2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

yada yada bir sürü karışan erkek olucak :)
3 cüyü düşürmüsün ?

ahaha evet bi de kaynana olacam yaa
3.yü aslında isterim ama izin almak bizim meslekte çok sıkıntı. biz buradan sonra seneye bebek inşallah 1 yaşına yaklaşırken başka bir ülkeye gideceğiz, oraya giderken ücretsiz izin talep etmeyi düşünüyorum 3 yıl. master ım vardı onu bitiririm ve gittiğimiz ülkede 2.bir dil eğitimine başlarım diyorum bu arada çocuklar da büyür büyük olan 8 yaşına küçük olan da 4 yaşına gelir, sonra 2 seneliğine türkiye tayini var. oraya dönünce rahat ederim diyorum ama hepsi plan tabi:) eğer bi çılgınlık yaparsam giderken hamile kalabilirim :)) o da olur:) ben kalabalık severim:) sen düşünüyor musun?

Moraliniz bozulmasın hiç ortalama çok düşük benim 11 di doktor sıkıntı yok dedi. arkadaşlarım var 4-5 çıktı hepsinde, Güneşli günler başladı artık daha da yükselir d vitamini seviyeleri

moralini bozma canım verir takviye, sen de yükseltirsin. her gün güneşlenmeye çalış en az yarım saat. yüzünü koruyarak çıkarsan daha iyi olur leke olabiliyor hamilelikte. bir de yediğin zeytinyağı miktarını artır ki d vitamini emilimi daha çok olsun.

inşallah kapatırız farkı

geçer canım doktor öyle dediyse bi bildigi vardır içini ferah tut boyu kilosu nasıl seninkinin kaç günlük çıktı bugün gidenler yazsın bana mrk ediyorumm
Cnm geçer inşallah teşekkür ederim.boyu 28 cm kilo 553 dedi Biraz uzun ve öndeymiş .Allah hepimizinki ne sağlık versin inşallah.

geçmiş olsun canım evet benimde az çok kararlarım netleşti sağolun hepinize teşekkür ederim

devit 3 damla veriyorlar sanırım trde, burada kullanan arkadaş vardı, onun faydasını görürsün. biz de burada güneşe çok az çıktığımız için doktor hemen verdi d vit+ kalsiyum
takviye yapar gibi geliyo banada,
erken çıkacağı tutmuş doktorunda yaa, yarında tatil, teeeeee pazartesi konuşabilcem,
çatlarım

Zeytinyağını duymamıştım hiç iyi oldu :))

Zeytinyağını duymamıştım hiç iyi oldu :))

d vitamini yağda çözündüğü için öyle önermişti bi prof. canım. benim de çok düşüktü geçen sene, rutin kontrolde yetersiz çıkmıştı, baya bi takviye aldım ben d vitamini konusunda uzman olmuştum :))

H
hamilelik reflüsü içinde önerin var mı? Benim çok erken başladı da.

prima piremium care canım bıberonda avent ates olce konuusunda bende kararsızım hepsiburada.comda cok uygun ınsanların cok ovdugu uzaktan olcer cıhazlar vardı sanırım oyle bısı alcam ben

Hayırlı olsun cnm.. valla bez olayı herkeste değişen bir tercih.. ben molfix aldım stok yaptım çünkü kızıma da kullanmıştım memnun kalmıştım.. ama çoğunluk prima gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…