- 13 Ocak 2015
- 360
- 339
- 53
- 39
Aynen dusmez zaten artik bebek tibben de dusmuyo :/ doguyor.... 20. Haftadan sonraki kayiplara Allah muhafaza erken dogum diyorlar.Arkadaş ıkınınca bir arkadaşının düşük yaptığını söylemiş. Bende doktorum bebeğe bir şey olmaz dedi dedim. Başka bir sebep mi vardı acaba dedim. O da bundan kaynaklandığını söyledi de panik yaptım canım .
çok olmuş yazalı ama ne zamandır giremiyordum hurma kanda demir için çok faydalı, bunun yanında kırmızı meyveler...Merhabalar benim bir sorum olacak bende asiri derecede kansızlık var kan değerim 8 di 4 ay falan önce düzenli olarak kan hapı verdi doktorum ama ben hap içemiyorm dogal seylerle beslenmeye calisiyorm normal dogum yapmak istiyorm kani arttirici besinler soyler misniz gercektn etkisini gordugunz besinler pekmez disinda :)) pekmez icemiyorm da
Varis corabial canim... Masaj yapma, sicak soguk falan biseyler de yapma hic dokunma hatta :) gececek kucukse en azindan ilerlemezzselam kızlar. göbeğim artık benden bağımsız bi şekilde hareket ediyor ben 46,5 kiloyla hamile kaldm şuan 55 kiloyum ilk defa 55 olunca vücudumdaki değişikliklere hayret ediyorum. bacağımda kılcal damar çıkmış görür görmez sıcak soğuk kopres yaptm bi faydası olurmu bilmem ama sanırım 9. aya kadar dahada çoğalcak varmı bi öneriniz
Rahimi disari cikarmiyorlar canim, bildigin spatula benzeri bi sey yardimiyla ya da elle acilan kisimdan cocugu cekiyorlar, elbette biraz esniyor ama vucuttan disari cikmiyor normal sartlar altinda :)rahim dışarımı çıkıyoraman allahım ben sanıyorum azbişey kesip alıyorlar bebeği hiç izlemedim doğum videosu korkarım diye iyiki izlememişim evet 2sindede kesik olcak ama organlarımmın yerinde kalmasını tercih ederim düşününce normal olması için dua etmeye başlamalıyım ozaman ağrısız yöntemleride varmış zaten
Canım ben dün gittim 3lu taramaya girmiştim ya ayrıntılı 15gun sonra tekrar gel demişti dr.kontrole çok şükür oğlum gayet saglikliymis hiçbir sıkıntı yok gelişi çok güzel dedi 19 hafta 4gunluktu dün 315gr di tekrardan detayliya girmene gerek yok dedi herseyine baktı 15gun sonra kendi dr gidecem inş. Ogluşum gayet rahattı iki elinide kafasına koymuş keyif yapıyordu oda annesini ve babasını gördüğüne çok sevindi sanırımgüzel haberlerle gel inş fulyacım.. :) benim ayrıntılıya dha bi hafta var.. 7mayısta gidicem, artık oğluşumun hareketlerini hissedebildiğim için içim rahat ama yine de bir an evvel 7 mayıs gelse de iyi haberler alsam diye bekliyorum :)
Canım ben o gün gidemedim dr.acil bir doğuma girmiş dün gittim aksam 7 deben geldm canm senin kaçta randevun
tipe bak ya yerim ben onu ne güzel poz vermiş sana öyle annesiKizlar bana bunlari verdiler her seyini incedi anlatti tek tekk cok ilgili doktorduu sagolsun hicbi sorunumz yokms sukurler olsunn :) Oglum merhaba diyo sizeee :)))
günaydın cnm seninde işçi bayramın kutlu olsun..günaydın, işçi bayramınız kutlu olsun benim gibi bayram bayram çalışan anneler
çok güzel cnm ör bitir birde öyle rsm at.. bu arada softun örgüsü çok güzel düşer ama çok kalın şişle örme..Kızlar merhaba, bugün oğluma yelek örmek için ip aldım, renkleri nasıl sizce?Eki Görüntüle 1513437
haber verirsin cnm neler oldu neler bitti bebiş nekadar büyümüş..Günaydın hanimlarr
Bugün saat 1de kontrolüm var cok heyecanlıyım :))
Inşallah sağlıklı sihhatlidir bebis:))
pubik dediğin şey neresi bilmiyorum ama kalkarken bacak arası acaip acıyor bir aydır falan:Skızlar önce hepinize günaydın sonra bayramınız kutlu olsun
şimdi hatunlar benim belim ve pubik kemiğim ayrılcakmış gibi oluyo sizdede varmı acaba böyle bi sorun
pubik dediğim şey tüylü kısımın oraya denk geliyo. netten baktım çatı kemiğide diyolarmış normalmiş ama ben yinede bi doktorumla görüşüyim. hem önden hem arkadan ayrılcakmışım gibi hissediyorumpubik dediğin şey neresi bilmiyorum ama kalkarken bacak arası acaip acıyor bir aydır falan:S
Ah canım Allah senden razı olsun benimle aynı durumu yaşayan var şükür benim de çok agrım oluyor tam da dediğin yerde doktoruna sorunca beni de bilgilendirir misin?pubik dediğim şey tüylü kısımın oraya denk geliyo. netten baktım çatı kemiğide diyolarmış normalmiş ama ben yinede bi doktorumla görüşüyim. hem önden hem arkadan ayrılcakmışım gibi hissediyorum
Amin canım cümlemizden netten baktım normalmiş çok nadir oluyomuş. istirahat veriyolarmış egzersiz veriyolarmış çok şiddetliyse ağrı kesici ilaç veriyolarmış bence sende kendi doktorunla görüş belki ilaç vermeye gerek duyar. benimki her zaman olmuyo ama yürüyüş yapıp üzerine evin merdivenini çıkınca bi kaç gün geçmiyo ara ara yokluyo belimde öyleAh canım Allah senden razı olsun benimle aynı durumu yaşayan var şükür benim de çok agrım oluyor tam da dediğin yerde doktoruna sorunca beni de bilgilendirir misin?
canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün bu tosuncuğu normalmi doğurdu merak ettim deGünaydın arkadaşlar dün çok yakın arkadaşım doğum yaptı 4400 dogdu bebişimiz nasıl güzel bi duygu ya rabbim hepimizin kucağını yavrularımızla doldursun
O nadir durum da bizi buldu desene canim bende çok yorulunca ağrı artıyor doktora sorayım bakalım nasıl egzersizler veriyorlar ki acaba. Doktoruma da danisayim bi bilgilendirmen için çok teşekkürlerAmin canım cümlemizden netten baktım normalmiş çok nadir oluyomuş. istirahat veriyolarmış egzersiz veriyolarmış çok şiddetliyse ağrı kesici ilaç veriyolarmış bence sende kendi doktorunla görüş belki ilaç vermeye gerek duyar. benimki her zaman olmuyo ama yürüyüş yapıp üzerine evin merdivenini çıkınca bi kaç gün geçmiyo ara ara yokluyo belimde öyle
bide bazı önlemler vermişler merdivenleri tektek inip çıkın etek yada pantolon gibi şeyleri oturarak giyin falan yazmılar
canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün bu tosuncuğu normalmi doğurdu merak ettim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?