biberon ben philips avent kullandım memnundum, bi marka vardı adını unuttum içinde bebeğin daha az hava yutmasını sağlayan bir aparat vardı onu da öneriyorlardı.
ateş ölçer önce koltuk altından ölçer almıştım ama yanlış ölçtüğünü farkettik yani daha az gösteriyordu. doktor kulaktan ölçer alın dedi, braun aldık çok memnun kaldık. braun hakkaten güzel bi marka.
bez için erken gibi, bana stoklama demişlerdi, hem bebeklerin nasıl büyüyeceği belli olmuyor hem de içindeki jelimsi madde bayatlıyor demişlerdi ama bilemiyorum ben doğuma yakın almıştım primanın beyaz paket serisini kullanmıştım hep. pişik vs olmadı maşallah.
iki tane yetıyor dıyorlar genelde ben kucuk bır cam bıde 240lık mı tam hatırlamıom plastık aldım..hoş onlarıda kullanacakmı belırsız belkıde meme sewdalısı olucak :)biberon konusunda bende avent almayı düşünüyorum ama setinimi alsam yoksa 2 tane yetermi acaba tatlım onda kararsızım biberon fırçası aldım. bide 120ml+240ml 60tl seti 100tl setide uygun bekliyorum şuan kararsızlıktangizemli_mor
sağol canım bakıyorum istanbula gelicem ama alışverişe zamanım olmayabilir akraba ziyaretleri malum uzun sürüyor netten alırım aynısıysacnm civilim net satışı var bu üründe ama ben kadirhas avmden aldım ist. bakabilirsin, beşik ebatına göre ölçüleri var alırsan ona dikkat et..
gyno ferroyu nezaman nasıl alıyosun canım ?bende gyno ferro sanol kullanıorum birde yeni başladım calciday +d3 die suda eritip içiosun hem d vit hem kalsiyum
sizin iş baya sıkıntılıymış ya çalışınca çocuk büyütmek zordur heralde...ahaha evet bi de kaynana olacam yaa
3.yü aslında isterim ama izin almak bizim meslekte çok sıkıntı. biz buradan sonra seneye bebek inşallah 1 yaşına yaklaşırken başka bir ülkeye gideceğiz, oraya giderken ücretsiz izin talep etmeyi düşünüyorum 3 yıl. master ım vardı onu bitiririm ve gittiğimiz ülkede 2.bir dil eğitimine başlarım diyorum bu arada çocuklar da büyür büyük olan 8 yaşına küçük olan da 4 yaşına gelir, sonra 2 seneliğine türkiye tayini var. oraya dönünce rahat ederim diyorum ama hepsi plan tabi:) eğer bi çılgınlık yaparsam giderken hamile kalabilirim :)) o da olur:) ben kalabalık severim:) sen düşünüyor musun?
canım bırını ıllakı secmen gerekecek sonucta dogum cantanda olacak :)molfixte çok iyiymiş acaba alerji durumuna göremi seçmem gerekio şimdiden almasam mı bazı bezler bebeklerde alerji yapıyormuş diye duyuştum
inşallah meme sevdalısı olur tatlım emmesi çok güzelmiş bebek açısından ve anne açısından bende sanırım karar verdim 120-240 olanlarından alcam 2 tane doğduktan sonra gerek görüldüğünde alınabilir devamı :)iki tane yetıyor dıyorlar genelde ben kucuk bır cam bıde 240lık mı tam hatırlamıom plastık aldım..hoş onlarıda kullanacakmı belırsız belkıde meme sewdalısı olucak :)
cnm biz çok samimi olduklarımızla özelden kimlik paylaşıp facede de ekliyoruz birbirimizi hattakızlar ya hepınızı daha yakından tanımak ısterım ...kendımı tanıtayım ısteyen arkadaslarda tanıtsın hatta sayfalar okadar hızlı ılerlıyorkı yazı rengını pembe, puntosunuda bıraz buyuk yapalım kı yazıları takıp etmek daha kolay olsun :)şimdik başlıyorum..
ismim gülşah karaduman. aslen corumluyum ama 4 yıldır izmirde yasıyorum.05.09.1988 dogumluyum.(bebegımde bu tarıhlerde dogacak naspıse.)corumda dogdum ama babamın postacı olması nedenıyle ılk tayın yerımız tuncelıydı.ılkokul 5e kadar orda bulunduk.oyuzden oraya ayrı bı sempatım vardır.daha sonra aydına tasındık.eşiminde benımde aılelerimiz aydındalar.eşim ortaokul lıse zamanından kankı derecesınde arkadasımdı..bu gunlerı o zamandan ıkımızde dusunemezdık ama kader bızı bı noktada bırleştırdı:) esim askerı personel dolayısıyla bol bol il göreceğim %90 seneye dogu tayınımız var..o nedenle bebısıme oda yapamıyorum bu konuda bırcogunuza cok ımrenıyorum :) kendımde calısan bı anne olucam.ıs yerınden sızlerı takıp etmek cok zevklı gunden gune bırlıkte buyuyoruz.:)
Bu arada 01.09.2012 tarıhınde ewlendım.ilk bebegım olcak :)
Karacanın seti çok güzel içinde 12 parça varuyku setini kidboodan aldım ilk rsm diğeride karacadan yedek olsun diye nevresim aldım cnm..
kızzz kredı kartı vermıozkıcnm biz çok samimi olduklarımızla özelden kimlik paylaşıp facede de ekliyoruz birbirimizi hattabelmaakca whatsapptan bile konuşuyoruz, sonuçta burda kimin ne niyetle bulunduğunu anlamak zor.. tebrikler cesaretine.. ben özelden yazarım sana
doğru doğum çantası hiç aklıma gelmedi sanırım baby showerda gelicek olan bezlerden değerlendirme yaparım prima göbek oyuntulu olması daha iyi olur diyolar ilk başlarda ama bide alışır nazik totoşlu bebiş olursa daha uygun beze geçemeyizcanım bırını ıllakı secmen gerekecek sonucta dogum cantanda olacak :)
kızzz kredı kartı vermıozkıne olcak
ben tam tkm almadım cnm daha doğrusu aldığım yerde tam tkm yoktu sadece nevresim tkm ve triko battaniyesi vardı oyuncak hediyeli.. banyo seti yoktuKaracanın seti çok güzel içinde 12 parça var
beeen :) banada oğlun olcak diolardı biraz sivri ama doktorum kız dedi :) ama hamilemisin denmesinden çok mutlu oluyorum çünkü zaten kiloluydum ve göbişim vardı ama şekil değiştirdi :) hamiş göbeği oldu
Ben alıyordum d vitamini doktor gerek yok dedi bıraktırdı dediğim gibi, kendisine de güvenirim. Bakalım senin doktor nasıl bir yol izleyecek!gyno ferroyu nezaman nasıl alıyosun canım ?
bana gece yatmadan önce iç dedi..
d vitamini flan başlamadım daha yaa
canım faceten eklemek için aradım ama bulamadım sanırım profil foton farklı :)kızlar ya hepınızı daha yakından tanımak ısterım ...kendımı tanıtayım ısteyen arkadaslarda tanıtsın hatta sayfalar okadar hızlı ılerlıyorkı yazı rengını pembe, puntosunuda bıraz buyuk yapalım kı yazıları takıp etmek daha kolay olsun :)şimdik başlıyorum..
ismim gülşah karaduman. aslen corumluyum ama 4 yıldır izmirde yasıyorum.05.09.1988 dogumluyum.(bebegımde bu tarıhlerde dogacak naspıse.)corumda dogdum ama babamın postacı olması nedenıyle ılk tayın yerımız tuncelıydı.ılkokul 5e kadar orda bulunduk.oyuzden oraya ayrı bı sempatım vardır.daha sonra aydına tasındık.eşiminde benımde aılelerimiz aydındalar.eşim ortaokul lıse zamanından kankı derecesınde arkadasımdı..bu gunlerı o zamandan ıkımızde dusunemezdık ama kader bızı bı noktada bırleştırdı:) esim askerı personel dolayısıyla bol bol il göreceğim %90 seneye dogu tayınımız var..o nedenle bebısıme oda yapamıyorum bu konuda bırcogunuza cok ımrenıyorum :) kendımde calısan bı anne olucam.ıs yerınden sızlerı takıp etmek cok zevklı gunden gune bırlıkte buyuyoruz.:)
Bu arada 01.09.2012 tarıhınde ewlendım.ilk bebegım olcak :)
olsun canım benimben tam tkm almadım cnm daha doğrusu aldığım yerde tam tkm yoktu sadece nevresim tkm ve triko battaniyesi vardı oyuncak hediyeli.. banyo seti yoktu
senin bebişin tkm çok güzel güle güle kullan cnm.. bu arada convers için renk söyle zemin beyaz zaten üst için sarı- turuncu-yeşil- kırmızı- siyah elimde olan renkler ama istersen pembede alırım sıkıntı yokolsun canım benim. Ya nevresimler zaten her yerde ortalama fiyatta ama karacanın içinde 12 parça olunca almak istedim .dur aşağıda resmi mesela alayım böyle diyorum ne diyorsun ?
Karaca Home Little Baby 13 Parça Bebek Seti 299 TL
Alt Açma/Diaper: 46x80 cm
Baş Havlusu/Towel: 30x50 cm
Bornoz/Bathrope: 0-2 Yaş/0-2
Age Kundak/Swaddle:75x80 cm
Önlük/Apron: 24x34 cm
Çanta/Bayb Bag:28x23 cm
Kenar Koruma/Side Protector:40x180 cm
Nevresim/Bed Linen :100x150 cm
Çarşaf/Bed Sheet:110x160 cm
Dekor Yastık Kılıfı/Pillow Sham: 35x45 cm
Düz Yatık/Pillow Case: 35x45 cm
Yorgan/Duvet: 95x145cm
Kese/Bath Glove:15x20 cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?