2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
belma girdi bi şekilde cıkcak oyle dusun

yaaaaaa kızlar :) göbüşümü gören teyzelerin direk oğlun mu olcak demesine aşırı mutlu oluyorum :) var mı benim gibi göbüşün farkedilmesinden hoşlanan :)))))))))))))))
aynen yaa yemekhanenın ascıları hep daha cok doldurmak ıcın ugrasıolar sewdıgım seylerden fazlasını bıle alabılıom

yaşın kaç bilmiyorum ama genç anne olmakla 30 + üstü anne olmak farklı derler hep ben oğlumda 3 yıl kesinlikle tek çocuk yeter diyenlerdendim wc ye bile gidemiyordum çok düşkündü ama sonra sonra değişti fikrim şimdide keşke daha önce doğursaymışım diyorum birde 2.5 yıl olmadı çok zaman kaybettim yani 3 cüye aynı şeyleri yaşayamam sanırım rabbim 2 evladıma sağlık sıhhat versin ve tabii cümlesininkinede inş.

yaaaaaa kızlar :) göbüşümü gören teyzelerin direk oğlun mu olcak demesine aşırı mutlu oluyorum :) var mı benim gibi göbüşün farkedilmesinden hoşlanan :)))))))))))))))
beeen :) banada oğlun olcak diolardı biraz sivri ama doktorum kız dedi :) ama hamilemisin denmesinden çok mutlu oluyorum çünkü zaten kiloluydum ve göbişim vardı ama şekil değiştirdi :) hamiş göbeği oldu

Iyi günler arkadaşlar sise sorum oluvak ben doktora her gittiğimde bebegim bşr kaç gün daha fazla çıkıyor bugün de gittim normalde 19+2 ama şimdide 20+5 çıktı sizlerin de böyle mi şimdi ben nerdeyse 21 haftalık mı hamileyim

mutlu ol bu duruma güzel besleniyor bebeğin bu herşeyin iyi olduğunu gösteriyor bi nevi 2 hafta bile bile önden gidebilir usg gelişime göre hafta veriyor bize ama önemli olan son adet tarihimiz

sen normal doğum mu yapmıştın ben şimdiden doğumdan korkmaya başladım hangisi olursa daha iii olur hiç bilemiyorum :S

ya kızlar sabah kan vermiştim endokrinde TSH ve Vitamin D için,
TSH normal çıkmış şükür, ama D vitamini yerlerde
şöyle söyleyim, olması gereken aralık 25 - 80 aralığı iken benim değerim 13,45
doktorlada görüşemedim erken çıkmış..
pfffffffffff çok moralim bozuldu

Bende şimdi çıktım cnm.böbrekte çok az büyüme var ama normal geçer filan dedi.onun haricinde iyi çok şükür.bol bol arkasını gördükgenelde arkasını dondu.
geçer canım doktor öyle dediyse bi bildigi vardır içini ferah tut boyu kilosu nasıl seninkinin kaç günlük çıktı bugün gidenler yazsın bana mrk ediyorumm

hoşgeldin canım sende mı ızmırden yoksa :)
Şu anda izmir de yaşamıyoruz ama bir ayağımız hep izmir de ailelerde izmir de yaşıyor. Bir kaç ay içinde tayinimiz çıkacak belki tekrar izmire döneriz bakalım kısmet. Ama doğum İzmir'de olacak inş. haziran gibi gelip doktorumu ayarlayacağım

sen normal doğum mu yapmıştın ben şimdiden doğumdan korkmaya başladım hangisi olursa daha iii olur hiç bilemiyorum :S
bilmiyorum demek yok sağlığım elverdiği sürece normal doğum yapacağım diye beyni şartlandırmaya başlasan iyi edersin bebişim, ne varsa normal olanda var yeterki şartlar uygun olsun..

moral bozma hemen cnm dr görsün bakalım ne diyecek ilaçla kapanır o fark belki ilaç değişir yada farklı bir çözüm üretir..

Yan gelip yatıyorlar içerde tombikleşiyor bizimkiler benimki de 1gün gerideydi ama 20+4 te detaylıya girmiştim 21+2 çıkmıştı farkı sürekli artırıp daha da geride kalmadığı sürece geride olması nasıl ki problem değilse ileride olması problem değilmiş :) eşime diyorum belki çabuk doldurur gününü de çabuk doğar çabuk kavuşuruz oğluma

cevabin icin Teşekkürler kremler ise yaramiyo egzamami oldu diye düşünüyorum ogluma hamileyken benimde cildim oyleydi parlak, canli saclarimi sadece fircalamam yetiyordu bunda cok farkli cinsiyeti de netlesmedi kiza benziyo ama kesin degil dedi doktor. Bu farklılıklari gorunce bende kiz heralde bu diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…