2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Merhaba arkadasim ilk gebeliklerde biraz gec hissediliyor hareketler.benim ikinci gebeligim ilkinde 18 den sonra hissetmistim bunda 13.hhaftadan itibaren hissediyorum. Tiroid ilacini 7. Haftadan beri kullaniyorum euthyrox sabahları ac karnina 4te 1 alıyorum ayda bir kontrole gidiyorum endokrin e.bebege zarari yok aksine kullanmazsan sıkıntı olur merak etme

Sana tamamen katiliyorum. Doktorumla dogum hakkinda konusurken konu kendisine geldi. Siz nasil dogum yaptiniz dedim. Sezeryan dedi. E hocam niye bana illa normal olacak diyorsun dedim. Cevap ne cektigimi ben bilirim sana kendi elimle onlari yasatamam dedi. Hersey yolunda gidecek bebek bizim degil kendisi istedigi zaman gelecek dedi. Insallah dedigi gibi hersey normal surecinde olur. Herkes icin de dilegim kimse normal olmayan birsey yasamasin saglikla bebegini kucagina alsin.

normal doğum mu canım. Ben kendim 4100 doğmuşum sezeryanla almışlar. Bebişler kilo alsın,istiyoruz ama sonra doğuramayacağım sezeryan olacak diye korkuyorum.
arkadaşımın sıkıntılı bi gebeliği vardı gebelik diyabeti olduğu için sezeryanla gününden önce aldılar

Tabi ki haklısın herşeyin normali güzel ve sağlıklı; sezeryanla doğum yapmış biri olarak Söylediklerine hak veriyorum; ilk ayağa kalkışımdaki ağrıyı hissettiğimde bi daha doğum yapmam herhalde dedim; hele you tube tan izlediğinde zor bi ameliyat ama Allah a şükür ki o bölge ilk 2 gün oturup kalkarken çok ağrıyor ancak öyle çabuk toparlıyor ki vücut, Bahsettiğin parmak kesiğinden daha az hissediyorsun; ben dördüncü gün evi mopla silmiştim ancak yine de normal doğum yaşamadığım için kıyaslayamıyorum ama normal doğum olabiliyorsa tabi ki en Güzeli o :)

Arkadaşlar benim kaburga kemiklerim 3-4 gündür ağrıyor; az bile yemek yesem midem göğsüme dayanıyor ve kaburga ağrım başlıyor; daha şimdiden böyle birkaç aya nolucak

Kızlar merhaba ;
Camları sildim evi köşe bucak sildim , yoruldum valla. Sanırım 2-3 haftaya büyük temizliği yapamayacağım. Yoruluyorum artık çok fazla Yarın sabahtan kontrolum var umarım herşey yolundadır.

Eline sağlık canım bende cam silmeyi düşünüyorum ya ama korkuyorum..yolundadır allahın izniyle inş

İyi akşamlar bayanlar
Moralim biraz bozuk bugün ayrıntılı yaptı doktorum
Bebeğin beyninde koroid pleksus kisti çıktı aslında 30 lu haftalara doğru kendilinden kayboluyormuş genelde
Ama doktorla konuşup Harmony Testi yaptırmaya karar verdim içimin rahatlaması açısından
Çünkü duyunca direk gözlerim doldu çok kötü oldum çıkışta ağladım
Maliyeti biraz yüksek ama 10 12 hafta daha bu şekilde olmak istemiyorum
Çok dua edin kızlar bize

canım tarama testlerinin nasıl çıkmıştı birde dr güven 30 lu haftada kayboluyor dr dediyse kaybolur ins

Canim benim en yakin iki arkadasim da cok iyi okullardan mezun oldular doktorlar. A,a normal dogumun daha saglikli oldugunu bile bile korktuklari icin sezeryana girdiler. Yani doktorlar her zaman en iyisini sececek diye bi kural yok :) onlar da kadin onlarin da korkulari var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…