geçmiş olsun canım insn bende bilmiyorum gittice dshada kotu oluyorim sanki dr vana bol sivi al birde ilik sut ve ilik su ic dedi canimBende grip oluyorum boğazım cok kötü yanıyor burnum tıkanıyor offf yaaa bu ikinci gribim olacak napacam ben ya ilki 10gun sürdü canım ben balın içine zencefil bide limon sıkıp öyle bir kaşık alıyordum dr.nane limonuda onermemisti vicikside sadece ılık su iç dedi bide pastil al demişti eşim aldı reçetede hamileler kullanamaz diyor napacaz biz nasıl iyilesecez
kızlar belmaya noldu@belmaakca Rabbime sığın,bolca dua et içini ferah tutmaya çalış inşallah olumsuz bişey çıkmayacaktır.Allah hepimizin yavrusuna sağlık sıhhat versin.
kızlar belmaya noldu
Haha hadi yaa :)o baloncuk patlamaları hıçkırıkmış kızlar
belmacım canım benim ya...perinatolog ne dediyse odur ...onlar bu işin piri...kaç hafta takip edilmesi lazım direk ilk gitmeye ne biliyormuş 3 hafta geri olduğunu...kendini ve bebeğini üzme lütfen.bol bol dua edecz.Allahın izniyle hiç bişey olmayacak..kötü düşünceleri sil kafandan...bana yaklaşık bir ay önce neler dedi doktorum..şükür bu gittiğimde korkma dedi..sonuçta Allahın dediği olur..buralardaysan gel lütfen..yaz açılırsın biraz...hem kuzucan okadar geri olsa kıpır kıpr olurmuydu bebeğin..bak biz senden hemen hemen 3 hafta gerideyiz..tek tük hissediyoruz hareketlerini...Kızlar merhaba ,
Çok moralim bozuk , kadın doğumcuma gittik kont için bebeğin kafa yapısı küçük 1 hafta geriden geliyor gözüküyor. Takip edeceğiz dedi. İçim rahat etmedi bir doçente gideyim dedim o da 3 hafta geri dedi ve mikrosefali diye tanı koydu. Amniyonsentez yaptırın sonuçlar kötü gelirse bebeğinizi aldırın , bakımı çok zor dedi. Bana ya bir anneye alelade bebeğinizi aldırın dedi. Daha sonra ben ağlamalı Fehmi beye gittim perinatolog uzmanı bebeğime ayrıntılıda bakmıştı. Önüne gelene doçent unvanı veriyorlar dedi. Ben ölçtüğümde 1 hafta geriydi organlarında vs hiçbir sıkıntı yok yapısal olabilir dedi, ayrıca hiçbir doktor takip yapmadan tanı koyamaz dedi , 4 hafta bile geriden gelse bu şekilde bir bakmaya tanı konulanaz dedi. 2 hafta sonra çağırdı , bir de toksoplazma testim var dua edin ne olur ağlamaktan yemek dahi yiyemedim.
Bendedr arada oyle oluyo babasinin ayagi 44 oglu ne olcak merakla bekliomKizlar dun oyle bir tekme yedimki hemde iki defa hareketlilik vardi bi bakim dedim bildiginiz derim disa dogru sivrildi geri duzeldi herhalde ya ayagiyla vurdu ya da kafasiyla cok tatliydi maşallah kuzuma yaaa benim gibi oldu mu hic disardan bakildiginnda tekme yedigim barizdi
kızlar belmaya noldu
Ins. Canim okuyacagim..kızlar eylül anneleri olarak 41 yasin dağıtmak istiyorum...sıkıntılı dönemlerden geçiyoruz...hem kendimiz hem bebeklerimiz için okumak isteyen varsa bu mesajı alıntılasın..cumaya kadar duasını toplarız
sanada günaydın cnm güzel haberlerle gel inşallah..günaydın güzel anneler..
5 te randevum var bugün ayrıntılı ultrasona giriyorum
inşallahsanada günaydın cnm güzel haberlerle gel inşallah..
canım benim yeni okuyabildim. içini ferah tut, bol bol dua et takibini yaptır. doktorlar hep en kötüsünü söyler ki bazıları cidden pervasızca konuşuyor. benim bi çok tanıdığıma neler neler dediler sağlıklı doğdu hepsi maşallah. bi başka birisine ise çok sağlıklı söyle böyle dediler profa muayene oluyordu bebek maalesef sağlıksız doğdu. ALLAH VAR GAM YOK ......Kafa yapısı küçük dedi mi doktor bana 1 hafta küçük kafa yapısı onun haricinde bir sorun yok dedi
ben okurum canim Rabbim kabul etsin dualarimizi insallah...kızlar eylül anneleri olarak 41 yasin dağıtmak istiyorum...sıkıntılı dönemlerden geçiyoruz...hem kendimiz hem bebeklerimiz için okumak isteyen varsa bu mesajı alıntılasın..cumaya kadar duasını toplarız
evet benimde ard arda oluyor :)Canım gaz degildir o bebeğindir bende oralarda hissediyorum benim genel De ard Arda oluyor o Baloncuklar Gazdan farklı yani
Günaydın kızlar hamileliğin 23.haftasında 70 Kilo ile başladığım hamilelik sürecinde 79 kiloya geldim . Bundan sonra çook almam inşallah.
Etlik lokman hekim hast. doktor tavsiye si olan var mı
kızlar eylül anneleri olarak 41 yasin dağıtmak istiyorum...sıkıntılı dönemlerden geçiyoruz...hem kendimiz hem bebeklerimiz için okumak isteyen varsa bu mesajı alıntılasın..cumaya kadar duasını toplarız
kızlar eylül anneleri olarak 41 yasin dağıtmak istiyorum...sıkıntılı dönemlerden geçiyoruz...hem kendimiz hem bebeklerimiz için okumak isteyen varsa bu mesajı alıntılasın..cumaya kadar duasını toplarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?