2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
geçmiş olsun canım insn bende bilmiyorum gittice dshada kotu oluyorim sanki dr vana bol sivi al birde ilik sut ve ilik su ic dedi canim

Kizlar gunaydin umarim herkes iyidir..ikea cocuk urunleri bugun % 20 indirimliymis 100. Yila ozel.simdi yatagi sectim ama yatak sungeri kafami karistirdi hangisinin ne ozelligi var anlayamadim bilen biri yardimci olabilirmi

belmacım canım benim ya...perinatolog ne dediyse odur ...onlar bu işin piri...kaç hafta takip edilmesi lazım direk ilk gitmeye ne biliyormuş 3 hafta geri olduğunu...kendini ve bebeğini üzme lütfen.bol bol dua edecz.Allahın izniyle hiç bişey olmayacak..kötü düşünceleri sil kafandan...bana yaklaşık bir ay önce neler dedi doktorum..şükür bu gittiğimde korkma dedi..sonuçta Allahın dediği olur..buralardaysan gel lütfen..yaz açılırsın biraz...hem kuzucan okadar geri olsa kıpır kıpr olurmuydu bebeğin..bak biz senden hemen hemen 3 hafta gerideyiz..tek tük hissediyoruz hareketlerini...

Bendedr arada oyle oluyo babasinin ayagi 44 oglu ne olcak merakla bekliom

kızlar eylül anneleri olarak 41 yasin dağıtmak istiyorum...sıkıntılı dönemlerden geçiyoruz...hem kendimiz hem bebeklerimiz için okumak isteyen varsa bu mesajı alıntılasın..cumaya kadar duasını toplarız

Kafa yapısı küçük dedi mi doktor bana 1 hafta küçük kafa yapısı onun haricinde bir sorun yok dedi
canım benim yeni okuyabildim. içini ferah tut, bol bol dua et takibini yaptır. doktorlar hep en kötüsünü söyler ki bazıları cidden pervasızca konuşuyor. benim bi çok tanıdığıma neler neler dediler sağlıklı doğdu hepsi maşallah. bi başka birisine ise çok sağlıklı söyle böyle dediler profa muayene oluyordu bebek maalesef sağlıksız doğdu. ALLAH VAR GAM YOK ......

Günaydın kızlar hamileliğin 23.haftasında 70 Kilo ile başladığım hamilelik sürecinde 79 kiloya geldim . Bundan sonra çook almam inşallah.
Etlik lokman hekim hast. doktor tavsiye si olan var mı

elif hanımı tavsiye ediyorlar ama ona da randevu almak cok zor en az bir ayı dolu oluyor

ben bir tane alayım canım ama eger eksik kalırsa yine alırım..

CANIM BENDE OKURUM . GÜNAYDIN BUARADA HERKESLERE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…