2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
gyno ferroyu nezaman nasıl alıyosun canım ?
bana gece yatmadan önce iç dedi..
d vitamini flan başlamadım daha yaa

bende sabahları aç karnına içiyorum saat 7 gibi evden çıkyorum 6.30 gibi uyandığım için içiyorum kalkar kalkmaz dolayısıyla ben ofise gidene kdr 2 saat geçiyor sorada kahvaltımı yapıorum doktor ilaçtan önce veya sora süt ürünleri veya çay tüketme 1.5 saate yakın dedi işime gelio bu şekilde kabızlık fln yapar demişti ama iç bi yan etkisini görmedim nerdeyse 1 aydır kullanıorum

kızlar selam ne kadar da yazmışsınız bugün maşallah. benim ara ara çok çok hafif hissettiğim kıpırtılar var karnımda. acaba bebeğim mi ki. size göre ben hafta olarak en gerilerdeyim. daha erken diye düşünüyorum ama baya baya daha önce hissetmediğim şeyler bunlar

reflü benim eşimde de var canım çok iyi anlıyorum, ilacını almadığı gün çok kötü oluyor. Allah kolaylık versin zor gerçekten mide rahatsızlığı... gaviscon da bi yere kadar etki ediyor.

şuanda bize hediye gelen wee marka var ama avent almayı düşünüyorum ben 1 sene çalışmayı düşünmüyorum o yüzden fazla gerek olmayabilir tabi emerse bebitom o zamn 120-240lık ideal benim için

aynen canım sonra ihtiyaç duyarsan alırsın tekrar..

sizin iş baya sıkıntılıymış ya çalışınca çocuk büyütmek zordur heralde...
ben 3 cü yü düşünmem gibi gibi ha oldu bi kaza doğururum ama yaş 32 yok yok düşünmem :)

evet oradan oraya gidiyoruz sürekli. şimdi yatak almıcam mesela bebeğe, park yatakta 1 sene idare edicem gittiğimiz yerde ahşap yatak istiyorum beyaz çok hoşuma gidiyor. abisiyle ikisine birlikte bir oda yaparız inşallah diyorum. hiçbişeyimiz kalıcı olmuyor insan anlıyor dünya boş.. sağlığımız huzurumuz olsun da gerisi önemli değil artık... aileden ayrılığa alışkınım da arkadaşlarımı çok özlüyorum

benim göbiş hala tam belli olmuyor ama, hamile olduğumu öğrenen herkes istisnasız erkek mi diyor :) yüzümden nasıl anladığınız diyorum, bilmem diyorlar :))
Bebeğimin cinsiyetini öğrenmeden önce iş arkadaşlarım yüzüne ne sürdün parlıyor falan dediler...
(Normalde de esmerim, sivilce izlerim falan var, ben bi parlama falan göremedim yani)
Erkek olur derler dedim, oğlum olacak inşallah

Bu çok güzelmiş güle güle kullanın inşallah :) karacanın 3tip takımı oluyor sanırım mağazada gördüğüm kadarıyla. Bi battaniyeli ve oyuncak hediyeli nevresim takımları var (kattinin aldığı gibi), bi battaniyesi ve oyuncağı olmayan nevresim takımları var, bir de senin bu eklediğin gibi tam takımlar var. Kidboo'nun modelleri de güzel ama sanki daha yumuşak geldi bana karacanınkiler. Her ikisini de yani kidboo ve karacanın tam takımlarını görenlerinizin yorumu ne bu konuda? Hangisini tavsiye edersiniz? Bir de kaç tane yedek nevresim takımı gerekir ey tecrübeli annecikler? :) ben oğlumu inşallah 6.ayından sonra kendi odasına geçirmek istiyorum. Yedek bi nevresim takımını geçen english home indiriminden aldım, kaç tane daha almak lazım?
Bebek hazırlığı çok güzel eğlenceli ama gereksiz bişe olmasın, israf olmasın diye düşünmekten yoruldum ben ya bıraksan bütün mağazalardaki tulumları tekstilleri kıyafetleri emzikleri herşeyi toplıycam ama.. Bu ihtiyaç listesinin hamile kalınca kendi bebeğimize göre olan formatı yükleniverse beynimize keşke

seninle sat günümüz aynı ben bayadır hissediyorum ve hergün sabahtan başlayıp yatana kadar aralıklarla hareket hissediyorum bazen o kadar belirgin oluo ki elimi koyduğumda bile hissediliyor :)

wuuuuuuuuuuuuuuuuu ay utandım şimdi ya zahmet olmasın sarı renk olabilir

Ama benim de sana bir şey yapmam lazım

Kızlarr ya benim akşam yatakta ya da sabah kalkınca yatakta uzanırken karnımda vurma gibi şeyler oluyor
Eşim elini koydu o bile hissetti. Kasıkla göbek arasında bazen sağda bazen solda
Bu tekmemi :))

Ta kendisi ben göbeğimi açıp, uzanıp o pıt pıtları izliyorum bile minnacık bişe içerden dürtüyor gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…