2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Arkadaşım dediğin o aparatlı biberon dr brown'un biberonları ya da medela'nın calma biberonu olabilir mi?

iki tane yetıyor dıyorlar genelde ben kucuk bır cam bıde 240lık mı tam hatırlamıom plastık aldım..hoş onlarıda kullanacakmı belırsız belkıde meme sewdalısı olucak :)

cnm civilim net satışı var bu üründe ama ben kadirhas avmden aldım ist. bakabilirsin, beşik ebatına göre ölçüleri var alırsan ona dikkat et..
sağol canım bakıyorum istanbula gelicem ama alışverişe zamanım olmayabilir akraba ziyaretleri malum uzun sürüyor netten alırım aynısıysa

sizin iş baya sıkıntılıymış ya çalışınca çocuk büyütmek zordur heralde...
ben 3 cü yü düşünmem gibi gibi ha oldu bi kaza doğururum ama yaş 32 yok yok düşünmem :)

iki tane yetıyor dıyorlar genelde ben kucuk bır cam bıde 240lık mı tam hatırlamıom plastık aldım..hoş onlarıda kullanacakmı belırsız belkıde meme sewdalısı olucak :)
inşallah meme sevdalısı olur tatlım emmesi çok güzelmiş bebek açısından ve anne açısından bende sanırım karar verdim 120-240 olanlarından alcam 2 tane doğduktan sonra gerek görüldüğünde alınabilir devamı :)

cnm biz çok samimi olduklarımızla özelden kimlik paylaşıp facede de ekliyoruz birbirimizi hatta belmaakca whatsapptan bile konuşuyoruz, sonuçta burda kimin ne niyetle bulunduğunu anlamak zor.. tebrikler cesaretine.. ben özelden yazarım sana

canım bırını ıllakı secmen gerekecek sonucta dogum cantanda olacak :)
doğru doğum çantası hiç aklıma gelmedi sanırım baby showerda gelicek olan bezlerden değerlendirme yaparım prima göbek oyuntulu olması daha iyi olur diyolar ilk başlarda ama bide alışır nazik totoşlu bebiş olursa daha uygun beze geçemeyiz çok sık almamız gerekiyormuş bez maddi açıdan zorlarmı bilemedim haftada 2 paket gideni varmiş

beeen :) banada oğlun olcak diolardı biraz sivri ama doktorum kız dedi :) ama hamilemisin denmesinden çok mutlu oluyorum çünkü zaten kiloluydum ve göbişim vardı ama şekil değiştirdi :) hamiş göbeği oldu

aynen benimde ayva göbeğim vardı :) yüksek bel pantalonla kapanıyordu şimdi top gibi :) ya bu sivri göbek erkek muhabbeti genel olarak tutuyor yoksa aslında yapı meselesi.

canım faceten eklemek için aradım ama bulamadım sanırım profil foton farklı :)

ben tam tkm almadım cnm daha doğrusu aldığım yerde tam tkm yoktu sadece nevresim tkm ve triko battaniyesi vardı oyuncak hediyeli.. banyo seti yoktu
olsun canım benim . Ya nevresimler zaten her yerde ortalama fiyatta ama karacanın içinde 12 parça olunca almak istedim .dur aşağıda resmi mesela alayım böyle diyorum ne diyorsun ?
Karaca Home Little Baby 13 Parça Bebek Seti 299 TL
Alt Açma/Diaper: 46x80 cm
Baş Havlusu/Towel: 30x50 cm

• Bornoz/Bathrope: 0-2 Yaş/0-2
    Age Kundak/Swaddle:75x80 cm
    Önlük/Apron: 24x34 cm
    Çanta/Bayb Bag:28x23 cm
    Kenar Koruma/Side Protector:40x180 cm
    Nevresim/Bed Linen :100x150 cm
    Çarşaf/Bed Sheet:110x160 cm
    Dekor Yastık Kılıfı/Pillow Sham: 35x45 cm
    Düz Yatık/Pillow Case: 35x45 cm
    Yorgan/Duvet: 95x145cm
    Kese/Bath Glove:15x20 cm

Eklentiler

• little-baby1-575x737.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 110
senin bebişin tkm çok güzel güle güle kullan cnm.. bu arada convers için renk söyle zemin beyaz zaten üst için sarı- turuncu-yeşil- kırmızı- siyah elimde olan renkler ama istersen pembede alırım sıkıntı yok hangisiyle öreyim dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…