canım tarama testlerinin nasıl çıkmıştı birde dr güven 30 lu haftada kayboluyor dr dediyse kaybolur ins
2 li 3 lu 4 lu tarama testlerin hepsi yapıldiysa bunlarda normal ise bir sıkıntı olmaz ins başka dr Gidebilirsin istersen bakalım oda kaybolur diyeçek mi kötü düşünme canimNormal çıkmıştı canım sonuçlarım iyiydi.
İnşallah bişe çıkmaz canım allahım inş sağlıklı sıhhatli kucagimiza almayi nasip eder insİyi akşamlar bayanlar
Moralim biraz bozuk bugün ayrıntılı yaptı doktorum
Bebeğin beyninde koroid pleksus kisti çıktı aslında 30 lu haftalara doğru kendilinden kayboluyormuş genelde
Ama doktorla konuşup Harmony Testi yaptırmaya karar verdim içimin rahatlaması açısından
Çünkü duyunca direk gözlerim doldu çok kötü oldum çıkışta ağladım
Maliyeti biraz yüksek ama 10 12 hafta daha bu şekilde olmak istemiyorum
Çok dua edin kızlar bize
Canım aşırıya kaçamak şartıyla kullanabilirsinkizlar sanırım bende grip belirtileri başladı toz zencefil içmek istiyorum ama zararlı mı bilmiyorum bilen varsa lutfen yazsın veya ne yapabilirim grip ivin doğal yöntem olarak
tsk canim bi kez kullaniym bakalım yeni başlıyor zatenCanım aşırıya kaçamak şartıyla kullanabilirsin
Canım benim çok üzüldüm. Konuyla alakalı bir bilgim olmadığı için birşey yazmamadım ama 30. Haftalarda kaybolduğunu okudum bende. Hatta daha önce bile olabilir. Moralini yüksek tutmaya çalış. Dua edicim senin içinİyi akşamlar bayanlar
Bebeğin beyninde koroid pleksus kisti çıktı aslında 30 lu haftalara doğru kendilinden kayboluyormuş genelde
Ama doktorla konuşup Harmony Testi yaptırmaya karar verdim içimin rahatlaması açısından
Çok dua edin kızlar bize
benim ilk gebeliğimde olmadı 2 yaşında kızım var çok hafif son zamanlkarda oldu ama şimdi özellikle yataktam kalkarken tuta tuta kalkıyorum resmenpubik dediğim şey tüylü kısımın oraya denk geliyo. netten baktım çatı kemiğide diyolarmış normalmiş ama ben yinede bi doktorumla görüşüyim. hem önden hem arkadan ayrılcakmışım gibi hissediyorum
Kızlar merhaba ;
Camları sildim evi köşe bucak sildim , yoruldum valla. Sanırım 2-3 haftaya büyük temizliği yapamayacağım. Yoruluyorum artık çok fazlaYarın sabahtan kontrolum var umarım herşey yolundadır.
Canım ;İyi akşamlar bayanlar
Çok dua edin kızlar bize
Canım ben dün gittim 3lu taramaya girmiştim ya ayrıntılı 15gun sonra tekrar gel demişti dr.kontrole çok şükür oğlum gayet saglikliymis hiçbir sıkıntı yok gelişi çok güzel dedi 19 hafta 4gunluktu dün 315gr di tekrardan detayliya girmene gerek yok dedi herseyine baktı 15gun sonra kendi dr gidecem inş. Ogluşum gayet rahattı iki elinide kafasına koymuş keyif yapıyordu oda annesini ve babasını gördüğüne çok sevindi sanırım
belmacım bravo vallahi ben gebelikten önce de ufak tefek süpürme ve üstten toz almak dışında pek temizlik yazmazdımhamile olduğumu öğrendiğimden beriyse süpürge bile açmadım
Ya aslında yoruluyorum artık , her hafta cam silmek yorucu oldu ama yapacak birşey yok maalesef. En kötü ayda 1 kadın tutayım diyorum eşim de yardım editim diyor sürekli ana daha hiç yardım etmedi Bakalım bebiş büyüyünce ne olacak
canım çok üzülme sıkma kendini. ben kendi sorunumu araştırırken bunuda okumuştum zamanla kaybolduğunu biliyorum. bebekler artık biz ne hissedersek aynı şeyleri hissediyolar.İyi akşamlar bayanlar
Çok dua edin kızlar bize
canım bende üşütmüştüm bal limon sıcak suyla atlattım. bide su ısıtıp pet şişeye koy. çok sıcak olmasın yanarsın. biraz sıcaksa havlu gibi bişeyede sarabilirsin. gir yatağa bi güzel terlet kendini...kizlar sanırım bende grip belirtileri başladı toz zencefil içmek istiyorum ama zararlı mı bilmiyorum bilen varsa lutfen yazsın veya ne yapabilirim grip ivin doğal yöntem olarak
nasıl bişey anlamadımki iki akşamdır iyice arttı gündüz bişey yok akşam başlıyo işte daha çok belim ama ön tarafta arada hissetiriyo..benim ilk gebeliğimde olmadı 2 yaşında kızım var çok hafif son zamanlkarda oldu ama şimdi özellikle yataktam kalkarken tuta tuta kalkıyorum resmen
In
İnşallah bişe çıkmaz canım allahım inş sağlıklı sıhhatli kucagimiza almayi nasip eder ins
Canım ;
Linki tıklayıp bir okur musun belki için rahatlar.
http://birannedogdu.kadinlarkulubu.com.tr/2012/05/bir-koroid-pleksus-kisti-oykusu.html
canım çok üzülme sıkma kendini. ben kendi sorunumu araştırırken bunuda okumuştum zamanla kaybolduğunu biliyorum. bebekler artık biz ne hissedersek aynı şeyleri hissediyolar.
canım bende üşütmüştüm bal limon sıcak suyla atlattım. bide su ısıtıp pet şişeye koy. çok sıcak olmasın yanarsın. biraz sıcaksa havlu gibi bişeyede sarabilirsin. gir yatağa bi güzel terlet kendini...
nasıl bişey anlamadımki iki akşamdır iyice arttı gündüz bişey yok akşam başlıyo işte daha çok belim ama ön tarafta arada hissetiriyo..
ensesi 3 mm di. şimdi ense kalınlığı kaybolmuş burnu küçük diyo doktorum. ne ikili ne üçlü hiç bi test yaptırmadım. zaten doktorlar bebeğin eşinden parça alalım dediler. onu yapmak için de kullandığım iğneleri bi süre bırakmam gerekiyo. bunu göze alamadım. herşeyi normal bi derdimiz bu işte...Sağol canım benim senin sorunun neydi inşallah geçmiştir seninkide
Sağlıkla gelecek sıkma canını senin vesilen ile bende okudum bir sürü yazı , herkesin ki kaybolmuş seninki de kaybolacak canım benim testin ne zaman bize de haber verİnşallah canım ben kötü bir şey olmayacak şekilde düşünmeye çalışıyorum.
Canım benim linki tıkladım ama açılmadı
Sitedeki konularda da genelde kaybolmuş kistleri kaybolmamış olana rastlamadım hiç daha
O yüzden umudum arttı küçük kızım sağlıkla gelecek inşallah
Sağlıkla gelecek sıkma canını senin vesilen ile bende okudum bir sürü yazı , herkesin ki kaybolmuş seninki de kaybolacak canım benim testin ne zaman bize de haber ver
ensesi 3 mm di. şimdi ense kalınlığı kaybolmuş burnu küçük diyo doktorum. ne ikili ne üçlü hiç bi test yaptırmadım. zaten doktorlar bebeğin eşinden parça alalım dediler. onu yapmak için de kullandığım iğneleri bi süre bırakmam gerekiyo. bunu göze alamadım. herşeyi normal bi derdimiz bu işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?