- 7 Şubat 2013
- 1.044
- 1.773
- 133
sevgilibelmaakca çok değil üç hafta önce benzer şeyleri ben de yaşadım.
seni çoook iyi anlıyorum. eminim senin bebeğinde de hiçbir şey çıkmayacak. bebişlerimiz bize oyun yapıyor sadece. yavrumun beynindeki kistler kaybolmuş. seninki de normale dönecek. bizi korkuttu geçti gitti diyeceksin. dualarımız seninle canım. moralini bozma
evet canım 2li 3lü temiz çıkmıştı.organlarında da problem yoktu. doktorlar kaybolur demişti ki kaybolmasa da hiçbir sıkıntı olmaz.. ama iki hafta içinde kayboldu. insan ilk duyduğunda şok oluyor ama sonuçta her şey Allahtan.Canım koroid pleksus muydu benim bebeğimde de çıktı.
Kaybolur ümidiyle bekliyorum bende
resmen gülüyor ay bu :) maş.kızlaaar bebeğimdün 4 boyutludaydık. bir buçuk saat boyunca bağdaş kurdu . 3 kere ara verdik Yürüdüm , yedim, içtim ancak tamamlayabildik. çok yordu şimdidenn. )
Kızlar merhaba ,
Çok moralim bozuk , kadın doğumcuma gittik kont için bebeğin kafa yapısı küçük 1 hafta geriden geliyor gözüküyor. Takip edeceğiz dedi. İçim rahat etmedi bir doçente gideyim dedim o da 3 hafta geri dedi ve mikrosefali diye tanı koydu. Amniyonsentez yaptırın sonuçlar kötü gelirse bebeğinizi aldırın , bakımı çok zor dedi. Bana ya bir anneye alelade bebeğinizi aldırın dedi. Daha sonra ben ağlamalı Fehmi beye gittim perinatolog uzmanı bebeğime ayrıntılıda bakmıştı. Önüne gelene doçent unvanı veriyorlar dedi. Ben ölçtüğümde 1 hafta geriydi organlarında vs hiçbir sıkıntı yok yapısal olabilir dedi, ayrıca hiçbir doktor takip yapmadan tanı koyamaz dedi , 4 hafta bile geriden gelse bu şekilde bir bakmaya tanı konulanaz dedi. 2 hafta sonra çağırdı , bir de toksoplazma testim var dua edin ne olur ağlamaktan yemek dahi yiyemedim.
Kizlar hamileliginde travazol krem kullanan varmi yardim edermisiniz lutfen
Masallah bebisine darisi bana insllh 1 ay oldu bebegimi gormeyeli persembe gunu gorucem nasibsekızlaaar bebeğimdün 4 boyutludaydık. bir buçuk saat boyunca bağdaş kurdu . 3 kere ara verdik Yürüdüm , yedim, içtim ancak tamamlayabildik. çok yordu şimdidenn. )
Bende grip oluyorum boğazım cok kötü yanıyor burnum tıkanıyor offf yaaa bu ikinci gribim olacak napacam ben ya ilki 10gun sürdü canım ben balın içine zencefil bide limon sıkıp öyle bir kaşık alıyordum dr.nane limonuda onermemisti vicikside sadece ılık su iç dedi bide pastil al demişti eşim aldı reçetede hamileler kullanamaz diyor napacaz biz nasıl iyilesecezmrb kizlar grip oldum dün akşamdan zencefil cayi yaptım içtim hiç iyi gelmedi sanırım bünyeye göre değişiyor mus bugunde hafif öksürük ve baş ağrısı olunca acile gittim dr zencefilin bir zararı yok ama bünyeye göre değişik etkiler gösterebilir birde karnımda sancı olunca çok korktum
o baloncuk patlamaları hıçkırıkmış kızlarPeki tekme acaba o baloncuk patlaması gibi olanlar mı ben direk ayak tekmesi gibi hissedemiyrm
Canım gaz degildir o bebeğindir bende oralarda hissediyorum benim genel De ard Arda oluyor o Baloncuklar Gazdan farklı yaniBende baloncuk patlamasi gibi biseyler hissediyorum onun disinda bisey hissedemedim halao baloncuklari da kasiklarimin orda gobegimin alt kisimlarinda hissediyorum.gaz mi bebegim mi anlayamiyorum..
Maşallah canim kuzuna benim de dışardan izleyince belli oluyor tekmeleri hareketleri seyretmeyi çok seviyorum bende :)Kizlar dun oyle bir tekme yedimki hemde iki defa hareketlilik vardi bi bakim dedim bildiginiz derim disa dogru sivrildi geri duzeldi herhalde ya ayagiyla vurdu ya da kafasiyla cok tatliydi maşallah kuzuma yaaa benim gibi oldu mu hic disardan bakildiginnda tekme yedigim barizdi
Evet canim bende se okuyor oyle arada, hatta geceleyin babasi hissetmis tekmeleri, iki gol bir asist yapti falan demistiKizlar dun oyle bir tekme yedimki hemde iki defa hareketlilik vardi bi bakim dedim bildiginiz derim disa dogru sivrildi geri duzeldi herhalde ya ayagiyla vurdu ya da kafasiyla cok tatliydi maşallah kuzuma yaaa benim gibi oldu mu hic disardan bakildiginnda tekme yedigim barizdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?