2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar bu kitabı şiddetle tavsiye ederim.. Doğum sürecindeki acının tamamen zihinde bittiğini anlatan bir kitap hamile olan olmayan her kadın okumalı ve kadınlığını keşfetmeli bence

Eklentiler

• ina-mayin-doguma-hazirlik-rehberi-779914-Front-1.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 105
sağsalim dünyaya getiririz inşallah hepimiz

Canım bana bu harmony teste ne kadar ödücen bana Baya pahalı dedi doktor

Harmony yaptırdım canım 1700 liraya
Ama şu durum olabilir beni doktor yönlendirdi onun ismini verdim ondan indirim olmuş olabilir
Başka doktora daha az fiyata yada daha çok fiyatlı olabilir
Sen düz hesap 2000 diye düşün canım.

Iyi günler arkadaşlar adet olacakmışım gibi garip bir agrım var neden dirki acaba

Bende bugün oksurukten yatamadim grip değilim ama kuru bir öksürük var bogazim kuruyor gicik var beni mahvetti karnımın etleri ağrıdı bebeğime bişe olacak diye korkuyorum allahım korusun

Ohh merhaba guzel anneler iki gun giremedim ne cok sey konusmussunuz maşallah size ☺ sali gunu ayrintilimiz var cok heycan basti dua edin bizim icin herşey guzel gecsin

Kızlar bende kaç gündür geziyorum istanbul gidip döndük eşimin susurluk da işi var di bende onunla gittim dönerken bursa yi gezdik beğendim bayagi yeşillik güzel havadar
bursada ulu cami nin orda bebek kıyafetleri satan dükkanlar vardı bebetto dan bikaç parça bir şey aldık.
Tabi fiyatları nasıldır orayı bilen daha iyi bilir.
Kapalıçarşı da lohusa terlikleri vardı çok güzel 15 tl ye vardı standart bedenmis almadım ben 40 giydigim için

iyi haftasonlariniz olsun kizlar :) ucaga raporsuz binebilmek icin son bi kac haftamiz kaldi sessiz sakin bi plaj fikri olan var mi.

Vallahi ne diyeyim. Bu konuda da haklisin :)

Epidural normal dogum ile ilgili ne düşünuyorsunuz???ben bunu düşü noryorum amakorkuyorum

asssslaaaa düşünmediğim bir yöntem cnm. çok tehlikeli. eskiden epidural mi varmış millet çatır çatır normal doğum yapıyormuş. ne çatı muayenesi varmış ne birşey. gözünüzde büyütmeyin korkmayın nolur

forumun maşallahı var ya bakamadm baya ilerlemiş benim telden yazmak çok zor oluyor denedim ama yazamadım ya benim sanki kanrnımda baloncuklar var gibi bu bebek hareketimi bağırsak hareketimi sizce ama bebegimi hissediyrm ayakta oldugumda. tekmeleri hissedenler ne gibi hissediyor sanki küçük tekmelerimiz başladı bizimde beni aydınlatın deneyimli anneler :)

bursamız güzeldir canm yine bekleriz bende ulucaminin arkasındaki havlucular çarşısı vr orda bebecilerde var ordan alyrm hem fiyatlar normal hem kaliteli ürünleri

bursamız güzeldir canm yine bekleriz bende ulucaminin arkasındaki havlucular çarşısı vr orda bebecilerde var ordan alyrm hem fiyatlar normal hem kaliteli ürünleri

İşte canım bizde oylé denk geldi bebetto mağazası vardı o tarafı gezdik ama caminin ne tarafında kalıyor tam bilmiyorum eşim yine gidersé yine gelicem
bebek havlusu falan da almak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…