- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
Patates canavarı gibiyim ben ya küçükken anneannem seni patatesçiye vercem derdi bana o kadar çok seviyorumkipatatesin faydası olsun daha ne isterim modundayım yani bir de patates bebeğin gelişimine de faydalıymış diye duydum :) çok patates tüketiyorum rsmen patates aşeriyorum ben yaa :)) kahveyle hiç aram yok midemi çok fena yapan nadir yiyecek içeceklerden ama zeytini de deneyeyim bakalım :)
Korkma sancı konusunda bence :) hani ilk geceyi abartan insanlar vardır ya, doğum olayı da öyle bence :) olumsuz herkese tıka kulaklarınıben oğlumu suni sancıyla doğurmak zorunda kalmıştım ve ölü bir bebek ve hiç suyum kalmamıştı.. Adet sancısı çekmem, bu zamana kadar iki yada üç kere sancılı adet olmuşumdur o kadar yani :) ama normal doğumu tek geçerim :) en kötüsü yaşadığımmış. Sancın yok, doğuma katkı sağlayabilecek kendini itebilecek canlı bi bebek yok, o bebeğin ilerlemesini sağlayacak suyum da yok ve zaman kısıtlamam vardı çünkü beni zehirlemişti ama o kadar stres altındayken bile hiç de öldürmedi yani :) son ana kadar bekleyip normal olması için dua edeceğim bunda da. Sezeryan olup rahatça kucağına alamamaktan daha iyidir başta azcık sancı bence :) mecburi sezeryan olursak da napalım kısmetimiz böyleymiş deriz
cidden hep gidip gelenlere Allah kolaylık versin hamileyken çok zormuşaynı bizim yaşadığımız olayı yaşamışsınız ya dün bizde arabasız kaldık ve 2 vesait gittik çok zormuş yaresmen çılkım çıktı.
maş çokta güzel ilerlemiş gelişimi ay ben sormaya çekindim ya kilosunu boyunu çok soğuktu dr
bu hatun dünyaca ünlü bi ebeymiş adı "Ina May Gaskin". bende ninni söylüyorum hamileyken söylenen ninnileri doğuncada bebeğe söyleyince daha çabuk sakinleşiyomuş bebekkendi kendine söylemek biraz tuhaf oluyo ama
maş maş :)cidden hep gidip gelenlere Allah kolaylık versin hamileyken çok zormuşbizimkide soğuktu ama ben bırakır mıyım sordum durdum kendide yanındaki kıza yazdırırken bilgileri söyledi zaten çektiklerinin hepsini video olarak verdi renkli resmimizde var açıklamalı yazan bi kagıtta verdi canm hepsi detayına kadar yazıyor içim rahatladı yaa kendime çok dikkat ediyorm ben onada bağladım bu ilerlemeyi
yanlızken konuşuyorum vallah çokta hoşuma gidiyor inanki :) amaaaa oğlum yanımdayken karnımı annem diye sevsem efendim anne diye yanıma geliyor ya bi tuhaf olmuyor değilimevet bi de bebeğinizle konuşun diyor ya o benim için çok zor
Anammmmmmm maşallah kızına yakızlar tek tek yazmıyayım dedim doktordan geldim çook yoruldum eşim iş değiştirdi arabamz gitti daha verilmedi o yüzden otobüsle gitmek zorunda kaldık ve çok yoruldum neyse gittik yarım saat sürdü ilk olarak renkli resmini gösterdi yüzü bana benziyor kızımın :) sonra boyuna kilosuna baktı 428 gr 26 cm çıktı diye hatrlıyrm sonra organlarına baktı herşey yolunda dedi hatta oyun oynadı birazda ellerini tuttu salladı ayagını tutmaya çalıştı ağzını açıp kapıyor oy çok güzel keşke heeeep böyle görsek neyseki videosunu verdi onu izlicem bi süre2 haftada 160 gr almış bebeğim ilk gittigimizde zayıftı ama ben düzenli ve sık beslenmeye bağlıyorm bunu 21+2yim kızım 21+3 çıktı en son 1 hafta geriden geliyordu tavsiyem tok gidin
Taze kandi canim insallaH gecer tesekkur ederim...Canım barsağını zorlamışsın çatlamıştır; ya da hemoroittendir yani ekşi tuzlu acı şeyler yeyince kanar; bana ara ara olur korkma birkaç gün yumuşak tuvalete çıkmaya çalış sebze ye; eğer üst üste sert yaparsan geçmesi gecikir; ama kanın rengi taze kan gibi değilde beklemiş kan gibi koyu renkse ve devam ederse o zaman bi cerraha danışmak gerekir o kan barsağın yukarı kısımlarından olabilir ki tehlikelidir yani bu Kısım seni endişelendirmesin bilgin olsun diye söylüyorum; senin ki muhtemelen zorlanmaktandır canım kontrole gidince druna da danışırsın
çok güzel bişi ya geçsin çabucak 2 gün inş. :)savha arkadaşım bebeğin pek güzel maşallah. Ben de çok heyecanlıyım iki gün kaldı yavruşumu görmeye. Neye benziyor acaba :)
Rüyalarımda minnak yuvarlak yüzlü kara kaşlı bi bebiş görüyorum bakalım nasıl olacak :))
Neyseki bir tek ben yasamamisim saol cnm...Oluyo canım bi kere de bende oldu çok ikinmaktan zorlamaktan damarlar çatlıyor o yüzden bol sıvı tüket kabız olmamaya bak çok normalmış bende çok korkmustum ama
ozen gostericem cnm teskkurler...kabız olmamaya çok dikkat vajinadan gelmemiştir korkma ama yediklerine dikkat et fazla ıkınmamaya çalış hamilelikte oluomuş bende ilk üç ay yaşamıştım ilk 3 ay ve son 3 ay olur demişti doktorum
göbek deliğinde değişiklik varmı..dışardan fark ediliyor.
Yazarım canım.boyu kilosu nasılmış.ben geldim eve cnm güzel haberler aldık çok şükür sende gidince yaz sonuçlarını mrk ediyorum :)
Ayyy inşallahhh.. Unutmaya çalışayım bari yoksa heyecandan duramıcamçok güzel bişi ya geçsin çabucak 2 gün inş. :)
Az önce yazdim ama kimse cevap vermeditekrar yaziyrm.ben devlette detayliya girdm ama detayli demeye 2000 sahit lazimm yani 5 dk bile surmedi ve bebegi gormedm cnku ultrason ekrani dra donuktu.karsida baska bi ekran yoktu.yaniii hic detayli gibi degildi.hic bisey soylemedi.iyi diyip gectii sizce ozelde tekrar girmelimiyim.hic tatmn olmadm mutsz hissedyrm.bebisime bakamadm bileee
Benim hamile olduğumu da artık fark ediyorlar. Geçen hatta biri yer verdi. He he çok mutlu oldum. Ama ben en çok şuna seviniyorum göbeğin küçük kilo almamışsın diyorlar:)yaaaaaa kızlar :) göbüşümü gören teyzelerin direk oğlun mu olcak demesine aşırı mutlu oluyorum :) var mı benim gibi göbüşün farkedilmesinden hoşlanan :)))))))))))))))
Ayyyy son cümleyi demeyeydin iyiydiVurulurken bir şey olmuyor zaten. Onda sıkıntı yok. Gece ağrı yaptı ama hemşire uyarmıştı zaten. Ayrıca mecbur yaptırcaz ve doğum yapmaktan bahsediyoruz. Aşı - doğum ilişkisi deve- kulak ilişkisi gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?