2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Fiyatlar değişken oluyo.E-bebekte daha pahalıydı.Ben 90-100 lira civarında bişey verdim tam hatırlamıyorum.Trendyolda vardı.

ya güzeller nie bu kadar acelecisiniz biberon için allah izin verirse hepiniz emziriceksiniz biberona gerek kalmicak çok lazım olur die düşünüosanız sadece 1 tane alın şimdilik belkide bebek tutmicak farklı markalar denemek zorunda kalıcaksınız boşuna o kadar paralar vermeyin

Fiyatı uygun bulmuşken kaçırmak istemedim açıkçası.Su içer bişey yapar yedek olur,ilerde lazım olur.

ben daha hiç bir şey almadım yavruma. ufak ufak almaya başlamazsam sonra hiç yetiştiremem. her ay biraz biraz alıp kenara koymam lazım. burda alınanları görünce telaş oluyorum böyle kampanyalı falan görünce iyi gibi geldi. zaten biz kadınlara kampanya demesinler

kizlaar bebek daha hareket etmiyor galiba ben hissetmiyorum ne zamana kadar hissetmemiz gerekli tetanos icin bekliorum da

Kizlar bana bunlari verdiler her seyini incedi anlatti tek tekk cok ilgili doktorduu sagolsun hicbi sorunumz yokms sukurler olsunn :) Oglum merhaba diyo sizeee :)))

Eklentiler

• IMG_20150430_184930.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 157
  • IMG_20150430_110817.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 172
kizlaar bebek daha hareket etmiyor galiba ben hissetmiyorum ne zamana kadar hissetmemiz gerekli tetanos icin bekliorum da
Acele etme canım bende daha 1 haftadır ufak ufak hissediyorum bazen hissetmeyince telaşlanıyorum ama 24. Haftadan sonra düzene girermiş endişelenme

canım arkadaşım öncelikle kaybın için çok üzüldüm.. geçmiş olsun.. inş bebeğini de sağlıkla ve istediğin şekilde kavuşursun.. sen çok cesur ve dayanıklı bir anne adayıymışsın.. cesaretin bana da cesaret verdi.. bakalım ama doktor ne dicek bizim bebişler nasıl gelmek isticek herşeyin hayırlısı hakkımızda..

Sağol canim benim Allah razi olsun.. Rabbim cümlemize tüm hamile annelere sağlikla bebislerini kucaklarina almalarini nasip etsin bunu caanı gönülden diliyorum... Tabiki vucudumuz normali desteklerse yapariz.. Desteklemezsede sezercik oluruz .. Yeterki Yavrumuzu kucagimiza alalim

Kızlar bugün tam 20+0 olduk. Veeee bebeğimiz hep sağ tarafta iken bugün sola geçti ve ben hareketlerini karnimin üzerinden ne bir şekilde gördüm :) sonra yavaş yavaş tekrar sola geçti :) çok guzeldiiii :) Rabbim herkese yasatsin :)

kızlarr bebeğim 18 haftalık hala net hıssedemıyorum hareketlerini ve ultrasonda sureklı yuzunu kapatıyor mınık kızım:)
bu arada troidim yuksek cıktı ılaç kullanmaya başladım telaş oldum bu durumu yaşayan varmı?:s

Denemez olur muyum.... Benimki normal insan kabizligi gibi degil o yuzden normalde ise yarayan seyler bana hicc sokmuyor maalesef

Net gorememistir canim ya da bazen bazi organlar daha gec olgunlasiyor onu beklemistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…