2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
sevgili belmaakca çok değil üç hafta önce benzer şeyleri ben de yaşadım.
seni çoook iyi anlıyorum. eminim senin bebeğinde de hiçbir şey çıkmayacak. bebişlerimiz bize oyun yapıyor sadece. yavrumun beynindeki kistler kaybolmuş. seninki de normale dönecek. bizi korkuttu geçti gitti diyeceksin. dualarımız seninle canım. moralini bozma

Canım koroid pleksus muydu benim bebeğimde de çıktı.
Kaybolur ümidiyle bekliyorum bende

Canım koroid pleksus muydu benim bebeğimde de çıktı.
Kaybolur ümidiyle bekliyorum bende
evet canım 2li 3lü temiz çıkmıştı.organlarında da problem yoktu. doktorlar kaybolur demişti ki kaybolmasa da hiçbir sıkıntı olmaz.. ama iki hafta içinde kayboldu. insan ilk duyduğunda şok oluyor ama sonuçta her şey Allahtan.

Belma cım dualarimiz seninle.sakın kendini üzme.zaman her şeyin ilacı.benim bebeğim için de akrani dediler.kafatası kemikleri oluşmamis dediler.doktorlar gerçekten fazlasıyla duyarsız.hemen bebeğimiz den ayırmak istiyorlar sanki.allaha şükür benim oğlum suan sapa sağlam.inşallah seninki de öyledir.

canımmmm daha yeni gördüm msjını. nasıl üzüldüm anlatamam ama her dr un dediğinede inanma derim. evet insan düşünmeden yapamıyor ama bebeğin için yemek yemen lazım. umarım 2 hafta sonra gittiğinde herşey güzel olmuş olur cnm öpüyorum seni. dualarım seninle ve bebişinle

Belma canım çok üzüldüm ama Dr lar çok katı gerçekten para kazanmak için bu testleri istiyor olabilir; sen kendi perinatoloğunu dinle içini rahat tut; Allah'ın izniyle diğer kontrollerde herşey yolunda olacaktır

kızlaaar bebeğim dün 4 boyutludaydık. bir buçuk saat boyunca bağdaş kurdu . 3 kere ara verdik Yürüdüm , yedim, içtim ancak tamamlayabildik. çok yordu şimdidenn. )
Masallah bebisine darisi bana insllh 1 ay oldu bebegimi gormeyeli persembe gunu gorucem nasibse

belmaakca ra bimin izniyle guzel haberler alicaksin insllhhh...uzme o tatli canini sonra niye uzulmusum bosu bosuna dersin. ...

Bende grip oluyorum boğazım cok kötü yanıyor burnum tıkanıyor offf yaaa bu ikinci gribim olacak napacam ben ya ilki 10gun sürdü canım ben balın içine zencefil bide limon sıkıp öyle bir kaşık alıyordum dr.nane limonuda onermemisti vicikside sadece ılık su iç dedi bide pastil al demişti eşim aldı reçetede hamileler kullanamaz diyor napacaz biz nasıl iyilesecez

Selam arkadaşlar bugün biraz bebek şekeri baktım bi kaç model beğendim ama bebeği olan arkadaşlarım çok klasik buldular bu modelleri daha moderni nasıl olur bilemedim sizin fikriniz nedir siz ne yapmayı düşünüyosunuz ikramlık.paylaşırsanız sevinirim

Eklentiler

• Screenshot_2015-05-03-22-34-59.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 194
  • Screenshot_2015-05-03-22-30-16.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 182
  • Screenshot_2015-05-03-22-31-39.webp
    25 KB · Görüntüleme: 191
  • Screenshot_2015-05-03-22-34-41.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 171
Bende baloncuk patlamasi gibi biseyler hissediyorum onun disinda bisey hissedemedim hala o baloncuklari da kasiklarimin orda gobegimin alt kisimlarinda hissediyorum.gaz mi bebegim mi anlayamiyorum..
Canım gaz degildir o bebeğindir bende oralarda hissediyorum benim genel De ard Arda oluyor o Baloncuklar Gazdan farklı yani

Günaydın arkadaşlar 3 günlük tatilin ardından yeni bi haftadan herkese kolaylıklar :) iyi bi hafta geçirmek dileğiyle... 2 hafta önce ayrıntılıda bizim kız güzel güzel poz vermemişti, yarın tekrar gideceğiz inş onu da.sorunsuz atlatırım

Kizlar dun oyle bir tekme yedimki hemde iki defa hareketlilik vardi bi bakim dedim bildiginiz derim disa dogru sivrildi geri duzeldi herhalde ya ayagiyla vurdu ya da kafasiyla cok tatliydi maşallah kuzuma yaaa benim gibi oldu mu hic disardan bakildiginnda tekme yedigim barizdi

Maşallah canim kuzuna benim de dışardan izleyince belli oluyor tekmeleri hareketleri seyretmeyi çok seviyorum bende :)

Evet canim bende se okuyor oyle arada, hatta geceleyin babasi hissetmis tekmeleri, iki gol bir asist yapti falan demisti

Günaydın kızlar hamileliğin 23.haftasında 70 Kilo ile başladığım hamilelik sürecinde 79 kiloya geldim . Bundan sonra çook almam inşallah.
Etlik lokman hekim hast. doktor tavsiye si olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…