2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ben bebeğimi aldırmam ya. Nasıl aldırayım can o ya Allah'ın emaneti aldır demek ne kadar kolay , çok moralim bozuk

Canım ya olmayacak öyle kötü düşünme hemen
O dru hiç takma bak son dr olumsuz konuşmamış hiç.

canm bende bu testler sebebiyle hamileliğim kabusa döndü seni çok iyi anlıyorum gece rahat uyuyamiyordum hayattan soğudu resmen benim sana tavsiyem 2 hafta boşuna bekleme hangi ilde yaşıyorsun bilmiyorum tip fakültesinde bir prf dr git zaman kaybetmeden kandan bakılan o testi bian önce yaptır

Ben bebeğimi aldırmam ya. Nasıl aldırayım can o ya Allah'ın emaneti aldır demek ne kadar kolay , çok moralim bozuk
ah canim ya kizin seninle saglikla buyuyecek insallah hepimizin duasi seninle...bak bu konularda uzman kisi perinatolog sen zaten perinatologa yaptirmissin detaylini onemliolan onun muayenesi bence sen onun dedigine bence kanaat getir...lutfen zor bir durum ama aglayip kizini da uzme canim benim...evet bizim yazdiklarimiz senin ruh haline kifayetsiz geliyordur ama emin ol ki hepimizin dualari seninle prensesinle...bu arada benim dr.um perinatolog cok iyi bir dr.dur lazim olursa soylerim canim...

Canım allahin izniyle bişe olmayacak nasıl bir dr.mus o yaa

Bende de öyle sınırda çıkmıştı doktorum hemen prof. Yonlendirdi allaha binlerce şükür bişe çıkmadı bizde çok kötü olmuştuk allahım kimsenin başına vermesin ama benim dr.oyle olsada alamam dedi bu dr nasıl hemen aldır demiş ya ona şaşırdım

Arkadaslar dun bebegimi hic hissetmedim yada musait olmadigimdan dolayi pek ugrasmadim hareketleriyle dun gece uyumak uzereyken hissettim oynadi falan bi sure bugun de soyle soyliyim elimi karnima koydugumda hic hisstmedim ama bi kac kez ruhen hissettm kipirdamalari 19 hafta olduk dun gece ruyamda bebegimi kaybettigimi gordum aman Allahim cok kotuydu sizce normal mi korkuyorum cok

belmaakca canım ben daha yenı okudum senın yazdıklarını bence bu kadar can sıkma iyi düşün iyi olsun.inanki her doktor ayrı seyler soyler.ben kendı doktorum harıcınde hiçbir yere gitmiyorum.kotu dusuncelere kapım kapadım..aşllah hakkında ne yazdıysa o ıyı dusunuyorum ıyı olsun.cok sukur aılende genetık bır problem yoksa bence dıgerlerı faso fiso..iyi düşün.

Kızlar Merhaba epeydir takip edemedim. bebişler de sizler de iyisinizdir insallah. Biz de bugün detaylıya girdik. Rabbime hamd olsun herşey yolundaydı. 25 cm 400 gram olmuş minik oğlum.. Allah hepimizin miniklerini korusun... bu da benim bal suratlı oğlum.... :)

Eklentiler

• 20150502_105115.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 136
cnm bak bunu aldm yumuşacık aslında larcivert ordan iyah gibi çıkıyor net çekemedim evden çkmam lazm vaktim yok

Çok tatlı canım güle güle kullanın inşallah dediğin Ahsen bebe ne tarafta kapalı Çarşı içinde mi pek bilmiyorum ya geldiğimde ugrarim inşallah güzel şeyler buldukça bende kızıma alırım inşallah

Kafa yapısı küçük dedi mi doktor bana 1 hafta küçük kafa yapısı onun haricinde bir sorun yok dedi
Canim benim sakin uzulme her doktor dogru soyleyecek diye bise yok kalbini ferah tut bol bol dua et bisey olmicak bak Allah in izniyle bebegine.baska bi doktorada git bence.

ewet canım o baloncukları bende hıssedıyorum :)

canim senin hangi testin sınırda çıktı

Canım uzmé kendini doktorlar annelik duygularindan uzak sadece ahkam kesmeyi biliyorlar.
Sen içini ferah tut hiçbir şey yoktur rabbim büyük

allah sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin canim

toksoplazma kan alıp bakıyorlar okadar.genelde kedılerden yada ıyı yıkanmamıs sebze ve yesıllıklerdenn gecen bısı..bebegın gelısımıne engellıo dusuklere neden olabılıo.ben kedılerle cok ıclı dıslı olmama ragmen cok sukur bı problem cıkkmadı.oyle kolay olan bişi degil..yyoktur bişi ama baktırmakta tabıkı yarar var.bende arada baktırıyorum ne olur ne olmaz dıe.ıyı dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…