- 10 Haziran 2012
- 3.953
- 1.282
- 198
o bölgenin agrıması normal.Ah canım Allah senden razı olsun benimle aynı durumu yaşayan var şükür benim de çok agrım oluyor tam da dediğin yerde doktoruna sorunca beni de bilgilendirir misin?
Hadi ya iyi sonuçlarla dönmüşsndr inşallah :)Canım ben o gün gidemedim dr.acil bir doğuma girmiş dün gittim aksam 7 de
Canim agrilar normal artik tabi cok siddetliyse doktoruna danis bende ayakta biraz duruyim hemen belim agriyor.O nadir durum da bizi buldu desene canim bende çok yorulunca ağrı artıyor doktora sorayım bakalım nasıl egzersizler veriyorlar ki acaba. Doktoruma da danisayim bi bilgilendirmen için çok teşekkürler
Canım benim bir aydır hergün oluyor yorulunca ki ağrısı çok fena yatakta donemiyorum oturdugum yerden kalkamiyorum. Biraz dikkat etmek lazım galibao bölgenin agrıması normal.
doğuma hazırlık yapıyor artık vücudumuz.çok şiddetliyse doktor bir şey önerir belki.
benimde ilk gebeliğimde, 6.ayımda bir kaçkere oturduğum yerden kalkarken olmuştu.
Canım yorulunca çok şiddetli dikkat etmek lazım galiba şükür hamileligim boyunca hiçbir agrım sizim olmadı bulantı olmadı sadece bu ağrı işte yine buna da şükürCanim agrilar normal artik tabi cok siddetliyse doktoruna danis bende ayakta biraz duruyim hemen belim agriyor.
günaydın, işçi bayramınız kutlu olsun benim gibi bayram bayram çalışan anneler
geçmiş olsun.internette egzersiz ve ağrı kesici yazıyor.doktoruna danış bakalım bir şey tavsiye edebilir.Canım benim bir aydır hergün oluyor yorulunca ki ağrısı çok fena yatakta donemiyorum oturdugum yerden kalkamiyorum. Biraz dikkat etmek lazım galiba
Tuvalete çıkmak için çok zorlamayın Allah muhafaza hemoroid olur o daha fenaNe deneyeceğimi şaşırdım oturdum tuvalette ağladım. Ben hiç böyle olmam iki gündür ızdırap çektim valla. Ikın ıkın hemoroid olacağım kesin .Bir de kuru erik deneyeyim . Bir de kuru incir dediler .
Tuvalete çıkmak için çok zorlamayın Allah muhafaza hemoroid olur o daha fenaNe deneyeceğimi şaşırdım oturdum tuvalette ağladım. Ben hiç böyle olmam iki gündür ızdırap çektim valla. Ikın ıkın hemoroid olacağım kesin .Bir de kuru erik deneyeyim . Bir de kuru incir dediler .
oyu benimde kuyruk sokumum ağrıyor yaaaa otururken acıyor, kalkarken acıyor, yatarken acyo, dönerken acıyor hep acıyor.Ah canım Allah senden razı olsun benimle aynı durumu yaşayan var şükür benim de çok agrım oluyor tam da dediğin yerde doktoruna sorunca beni de bilgilendirir misin?
normal doğum mu canım. Ben kendim 4100 doğmuşum sezeryanla almışlar. Bebişler kilo alsın,istiyoruz ama sonra doğuramayacağım sezeryan olacak diye korkuyorum.Günaydın arkadaşlar dün çok yakın arkadaşım doğum yaptı 4400 dogdu bebişimiz nasıl güzel bi duygu ya rabbim hepimizin kucağını yavrularımızla doldursun
ben iki gündür ne zaman uyuyor ne zaman uyanık anlayabiliyorum artık. Sağol uyanıkken hiç,durmuyor dun öğlen saat 1 den 3e kadar kesintisiz tekmeledi. Sonra akşam 7ye kadar tık yok 7dwn sonra yine başladı gece bire kadar. Sabah 9 da kalktım hareket yoktu 10 dk önce yine başladı bakallım bugun ne kadar uyanık kalacak.Acele etme canım bende daha 1 haftadır ufak ufak hissediyorum bazen hissetmeyince telaşlanıyorum ama 24. Haftadan sonra düzene girermiş endişelenme
Rahimi disari cikarmiyorlar canim, bildigin spatula benzeri bi sey yardimiyla ya da elle acilan kisimdan cocugu cekiyorlar, elbette biraz esniyor ama vucuttan disari cikmiyor normal sartlar altinda :)
R
Ah ah o kuyruk ağrısı bendede var her zaman ağrıyor ağrımadığı an yok gibi sert yere pek oturmamaya özen gösteriyorum çok rahatsız ederse simit varmış onu kullanabilirsin demişti drumoyu benimde kuyruk sokumum ağrıyor yaaaa otururken acıyor, kalkarken acıyor, yatarken acyo, dönerken acıyor hep acıyor.
benim doktorumda krem var sürecek mişim oraya ama çok üşendim sürmedim. Herkesin bir kuyruk acısı varmış bu hayatta varsın bizimki böyle olsun :) :) :)Ah ah o kuyruk ağrısı bendede var her zaman ağrıyor ağrımadığı an yok gibi sert yere pek oturmamaya özen gösteriyorum çok rahatsız ederse simit varmış onu kullanabilirsin demişti drum
Canım bu ağrılar inşallah en kisa surede geçer de hamileliğin tadını cikaririz :)benim doktorumda krem var sürecek mişim oraya ama çok üşendim sürmedim. Herkesin bir kuyruk acısı varmış bu hayatta varsın bizimki böyle olsun :) :) :)
Evet canm ama herks cok mutsz cikms diyotipe bak ya yerim ben onu ne güzel poz vermiş sana öyle annesi
Çok doğrusun arkadaşım ben Göğüs estetik ameliyatı oldum kesik koltuk altımdan yapıldı ve ben 1 ayda Anca kendine geldim ki sezeryanda karnın altı yani yatarken kalkarken otururken her hareketinde ordaki kaslar Çalışıyor ve 1 haftada geçiyor olması kişiden kişiye değişir ama pek aldanmamak Lazım normal doğumda o gün bütün gün çekiyorsun en kötü ihtimal ama sezeryan da 15 gün çekiyorsun tabi kısmet Allah hayırlısını nasip etsin mecbur kalırsam bende sezeryan olucam ama mecbur olmazsam hayırlısıyla normal olur inşallahBenim izlediğim bir,video da çıkmıştı başka bir videoda çıkarmamışlaedı. Ya sezeryan olup ay sezwryan çok rahat. 1 haftada bileyim kalmadı diyenlerin yüzüne yalancıııııııııııı diye bağırmak istiyorum. Anlamadığım garip bir psikoloji var eğer karşındaki kadın isteğiyle ya da mecburen sezweyan olduysa seni de ona ikna etmeye çok güzel olduğuna inandırmaya çalışıyor. Arkadaşım bırak sen çekmişsin bize niye çektirmeye çalışıyorsun . Şöyle düşünelim. Parmağımız kesilse ve 2 dikiş atılsa. Geçmesi 2-3 haftayı buluyor yeri sürekli,sızlıyor. O sezeyanda insanı kaç kat kesiyorlar rahme ve bebeğe ulaşana kadar kimse bana o kocaman ve kat kat kesiğin 1 haftada iyileştiğini eskisi gibi olduğunu falan söylemesin. Kesinlikle inanmıyorum. Ben sezeryanla doğmuşum. 24 yaşıma geldim annem hala azıcık uşutse dikişlerinin olduğu yer sızlıyor. Eğer zorunlu bir şekilde sezeryan olmamız gerekirse kendi canım ve bebeğim için tabiki de sezeryan olacağım ama asla öyle bir ameliyatı çok kolay bir doğum diye çevremdekilere sarmaya çalışmayacağım. Her zaman malesef sezeryan oldum diyeceğim. Normal doğum adı üstünde normal yani. Doğalı o. İsteğe bağlı sezeryan olanları şiddetle kınıyorum. Ki çoğu zaman isteğe bağlı sezeryanlar bebek 40. Haftasını doldurmadan 38 veya 36. Haftalarda yapılıyor. Ona daha da karşıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?