- 3 Kasım 2014
- 775
- 842
- 43
- 39
yarın tatilde diye iki günlük çalışanlardan mısın sende :)sabah başladım okumaya...çalışınca ara ara okuyabildim..bu saate kaldı
HERKESE merhabaaaaaa
gyno ferroyu nezaman nasıl alıyosun canım ?
bana gece yatmadan önce iç dedi..
d vitamini flan başlamadım daha yaa
aynen canımmmyarın tatilde diye iki günlük çalışanlardan mısın sende :)
Ben gaviscona başladım zaten ama bir faydası olmuyor, sütü annemde söyledi içiyorum ama. Ben gebelik öncesi düzenli ilaç kullanıyordum şimdi onu içemiyorum, benim bi de atipik reflü midem yanmıyor öksürüp duruyorum.
olsun canım benim. Ya nevresimler zaten her yerde ortalama fiyatta ama karacanın içinde 12 parça olunca almak istedim .dur aşağıda resmi mesela alayım böyle diyorum ne diyorsun ?
Karaca Home Little Baby 13 Parça Bebek Seti 299 TL
Alt Açma/Diaper: 46x80 cm
Baş Havlusu/Towel: 30x50 cm
[/QUOT
Bornoz/Bathrope: 0-2 Yaş/0-2
Age Kundak/Swaddle:75x80 cm
Önlük/Apron: 24x34 cm
Çanta/Bayb Bag:28x23 cm
Kenar Koruma/Side Protector:40x180 cm
Nevresim/Bed Linen :100x150 cm
Çarşaf/Bed Sheet:110x160 cm
Dekor Yastık Kılıfı/Pillow Sham: 35x45 cm
Düz Yatık/Pillow Case: 35x45 cm
Yorgan/Duvet: 95x145cm
Kese/Bath Glove:15x20 cm
bende bundan aldım belmacım mavi fil desenlisinden :)
şuanda bize hediye gelen wee marka var ama avent almayı düşünüyorum ben 1 sene çalışmayı düşünmüyorum o yüzden fazla gerek olmayabilir tabi emerse bebitom o zamn 120-240lık ideal benim için
Arkadaşım dediğin o aparatlı biberon dr brown'un biberonları ya da medela'nın calma biberonu olabilir mi?
sizin iş baya sıkıntılıymış ya çalışınca çocuk büyütmek zordur heralde...
ben 3 cü yü düşünmem gibi gibi ha oldu bi kaza doğururum ama yaş 32 yok yok düşünmem :)
Bebeğimin cinsiyetini öğrenmeden önce iş arkadaşlarım yüzüne ne sürdün parlıyor falan dediler...benim göbiş hala tam belli olmuyor ama, hamile olduğumu öğrenen herkes istisnasız erkek mi diyor :) yüzümden nasıl anladığınız diyorum, bilmem diyorlar :))
olsun canım benim. Ya nevresimler zaten her yerde ortalama fiyatta ama karacanın içinde 12 parça olunca almak istedim .dur aşağıda resmi mesela alayım böyle diyorum ne diyorsun ?
Karaca Home Little Baby 13 Parça Bebek Seti 299 TL
Alt Açma/Diaper: 46x80 cm
Baş Havlusu/Towel: 30x50 cm
Bornoz/Bathrope: 0-2 Yaş/0-2
Age Kundak/Swaddle:75x80 cm
Önlük/Apron: 24x34 cm
Çanta/Bayb Bag:28x23 cm
Kenar Koruma/Side Protector:40x180 cm
Nevresim/Bed Linen :100x150 cm
Çarşaf/Bed Sheet:110x160 cm
Dekor Yastık Kılıfı/Pillow Sham: 35x45 cm
Düz Yatık/Pillow Case: 35x45 cm
Yorgan/Duvet: 95x145cm
Kese/Bath Glove:15x20 cm
kızlar selam ne kadar da yazmışsınız bugün maşallah. benim ara ara çok çok hafif hissettiğim kıpırtılar var karnımda. acaba bebeğim mi ki. size göre ben hafta olarak en gerilerdeyim. daha erken diye düşünüyorum ama baya baya daha önce hissetmediğim şeyler bunlar
wuuuuuuuuuuuuuuuuu ay utandım şimdi yasenin bebişin tkm çok güzel güle güle kullan cnm.. bu arada convers için renk söyle zemin beyaz zaten üst için sarı- turuncu-yeşil- kırmızı- siyah elimde olan renkler ama istersen pembede alırım sıkıntı yokhangisiyle öreyim dersin
Ama benim de sana bir şey yapmam lazımsenin bebişin tkm çok güzel güle güle kullan cnm.. bu arada convers için renk söyle zemin beyaz zaten üst için sarı- turuncu-yeşil- kırmızı- siyah elimde olan renkler ama istersen pembede alırım sıkıntı yokhangisiyle öreyim dersin
Kızlarr ya benim akşam yatakta ya da sabah kalkınca yatakta uzanırken karnımda vurma gibi şeyler oluyor
Eşim elini koydu o bile hissetti. Kasıkla göbek arasında bazen sağda bazen solda
Bu tekmemi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?