- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
yada yada bir sürü karışan erkek olucak :)
3 cüyü düşürmüsün ?
ayyy maşallah ne kadarda net çıkmış :)Eki Görüntüle 1512820
dün vakit bulamadım rabbime bin şükür kızım gayet sağlıklı bi sorun yok dedi dr veee çok güzeldi çok güzel bi deneyim oldu buda prensesim teyzeleri.
Moraliniz bozulmasın hiç ortalama çok düşük benim 11 di doktor sıkıntı yok dedi. arkadaşlarım var 4-5 çıktı hepsinde, Güneşli günler başladı artık daha da yükselir d vitamini seviyeleriya kızlar sabah kan vermiştim endokrinde TSH ve Vitamin D için,
TSH normal çıkmış şükür, ama D vitamini yerlerde
şöyle söyleyim, olması gereken aralık 25 - 80 aralığı iken benim değerim 13,45
doktorlada görüşemedim erken çıkmış..
pfffffffffff çok moralim bozuldu
ya kızlar sabah kan vermiştim endokrinde TSH ve Vitamin D için,
TSH normal çıkmış şükür, ama D vitamini yerlerde
şöyle söyleyim, olması gereken aralık 25 - 80 aralığı iken benim değerim 13,45
doktorlada görüşemedim erken çıkmış..
pfffffffffff çok moralim bozuldu
inşallahhMoraliniz bozulmasın hiç ortalama çok düşük benim 11 di doktor sıkıntı yok dedi. arkadaşlarım var 4-5 çıktı hepsinde, Güneşli günler başladı artık daha da yükselir d vitamini seviyeleri
inşallah kapatırız farkımoralini bozma canım verir takviye, sen de yükseltirsin. her gün güneşlenmeye çalış en az yarım saat. yüzünü koruyarak çıkarsan daha iyi olur leke olabiliyor hamilelikte. bir de yediğin zeytinyağı miktarını artır ki d vitamini emilimi daha çok olsun.
Cnm geçer inşallah teşekkür ederim.boyu 28 cm kilo 553 dedi Biraz uzun ve öndeymiş .Allah hepimizinki ne sağlık versin inşallah.geçer canım doktor öyle dediyse bi bildigi vardır içini ferah tutboyu kilosu nasıl seninkinin kaç günlük çıktı bugün gidenler yazsın bana mrk ediyorumm
inşallah kattinam ya çok az geldi bana, benden alsın o eksik kalmasındamoral bozma hemen cnm dr görsün bakalım ne diyecek ilaçla kapanır o fark belki ilaç değişir yada farklı bir çözüm üretir..
geçmiş olsun canım evet benimde az çok kararlarım netleşti sağolun hepinize teşekkür ederimValla bak ben önceki mesajlarımda yazmıştım ben ölü olan ve suyu bitmiş olan oğlumu suni sancı ile doğurdum ve hastaneye yatışım, doğumum ve ardından kürtaja alınıp sonrasında uyanıp eve çıkmam toplamda 5-6 saat gibi bişeydi :) elhamdülillah çok kolaydı. öyle abartarak anlatanlara inanmıyorum bu yüzden :) bizim milletimizin kanında var yahu herşeyi abartmak inan ki korkmana gerek yok :)) dua et bol bol :) sen kendini hazırlarsan, kafandaki korkuları azaltırsan ve kolay bi doğumum olacak inşallah diye düşünürsen bence kolay normal doğum yapma şansın artarbunları yazan benim ama ben de bazen korkmuyor değilim. Bu da hamileliğin şanından olsa gerek :)) doktor bebeğimiz biraz kilolu dediğinde hep "ya bu ne kadar büyürse büyüsün çıkacağı yer sabit kalcak. Ya tombik olursa nasıl sığcak nasıl doğurcam ben" diye stres de oluyorum ama içerde kalcak halleri yok ya ya biz doğurcaz, ya doktor çıkarcak ama illa çıkcaklar :)) haticeyi boşver neticeye odaklan sen de
inşallah kapatırız farkı
takviye yapar gibi geliyo banada,devit 3 damla veriyorlar sanırım trde, burada kullanan arkadaş vardı, onun faydasını görürsün. biz de burada güneşe çok az çıktığımız için doktor hemen verdi d vit+ kalsiyum
Zeytinyağını duymamıştım hiç iyi oldu :))moralini bozma canım verir takviye, sen de yükseltirsin. her gün güneşlenmeye çalış en az yarım saat. yüzünü koruyarak çıkarsan daha iyi olur leke olabiliyor hamilelikte. bir de yediğin zeytinyağı miktarını artır ki d vitamini emilimi daha çok olsun.
takviye yapar gibi geliyo banada,
erken çıkacağı tutmuş doktorunda yaa, yarında tatil, teeeeee pazartesi konuşabilcem,
çatlarım
Zeytinyağını duymamıştım hiç iyi oldu :))
tel nosunuda al bır dahakıne en onemlisi o doktor dedıgın en basından telını verecek arkadastakviye yapar gibi geliyo banada,
erken çıkacağı tutmuş doktorunda yaa, yarında tatil, teeeeee pazartesi konuşabilcem,
çatlarım
hamilelik reflüsü içinde önerin var mı? Benim çok erken başladı da.d vitamini yağda çözündüğü için öyle önermişti bi prof. canım. benim de çok düşüktü geçen sene, rutin kontrolde yetersiz çıkmıştı, baya bi takviye aldım ben d vitamini konusunda uzman olmuştum :))
prima piremium care canım bıberonda avent ates olce konuusunda bende kararsızım hepsiburada.comda cok uygun ınsanların cok ovdugu uzaktan olcer cıhazlar vardı sanırım oyle bısı alcam benkzılar benim bebeğimin eksikleri hemen hemen bitti biberon uyku seti oda avizesi ateş örçer ve bez kaldıne marka bez almam konusunda yardımcı olurmusunuz şimdiden stok yapan arkadaşlar vardı bu arada mama sandalyemzide aldık şimdiden
Hayırlı olsun cnm.. valla bez olayı herkeste değişen bir tercih.. ben molfix aldım stok yaptım çünkü kızıma da kullanmıştım memnun kalmıştım.. ama çoğunluk prima gibi..kzılar benim bebeğimin eksikleri hemen hemen bitti biberon uyku seti oda avizesi ateş örçer ve bez kaldıne marka bez almam konusunda yardımcı olurmusunuz şimdiden stok yapan arkadaşlar vardı bu arada mama sandalyemzide aldık şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?