- 6 Mart 2015
- 441
- 541
- 18
Merhaba arkadasim ilk gebeliklerde biraz gec hissediliyor hareketler.benim ikinci gebeligim ilkinde 18 den sonra hissetmistim bunda 13.hhaftadan itibaren hissediyorum. Tiroid ilacini 7. Haftadan beri kullaniyorum euthyrox sabahları ac karnina 4te 1 alıyorum ayda bir kontrole gidiyorum endokrin e.bebege zarari yok aksine kullanmazsan sıkıntı olur merak etmekızlarr bebeğim 18 haftalık hala net hıssedemıyorum hareketlerini ve ultrasonda sureklı yuzunu kapatıyor mınık kızım:)
bu arada troidim yuksek cıktı ılaç kullanmaya başladım telaş oldum bu durumu yaşayan varmı?:s
Sana tamamen katiliyorum. Doktorumla dogum hakkinda konusurken konu kendisine geldi. Siz nasil dogum yaptiniz dedim. Sezeryan dedi. E hocam niye bana illa normal olacak diyorsun dedim. Cevap ne cektigimi ben bilirim sana kendi elimle onlari yasatamam dedi. Hersey yolunda gidecek bebek bizim degil kendisi istedigi zaman gelecek dedi. Insallah dedigi gibi hersey normal surecinde olur. Herkes icin de dilegim kimse normal olmayan birsey yasamasin saglikla bebegini kucagina alsin.Benim izlediğim bir,video da çıkmıştı başka bir videoda çıkarmamışlaedı. Ya sezeryan olup ay sezwryan çok rahat. 1 haftada bileyim kalmadı diyenlerin yüzüne yalancıııııııııııı diye bağırmak istiyorum. Anlamadığım garip bir psikoloji var eğer karşındaki kadın isteğiyle ya da mecburen sezweyan olduysa seni de ona ikna etmeye çok güzel olduğuna inandırmaya çalışıyor. Arkadaşım bırak sen çekmişsin bize niye çektirmeye çalışıyorsun . Şöyle düşünelim. Parmağımız kesilse ve 2 dikiş atılsa. Geçmesi 2-3 haftayı buluyor yeri sürekli,sızlıyor. O sezeyanda insanı kaç kat kesiyorlar rahme ve bebeğe ulaşana kadar kimse bana o kocaman ve kat kat kesiğin 1 haftada iyileştiğini eskisi gibi olduğunu falan söylemesin. Kesinlikle inanmıyorum. Ben sezeryanla doğmuşum. 24 yaşıma geldim annem hala azıcık uşutse dikişlerinin olduğu yer sızlıyor. Eğer zorunlu bir şekilde sezeryan olmamız gerekirse kendi canım ve bebeğim için tabiki de sezeryan olacağım ama asla öyle bir ameliyatı çok kolay bir doğum diye çevremdekilere sarmaya çalışmayacağım. Her zaman malesef sezeryan oldum diyeceğim. Normal doğum adı üstünde normal yani. Doğalı o. İsteğe bağlı sezeryan olanları şiddetle kınıyorum. Ki çoğu zaman isteğe bağlı sezeryanlar bebek 40. Haftasını doldurmadan 38 veya 36. Haftalarda yapılıyor. Ona daha da karşıyım.
MUTSUZ ÇIKMIŞ DİYENLERİN KENDİLERİ MUTSUZ DEMEKKİ CNMEvet canm ama herks cok mutsz cikms diyo
Evet canm ama herks cok mutsz cikms diyo
Aynen canım hava boğucu Anatoliuma gidicem hala gidicem şuanoff bugün hava çok kapalı bursada olan arkadaşlar sizdede bi miskinlik var mı sabahtan beni uzanıyorum yerimden kalkamadım
arkadaşımın sıkıntılı bi gebeliği vardı gebelik diyabeti olduğu için sezeryanla gününden önce aldılarnormal doğum mu canım. Ben kendim 4100 doğmuşum sezeryanla almışlar. Bebişler kilo alsın,istiyoruz ama sonra doğuramayacağım sezeryan olacak diye korkuyorum.
Tesekurler:))çok güzel aldıkların cnm :) bu leoparlı bolero 2-3-4 yaş için diye biliyorum, erken davranmışsın sanki ama olsunnnn çok şekerlerrrrr :)
Çok şükür canım herşey yolunda oğlumu gördüm 19hafta 4gunluktu dün dr.cok iyi dedi her yerine tek tek baktı hiçbir sıkıntı yok dedi binlerce şükür cd verdiHadi ya iyi sonuçlarla dönmüşsndr inşallah :)
Tabi ki haklısın herşeyin normali güzel ve sağlıklı; sezeryanla doğum yapmış biri olarak Söylediklerine hak veriyorum; ilk ayağa kalkışımdaki ağrıyı hissettiğimde bi daha doğum yapmam herhalde dedim; hele you tube tan izlediğinde zor bi ameliyat ama Allah a şükür ki o bölge ilk 2 gün oturup kalkarken çok ağrıyor ancak öyle çabuk toparlıyor ki vücut, Bahsettiğin parmak kesiğinden daha az hissediyorsun; ben dördüncü gün evi mopla silmiştim ancak yine de normal doğum yaşamadığım için kıyaslayamıyorum ama normal doğum olabiliyorsa tabi ki en Güzeli o :)Benim izlediğim bir,video da çıkmıştı başka bir videoda çıkarmamışlaedı. Ya sezeryan olup ay sezwryan çok rahat. 1 haftada bileyim kalmadı diyenlerin yüzüne yalancıııııııııııı diye bağırmak istiyorum. Anlamadığım garip bir psikoloji var eğer karşındaki kadın isteğiyle ya da mecburen sezweyan olduysa seni de ona ikna etmeye çok güzel olduğuna inandırmaya çalışıyor. Arkadaşım bırak sen çekmişsin bize niye çektirmeye çalışıyorsun . Şöyle düşünelim. Parmağımız kesilse ve 2 dikiş atılsa. Geçmesi 2-3 haftayı buluyor yeri sürekli,sızlıyor. O sezeyanda insanı kaç kat kesiyorlar rahme ve bebeğe ulaşana kadar kimse bana o kocaman ve kat kat kesiğin 1 haftada iyileştiğini eskisi gibi olduğunu falan söylemesin. Kesinlikle inanmıyorum. Ben sezeryanla doğmuşum. 24 yaşıma geldim annem hala azıcık uşutse dikişlerinin olduğu yer sızlıyor. Eğer zorunlu bir şekilde sezeryan olmamız gerekirse kendi canım ve bebeğim için tabiki de sezeryan olacağım ama asla öyle bir ameliyatı çok kolay bir doğum diye çevremdekilere sarmaya çalışmayacağım. Her zaman malesef sezeryan oldum diyeceğim. Normal doğum adı üstünde normal yani. Doğalı o. İsteğe bağlı sezeryan olanları şiddetle kınıyorum. Ki çoğu zaman isteğe bağlı sezeryanlar bebek 40. Haftasını doldurmadan 38 veya 36. Haftalarda yapılıyor. Ona daha da karşıyım.
Eline sağlık canım bende cam silmeyi düşünüyorum ya ama korkuyorum..yolundadır allahın izniyle inşKızlar merhaba ;
Camları sildim evi köşe bucak sildim , yoruldum valla. Sanırım 2-3 haftaya büyük temizliği yapamayacağım. Yoruluyorum artık çok fazlaYarın sabahtan kontrolum var umarım herşey yolundadır.
Ben hep siliyordum ama bu sefer yoruldum , artık yavaş yavaş yoruluyoruz canım benim .Eline sağlık canım bende cam silmeyi düşünüyorum ya ama korkuyorum..yolundadır allahın izniyle inş
canım tarama testlerinin nasıl çıkmıştı birde dr güven 30 lu haftada kayboluyor dr dediyse kaybolur insİyi akşamlar bayanlar
Moralim biraz bozuk bugün ayrıntılı yaptı doktorum
Bebeğin beyninde koroid pleksus kisti çıktı aslında 30 lu haftalara doğru kendilinden kayboluyormuş genelde
Ama doktorla konuşup Harmony Testi yaptırmaya karar verdim içimin rahatlaması açısından
Çünkü duyunca direk gözlerim doldu çok kötü oldum çıkışta ağladım
Maliyeti biraz yüksek ama 10 12 hafta daha bu şekilde olmak istemiyorum
Çok dua edin kızlar bize
Canim benim en yakin iki arkadasim da cok iyi okullardan mezun oldular doktorlar. A,a normal dogumun daha saglikli oldugunu bile bile korktuklari icin sezeryana girdiler. Yani doktorlar her zaman en iyisini sececek diye bi kural yok :) onlar da kadin onlarin da korkulari varSana tamamen katiliyorum. Doktorumla dogum hakkinda konusurken konu kendisine geldi. Siz nasil dogum yaptiniz dedim. Sezeryan dedi. E hocam niye bana illa normal olacak diyorsun dedim. Cevap ne cektigimi ben bilirim sana kendi elimle onlari yasatamam dedi. Hersey yolunda gidecek bebek bizim degil kendisi istedigi zaman gelecek dedi. Insallah dedigi gibi hersey normal surecinde olur. Herkes icin de dilegim kimse normal olmayan birsey yasamasin saglikla bebegini kucagina alsin.
ins canim sağlıklı dogsunlarda ins tabi normal olursa çok daha iyi olur :)Sağlıkla gelsin de bebisler, ister normal ister sezeryan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?