- 27 Temmuz 2014
- 912
- 1.248
- 133
- 36
hoşgeldin canım sende mı ızmırden yoksa :)Kızlar merhaba uzun zamandır bende sessiz takipçilerdendim yeni üye oldum. İnşallah vakit buldukça bende size yazmaya çalışacağım. 20+5 haftalık hamileyim ve bebeğimiz erkek, beni de aranıza alırsanız çok sevinirim. Daha yeniyim yanlış yere yazmamışımdır inş
hoşgeldin canım sende mı ızmırden yoksa :)Kızlar merhaba uzun zamandır bende sessiz takipçilerdendim yeni üye oldum. İnşallah vakit buldukça bende size yazmaya çalışacağım. 20+5 haftalık hamileyim ve bebeğimiz erkek, beni de aranıza alırsanız çok sevinirim. Daha yeniyim yanlış yere yazmamışımdır inş
oufff baya almış cnm.. bnm eşimde aldı ama benim kadar değilPuhahahhahah iş yerinde katıla katıla güldüm çok iyiymişbenim ki 10 kilo aldı ,benim yerime
evet ya ilk göz ağrısı onlar atılmaz da e ilgi kayıcak tabi bebeğe ama oğluşlarımızın yeri bam başka :)
ayyy katiii ya çok güzel anlatmışın, güçlü olmam gerek yaparım herhalde bende başarırım. bağırırım çağırırım ama yaparım bende inş. beli kalın bel kemiği geniş olanlar kolay doğuruyor demişti ebe bi tanıdık, benim geniş de değil ama rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü vermez değil mi sonuçta .cnm 3-4 saat yoğun sancı süreci ama en yoğun ve dinmeyen aralıksız olan son 20-30 dk ondan bahsetmiştir 30 dk derken.. bende suni sancıyla 2,5 saat yoğun sancı süreci çektim ama son 30 dk önden çektiğim 2 saate bedeldi.. Rabbim soluklan dinlen diye ara veriyor sancılara dayanılmaz bir durum değil emin ol ki ben parmağım kanasa ağlayan bir insandım doğumla birlikte acı eşiğimde yükseldi
aaa erkekmi senin aklımada geldi sormakta neyse :)senin kız geliyor dimi? benim ikinci de oğlan:) 2 oğlan anası oluyorum bakalım nasıl olacak:) oğlum adına çok mutluyum çünkü biz sürekli tayinciyiz o ülkeden o ülkeye, kalıcı bir arkadaş olur, kız olsa da arkadaş olur tbi ama aynı cinsiyet olunca oyunları falan daha kolay olur..
aaa erkekmi senin aklımada geldi sormakta neyse :)
evet arkadaş yoldaş olurlar birbirlerine onu bunu bilmem oğlan anasıda olmak çok zevkli ben çok keyif aldım 8 yaşında sürekli beni düşünmesi babasından kıskanması bayılıyorum
halamda 3 erkek var eşi ile 4 çok yoruluyor ama onu paylaşamıyorlar ayrı bi keyif ya bunuda yaşamak
bu arada evet zeynepim geliyor inş.
ama kısadan anlatam bizde kız çocuk yok halamda 3 erkek kız kardeşimde 1 erkek erkek kardeşimde 2 erkek yani benimki resmen bir gül olucak
annemin bi lafı var bebek ne kilolu olduğunda daha rahat doğum oluyor diye yani kendini daha rahat iktiriyormuş ne kadar doğru bilemem ama 5 tane doğurmuş kadın yani :)Valla bak ben önceki mesajlarımda yazmıştım ben ölü olan ve suyu bitmiş olan oğlumu suni sancı ile doğurdum ve hastaneye yatışım, doğumum ve ardından kürtaja alınıp sonrasında uyanıp eve çıkmam toplamda 5-6 saat gibi bişeydi :) elhamdülillah çok kolaydı. öyle abartarak anlatanlara inanmıyorum bu yüzden :) bizim milletimizin kanında var yahu herşeyi abartmak inan ki korkmana gerek yok :)) dua et bol bol :) sen kendini hazırlarsan, kafandaki korkuları azaltırsan ve kolay bi doğumum olacak inşallah diye düşünürsen bence kolay normal doğum yapma şansın artarbunları yazan benim ama ben de bazen korkmuyor değilim. Bu da hamileliğin şanından olsa gerek :)) doktor bebeğimiz biraz kilolu dediğinde hep "ya bu ne kadar büyürse büyüsün çıkacağı yer sabit kalcak. Ya tombik olursa nasıl sığcak nasıl doğurcam ben" diye stres de oluyorum ama içerde kalcak halleri yok ya ya biz doğurcaz, ya doktor çıkarcak ama illa çıkcaklar :)) haticeyi boşver neticeye odaklan sen de
kız olsa ben de zeynep istiyordum kısmet:) 3 oğlanla tam ana kraliçe olmuştur halan :)) herkesin göz bebeği olur şimdi oy onu giydirmesi süslemesi ne tatlı olur:) ben de artık papyon cepken devam ederim :)))
annemin bi lafı var bebek ne kilolu olduğunda daha rahat doğum oluyor diye yani kendini daha rahat iktiriyormuş ne kadar doğru bilemem ama 5 tane doğurmuş kadın yani :)
Çok aldı kuzum dal gibiydi. Sanki o hamile ben değilmişim gibi görünüyor.oufff baya almış cnm.. bnm eşimde aldı ama benim kadar değil
annemin bi lafı var bebek ne kilolu olduğunda daha rahat doğum oluyor diye yani kendini daha rahat iktiriyormuş ne kadar doğru bilemem ama 5 tane doğurmuş kadın yani :)
12. haftada kesin erkek demişti pazartesi kontrole gittim tas tamam erkek dedi. ben hep kız bekliyodum rüyalarımda hep kız görüyodum
onuda annene ve babana sormak lazımBenim kardeşim 4900 doğmuş dayısına çekerse vay halimeannem sancısını hissetmiyorken kontrolde doktor odasından çıkmasına izn vermemiş.bu çocuk doğuyor sen merdvenden inene kadar doğurursun demiş ve çok çabuk doğmuş gerçktn ama biz iki kardeşiz sonrası yok neden bilmem
haklısın bak 2.de hele 3.de çok daha rahat olunuyormuş bende öyle olurum çünkü ilk kontrollerde gergindim şimdi bakıyorum baya baya rahatladım hissediyorm ondanda olabilir :)maş maş :)
ya bizede cd verdi ve 3 sayfalık ayrıntılı birşeyler ama inan hiç bişi anlamadım ölçümlerle direk pc den yazdırdı 5 gün önden gidiyor ya zaten ondan da sormadım açıkçası bide 2 ci bebiş daha rahat oluyor insan yada bazı şeylerde :)
bende eve gelir gelmez cd yi abisine izlettim :)
hatta detaylı hesapladm 170 gr çok sevindim anlatamam çok zayıftı şimi normale döndü kilolu değil yine ama ortalamaymış kilosu :) kendine dikkat et canım tamamlar sık beslen çok faydasını gördüm ve ilaçlarımı düzenli kullanıyrm artıkAnammmmmmm maşallah kızına ya2 haftada 160 gr çok iyi almış , benimki de 1 hafta geriden geliyordu cumartesi gideceğim bende inşallah tamamlamıştır arayı.
Aynen öyle cnm yaparsın neden yapamayasın yapanlardan neyin eksik.. birde varya bir gururlanıyorsun anlatamam..ayyy katiii ya çok güzel anlatmışın, güçlü olmam gerek yaparım herhalde bende başarırım. bağırırım çağırırım ama yaparım bende inş. beli kalın bel kemiği geniş olanlar kolay doğuruyor demişti ebe bi tanıdık, benim geniş de değil ama rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü vermez değil mi sonuçta .
26 cm 428 gram canım detaylı yazdım msj olarakta :)Yazarım canım.boyu kilosu nasılmış.
onuda annene ve babana sormak lazım
biz 4 kardeş kaldık 1 kardeşim 11 aylıkken ölmüşacısını kimseye yaşatmasın rabbim. hem çok güzel kalabalık hem zor artık bi masaya bile sığamıyoruz dertler ona keza büyüyor sanırım en ideali 2 kardeş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?