2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

canım aynen burada bile öyle, burada bile diyorum çünkü güya türkiyeye göre tıpta daha geri bi ülke.. sadece ultrason bakılıyor normal ölçülerdeyse test vs yok.

Gunaydin kızlar. Artık tam anlamıyla oğluşumu hissediyorum, ozellikle yemeklerden sonra pıtır pıtır yavrum. Coook guzel bir duyguymuş, allahım her isteyene yaşatsın annelik duygusunu. Bir de hayırlısıyla kucagimiza alırsak tamamdır...

Kizlar cok kotuyum dun az bir yas pasta yedim.sanirim gida zehirlenmesi yasadim.usume kusma gaz tuvalete cikamama var.bebegim zarar gorurmu.doktora yarin goruneyim diyorum.ama cok halsizim ve mide bulantisi var

Acaba tekmeler o baloncuk patlamalar ı mı onlar yoksa bağırsak hareketi mi
Bende baloncuk patlamasi gibi biseyler hissediyorum onun disinda bisey hissedemedim hala o baloncuklari da kasiklarimin orda gobegimin alt kisimlarinda hissediyorum.gaz mi bebegim mi anlayamiyorum..

aynen aynenn benimde su baloncugu var içimde geziniyor ordan oraya gibi cnm arada sanki patlıyor gibi o baloncuk en çok hareketinide namaz kılarken ayakta hissediyorum gergin duruyorsun ya resmen karnıma yapışıyor o zaman :) ama ben ayak hareketi istiyorummm ilerde bu konuştuklarımıza gülücez

Bende baloncuk patlamasi gibi biseyler hissediyorum onun disinda bisey hissedemedim hala o baloncuklari da kasiklarimin orda gobegimin alt kisimlarinda hissediyorum.gaz mi bebegim mi anlayamiyorum..
anladm canm ben başka şeylerde hissediyrm ama baloncuk konusunu mrk ettim ya benm kızım nazlı olucak :) soda içiyordum bıraktım belki o yapıyordur diye

cnm bende acıktıgım ve karnımı doyurdugum zamanlar hissediyorum gercekten çok güzel bi duyguymus Rabbim herkese yaşatsın inşallah...

cnm Allah büyük ne insanlar duyuyoruz sapa sağlam bebişlere neler neler diyorlar sen üzme kendini Rabbim belki böyle imtihan ediyor seni duanı hiç bir zaman eksik etme üzme kendini sen üzülürsen bebişinde üzülür dikkat et kendine...

Ben bebeğimi aldırmam ya. Nasıl aldırayım can o ya Allah'ın emaneti aldır demek ne kadar kolay , çok moralim bozuk
Canim sen moralini yüksek tut bi testlerini tam yaptır sürekli takip eden doktoruna guven en baştan beri gittigin için o daha iyi bilir dualarimiz seninle...

mrb kizlar grip oldum dün akşamdan zencefil cayi yaptım içtim hiç iyi gelmedi sanırım bünyeye göre değişiyor mus bugunde hafif öksürük ve baş ağrısı olunca acile gittim dr zencefilin bir zararı yok ama bünyeye göre değişik etkiler gösterebilir birde karnımda sancı olunca çok korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…