2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Aynen dusmez zaten artik bebek tibben de dusmuyo :/ doguyor.... 20. Haftadan sonraki kayiplara Allah muhafaza erken dogum diyorlar.

çok olmuş yazalı ama ne zamandır giremiyordum hurma kanda demir için çok faydalı, bunun yanında kırmızı meyveler...

Varis corabial canim... Masaj yapma, sicak soguk falan biseyler de yapma hic dokunma hatta :) gececek kucukse en azindan ilerlemezz

Rahimi disari cikarmiyorlar canim, bildigin spatula benzeri bi sey yardimiyla ya da elle acilan kisimdan cocugu cekiyorlar, elbette biraz esniyor ama vucuttan disari cikmiyor normal sartlar altinda :)
R

Bende avent almıştım sert biraz ucu. Lansinoh kullaniyorum o kadar memnunumki en güzel özelliğide organik biberon olması ve ucu yumuşacık

Canım ben dün gittim 3lu taramaya girmiştim ya ayrıntılı 15gun sonra tekrar gel demişti dr.kontrole çok şükür oğlum gayet saglikliymis hiçbir sıkıntı yok gelişi çok güzel dedi 19 hafta 4gunluktu dün 315gr di tekrardan detayliya girmene gerek yok dedi herseyine baktı 15gun sonra kendi dr gidecem inş. Ogluşum gayet rahattı iki elinide kafasına koymuş keyif yapıyordu oda annesini ve babasını gördüğüne çok sevindi sanırım

kızlar önce hepinize günaydın sonra bayramınız kutlu olsun
şimdi hatunlar benim belim ve pubik kemiğim ayrılcakmış gibi oluyo sizdede varmı acaba böyle bi sorun

kızlar önce hepinize günaydın sonra bayramınız kutlu olsun
şimdi hatunlar benim belim ve pubik kemiğim ayrılcakmış gibi oluyo sizdede varmı acaba böyle bi sorun
pubik dediğin şey neresi bilmiyorum ama kalkarken bacak arası acaip acıyor bir aydır falan:S

pubik dediğin şey neresi bilmiyorum ama kalkarken bacak arası acaip acıyor bir aydır falan:S
pubik dediğim şey tüylü kısımın oraya denk geliyo. netten baktım çatı kemiğide diyolarmış normalmiş ama ben yinede bi doktorumla görüşüyim. hem önden hem arkadan ayrılcakmışım gibi hissediyorum

Ah canım Allah senden razı olsun benimle aynı durumu yaşayan var şükür benim de çok agrım oluyor tam da dediğin yerde doktoruna sorunca beni de bilgilendirir misin?

Ah canım Allah senden razı olsun benimle aynı durumu yaşayan var şükür benim de çok agrım oluyor tam da dediğin yerde doktoruna sorunca beni de bilgilendirir misin?
Amin canım cümlemizden netten baktım normalmiş çok nadir oluyomuş. istirahat veriyolarmış egzersiz veriyolarmış çok şiddetliyse ağrı kesici ilaç veriyolarmış bence sende kendi doktorunla görüş belki ilaç vermeye gerek duyar. benimki her zaman olmuyo ama yürüyüş yapıp üzerine evin merdivenini çıkınca bi kaç gün geçmiyo ara ara yokluyo belimde öyle
bide bazı önlemler vermişler merdivenleri tektek inip çıkın etek yada pantolon gibi şeyleri oturarak giyin falan yazmılar

Günaydın arkadaşlar dün çok yakın arkadaşım doğum yaptı 4400 dogdu bebişimiz nasıl güzel bi duygu ya rabbim hepimizin kucağını yavrularımızla doldursun
canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün bu tosuncuğu normalmi doğurdu merak ettim de

O nadir durum da bizi buldu desene canim bende çok yorulunca ağrı artıyor doktora sorayım bakalım nasıl egzersizler veriyorlar ki acaba. Doktoruma da danisayim bi bilgilendirmen için çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…