2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ilk doğduğunda günde 8 ila 12 defa kaka yapıyorlar anne sütü alan bebiş; yani günde 13 bez garanti ama aylar ilerledikçe Düşüyor Sayı tabi ilk 1,5 aydan sonra azalır tüketim

Ta kendisi ben göbeğimi açıp, uzanıp o pıt pıtları izliyorum bile minnacık bişe içerden dürtüyor gibi :)

Ayy benim çok olmuyor ya da olsa da gün içinde farketmiyorum
Ama özellikle yatakta uzanırken habire bi pıt pıt olunca dedim bu tekme herhalde emin de olamadım:))
Ay mutlu oldum şimdi:)

Teşekkürler kuzucuğum. En güzelleri senin olsun. Evet karacada bir sürü çeşidi var hangisini almak istersen onu alabiliyorsun kuzucuğum yahu insan hepsini almak istiyor . Ama nevresim takımı kaç tane alınır bilmiyorum. tecrübeli anneler yazarsa bakalım seviniriz

Ilk doğduğunda günde 8 ila 12 defa kaka yapıyorlar anne sütü alan bebiş; yani günde 13 bez garanti ama aylar ilerledikçe Düşüyor Sayı tabi ilk 1,5 aydan sonra azalır tüketim

Oyh o sayı ne be.. Ne kadar sürüyormuş peki bu aşırılık? Aylar derken? Yani 1,5 ay sonra ne kadar azalıyor? Normali ne kadar ki bunun

Ayy benim çok olmuyor ya da olsa da gün içinde farketmiyorum
Ama özellikle yatakta uzanırken habire bi pıt pıt olunca dedim bu tekme herhalde emin de olamadım:))
Ay mutlu oldum şimdi:)

Ben de gün içinde ayaktayken çok ayırt edemiyorum ya onun için sanırım daha zaman geçmesi gerekiyor :) şimdi otururken acaba diyorum ama uzanmışken heh işte bu oğlumdu oluyorum

Bozma moralini, benim 3'ün altında çıkmıştı, 3 aydır damla kullanıyorum 23 olmuş, tabi direkt iğnede verebilir doktor, o zaman daha çabuk yükseliyor sanırım.

kızlar şimdi sizin biberon yorumlarını görünce girdim baktım da aventin yeni doğan seti var 2 tane 125ml, 2 tane 260 ml biberon, biberon temizleme fırçası bir tanede şeffaf emzik. hepsi 120 tl. bu fiyat uygun mu. bunların yanına bir tane daha emzik alsam baya baya işimi görür gibi geldi. sadece emzik 25 tl. set halinde uygun gibi geldi ama hiç bilmiyorum bu ürünleri :) daha önce hiç biberon araştırması yapmamıştım

Her ikisini de yani kidboo ve karacanın tam takımlarını görenlerinizin yorumu ne bu konuda? Hangisini tavsiye edersiniz?
cnm ben ikisindende aldım kidboo dan uyku setini karacadan nevresim tkm.. kalite olarak aynı bence kmşlar çok güzel ikiside bebiş için ideal içine sinen herhangi birini alabilirsin..

Oyh o sayı ne be.. Ne kadar sürüyormuş peki bu aşırılık? Aylar derken? Yani 1,5 ay sonra ne kadar azalıyor? Normali ne kadar ki bunun
Canım biberon maması alan bebeklerde Say'ı 5-6 olabiliyor ama anne sütü hem kaka hem idrarın fazla Olmasını sağlıyor 5., 6. Aylardan sonra kaka sayısı günde 2-3 e ; ilk Yaşından sonra da 1 e Düşüyor canım; sütümüz olsun da sağlıkla emsin bebişler kısa bi süre nasılsa

Kızlarr ya benim akşam yatakta ya da sabah kalkınca yatakta uzanırken karnımda vurma gibi şeyler oluyor
Eşim elini koydu o bile hissetti. Kasıkla göbek arasında bazen sağda bazen solda
Bu tekmemi :))
evet cnm bebeğin :)

Avent iyidir canım ama anne sütü alıcak benek için 4 biberon çok fazla; hiç gerekmeyebilir biryere gittiğinde de değişmelik 2 tane kâfi gerekirse sonra da alırsın canım ihtiyaca göre

Avent iyidir canım ama anne sütü alıcak benek için 4 biberon çok fazla; hiç gerekmeyebilir biryere gittiğinde de değişmelik 2 tane kâfi gerekirse sonra da alırsın canım ihtiyaca göre

tek tek alsam bu kadar çok almazdım heralde. set halinde görünce uygun gibi geldi. bir de malum çalışacağım annem bakacak. yarısı bende yarısı annemde olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…