2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar bir önceki sayfada sorularima cvp verebilecek yok mu?
ama cnm tam doktora sormalık soruların demekki kimse benzer bişey yaşamamış ki yorum yapmamış, biz akıllı bir formuz bilmediğimiz konuda yorum yapıp yanlış yönlendirmeyiz kimseyi

kızlarrrrrrrr ya doğumdan ben de çok korkuyorum, ne yapacaz ya çok acıyor diyorlar. ben ilk gece bile çok sıkıntı yaşadım. çok sıkıntılıyım bu konularda

Korkmamak için kendini telkin etmeye başla bence :) düşünsene acı çekeceğiz ama sonunda en güzel duyguya kavuşacağız sana dünyada senden başka kimse yokmuş gibi bakan minnacık bişeye kavuşacağız ilk gece konusunda ben de biraz strese girmiştim açıkcası ama sonra düşündüm dedim yahu bu kadar acı veren, hayatının şokunu yaşatan bişe olsa her anne baba evladının evlenmesini istermiydi aynı şekilde doğum bazılarının anlattığı gibi inanılmaz bi acı veriyor olsa travmatik bi olgu olurdu :) e o zaman millet niye 2. yada 3. çocuklarını doğuruyor hem çok şükür tıp çok ilerledi çok şanslıyız bak hiiç dayanamazsak epidural normal istiyorum deriz nolcak :) en olmadı baktık başaramıyoruz doktorumuz bize sormadan uyutur zaten mecburi sezercik olur minikler :)

amin canım inş. senin içinde sevindim doğumla bütün problemlerini sıkıntılarını atmana rabbim kolaylık versin hepiğmize tabi herkes kendi tecrübesinden pay biçerek yazıo bizde değerlendiriyoruz tecrübesiz olarak ama şimdiden söylediklerinizin hepsini yaşadım benim gibi olanda çok vardır blogta sanırım 2 doğumdada bi toparlanma ve acı eşiği var sezeryanda doğum sonrası çileler başlıo normalde doğum anı ve 1 hafta süren ağrılar var acıdan kaçış yok hakkımızda hayırlısı konuyu açtım ama doğumda kılcal damarlarımdan kurtulcağımada çok sevindim

amin cnm amin.. biz biliyoruz neyin ne olduğunu bence tecrübeli olmak korkuyu bastrıyor neyin ne olacağı belli en azından bizim için ilk olanlara Allah yardım etsin bin tane soru oluyor kafalarında..

Canim ben evlenmeden önce doğum olayi beni çok korkuturdu hatta evlendigimde yaklasik 4gun kadar cinsel iliski gerceklesmemisti.. Velhasil kelam evlendigimin ertesi ayi hamile kaldim gecen yaz kanamali bi gebelik geciriyordum ve 2gece bel ve kasik agridindan uyuyamamistim megersem dogum sancilariymis sonradan ogrendim.. o gece yogun bi kanamayla egitim arastirma hastanesine gittim ve orada gecirdigim en kotu geceydi 1 gun kaldim acilmam olmus ve bana suni sanci verdiler saatlerce tek basima sancilarla kivrandim kimse ilgilenmiyor oradaki atmosfer berbatti Allahim beni.kurtar die surekli bagiriyordum.. Nihayetinde bi ikinma geldi ve 3aylikken dogum yaptim.. Ve bir hafiflik geldi kendini oyle rahat hissediyorsun ki...Ve ben yasadigim bu kotu deneyimime ragmen bu gebeligimdede Allah izin verirse Normal dogum istiyorum aynen acı ceke ceke ve insaAllah sonunda yavrumuzuda kucagimiza alıriz hepimiz.. Allahim kimseye acı yasatmasin.. Cok uzattim paylasmak istedim ... Sağlikli gebelikler herkese..

ben sadece bi kişi duydum o kadar zor değil 30 dk acı cektim , bitti gitti diyen . rabbim hayırlısını nasip etsin sağlıkla su gibi inş

inşallah canım duyduğun kişi moralimi dahada yükseklere taşıdı şuan ben etrafımdaki kimseden duymadım daha artık yaşayıp görcez nasıl olduğunu

yanlızken konuşuyorum vallah çokta hoşuma gidiyor inanki :) amaaaa oğlum yanımdayken karnımı annem diye sevsem efendim anne diye yanıma geliyor ya bi tuhaf olmuyor değilim

bende de bazen hafiften bi suçluluk oluyor sanki oğlumun pabucu dama atılacak gibi vs: )) arkadaşlarım diyordu ben de öyle hissetmeye başladım:)

amin cnm amin.. biz biliyoruz neyin ne olduğunu bence tecrübeli olmak korkuyu bastrıyor neyin ne olacağı belli en azından bizim için ilk olanlara Allah yardım etsin bin tane soru oluyor kafalarında..
Amin çatır çatır doğurcam inşallah acıymış vs. Ne yapayım yani olacaksa olacak . Ertesi gün unuturum ömür boyu sürecek değil ya .( bak bak bunları ben diyorum he ) Yalnız ben nişan geldikten sonra , sancılar sıklaşıncaya kadar evde duracağım. Sancılar hafif sıklaşınca bir duş alayım ılık bir duş , saatime bakarım kaç dakika da bir geliyor diye ona göre giderim diye temenni ediyorum. İnşallah öyle olur. Hastanede sancı çekip beklemektense , evde sancılar sıklaşana kadar beklerim diyorum. Hastane biraz ıstıraplı oluyor diye duydum , hep bakılıyor ya ne kadar açılma var diye. İnşallah herşey böyle normal gider ama .

ben sadece bi kişi duydum o kadar zor değil 30 dk acı cektim , bitti gitti diyen . rabbim hayırlısını nasip etsin sağlıkla su gibi inş
cnm 3-4 saat yoğun sancı süreci ama en yoğun ve dinmeyen aralıksız olan son 20-30 dk ondan bahsetmiştir 30 dk derken.. bende suni sancıyla 2,5 saat yoğun sancı süreci çektim ama son 30 dk önden çektiğim 2 saate bedeldi.. Rabbim soluklan dinlen diye ara veriyor sancılara dayanılmaz bir durum değil emin ol ki ben parmağım kanasa ağlayan bir insandım doğumla birlikte acı eşiğimde yükseldi

gönlüne göre doğum yaşa cnm.. bende kızımdaki gibi olsun istiyorum açılmam olsunda sancı her türlü veriliyor suni de olsa.. ama açılma olmadan sancı çekmek çok uzun sürüyor.. öyle yada böyle gelip geçecek..

normal dogum cok güzel bir duygu.dogumdan sonra her kadın yaşamalı bu duyguyu dedim.suni sancı aldım.
evet, sancı çok kötü ama dogumda acı hissetmiyorsunuz kesi atılmış onu bile hissetmedim zaten uyuşturuyorlar.
bir an önce doğurayımda bitsin artık diyorsun.bebek çıktıktan sonra sancı falan kalmıyor rahatlıyorsun.
benimde korkularim vardi ama hep dua ettim normal olsun diye.zaten doktorumada normal istiyorum dedim.
sancim geldiginde hic korku falan yoktu.
sevincle hastaneye gittim.
sezaryan şu yönden iyi değil. biraz üşüttüklerinde yada karnına baskı yapıldığı zaman,dikiş yerleri acıyan oluyor.
bir çok dezavantajı var.
bünyeden bünyeye değişir tabi.
mecburi olmadıkça sezaryan iyi değil.

canım yaaa cok uzuldum senın bebegını dogduktan sonra mı kaybettın ne olduki özel degilse merak ettim yaa..allah sımdıkıne uzun omurler versın ınsallah

İşte o önemli ya ne kadar açılman olursa o kadar iyi. Umarım benim de hemen açılır da çok beklemem. Yoksa bekleyeceğiz açılmasını

rahatladım biraz canım doğru diyorsun dua edip şükretmek gerek , sonrası olayın akışına bırakmak belki de en doğrusu . başa gelen çekilir. benim doktorum epiduralı hiç önermiyor. sonrasında baş ağrısı vs sıkıntı çeken hastası çok oluyormuş. onun zamanını açılmasını çok iyi zamanlamak gerek diye sanırım. şimdilik benimki de normal gözüküyor ama son ana kadar hiç belli olmuyor. bazen su azaldı bazen açılma olmadı bazen bebek uygun pozisyonda değil diye . hayırlısı olsun bakalım

inşallah canım duyduğun kişi moralimi dahada yükseklere taşıdı şuan ben etrafımdaki kimseden duymadım daha artık yaşayıp görcez nasıl olduğunu

Valla bak ben önceki mesajlarımda yazmıştım ben ölü olan ve suyu bitmiş olan oğlumu suni sancı ile doğurdum ve hastaneye yatışım, doğumum ve ardından kürtaja alınıp sonrasında uyanıp eve çıkmam toplamda 5-6 saat gibi bişeydi :) elhamdülillah çok kolaydı. öyle abartarak anlatanlara inanmıyorum bu yüzden :) bizim milletimizin kanında var yahu herşeyi abartmak inan ki korkmana gerek yok :)) dua et bol bol :) sen kendini hazırlarsan, kafandaki korkuları azaltırsan ve kolay bi doğumum olacak inşallah diye düşünürsen bence kolay normal doğum yapma şansın artar bunları yazan benim ama ben de bazen korkmuyor değilim. Bu da hamileliğin şanından olsa gerek :)) doktor bebeğimiz biraz kilolu dediğinde hep "ya bu ne kadar büyürse büyüsün çıkacağı yer sabit kalcak. Ya tombik olursa nasıl sığcak nasıl doğurcam ben" diye stres de oluyorum ama içerde kalcak halleri yok ya ya biz doğurcaz, ya doktor çıkarcak ama illa çıkcaklar :)) haticeyi boşver neticeye odaklan sen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…