2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar merhaba ,
Çok moralim bozuk , kadın doğumcuma gittik kont için bebeğin kafa yapısı küçük 1 hafta geriden geliyor gözüküyor. Takip edeceğiz dedi. İçim rahat etmedi bir doçente gideyim dedim o da 3 hafta geri dedi ve mikrosefali diye tanı koydu. Amniyonsentez yaptırın sonuçlar kötü gelirse bebeğinizi aldırın , bakımı çok zor dedi. Bana ya bir anneye alelade bebeğinizi aldırın dedi. Daha sonra ben ağlamalı Fehmi beye gittim perinatolog uzmanı bebeğime ayrıntılıda bakmıştı. Önüne gelene doçent unvanı veriyorlar dedi. Ben ölçtüğümde 1 hafta geriydi organlarında vs hiçbir sıkıntı yok yapısal olabilir dedi, ayrıca hiçbir doktor takip yapmadan tanı koyamaz dedi , 4 hafta bile geriden gelse bu şekilde bir bakmaya tanı konulanaz dedi. 2 hafta sonra çağırdı , bir de toksoplazma testim var dua edin ne olur ağlamaktan yemek dahi yiyemedim.

Canım benim kendi doktorun o tanı ile ilgili herhangi bir şey söyledi mi? Hiç Can'ını Sıkma canım, Rabbimden gelene razıyız diye çıktık yola. Allah'ım kimseye çekemeyeceği dert vermesin inş.

bu ne saçmalıktır canım bi kere bakmakla aldır demek benim nerdeyse abartmıyorm 10 gün geriden geliyordu geçen gitti 1 gün öne bile geçmişiz bebeklerin bazı dönemli oluyor hatta o dönemler hareketleri az oluyor o zaman dinlenme zamanı büyümesi bekliyor seninde o dönemdedir bu takip edilmesi lazım bi iki kontrol olması lazım ama haftada bir doktorlara göre aldır demek ne kadar kolay ya iyise bebeklerimiz ? sakın üzme kendini net bişey olmadan aldır diyen kişide akıl yoktur bence sinir patlaması yaşattı banada gittigin kişi ya bebegini senden almalarını sakın izin verme

İşte canım bizde oylé denk geldi bebetto mağazası vardı o tarafı gezdik ama caminin ne tarafında kalıyor tam bilmiyorum eşim yine gidersé yine gelicem
bebek havlusu falan da almak istiyorum
gel cnım bak hatta bitane kızıma tulum aldım ordan paylaşayım seninle :) ahsen bebeyede uğra derim

Ne demek bakimi zor olur ya erken dogum yapsak nolcak canim uzulme lutfen dua et sadece.hersey allahtan hem oyle dusun. Bebegin bir canli artik ya ruhu var kolaymi aldirmak ondan vazgecmek.ah bu doktorlar ya

Canim benim Allah yardimcin olsun nolur uzme kendini bebekte uzuluyor seninle birlikte. Icini ferah tut oyle birsey olsa ayrintilida cikardi mutlaka .takip edinsin biraz bakalim ne cikcak belki sadece minyin bir bebek olacak. Toxoplazma testi daha once yaptirmadin mi ? Yoksa yaptirdin da tekrar zamani mi geldi?

İşte canım bizde oylé denk geldi bebetto mağazası vardı o tarafı gezdik ama caminin ne tarafında kalıyor tam bilmiyorum eşim yine gidersé yine gelicem
bebek havlusu falan da almak istiyorum
cnm bak bunu aldm yumuşacık aslında larcivert ordan iyah gibi çıkıyor net çekemedim evden çkmam lazm vaktim yok

Eklentiler

• 11218976_537809773027101_5795792819652904644_n.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 107
canım öncelikle bebeğini inşallah sağ sağlim kucağına alırsın,bak sana benim hikayemi anlatıyim belki sana biraz merhem olurum,bana bundan dört yıl önceki hamileliğimde oğluşuma onbeş haftalıkken gittiğim dk rum,bu bebekte bir anormallik var demişti bende aynen senin gibi ağlayarak hemen başka bir özel hastanede uzman dkr gözüktüm oda hemen hemen aynı şeyleri söyledi ve aynı sana dedikleri gibi amniyosentes önerdi ve altıncı ayına girmeden bebeği sonlandırabiliriz dedi,ve ben hiç umudumu kaybetmeden tabi ozamanki ruh halimi ve pisikolojimi tahmin edersin,çünkü şuan ben seni çok iyi anlıyabiliyorum,ve sonra ben doçent bir dkr gözüktüm tavsiye üzerine oda çok sağlıklı konuşmadı ama aldıralım yada bu bebek sakat da demedi,yaptırmış olduğu bütün ne kadar tahlil vede test varsa hepsini yaptıdım ve hepside temiz çıkıyordu,ama doğana kadar hep aklımda soru işareti vardı,veee sonunda nemi oldu ALLAHıma binlerce kez şükürler olsun okadar sağlıklı bir oğlum olduki 4 kg ye yakın doğdu ve ben doğduğunda hemen elleri ayakları düzgünmü diye kontrol edip öyle mutluluğumu yaşadım,ve şuan 4 yaşında çokta zeki ve bir okadrda sağlığı yerinde oğlum var,sakın üzülme tatlım ve bollll bol dua et,dua en büyük ilaçtır

canm moralini bozma ins hersey yoluna girer seni çok iyi anlıyorum gerçekten benimde hatırlarsan 3 lu tarama testi yüksek olmasada risk çıkmıştı o an insan allak bullak oluyor gerçekten bende yemek yiyemedim allahın izniyle hersey normal çıkacak iyi bir dr takibini yaptır canm sen tarama testlerini yaptırdın mi onlar nasıl çıkmıştı

Daha önce yaptırmadım , yaptır dediler ikili testi de normal çıkmıştı . Umarım sadece yapısaldır , zeka geriliği yoktur, toksoplazma nasıl yapılıyor ? Ağlamaktan gözlerim şişti , sonuçlar kötüyse aldır dedi o doktor bana 3 kere ama perinatolog hemen tanı konulamaz doçentliği nerden almış o doktor dedi. Bilmiyorum kafam çok karışık

Kafa yapısı küçük dedi mi doktor bana 1 hafta küçük kafa yapısı onun haricinde bir sorun yok dedi

sakın kendini üzüp yıpratma doç prof vs neyse yahu sen bu işin en uzmanına gitmişsin perinatolog bu işin en en ennnnn uzmanı o ne diyorasa ona güven dahada sakın başka ra gidip kafanı karıştırma zaten bi sorun olsa en başta o görür söylerdi Allah aşkına plesantadaki kan akışına herşeye bakıyor onlar benim kan akışımı bile dinleyip coraspini içmeyi bırakabilirsin dedi daha bu dr üstüne dr yok.
ayrıca en samimi arkadaşımın kızı hep 2 hafta geriydi hep ama şuan çıtı pıtı bi cadı yani zeka küpü lütfen toparlan kendinide bebeğinide üzme ne olur.

Ikili test yaptırmıştım riski çok düşük çıktı doktorum çok iyi demişti. Şimdi kafa yapısının küçük olduğunu geriden geldiğini söyledi bir doçent , hatta tanıyı da koydu. Fakat gittiğim perinatolog her doçentin düzgün olmadığını tanıyı bir görüşte koyamayacağını gebelik takibi yapması gerektiğini vs dedi. Bir de doçent tamamıyla aldırma taraftarıydı aldırın 6. Aya girmeden sonlandırın vs dedi. Hatta amniyosentex için riskli dediğimde bu risk her zaman var bebek tabi ki düşebilir ama bu kuşkuyla yaşanmaz dedi kabus gibi bir gün yaşadım 2 hafta nasıl geçecek

Canım nolur üzme kendini
Dua edicez hepimiz bebeklerimiz sağlıklı olsun diye, iki gündür pek iyi haber almıyoruz(
Son gittiğin doktor başka ne dedi bi testle vs anlaşılma ihtimali vs yok muymuş canım
Ama üzme kendini sakın dua edicez bol bol

3lu tarama testi ile 4 lu tarama testi yaptırmış miydin canim

kandan bakiliyor toxoplazma canim moralini yuksek tut tek bir drun aldir demesiyle olmaz is cok sabir gereli bu arada sende cok iyi beslen. Bak gorceksin bir iki haftaya hersey duzene gircek. Hamilelerin dualari kabul olur hepimiz senin ve güzel kizin icin dua edicez.

3lu tarama testi ile 4 lu tarama testi yaptırmış miydin canim
Ikili testimiz çok iyi çıkınca doktor yaptırmaya gerek yok demişti. Şimdi kafa yapısı 1 hafta geriden geliyor derken perinatolgumuz , bugün tesadüfen gittiğim doçent 3 hafta dedi. Bugün kadın doğumcuma da 1 hafta olarak ölçüm yaptı. Ağlaya ağlaya Perinatologa gittim o da 2 hafta sonra gel , her doçent doğru ölçmez bir bakmayla da bir tanı konulamaz dedi. Umarım herşey goluna girer İnan başım ağrıyor artık çok mutsuzum

Ben bebeğimi aldırmam ya. Nasıl aldırayım can o ya Allah'ın emaneti aldır demek ne kadar kolay , çok moralim bozuk

Ben bebeğimi aldırmam ya. Nasıl aldırayım can o ya Allah'ın emaneti aldır demek ne kadar kolay , çok moralim bozuk

Tabiki aldirmicaksin hic birsey yok senin bebisinde benim fikrim baska bir normal dr git. Hatta devlet hastanesinde bir dr git olcumlerini yaptir tekrar ve sana tavsiyem sakin sakin internetten arastirip arastirip kafani bulandirma ve uzme kendini bak minnak kizimizda uzuluyor

Arkadaşım sakın bebeğin için o kötü şeyleri düşünme bu doktorların bazıları hiçbirşey bilmiyorlar benim yeğenime de aynı şeyi dediler 22 haftalık gebeyken kafası gelişmemiş vucüt büyük dediler birde hemen ilaç verip düşürtmeye kalktılar biz çıkardık o hastaneden başka bir prof doktora gittik herşeyi sağlıklı dedi hatta o hastaneye dava açabilirsiniz dedi biz uğraşmak istemedik şükür mevlama şu anda 6 yaşında sapasağlam yiğenim sen içini ferah tut bebeğin sağlıklı olacak üzme yavruyu da kendini de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…