Ben bebeğimi aldırmam ya. Nasıl aldırayım can o ya Allah'ın emaneti aldır demek ne kadar kolay , çok moralim bozuk
canm bende bu testler sebebiyle hamileliğim kabusa döndü seni çok iyi anlıyorum gece rahat uyuyamiyordum hayattan soğudu resmen benim sana tavsiyem 2 hafta boşuna bekleme hangi ilde yaşıyorsun bilmiyorum tip fakültesinde bir prf dr git zaman kaybetmeden kandan bakılan o testi bian önce yaptırIkili testimiz çok iyi çıkınca doktor yaptırmaya gerek yok demişti. Şimdi kafa yapısı 1 hafta geriden geliyor derken perinatolgumuz , bugün tesadüfen gittiğim doçent 3 hafta dedi. Bugün kadın doğumcuma da 1 hafta olarak ölçüm yaptı. Ağlaya ağlaya Perinatologa gittim o da 2 hafta sonra gel , her doçent doğru ölçmez bir bakmayla da bir tanı konulamaz dedi. Umarım herşey goluna girer İnan başım ağrıyor artık çok mutsuzum
ah canim ya kizin seninle saglikla buyuyecek insallah hepimizin duasi seninle...bak bu konularda uzman kisi perinatolog sen zaten perinatologa yaptirmissin detaylini onemliolan onun muayenesi bence sen onun dedigine bence kanaat getir...lutfen zor bir durum ama aglayip kizini da uzme canim benim...evet bizim yazdiklarimiz senin ruh haline kifayetsiz geliyordur ama emin ol ki hepimizin dualari seninle prensesinle...bu arada benim dr.um perinatolog cok iyi bir dr.dur lazim olursa soylerim canim...Ben bebeğimi aldırmam ya. Nasıl aldırayım can o ya Allah'ın emaneti aldır demek ne kadar kolay , çok moralim bozuk
Hangi hurma anlamadm :) 2 cesit var die biliyorumçok olmuş yazalı ama ne zamandır giremiyordum hurma kan
Canım allahin izniyle bişe olmayacak nasıl bir dr.mus o yaaKızlar merhaba ,
Çok moralim bozuk , kadın doğumcuma gittik kont için bebeğin kafa yapısı küçük 1 hafta geriden geliyor gözüküyor. Takip edeceğiz dedi. İçim rahat etmedi bir doçente gideyim dedim o da 3 hafta geri dedi ve mikrosefali diye tanı koydu. Amniyonsentez yaptırın sonuçlar kötü gelirse bebeğinizi aldırın , bakımı çok zor dedi. Bana ya bir anneye alelade bebeğinizi aldırın dedi. Daha sonra ben ağlamalı Fehmi beye gittim perinatolog uzmanı bebeğime ayrıntılıda bakmıştı. Önüne gelene doçent unvanı veriyorlar dedi. Ben ölçtüğümde 1 hafta geriydi organlarında vs hiçbir sıkıntı yok yapısal olabilir dedi, ayrıca hiçbir doktor takip yapmadan tanı koyamaz dedi , 4 hafta bile geriden gelse bu şekilde bir bakmaya tanı konulanaz dedi. 2 hafta sonra çağırdı , bir de toksoplazma testim var dua edin ne olur ağlamaktan yemek dahi yiyemedim.
Bende de öyle sınırda çıkmıştı doktorum hemen prof. Yonlendirdi allaha binlerce şükür bişe çıkmadı bizde çok kötü olmuştuk allahım kimsenin başına vermesin ama benim dr.oyle olsada alamam dedi bu dr nasıl hemen aldır demiş ya ona şaşırdımcanm moralini bozma ins hersey yoluna girer seni çok iyi anlıyorum gerçekten benimde hatırlarsan 3 lu tarama testi yüksek olmasada risk çıkmıştı o an insan allak bullak oluyor gerçekten bende yemek yiyemedim allahın izniyle hersey normal çıkacak iyi bir dr takibini yaptır canm sen tarama testlerini yaptırdın mi onlar nasıl çıkmıştı
ewt canım profil fotom farklı gulsah unal karaduman die arayabılırsın :)canım faceten eklemek için aradım ama bulamadım sanırım profil foton farklı :)
benım okudugum yerde maxımum 3 saatte bır degıstırılır bez dıe yazıodu :) gunde 8 falanOyh o sayı ne be.. Ne kadar sürüyormuş peki bu aşırılık? Aylar derken? Yani 1,5 ay sonra ne kadar azalıyor? Normali ne kadar ki bunun
marmaris turunciyi haftasonlariniz olsun kizlar :) ucaga raporsuz binebilmek icin son bi kac haftamiz kaldi sessiz sakin bi plaj fikri olan var mi.
cnm bak bunu aldm yumuşacık aslında larcivert ordan iyah gibi çıkıyor net çekemedim evden çkmam lazm vaktim yok
Canim benim sakin uzulme her doktor dogru soyleyecek diye bise yok kalbini ferah tut bol bol dua et bisey olmicak bak Allah in izniyle bebegine.baska bi doktorada git bence.Kafa yapısı küçük dedi mi doktor bana 1 hafta küçük kafa yapısı onun haricinde bir sorun yok dedi
ewet canım o baloncukları bende hıssedıyorum :)forumun maşallahı var ya bakamadm baya ilerlemiş benim telden yazmak çok zor oluyor denedim ama yazamadım ya benim sanki kanrnımda baloncuklar var gibi bu bebek hareketimi bağırsak hareketimi sizce ama bebegimi hissediyrm ayakta oldugumda. tekmeleri hissedenler ne gibi hissediyor sanki küçük tekmelerimiz başladı bizimde beni aydınlatın deneyimli anneler :)
canim senin hangi testin sınırda çıktıBende de öyle sınırda çıkmıştı doktorum hemen prof. Yonlendirdi allaha binlerce şükür bişe çıkmadı bizde çok kötü olmuştuk allahım kimsenin başına vermesin ama benim dr.oyle olsada alamam dedi bu dr nasıl hemen aldır demiş ya ona şaşırdım
Kızlar merhaba ,
Çok moralim bozuk , kadın doğumcuma gittik kont için bebeğin kafa yapısı küçük 1 hafta geriden geliyor gözüküyor. Takip edeceğiz dedi. İçim rahat etmedi bir doçente gideyim dedim o da 3 hafta geri dedi ve mikrosefali diye tanı koydu. Amniyonsentez yaptırın sonuçlar kötü gelirse bebeğinizi aldırın , bakımı çok zor dedi. Bana ya bir anneye alelade bebeğinizi aldırın dedi. Daha sonra ben ağlamalı Fehmi beye gittim perinatolog uzmanı bebeğime ayrıntılıda bakmıştı. Önüne gelene doçent unvanı veriyorlar dedi. Ben ölçtüğümde 1 hafta geriydi organlarında vs hiçbir sıkıntı yok yapısal olabilir dedi, ayrıca hiçbir doktor takip yapmadan tanı koyamaz dedi , 4 hafta bile geriden gelse bu şekilde bir bakmaya tanı konulanaz dedi. 2 hafta sonra çağırdı , bir de toksoplazma testim var dua edin ne olur ağlamaktan yemek dahi yiyemedim.
allah sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin canimKızlar Merhaba epeydir takip edemedim. bebişler de sizler de iyisinizdir insallah. Biz de bugün detaylıya girdik. Rabbime hamd olsun herşey yolundaydı. 25 cm 400 gram olmuş minik oğlum.. Allah hepimizin miniklerini korusun... bu da benim bal suratlı oğlum.... :)
toksoplazma kan alıp bakıyorlar okadar.genelde kedılerden yada ıyı yıkanmamıs sebze ve yesıllıklerdenn gecen bısı..bebegın gelısımıne engellıo dusuklere neden olabılıo.ben kedılerle cok ıclı dıslı olmama ragmen cok sukur bı problem cıkkmadı.oyle kolay olan bişi degil..yyoktur bişi ama baktırmakta tabıkı yarar var.bende arada baktırıyorum ne olur ne olmaz dıe.ıyı dusunDaha önce yaptırmadım , yaptır dediler ikili testi de normal çıkmıştı . Umarım sadece yapısaldır , zeka geriliği yoktur, toksoplazma nasıl yapılıyor ? Ağlamaktan gözlerim şişti , sonuçlar kötüyse aldır dedi o doktor bana 3 kere ama perinatolog hemen tanı konulamaz doçentliği nerden almış o doktor dedi. Bilmiyorum kafam çok karışık
Amiiiinnn cümlemize insallah cnm :)allah sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?