kadın doğum doktorumun var, whatsapptan bile görüşüyorum..tel nosunuda al bır dahakıne en onemlisi o doktor dedıgın en basından telını verecek arkadas
molfixte çok iyiymiş acaba alerji durumuna göremi seçmem gerekio şimdiden almasam mı bazı bezler bebeklerde alerji yapıyormuş diye duyuştumHayırlı olsun cnm.. valla bez olayı herkeste değişen bir tercih.. ben molfix aldım stok yaptım çünkü kızıma da kullanmıştım memnun kalmıştım.. ama çoğunluk prima gibi..
uyku setini kidboodan aldım ilk rsm diğeride karacadan yedek olsun diye nevresim aldım cnm..kzılar benim bebeğimin eksikleri hemen hemen bitti biberon uyku seti oda avizesi ateş örçer ve bez kaldıne marka bez almam konusunda yardımcı olurmusunuz şimdiden stok yapan arkadaşlar vardı bu arada mama sandalyemzide aldık şimdiden
kzılar benim bebeğimin eksikleri hemen hemen bitti biberon uyku seti oda avizesi ateş örçer ve bez kaldıne marka bez almam konusunda yardımcı olurmusunuz şimdiden stok yapan arkadaşlar vardı bu arada mama sandalyemzide aldık şimdiden
H
hamilelik reflüsü içinde önerin var mı? Benim çok erken başladı da.
ben aldığım yerle konuştum bi aksilik olursa açılmamış paketleri değişecekler tüm deterjanlarımı aldığım büyük bi yerden aldım.. öyle bişey yapabilirsin..molfixte çok iyiymiş acaba alerji durumuna göremi seçmem gerekio şimdiden almasam mı bazı bezler bebeklerde alerji yapıyormuş diye duyuştum
çok güzelmiş cnm güle oynaya kullanmak nasip olsun..ben çok kararsızım alsam mı almasam mı diye..buda mama sandalyemiz
biberon konusunda bende avent almayı düşünüyorum ama setinimi alsam yoksa 2 tane yetermi acaba tatlım onda kararsızım biberon fırçası aldım. bide 120ml+240ml 60tl seti 100tl setide uygun bekliyorum şuan kararsızlıktangizemli_mor
o boyuta gelmedik henüz ama şüphelense yapar mı yok yok yapmaz
ya kızlar sabah kan vermiştim endokrinde TSH ve Vitamin D için,
TSH normal çıkmış şükür, ama D vitamini yerlerde
şöyle söyleyim, olması gereken aralık 25 - 80 aralığı iken benim değerim 13,45
doktorlada görüşemedim erken çıkmış..
pfffffffffff çok moralim bozuldu
biberon ben philips avent kullandım memnundum, bi marka vardı adını unuttum içinde bebeğin daha az hava yutmasını sağlayan bir aparat vardı onu da öneriyorlardı.
ateş ölçer önce koltuk altından ölçer almıştım ama yanlış ölçtüğünü farkettik yani daha az gösteriyordu. doktor kulaktan ölçer alın dedi, braun aldık çok memnun kaldık. braun hakkaten güzel bi marka.
bez için erken gibi, bana stoklama demişlerdi, hem bebeklerin nasıl büyüyeceği belli olmuyor hem de içindeki jelimsi madde bayatlıyor demişlerdi ama bilemiyorum ben doğuma yakın almıştım primanın beyaz paket serisini kullanmıştım hep. pişik vs olmadı maşallah.
Ben doktorumla whatsapp'dan yaşıyorum genelde açıklaması gereken bişey olunca da arar mutlaka.tel nosunuda al bır dahakıne en onemlisi o doktor dedıgın en basından telını verecek arkadas
en çok kollardan ve baştan alınıyormuş, içinin rahat etmesi için kadın doğum uzmanı a yaz istersenkadın doğum doktorumun var, whatsapptan bile görüşüyorum..
ama bu endokrinoloji..
2 ayda bir gidiyorum buna,
kan istiyo, sonuç için hastane telinden ulaşıp görüşüyorum..
bugün öğlen 12 den sonra izinliymiş çıkmış..
cebi olsa nolcakki, izindeki kadınımı arıycam sonucum için
çaresiz pazartesiye kaldım ben..
çıkıım güneşe yayılıyım 3 gün, kar kardır
Bende istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmbenım kocaman bı gobusum oldu
imomçalıomuş
D VİTAMİNİ KULLANMIYOR MUSUN CNM DOKTORUN VERMEDİ Mİ BU AYA KADAR
çok beğendim yaaaaa güle güle kullan tatlım kabartmalı sanırım bende kahve tonları istiyorum bebişim erkek diye maviye boğmak istemiyorum odasını kahve beyaz aldım ama uyku setine bayıldım hemen siteden bakmalıyımuyku setini kidboodan aldım ilk rsm diğeride karacadan yedek olsun diye nevresim aldım cnm..
cnm civilim net satışı var bu üründe ama ben kadirhas avmden aldım ist. bakabilirsin, beşik ebatına göre ölçüleri var alırsan ona dikkat et..çok beğendim yaaaaa güle güle kullan tatlım kabartmalı sanırım bende kahve tonları istiyorum bebişim erkek diye maviye boğmak istemiyorum odasını kahve beyaz aldım ama uyku setine bayıldım hemen siteden bakmalıyım
Ben gaviscona başladım zaten ama bir faydası olmuyor, sütü annemde söyledi içiyorum ama. Ben gebelik öncesi düzenli ilaç kullanıyordum şimdi onu içemiyorum, benim bi de atipik reflü midem yanmıyor öksürüp duruyorum.yok canım açıkcası. bende olmamıştı. gaviscon veriyor doktorlar dayanılmaz olursa. bi bildiğim 1-2 yudum soğuk süt içince iyi geldiği.
şuanda bize hediye gelen wee marka var ama avent almayı düşünüyorum ben 1 sene çalışmayı düşünmüyorum o yüzden fazla gerek olmayabilir tabi emerse bebitom o zamn 120-240lık ideal benim içinben sadece 1 biberon almıştım 125 cclik:) bırakmak zorunda kaldığımda anne sütü sağıp bırakıyordum zaten ilk aylar en fazla 100 cc içiyordu. sonra 1 tane de büyük aldık. başka da almadık:)
imom
gyno ferro sanol
euthyrox
kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?