- 27 Temmuz 2014
- 912
- 1.248
- 133
- 36
belma girdi bi şekilde cıkcak oyle dusunya şöyle düşünmek lazım her kadın sonuçta doğuruyor yani . Birde her bünye farklı kasmamak lazım . ( Bu arada bunu da ben söylüyorum he) Elbette korkmuyorum diyemem ama elbet acısa da unutacağım yani. İlk gece içinde çok korkmuştum kasmıştım kendimi , sonra dedim amannnn bu muydu be.. Acı da çeksek bitecek yani. Millet çatır çatır 3-4 doğuruyor. Hem ne yapacaz doğumhane de doğuramam mı diyeceğiz. Rabbim bunu bize bahşetmiş yapabiliriz yani. Yine de tabi ki allah herkese kolaylık versin. Öyle her yorumu da okumamak lazım bu arada etkileniyor insan. kötü yorumlara bakmıyorum ben .
aynen yaa yemekhanenın ascıları hep daha cok doldurmak ıcın ugrasıolaryaaaaaa kızlar :) göbüşümü gören teyzelerin direk oğlun mu olcak demesine aşırı mutlu oluyorum :) var mı benim gibi göbüşün farkedilmesinden hoşlanan :)))))))))))))))
yaşın kaç bilmiyorum ama genç anne olmakla 30 + üstü anne olmak farklı derler hep ben oğlumda 3 yıl kesinlikle tek çocuk yeter diyenlerdendim wc ye bile gidemiyordum çok düşkündü ama sonra sonra değişti fikrim şimdide keşke daha önce doğursaymışım diyorum birde 2.5 yıl olmadı çok zaman kaybettim yani 3 cüye aynı şeyleri yaşayamam sanırım rabbim 2 evladıma sağlık sıhhat versin ve tabii cümlesininkinede inş.Amin kimseye yaşatmasın inşallah o acıyı.. Ben ideal sayı konusunda çok kararsızım :)) kardeşi olsun istiyorum ama kaç tane konusunda çok eli bolum galiba :)) allah nasip ederse 3 yada 4 çocuğum olsun diyorum şimdilik ama ilkini doğurup elime alınca annelik neymiş görünce ne düşünürüm bilmiyorum. Çok fazla korumacı ve biraz mükemmelliyetçiyim galiba yetememe korkusu sararsa nolur bilmem :) benim de bi tane meleğim var tabi ama o annelik fragmanıydı..
beeen :) banada oğlun olcak diolardı biraz sivri ama doktorum kız dedi :) ama hamilemisin denmesinden çok mutlu oluyorum çünkü zaten kiloluydum ve göbişim vardı ama şekil değiştirdi :) hamiş göbeği olduyaaaaaa kızlar :) göbüşümü gören teyzelerin direk oğlun mu olcak demesine aşırı mutlu oluyorum :) var mı benim gibi göbüşün farkedilmesinden hoşlanan :)))))))))))))))
hoşgeldin canım sende mı ızmırden yoksa :)[/QUOT
Şu anda izmir de yaşamıyoruz ama bir ayağımız hep izmir de ailelerde izmir de yaşıyor. Bir kaç ay içinde tayinimiz çıkacak belki tekrar izmire döneriz bakalım kısmet. Ama doğum İzmir'de olacak inş. haziran gibi gelip doktorumu ayarlayacağım
Bende şimdi çıktım cnm.böbrekte çok az büyüme var ama normal geçer filan dedi.onun haricinde iyi çok şükür.bol bol arkasını gördükgenelde arkasını dondu.26 cm 428 gram canım detaylı yazdım msj olarakta :)
Benim eşim de tam tersi yaz geliyor diye zayıflıyor bide üstüne senin aldıklarını ben veriyorum diyerek bana takılıyor :)oufff baya almış cnm.. bnm eşimde aldı ama benim kadar değil
benım kocaman bı gobusum olduBana bebek nerde diyorlar ?
mutlu ol bu duruma güzel besleniyor bebeğin bu herşeyin iyi olduğunu gösteriyor bi nevi 2 hafta bile bile önden gidebilir usg gelişime göre hafta veriyor bize ama önemli olan son adet tarihimizIyi günler arkadaşlar sise sorum oluvak ben doktora her gittiğimde bebegim bşr kaç gün daha fazla çıkıyor bugün de gittim normalde 19+2 ama şimdide 20+5 çıktı sizlerin de böyle mi şimdi ben nerdeyse 21 haftalık mı hamileyim
Aynen öyle cnm yaparsın neden yapamayasın yapanlardan neyin eksik.. birde varya bir gururlanıyorsun anlatamam..
kuzucum normal doğumla hücreler kendini yeniliyor sezeryanla değil sezeryan bildiğin bir ameliyat rahimi dışarı çıkarıp bebeği alıp yerine koyuyorlar.. loğusalık her iki doğum şekli içinde aynı süreç tek fark normal yapan 2 günde ayağa kalkar sezeryan yapan 2 haftada tabi bu durumda kişiye göre değişir.. sağlık durumun neye elveriyorsa onu tercih et.. normal doğumda 2-3 saat çekiyosun en yoğun olduğu süre de 30-40 dk.. sezeryanda 2-3 hafta iyileşme süreci, dikiş acıyor wc sorunu yaşanıyor ve en önemlisi bakıma muhtaç oluyorsun bebeğinle ilgilenemiyorsun üstelik çoğu sezeryanlıda göbek çok kalıyor.. ama dediğim gibi her bünyede bir olmuyor..
geçer canım doktor öyle dediyse bi bildigi vardır içini ferah tutBende şimdi çıktım cnm.böbrekte çok az büyüme var ama normal geçer filan dedi.onun haricinde iyi çok şükür.bol bol arkasını gördükgenelde arkasını dondu.
Doğum koçu değil ama yaşam koçu eğitimim var cnm bi kaç daldadoğum koçu gibisin valla
Şu anda izmir de yaşamıyoruz ama bir ayağımız hep izmir de ailelerde izmir de yaşıyor. Bir kaç ay içinde tayinimiz çıkacak belki tekrar izmire döneriz bakalım kısmet. Ama doğum İzmir'de olacak inş. haziran gibi gelip doktorumu ayarlayacağımhoşgeldin canım sende mı ızmırden yoksa :)
bilmiyorum demek yoksen normal doğum mu yapmıştın ben şimdiden doğumdan korkmaya başladım hangisi olursa daha iii olur hiç bilemiyorum :S
moral bozma hemen cnm dr görsün bakalım ne diyecek ilaçla kapanır o fark belki ilaç değişir yada farklı bir çözüm üretir..ya kızlar sabah kan vermiştim endokrinde TSH ve Vitamin D için,
TSH normal çıkmış şükür, ama D vitamini yerlerde
şöyle söyleyim, olması gereken aralık 25 - 80 aralığı iken benim değerim 13,45
doktorlada görüşemedim erken çıkmış..
pfffffffffff çok moralim bozuldu
Iyi günler arkadaşlar sise sorum oluvak ben doktora her gittiğimde bebegim bşr kaç gün daha fazla çıkıyor bugün de gittim normalde 19+2 ama şimdide 20+5 çıktı sizlerin de böyle mi şimdi ben nerdeyse 21 haftalık mı hamileyim
cevabin icin Teşekkürler kremler ise yaramiyo egzamami oldu diye düşünüyorum ogluma hamileyken benimde cildim oyleydi parlak, canli saclarimi sadece fircalamam yetiyordu bunda cok farkli cinsiyeti de netlesmedi kiza benziyo ama kesin degil dedi doktor. Bu farklılıklari gorunce bende kiz heralde bu diyorumyuzunu yıkadıktan sonra cıldıne uygun bı nemlendırıcıyle muhakkak nemlendır benımde cıldım kurudu bol nemlendırıyorum..bu arada ovunmek gıbı olması oglusum bana ayrı bı guzellık vermıs oyle dıolarcıldım bebek gıbı oldu :) hıc olmadıgı kadar puruzsuz ve yumusak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?