evet canım ben çok beğendim.Almak isteyenlere tavsiye ederim.Süper çok güzel di mi
Ilk doğduğunda günde 8 ila 12 defa kaka yapıyorlar anne sütü alan bebiş; yani günde 13 bez garanti ama aylar ilerledikçe Düşüyor Sayı tabi ilk 1,5 aydan sonra azalır tüketimdoğru doğum çantası hiç aklıma gelmedi sanırım baby showerda gelicek olan bezlerden değerlendirme yaparım prima göbek oyuntulu olması daha iyi olur diyolar ilk başlarda ama bide alışır nazik totoşlu bebiş olursa daha uygun beze geçemeyizçok sık almamız gerekiyormuş bez maddi açıdan zorlarmı bilemedim haftada 2 paket gideni varmiş
Ta kendisiben göbeğimi açıp, uzanıp o pıt pıtları izliyorum bile minnacık bişe içerden dürtüyor gibi :)
ayy saçmalama cnm ya bnm içimden geldi sende bana yap diye değil yani.. deli etme beni kızcam baaakAma benim de sana bir şey yapmam lazım
Teşekkürler kuzucuğum. En güzelleri senin olsun. Evet karacada bir sürü çeşidi var hangisini almak istersen onu alabiliyorsun kuzucuğum yahuBu çok güzelmiş güle güle kullanın inşallah :) karacanın 3tip takımı oluyor sanırım mağazada gördüğüm kadarıyla. Bi battaniyeli ve oyuncak hediyeli nevresim takımları var (kattinin aldığı gibi), bi battaniyesi ve oyuncağı olmayan nevresim takımları var, bir de senin bu eklediğin gibi tam takımlar var. Kidboo'nun modelleri de güzel ama sanki daha yumuşak geldi bana karacanınkiler. Her ikisini de yani kidboo ve karacanın tam takımlarını görenlerinizin yorumu ne bu konuda? Hangisini tavsiye edersiniz? Bir de kaç tane yedek nevresim takımı gerekir ey tecrübeli annecikler? :) ben oğlumu inşallah 6.ayından sonra kendi odasına geçirmek istiyorum. Yedek bi nevresim takımını geçen english home indiriminden aldım, kaç tane daha almak lazım?
Bebek hazırlığı çok güzel eğlenceli ama gereksiz bişe olmasın, israf olmasın diye düşünmekten yoruldum ben yabıraksan bütün mağazalardaki tulumları tekstilleri kıyafetleri emzikleri herşeyi toplıycam ama.. Bu ihtiyaç listesinin hamile kalınca kendi bebeğimize göre olan formatı yükleniverse beynimize keşke
Ilk doğduğunda günde 8 ila 12 defa kaka yapıyorlar anne sütü alan bebiş; yani günde 13 bez garanti ama aylar ilerledikçe Düşüyor Sayı tabi ilk 1,5 aydan sonra azalır tüketim
Ayy benim çok olmuyor ya da olsa da gün içinde farketmiyorum
Ama özellikle yatakta uzanırken habire bi pıt pıt olunca dedim bu tekme herhalde emin de olamadım:))
Ay mutlu oldum şimdi:)
Oki doki ayyyyyyyyy çooooooook mutlu oldum yaaaayy saçmalama cnm ya bnm içimden geldi sende bana yap diye değil yani.. deli etme beni kızcam baaakgörüştüğümüzde veririm sana bitincede rsm atarım
1 uyku seti 1 nevresim tkm 1 pike tkm yeter cnm..nevresim takımı kaç tane alınır
Bozma moralini, benim 3'ün altında çıkmıştı, 3 aydır damla kullanıyorum 23 olmuş, tabi direkt iğnede verebilir doktor, o zaman daha çabuk yükseliyor sanırım.ya kızlar sabah kan vermiştim endokrinde TSH ve Vitamin D için,
TSH normal çıkmış şükür, ama D vitamini yerlerde
şöyle söyleyim, olması gereken aralık 25 - 80 aralığı iken benim değerim 13,45
doktorlada görüşemedim erken çıkmış..
pfffffffffff çok moralim bozuldu
cnm ben ikisindende aldım kidboo dan uyku setini karacadan nevresim tkm.. kalite olarak aynı bence kmşlar çok güzel ikiside bebiş için ideal içine sinen herhangi birini alabilirsin..Her ikisini de yani kidboo ve karacanın tam takımlarını görenlerinizin yorumu ne bu konuda? Hangisini tavsiye edersiniz?
Canım biberon maması alan bebeklerde Say'ı 5-6 olabiliyor ama anne sütü hem kaka hem idrarın fazla Olmasını sağlıyor 5., 6. Aylardan sonra kaka sayısı günde 2-3 e ; ilk Yaşından sonra da 1 e Düşüyor canım; sütümüz olsun da sağlıkla emsin bebişler kısa bi süre nasılsaOyh o sayı ne be.. Ne kadar sürüyormuş peki bu aşırılık? Aylar derken? Yani 1,5 ay sonra ne kadar azalıyor? Normali ne kadar ki bunun
evet cnm bebeğin :)Kızlarr ya benim akşam yatakta ya da sabah kalkınca yatakta uzanırken karnımda vurma gibi şeyler oluyor
Eşim elini koydu o bile hissetti. Kasıkla göbek arasında bazen sağda bazen solda
Bu tekmemi :))
aynı bennnnn az önce daldım göbek açık balkona nasıl örtüşüm varTa kendisiben göbeğimi açıp, uzanıp o pıt pıtları izliyorum bile minnacık bişe içerden dürtüyor gibi :)
Oyh o sayı ne be.. Ne kadar sürüyormuş peki bu aşırılık? Aylar derken? Yani 1,5 ay sonra ne kadar azalıyor? Normali ne kadar ki bunun
aynı bennnnn az önce daldım göbek açık balkona nasıl örtüşüm var
Avent iyidir canım ama anne sütü alıcak benek için 4 biberon çok fazla; hiç gerekmeyebilir biryere gittiğinde de değişmelik 2 tane kâfi gerekirse sonra da alırsın canım ihtiyaca görekızlar şimdi sizin biberon yorumlarını görünce girdim baktım da aventin yeni doğan seti var 2 tane 125ml, 2 tane 260 ml biberon, biberon temizleme fırçası bir tanede şeffaf emzik. hepsi 120 tl. bu fiyat uygun mu. bunların yanına bir tane daha emzik alsam baya baya işimi görür gibi geldi. sadece emzik 25 tl. set halinde uygun gibi geldi ama hiç bilmiyorum bu ürünleri :) daha önce hiç biberon araştırması yapmamıştım
yok yok hemen toparlandım ama bi gün rezil olucamkoptum yeminle inanmıyorum sana yaaa gören olmadı inşallah
Avent iyidir canım ama anne sütü alıcak benek için 4 biberon çok fazla; hiç gerekmeyebilir biryere gittiğinde de değişmelik 2 tane kâfi gerekirse sonra da alırsın canım ihtiyaca göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?