- 26 Kasım 2014
- 489
- 385
- 63
- 36
bende iş yerinde zorunlu olduğu için önce giyiyordum doktorum belin ağrır giyme demişti demekki doğruymuş yaAynen oyle cnm gecen ben sadece bes dakikaligina giydim hemen belim agridi hemen cikarttim
sağsalim dünyaya getiririz inşallah hepimiz
Canım bana bu harmony teste ne kadar ödücen bana Baya pahalı dedi doktor
Vallahi ne diyeyim. Bu konuda da haklisin :)Canim benim en yakin iki arkadasim da cok iyi okullardan mezun oldular doktorlar. A,a normal dogumun daha saglikli oldugunu bile bile korktuklari icin sezeryana girdiler. Yani doktorlar her zaman en iyisini sececek diye bi kural yok :) onlar da kadin onlarin da korkulari var
Allah hakkimizda en hayirlisini nasip etsin kizlar simdiden bunu dusunmeyelim doguma kadar kafayi yeriz sonra :)Vallahi ne diyeyim. Bu konuda da haklisin :)
Epidural normal dogum ile ilgili ne düşünuyorsunuz???ben bunu düşü noryorum amakorkuyorum
bursamız güzeldir canm yine beklerizKızlar bende kaç gündür geziyorum istanbul gidip döndük eşimin susurluk da işi var di bende onunla gittim dönerken bursa yi gezdik beğendim bayagi yeşillik güzel havadar
bursada ulu cami nin orda bebek kıyafetleri satan dükkanlar vardı bebetto dan bikaç parça bir şey aldık.
Tabi fiyatları nasıldır orayı bilen daha iyi bilir.
Kapalıçarşı da lohusa terlikleri vardı çok güzel 15 tl ye vardı standart bedenmis almadım ben 40 giydigim için
bursamız güzeldir canm yine beklerizbende ulucaminin arkasındaki havlucular çarşısı vr orda bebecilerde var ordan alyrm hem fiyatlar normal hem kaliteli ürünleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?