriden geliyordu cumartesi gideceğim bende inşallah tamamlamıştır arayı.

Taze kandi canim insallaH gecer tesekkur ederim...

çok güzel bişi ya geçsin çabucak 2 gün inş. :)

Oluyo canım bi kere de bende oldu çok ikinmaktan zorlamaktan damarlar çatlıyor o yüzden bol sıvı tüket kabız olmamaya bak çok normalmış bende çok korkmustum ama
Neyseki bir tek ben yasamamisim saol cnm...
kabız olmamaya çok dikkat vajinadan gelmemiştir korkma ama yediklerine dikkat et fazla ıkınmamaya çalış hamilelikte oluomuş bende ilk üç ay yaşamıştım ilk 3 ay ve son 3 ay olur demişti doktorum
ozen gostericem cnm teskkurler...

Canım kardeşimde 2'li testini devlette yaptırmıştı, 5 dk sürmüş ve ekranı sadece doktor görüyormuş.
Sorun olsa söylerdi, iyi demiş çok şükür...
Bebeği göremedin diye özele en az 150-200 TL verme istersen, sen bilirsin tabi...

selam kızlar. göbeğim artık benden bağımsız bi şekilde hareket ediyor ben 46,5 kiloyla hamile kaldm şuan 55 kiloyum ilk defa 55 olunca vücudumdaki değişikliklere hayret ediyorum. bacağımda kılcal damar çıkmış görür görmez sıcak soğuk kopres yaptm bi faydası olurmu bilmem ama sanırım 9. aya kadar dahada çoğalcak varmı bi öneriniz

yaaaaaa kızlar :) göbüşümü gören teyzelerin direk oğlun mu olcak demesine aşırı mutlu oluyorum :) var mı benim gibi göbüşün farkedilmesinden hoşlanan :)))))))))))))))
Benim hamile olduğumu da artık fark ediyorlar. Geçen hatta biri yer verdi. He he çok mutlu oldum. Ama ben en çok şuna seviniyorum göbeğin küçük kilo almamışsın diyorlar:)

Ayyyy son cümleyi demeyeydin iyiydi
Dün aşı oldum, gece üstüne yatamadım, hala da ağrıyor.

perihan90 canım aynı şeyi bende 17. haftada 3lü testte yaşadım. ultrason doktoru ekranı çevirmedi ve yorum bile yapmadı artık ben sordum dayanamadım sağlığı yerinde mi dedim evet herşey yolunda görünüyor dedi başkada ağzını bıçak açmadı haa pardon bide cinsiyeti erkek dedi. 5 dk ya sürdü ya sürmedi. o kontrolü saymazsam bebişimi en son 14. haftada gördüm ve içim çok buruk o yüzden 21. haftada özel muayenehaneye gidip 4 boyutluya giricem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…