takılmazmı canım ama napcan işte orası kapalı kutu ne zaman nolcağı belli olmuyo ki. genetikçiyle görüştük bu testler sadece down sendromu varmı onu yakalar dedi. başka genetik hastalıklarda var onlar için test yapmıyoruz aslında yapabiliriz ama onlar sonuçlanana kadar bebek doğar dedi. testin fiyatını ne kadar dediler canımAllah sağlık sıhhat versin canım bebeklerimize
İnsanın aklına takılıyor hepsi
takılmazmı canım ama napcan işte orası kapalı kutu ne zaman nolcağı belli olmuyo ki. genetikçiyle görüştük bu testler sadece down sendromu varmı onu yakalar dedi. başka genetik hastalıklarda var onlar için test yapmıyoruz aslında yapabiliriz ama onlar sonuçlanana kadar bebek doğar dedi. testin fiyatını ne kadar dediler canım
canım bu dolar olmasın. doktorum bize 1800-2000 dolar civarı demişti. o zaman 4000 tlyi buluyodu... testin sonucu çabuk çıkıyo inşallah temiz çıkar canım1500-2000 arasıdır dediler canım hastanedekiler, bugün aradım ulaşamadım laboratuvara kapalıymış
Yarın gidip fiyat konusunda vs konuşacağım ne kadara yaptıklarını falan
Bana dedikleri test 2 haftada sonuçlanıyormuş canım
canım bu dolar olmasın. doktorum bize 1800-2000 dolar civarı demişti. o zaman 4000 tlyi buluyodu... testin sonucu çabuk çıkıyo inşallah temiz çıkar canım
kalbini ferah tut canim hersey yolundadir ins aklına kötü şeyler getirme bol bol dua et
canım bu harmony testte down sendromuna bakılmıyomu benim doktorumun dediği prenatal test down sendromunu belirlemek için. bebek doğar diyen genetik doktoru. başka hastalıklara bakabiliyomusunuz diye sormuştuk ondan öyle dediCanım bana lira dediler, sitede diğer konularda da Harmony fiyatları da lira cinsinden genelde
Ama sanırım Harmony testinin de çeşitleri varmış
Doktorun bana verdiği kağıtta Harmony işaretliydi sadece yan tarafında Harmony x,y diye ayrı bi test daha vardı
Senin doktorun test sonucun çıkana kadar bebek doğar dediyse belki daha kapsamlı bir testtir.
canım bu harmony testte down sendromuna bakılmıyomu benim doktorumun dediği prenatal test down sendromunu belirlemek için. bebek doğar diyen genetik doktoru. başka hastalıklara bakabiliyomusunuz diye sormuştuk ondan öyle dedi
sağsalim dünyaya getiririz inşallah hepimizHa evet o canım benimki de yarın öğrenince haber veririm canım fiyat konusunda bakalım ne kadar diyecekler.
İnşallah canımmmsağsalim dünyaya getiririz inşallah hepimiz
aynen saba katılıyorum canın insan kafaya takmanası mümkün değil gerçekten ben hamileliğin in başından beri dev hast gidiyordum tarama testinde 2 li nin normal çıkmıştı 3 lu test te düşüşte olsa risk var dedi dr dünya başıma yıkıldı sanki bana yaptıkları açıklama sadece amniosentez di ordan ağlayarak çıktım eve geldim ama kafam allak bullak ne yapacağımı şaşırdım sonra eskişehirdeki kızımın dr aradım oda bana ben artık 2 li normal ise 3 ve 4 lu test istemiyrum ama sen yaptırmış şimdi ben sana ne desemde rahatlamazsin ama amniosentez yaptırabilirsiniz dedi onunda riskli olduğunu anlattı sonra vakit kaybetmeden kardeşim fakültede bir prf dr dan randevu akdi oda 4 lu tarama testi yaptırdı birde ayrıntılı ultrason biraz erken yapalım dedi hamdolsun 4 tarama testi normal çıktı ultrason da herşey yolunda çıkınca amniosentez gerek yok dedi önce Rabbim e sonra dr güvendim ins sağlıklı bir şekilde kucagimiza alırız bebeklerimiz Rabbim herkesin de benimde bebeğimizi sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsintakılmazmı canım ama napcan işte orası kapalı kutu ne zaman nolcağı belli olmuyo ki. genetikçiyle görüştük bu testler sadece down sendromu varmı onu yakalar dedi. başka genetik hastalıklarda var onlar için test yapmıyoruz aslında yapabiliriz ama onlar sonuçlanana kadar bebek doğar dedi. testin fiyatını ne kadar dediler canım
aminnnsağsalim dünyaya getiririz inşallah hepimiz
Degil canim.. Bana doktor tavsiye etti bi kac gundur cok fena oksuruyordumgece, kalkip ihlamur yapiyorum icine de biraz zencefil atiyorum, vicks suruyoum bogazima o da guvenliymis, simdi daha iyiyim.kizlar sanırım bende grip belirtileri başladı toz zencefil içmek istiyorum ama zararlı mı bilmiyorum bilen varsa lutfen yazsın veya ne yapabilirim grip ivin doğal yöntem olarak
tsk ederim canim bende iceyim ins iyi gelirDegil canim.. Bana doktor tavsiye etti bi kac gundur cok fena oksuruyordumgece, kalkip ihlamur yapiyorum icine de biraz zencefil atiyorum, vicks suruyoum bogazima o da guvenliymis, simdi daha iyiyim.
Ben de 2015 annesi olacakken nasip olmadı , ben de inş şimdi Eylül annesi adayıyım, Rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip eder inş.hayırlı olsun canım bebeğin.. ben de 2015 ocak annesi olacaktım kısmet olmadı eylül de gelecek şimdi prensesim.. kaderimizde ne varsa onu yaşayıp görüyoruz işte
Canım kaburga agrısı bendede oluyor bugün Dışardaydım nasıl agırdı elimle kontrol ediyorum daha çok Ağrı oluyor nasıl olucak bakalım ilerleyen günlerdeArkadaşlar benim kaburga kemiklerim 3-4 gündür ağrıyor; az bile yemek yesem midem göğsüme dayanıyor ve kaburga ağrım başlıyor; daha şimdiden böyle birkaç aya nolucak
Canım bana bu harmony teste ne kadar ödücen bana Baya pahalı dedi doktorCanım yarın gidip Harmony test yaptıracağım 10-15 gün e sonucu gelirmiş. Doktor randevum da 2 hafta sonra
Sonucunu hemen paylaşırım canım.
ohh mis gibi yapmışsın evi cnm.. kontrolden sonra yaz mutlaka..Kızlar merhaba ;
Camları sildim evi köşe bucak sildim , yoruldum valla. Sanırım 2-3 haftaya büyük temizliği yapamayacağım. Yoruluyorum artık çok fazlaYarın sabahtan kontrolum var umarım herşey yolundadır.
Aynen oyle cnm gecen ben sadece bes dakikaligina giydim hemen belim agridi hemen cikarttimgünaydın arkadaşlar 2 günüdr kuzenimin düğünü var topuklu ayakkabı giyiyorum zaten karnım hiç belli olmadığı için hamile değilmişim gibiydı ama dünden beri kasıklarımda ve belimde çok ağrı oldu ayakkabı yuzunden mi olmuştur acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?