2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ne kadar acımasız bir doçentmiş o böyle doktorlara sinir oluyorum bi bakmakla nasıl tanı koyar benimde bebeğin başı vücudundan normal haftamdan 5 gün gerideydi normal dedi doktor büyük olsa sorun olur dedi sende hiç canını sıkma tüm taramaların iyi çıkmadımı buna odaklan derim

canım belmacım herkes yazmış, seni rahatlatmaya çalışmış.. ben de farklı bşi yazmıcam ama sana yazmadan da geçemedim.. eminim zor bi drm, allahım hiçbirimizi evlatlarımızla sınamasın ama inan içimden hiç kötü bişi geçmiyor.. bebişine sağlıklı kavuşacaksın inş.. lütfen o doçentin dediklerini unut, kendi doktorun ve perinatologunun dediklerine konsantre ol.. dualarımız seninle canım..

masallah canim ogluna hayirlisi ile guzel gecmis...

Kafa yapısı küçük dedi mi doktor bana 1 hafta küçük kafa yapısı onun haricinde bir sorun yok dedi
Benim sadece o olarak dememişti ama kafa yapısı yazan günle olduğu gün aynı değil benmde cnm bekle biraz takip etsinler gelişimini ilerlemesini bi kere bakmakla kesin tanı konulmaz tamamen down sendrmu var denilenler bile sağlıklı çıkıyor ki bu bi ölçüm sağlam bi doktora devam et

Kiizlarr bu ozdilegin uyku setiyle 3boyutlu nevresimi bebisimize aldi ananemizz obür 3dli cift kisilik nevresimide bana aldi dogumda sereyim diye guzller mi sizce ?

Eklentiler

• unnamed.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 133
  • 26297567102570446738.webp
    8 KB · Görüntüleme: 134
  • EvTekstil_4678780.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 124
3lu canım 33 yaşındayım 300 ve üzeri olsaymış sorun olmayacakmis benimkide 298 çıktı bise olmaz ama dedi yinede emin olalim dedi prof.yonlendirdi cok sukur bişe cikmadi
himm inşallah canim sağ salim alırız kucagimiza bebeslerimizi

Belmacim, dr moralini bozmus ama kendini uzmemeye calis.Allah'in izniyle saglikla alicaksin bebegini kucagina.Kendi dr unun da soyledigi gibi takip edilsin bakalim bu esnada sen guzelce beslen,moralini yuksek tut,kendinide yorma tatlim...

Çok şükür... o nasıl bir stresti ama anlatamam. Gözümü bi dakka ayırmadım ölçümler doğru mu bi yerinde parlaklık var mı.. İnsallah herkes sıkıntısız atlatır bu süreci.
sorma cnm kulagimiz dr.da gozumuz ekrandan ayrilmiyor...Rabbim hepimizin evladini kucagimiza zamaninda saglicakla almayi nasip etsin canim...

Belmaciğim canim herzaman dualarimdasin Rabbim cumlemizinkinide seninkinide sağlikla bebegini kucağina almayi nasip etsin canim benim...

Ben
Ben ilk basta kucuk su dolu balonlar seklinde hissediyodum, sonraki hissimi soyle tasvir edeyim, sanki su dolu bi balonun icinde buyukkk bi balik var ve sigmiyo balona kayarak kendine yer bulmaya calisiyor gibiydi, ama bugun ilk kez elim karnimdayken icerden bisey dokundu bana bildigin dokundu, o an korkuyla irkildim ve elimi cektim esimi cagirdim ona da ayni seyi yapti.. Cok degisik ve tarifsiz bi his, insallah yasarsin en kisa zamanda...

Belma canim benim bebegin yapisi kucuktur kuzum, lutfen canini sikma.... Doktorlar da empati diye bisey kalmamis... Sen dua et bunu bi imtihan diye dusun gececek insallah.....

Daha one de yazmistim bi arkadasin ikizlerine %90 kesinlik vererek bi rahatsizlik tanisi koymuslardi kesin aldirin zaten olecekler denmisti. Kadinin hamileligini rezil ettiler, ve sapasaglam iki tane bebis dogurdu..... Ki bunu yapan abdde cok iyi okullar bitirmis bi dr, ki trdekilere hiccc guvenme bence , dua et, gececek bu gunler.... Amnyosentezi de kurtaj dusunmuyorsan yaptirma sirf senin icin rahat edecek diye hayatini riske atma bebeginin.

belmaakca o doktor yaptigi her ekstra testten komisyon almiyosa kafami keserim... ikili uclu test denen seyler daha bikac senedir yapiliyor ve trdeki doktorlarlar bunu ticarete dokmus durumda.... Ben burdaki doktora soledigimde cok sasirdi cunku ikili test dedigin sey ayrintili ultrasonda ters giden bisryden suphelenince yapiliyor burda ikili iyi cikinca uclu yapilmaz....ya da ayrintilin iyiyse ikili yapilmaz yani test gecersizdir... Bana burdaki doktorum soyledi. Kac aydir burdan oarcaladim kendimi resmen yaptirmayin su testleri.... vallahi cok uzuluyorummmmmm ve drlara cokk kiziyorum...

canım aynen dediği gibi her unvanı olana güvenme. benim oğlum da 6.ayında gözlerini yukarı kaldırıp 1-2 saniye duruyordu, profesörün biri MS'in bir çeşidi olan OMS teşhisi koydu. hemen çocuk nöroloğuna götürün dedi, hemen randevu aldık ama 3-4 gün sonrasına anca tabi. o günler nasıl geçti yerdemiydim göktemiydim bilmiyorum. çocuk nöroloğu banu anlar var, dünyada sayılı nörologlardan, ona gittik, yahu bu teşhisi hangi aptal koydu dedi.. eegler çekildi vs, hiçbişey yok, 1 yaşına kadar tik gibi devam eder geçer dedi. aynen de öyle oldu. bir daha o doktorun hastanesine bile gitmedim. sen de canını sıkma, içien sinmezse başka doktorlara git. bebeğini aldır demek ne kolay anlamıyorum canımızın parçası onlar bizim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…