kızlar şimdi sizin biberon yorumlarını görünce girdim baktım da aventin yeni doğan seti var 2 tane 125ml, 2 tane 260 ml biberon, biberon temizleme fırçası bir tanede şeffaf emzik. hepsi 120 tl. bu fiyat uygun mu. bunların yanına bir tane daha emzik alsam baya baya işimi görür gibi geldi. sadece emzik 25 tl. set halinde uygun gibi geldi ama hiç bilmiyorum bu ürünleri :) daha önce hiç biberon araştırması yapmamıştım
Fiyatlar değişken oluyo.E-bebekte daha pahalıydı.Ben 90-100 lira civarında bişey verdim tam hatırlamıyorum.Trendyolda vardı.
kızlar şimdi sizin biberon yorumlarını görünce girdim baktım da aventin yeni doğan seti var 2 tane 125ml, 2 tane 260 ml biberon, biberon temizleme fırçası bir tanede şeffaf emzik. hepsi 120 tl. bu fiyat uygun mu. bunların yanına bir tane daha emzik alsam baya baya işimi görür gibi geldi. sadece emzik 25 tl. set halinde uygun gibi geldi ama hiç bilmiyorum bu ürünleri :) daha önce hiç biberon araştırması yapmamıştım
evet yeni doğan seti diye satılıyor.İçinde bir emzik ve birde temizleme fırçası var.aynen böyle ikişer biberon emziklimiydi canım senin aldığın
ya güzeller nie bu kadar acelecisiniz biberon için allah izin verirse hepiniz emziriceksiniz biberona gerek kalmicak çok lazım olur die düşünüosanız sadece 1 tane alın şimdilik belkide bebek tutmicak farklı markalar denemek zorunda kalıcaksınız boşuna o kadar paralar vermeyin
Görüşürüz katticim afiyet olsun şimdidenhepinize iyi akşamlar kızlar mesai biter eve gidip yemek yapmalıyım kızım beni bekler
ya güzeller nie bu kadar acelecisiniz biberon için allah izin verirse hepiniz emziriceksiniz biberona gerek kalmicak çok lazım olur die düşünüosanız sadece 1 tane alın şimdilik belkide bebek tutmicak farklı markalar denemek zorunda kalıcaksınız boşuna o kadar paralar vermeyin
Acele etme canım bende daha 1 haftadır ufak ufak hissediyorum bazen hissetmeyince telaşlanıyorum ama 24. Haftadan sonra düzene girermiş endişelenmekizlaar bebek daha hareket etmiyor galiba ben hissetmiyorum ne zamana kadar hissetmemiz gerekli tetanos icin bekliorum da
Canim ben evlenmeden önce doğum olayi beni çok korkuturdu hatta evlendigimde yaklasik 4gun kadar cinsel iliski gerceklesmemisti.. Velhasil kelam evlendigimin ertesi ayi hamile kaldim gecen yaz kanamali bi gebelik geciriyordum ve 2gece bel ve kasik agridindan uyuyamamistim megersem dogum sancilariymis sonradan ogrendim.. o gece yogun bi kanamayla egitim arastirma hastanesine gittim ve orada gecirdigim en kotu geceydi 1 gun kaldim acilmam olmus ve bana suni sanci verdiler saatlerce tek basima sancilarla kivrandim kimse ilgilenmiyor oradaki atmosfer berbatti Allahim beni.kurtar die surekli bagiriyordum.. Nihayetinde bi ikinma geldi ve 3aylikken dogum yaptim.. Ve bir hafiflik geldi kendini oyle rahat hissediyorsun ki...Ve ben yasadigim bu kotu deneyimime ragmen bu gebeligimdede Allah izin verirse Normal dogum istiyorum aynen acı ceke ceke ve insaAllah sonunda yavrumuzuda kucagimiza alıriz hepimiz.. Allahim kimseye acı yasatmasin.. Cok uzattim paylasmak istedim ... Sağlikli gebelikler herkese..
Sağol canim benim Allah razi olsun.. Rabbim cümlemize tüm hamile annelere sağlikla bebislerini kucaklarina almalarini nasip etsin bunu caanı gönülden diliyorum... Tabiki vucudumuz normali desteklerse yapariz.. Desteklemezsede sezercik oluruz .. Yeterki Yavrumuzu kucagimiza alalimcanım arkadaşım öncelikle kaybın için çok üzüldüm.. geçmiş olsun.. inş bebeğini de sağlıkla ve istediğin şekilde kavuşursun.. sen çok cesur ve dayanıklı bir anne adayıymışsın.. cesaretin bana da cesaret verdi.. bakalım ama doktor ne dicek bizim bebişler nasıl gelmek isticekherşeyin hayırlısı hakkımızda..
Evet tutamadim kendimi. Ordan almak isteyen olursa 2015 eylul annesiyim diye yazsin kizlar % 10 indirim yapacak gruba.Bunların hepsini aldın mı ? Bende bakıyorum şimdi
yok canım doktor tamamen fazla ıkınmaktan demiş, şimdi sürekli ilaç alıyor kabız olmamak için. Allah korusun canım sen de dikkat et, kefir denedin mi hiç? gerçekten harika bir içecek, şifa gibi. tavsiye ederim.
Net gorememistir canim ya da bazen bazi organlar daha gec olgunlasiyor onu beklemistir.kızlar bişey sorucam..benim doktorum her gittiğimde baya bi bakıyor ultrasondan şurası normal burası güzel vs. geçen gittiğimde de bidahaki gelişinde kalbe ve böbreklere bakıcaz demişti..şimdi bu ayrıntılımı bakmış olur haftalara bölüp anlamadım..diğer gittiğim doktorda mayısa vermişti ayrıntılı randevuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?