2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kizlar sanırım bende grip belirtileri başladı toz zencefil içmek istiyorum ama zararlı mı bilmiyorum bilen varsa lutfen yazsın veya ne yapabilirim grip ivin doğal yöntem olarak

In
İnşallah bişe çıkmaz canım allahım inş sağlıklı sıhhatli kucagimiza almayi nasip eder ins

Canım benim çok üzüldüm. Konuyla alakalı bir bilgim olmadığı için birşey yazmamadım ama 30. Haftalarda kaybolduğunu okudum bende. Hatta daha önce bile olabilir. Moralini yüksek tutmaya çalış. Dua edicim senin için

benim ilk gebeliğimde olmadı 2 yaşında kızım var çok hafif son zamanlkarda oldu ama şimdi özellikle yataktam kalkarken tuta tuta kalkıyorum resmen

belmacım bravo vallahi ben gebelikten önce de ufak tefek süpürme ve üstten toz almak dışında pek temizlik yazmazdım hamile olduğumu öğrendiğimden beriyse süpürge bile açmadım

Canım ;
Linki tıklayıp bir okur musun belki için rahatlar.
http://birannedogdu.blogspot.com.tr/2012/05/bir-koroid-pleksus-kisti-oykusu.html

ohhhh keyfi yerinde paşamızın maşallah darısı hepimizin başına olsun inş..

belmacım bravo vallahi ben gebelikten önce de ufak tefek süpürme ve üstten toz almak dışında pek temizlik yazmazdım hamile olduğumu öğrendiğimden beriyse süpürge bile açmadım
Ya aslında yoruluyorum artık , her hafta cam silmek yorucu oldu ama yapacak birşey yok maalesef. En kötü ayda 1 kadın tutayım diyorum eşim de yardım editim diyor sürekli ana daha hiç yardım etmedi Bakalım bebiş büyüyünce ne olacak

bence de tatlım bi yardımcı şart.. ben normalde 15de 1 çağırıyordum.. arada da eşimle beraber bşiler yapıyoduk artık haftada bir çağırıyorum.. arada yine acil bşi gerekirse saolsun eşim yapıyor.. kayınvalidem oğullarını öyle yetiştirmiş ki eşim çamaşır da asar, ev de süpürür, balkon da yıkar.. sna da tavsiyem eşini doğumdan önce bu işlere alıştır ki, bebiş gelince rahat edesin

canım çok üzülme sıkma kendini. ben kendi sorunumu araştırırken bunuda okumuştum zamanla kaybolduğunu biliyorum. bebekler artık biz ne hissedersek aynı şeyleri hissediyolar.
kizlar sanırım bende grip belirtileri başladı toz zencefil içmek istiyorum ama zararlı mı bilmiyorum bilen varsa lutfen yazsın veya ne yapabilirim grip ivin doğal yöntem olarak
canım bende üşütmüştüm bal limon sıcak suyla atlattım. bide su ısıtıp pet şişeye koy. çok sıcak olmasın yanarsın. biraz sıcaksa havlu gibi bişeyede sarabilirsin. gir yatağa bi güzel terlet kendini...

benim ilk gebeliğimde olmadı 2 yaşında kızım var çok hafif son zamanlkarda oldu ama şimdi özellikle yataktam kalkarken tuta tuta kalkıyorum resmen
nasıl bişey anlamadımki iki akşamdır iyice arttı gündüz bişey yok akşam başlıyo işte daha çok belim ama ön tarafta arada hissetiriyo..

In

İnşallah bişe çıkmaz canım allahım inş sağlıklı sıhhatli kucagimiza almayi nasip eder ins

İnşallah canım ben kötü bir şey olmayacak şekilde düşünmeye çalışıyorum.

Canım benim linki tıkladım ama açılmadı
Sitedeki konularda da genelde kaybolmuş kistleri kaybolmamış olana rastlamadım hiç daha
O yüzden umudum arttı küçük kızım sağlıkla gelecek
inşallah

Sağol canım benim senin sorunun neydi inşallah geçmiştir seninkide

Sağol canım benim senin sorunun neydi inşallah geçmiştir seninkide
ensesi 3 mm di. şimdi ense kalınlığı kaybolmuş burnu küçük diyo doktorum. ne ikili ne üçlü hiç bi test yaptırmadım. zaten doktorlar bebeğin eşinden parça alalım dediler. onu yapmak için de kullandığım iğneleri bi süre bırakmam gerekiyo. bunu göze alamadım. herşeyi normal bi derdimiz bu işte...

Sağlıkla gelecek sıkma canını senin vesilen ile bende okudum bir sürü yazı , herkesin ki kaybolmuş seninki de kaybolacak canım benim testin ne zaman bize de haber ver

Sağlıkla gelecek sıkma canını senin vesilen ile bende okudum bir sürü yazı , herkesin ki kaybolmuş seninki de kaybolacak canım benim testin ne zaman bize de haber ver

Canım yarın gidip Harmony test yaptıracağım 10-15 gün e sonucu gelirmiş. Doktor randevum da 2 hafta sonra
Sonucunu hemen paylaşırım canım.

Allah sağlık sıhhat versin canım bebeklerimize
İnsanın aklına takılıyor hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…