Ne kadar acımasız bir doçentmiş o böyle doktorlara sinir oluyorum bi bakmakla nasıl tanı koyar benimde bebeğin başı vücudundan normal haftamdan 5 gün gerideydi normal dedi doktor büyük olsa sorun olur dedi sende hiç canını sıkma tüm taramaların iyi çıkmadımı buna odaklan derimKızlar merhaba ,
Çok moralim bozuk , kadın doğumcuma gittik kont için bebeğin kafa yapısı küçük 1 hafta geriden geliyor gözüküyor. Takip edeceğiz dedi. İçim rahat etmedi bir doçente gideyim dedim o da 3 hafta geri dedi ve mikrosefali diye tanı koydu. Amniyonsentez yaptırın sonuçlar kötü gelirse bebeğinizi aldırın , bakımı çok zor dedi. Bana ya bir anneye alelade bebeğinizi aldırın dedi. Daha sonra ben ağlamalı Fehmi beye gittim perinatolog uzmanı bebeğime ayrıntılıda bakmıştı. Önüne gelene doçent unvanı veriyorlar dedi. Ben ölçtüğümde 1 hafta geriydi organlarında vs hiçbir sıkıntı yok yapısal olabilir dedi, ayrıca hiçbir doktor takip yapmadan tanı koyamaz dedi , 4 hafta bile geriden gelse bu şekilde bir bakmaya tanı konulanaz dedi. 2 hafta sonra çağırdı , bir de toksoplazma testim var dua edin ne olur ağlamaktan yemek dahi yiyemedim.
Kızlar merhaba ,
Çok moralim bozuk , kadın doğumcuma gittik kont için bebeğin kafa yapısı küçük 1 hafta geriden geliyor gözüküyor. Takip edeceğiz dedi. İçim rahat etmedi bir doçente gideyim dedim o da 3 hafta geri dedi ve mikrosefali diye tanı koydu. Amniyonsentez yaptırın sonuçlar kötü gelirse bebeğinizi aldırın , bakımı çok zor dedi. Bana ya bir anneye alelade bebeğinizi aldırın dedi. Daha sonra ben ağlamalı Fehmi beye gittim perinatolog uzmanı bebeğime ayrıntılıda bakmıştı. Önüne gelene doçent unvanı veriyorlar dedi. Ben ölçtüğümde 1 hafta geriydi organlarında vs hiçbir sıkıntı yok yapısal olabilir dedi, ayrıca hiçbir doktor takip yapmadan tanı koyamaz dedi , 4 hafta bile geriden gelse bu şekilde bir bakmaya tanı konulanaz dedi. 2 hafta sonra çağırdı , bir de toksoplazma testim var dua edin ne olur ağlamaktan yemek dahi yiyemedim.
masallah canim ogluna hayirlisi ile guzel gecmis...Kızlar Merhaba epeydir takip edemedim. bebişler de sizler de iyisinizdir insallah. Biz de bugün detaylıya girdik. Rabbime hamd olsun herşey yolundaydı. 25 cm 400 gram olmuş minik oğlum.. Allah hepimizin miniklerini korusun... bu da benim bal suratlı oğlum.... :)
Benim sadece o olarak dememişti ama kafa yapısı yazan günle olduğu gün aynı değil benmde cnm bekle biraz takip etsinler gelişimini ilerlemesini bi kere bakmakla kesin tanı konulmaz tamamen down sendrmu var denilenler bile sağlıklı çıkıyor ki bu bi ölçüm sağlam bi doktora devam etKafa yapısı küçük dedi mi doktor bana 1 hafta küçük kafa yapısı onun haricinde bir sorun yok dedi
Peki tekme acaba o baloncuk patlaması gibi olanlar mı ben direk ayak tekmesi gibi hissedemiyrmgizemli_mor40783335 .!.:ewet canım o baloncukları bende hıssedıyorum :)
3lu canım 33 yaşındayım 300 ve üzeri olsaymış sorun olmayacakmis benimkide 298 çıktı bise olmaz ama dedi yinede emin olalim dedi prof.yonlendirdi cok sukur bişe cikmadicanim senin hangi testin sınırda çıktı
Valla canm ya moralimi bozdulr inanki dudagini isirmis fotolrds taktim uzgunmu nedn isirmiskio herkes melek yüzü görmüş de laf ediyor bir de öyle mibenim oğlum gibi sadece popo resmi vermeliydi seninki de :)
Valla canm cok canini sktlar inanki kafama taktm neden uzgun neden dudaklarini isirmis diyeMUTSUZ ÇIKMIŞ DİYENLERİN KENDİLERİ MUTSUZ DEMEKKİ CNMNE ALAKA ALLASEN ALDIRMA SEN ONLARA..
Çok şükür... o nasıl bir stresti ama anlatamam. Gözümü bi dakka ayırmadım ölçümler doğru mu bi yerinde parlaklık var mı.. İnsallah herkes sıkıntısız atlatır bu süreci.masallah canim ogluna hayirlisi ile guzel gecmis...
himm inşallah canim sağ salim alırız kucagimiza bebeslerimizi3lu canım 33 yaşındayım 300 ve üzeri olsaymış sorun olmayacakmis benimkide 298 çıktı bise olmaz ama dedi yinede emin olalim dedi prof.yonlendirdi cok sukur bişe cikmadi
Belmacim, dr moralini bozmus ama kendini uzmemeye calis.Allah'in izniyle saglikla alicaksin bebegini kucagina.Kendi dr unun da soyledigi gibi takip edilsin bakalim bu esnada sen guzelce beslen,moralini yuksek tut,kendinide yorma tatlim...Kızlar merhaba ,
sorma cnm kulagimiz dr.da gozumuz ekrandan ayrilmiyor...Rabbim hepimizin evladini kucagimiza zamaninda saglicakla almayi nasip etsin canim...Çok şükür... o nasıl bir stresti ama anlatamam. Gözümü bi dakka ayırmadım ölçümler doğru mu bi yerinde parlaklık var mı.. İnsallah herkes sıkıntısız atlatır bu süreci.
Belmaciğim canim herzaman dualarimdasin Rabbim cumlemizinkinide seninkinide sağlikla bebegini kucağina almayi nasip etsin canim benim...Kızlar merhaba ,
Ben ilk basta kucuk su dolu balonlar seklinde hissediyodum, sonraki hissimi soyle tasvir edeyim, sanki su dolu bi balonun icinde buyukkk bi balik var ve sigmiyo balona kayarak kendine yer bulmaya calisiyor gibiydi, ama bugun ilk kez elim karnimdayken icerden bisey dokundu bana bildigin dokundu, o an korkuyla irkildim ve elimi cektim esimi cagirdim ona da ayni seyi yapti.. Cok degisik ve tarifsiz bi his, insallah yasarsin en kisa zamanda...forumun maşallahı var ya bakamadm baya ilerlemiş benim telden yazmak çok zor oluyor denedim ama yazamadım ya benim sanki kanrnımda baloncuklar var gibi bu bebek hareketimi bağırsak hareketimi sizce ama bebegimi hissediyrm ayakta oldugumda. tekmeleri hissedenler ne gibi hissediyor sanki küçük tekmelerimiz başladı bizimde beni aydınlatın deneyimli anneler :)
Belma canim benim bebegin yapisi kucuktur kuzum, lutfen canini sikma.... Doktorlar da empati diye bisey kalmamis... Sen dua et bunu bi imtihan diye dusun gececek insallah.....Kızlar merhaba ,
Daha one de yazmistim bi arkadasin ikizlerine %90 kesinlik vererek bi rahatsizlik tanisi koymuslardi kesin aldirin zaten olecekler denmisti. Kadinin hamileligini rezil ettiler, ve sapasaglam iki tane bebis dogurdu..... Ki bunu yapan abdde cok iyi okullar bitirmis bi dr, ki trdekilere hiccc guvenme bence , dua et, gececek bu gunler.... Amnyosentezi de kurtaj dusunmuyorsan yaptirma sirf senin icin rahat edecek diye hayatini riske atma bebeginin.Ikili test yaptırmıştım riski çok düşük çıktı doktorum çok iyi demişti. Şimdi kafa yapısının küçük olduğunu geriden geldiğini söyledi bir doçent , hatta tanıyı da koydu. Fakat gittiğim perinatolog her doçentin düzgün olmadığını tanıyı bir görüşte koyamayacağını gebelik takibi yapması gerektiğini vs dedi. Bir de doçent tamamıyla aldırma taraftarıydı aldırın 6. Aya girmeden sonlandırın vs dedi. Hatta amniyosentex için riskli dediğimde bu risk her zaman var bebek tabi ki düşebilir ama bu kuşkuyla yaşanmaz dedi kabus gibi bir gün yaşadım 2 hafta nasıl geçecek
İnşallah canımhimm inşallah canim sağ salim alırız kucagimiza bebeslerimizi
Kızlar merhaba ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?