- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
belmaakca o doktor yaptigi her ekstra testten komisyon almiyosa kafami keserim... ikili uclu test denen seyler daha bikac senedir yapiliyor ve trdeki doktorlarlar bunu ticarete dokmus durumda.... Ben burdaki doktora soledigimde cok sasirdi cunku ikili test dedigin sey ayrintili ultrasonda ters giden bisryden suphelenince yapiliyor burda ikili iyi cikinca uclu yapilmaz....ya da ayrintilin iyiyse ikili yapilmaz yani test gecersizdir... Bana burdaki doktorum soyledi. Kac aydir burdan oarcaladim kendimi resmen yaptirmayin su testleri.... vallahi cok uzuluyorummmmmm ve drlara cokk kiziyorum...
Sanmiyorum o baloncuklari gecen hafta falan hissettim ara ara ana tekmelemeleri 17. Haftadan beri hissediom :)Peki tekme acaba o baloncuk patlaması gibi olanlar mı ben direk ayak tekmesi gibi hissedemiyrm
ramazanda tükettiğimiz hurmalardanHangi hurma anlamadm :) 2 cesit var die biliyorum
Haa tmm anladim saol canim :)ramazanda tükettiğimiz hurmal
Acaba tekmeler o baloncuk patlamalar ı mı onlar yoksa bağırsak hareketi miewet canım o baloncukları bende hıssedıyorum :)
Bende baloncuk patlamasi gibi biseyler hissediyorum onun disinda bisey hissedemedim halaAcaba tekmeler o baloncuk patlamalar ı mı onlar yoksa bağırsak hareketi mi
hımm demekki benim bi baloncuk bağrsk hareketi normal hareket ettigini anlıyrmda net tekme hissedemedim bu arada msjm gitmedi sandım 2 kere yazdm sana :)Sanmiyorum o baloncuklari gecen hafta falan hissettim ara ara ana tekmelemeleri 17. Haftadan beri hissediom :)
aynen aynenn benimde su baloncugu var içimde geziniyor ordan oraya gibi cnm arada sanki patlıyor gibi o baloncuk en çok hareketinide namaz kılarken ayakta hissediyorum gergin duruyorsun ya resmen karnıma yapışıyor o zaman :) ama ben ayak hareketi istiyorummmBen
Ben ilk basta kucuk su dolu balonlar seklinde hissediyodum, sonraki hissimi soyle tasvir edeyim, sanki su dolu bi balonun icinde buyukkk bi balik var ve sigmiyo balona kayarak kendine yer bulmaya calisiyor gibiydi, ama bugun ilk kez elim karnimdayken icerden bisey dokundu bana bildigin dokundu, o an korkuyla irkildim ve elimi cektim esimi cagirdim ona da ayni seyi yapti.. Cok degisik ve tarifsiz bi his, insallah yasarsin en kisa zamanda...
anladm canm ben başka şeylerde hissediyrm ama baloncuk konusunu mrk ettim ya benm kızım nazlı olucak :) soda içiyordum bıraktım belki o yapıyordur diyeBende baloncuk patlamasi gibi biseyler hissediyorum onun disinda bisey hissedemedim halao baloncuklari da kasiklarimin orda gobegimin alt kisimlarinda hissediyorum.gaz mi bebegim mi anlayamiyorum..
Gunaydin kızlar. Artık tam anlamıyla oğluşumu hissediyorum, ozellikle yemeklerden sonra pıtır pıtır yavrum. Coook guzel bir duyguymuş, allahım her isteyene yaşatsın annelik duygusunu. Bir de hayırlısıyla kucagimiza alırsak tamamdır...
Daha önce yaptırmadım , yaptır dediler ikili testi de normal çıkmıştı . Umarım sadece yapısaldır , zeka geriliği yoktur, toksoplazma nasıl yapılıyor ? Ağlamaktan gözlerim şişti , sonuçlar kötüyse aldır dedi o doktor bana 3 kere ama perinatolog hemen tanı konulamaz doçentliği nerden almış o doktor dedi. Bilmiyorum kafam çok karışık
Canim sen moralini yüksek tut bi testlerini tam yaptır sürekli takip eden doktoruna guven en baştan beri gittigin için o daha iyi bilir dualarimiz seninle...Ben bebeğimi aldırmam ya. Nasıl aldırayım can o ya Allah'ın emaneti aldır demek ne kadar kolay , çok moralim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?