2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar belmaya noldu
cnm c.tesi ugs vardı belmanın ne yazıkki dr alalım gibi laflar etmiş 3 hafta geri demiş Allah korusun özürlü demiş ama başka dr gitti belma o dr da takip etmeden nasıl bu kadar net tanı koyarlar demiş bende kızımı doğum yaptığım kliniğe yönlendirdim bugün öğlende oraya uğrayacaktı.. bakalım ne olacak zorlu bir süreç çok üzüldüm

KIZLAR EKLEDİM

yuja........................1
ayışığı3434.............1
seda78.....................1
ovel..........................1
miskamber..............1

TOPLAM................5

Günaydın hanımlar sayfalar o kadar ilerlemiş ki gene anca gelebildim. Belmacım içini ferah tut inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın bazen doktorlar gerçekten ayarsız oluyor hamilelik döneminde ne kadar hassas olduğumuzu bildikleri halde emin olmadan konuşuyorlar...

Kizlar gunaydin umarim herkes iyidir..ikea cocuk urunleri bugun % 20 indirimliymis 100. Yila ozel.simdi yatagi sectim ama yatak sungeri kafami karistirdi hangisinin ne ozelligi var anlayamadim bilen biri yardimci olabilirmi

haber vermen süper oldu ben de bakayım hemen.. yatak konusunda ben de tereddutteyim pamuk sünger vb. ne almak lazım hangisi sağlıklı acaba

Hayirli haberlerlele gelir insalah

evet öyleymiş..ama bikaç hafta takipten sonra anlaşılır geri olduğu..birden bire nasıl söylenir böyle bişey.Rabbim yardımcısı olsun...

miskamber..............1
gayyee21.................1

TOPLAM................6

evet öyleymiş..ama bikaç hafta takipten sonra anlaşılır geri olduğu..birden bire nasıl söylenir böyle bişey.Rabbim yardımcısı olsun...
amin cnm bazı dr gerçekten hissiyatını yitirmiş oluyor dengesiz bir anda kıza neler söylemiş..

amin cnm bazı dr gerçekten hissiyatını yitirmiş oluyor dengesiz bir anda kıza neler söylemiş..
çok iyi anlayabiliyorum onu..benim doktorda dediği bikaç şeyi yapmayınca bildiğin çatır çatır üzülmeme aldırmadan konuşmuştu...inş hiç bişey olmayacak

miskamber..............1

TOPLAM................6
benden de alcnm 1 tane.. eksik kalırsa alırım yine cnm..

benden de alcnm 1 tane.. eksik kalırsa alırım yine cnm..
tmm canım ekliyorum

miskamber..............1
kattina.....................1
fulya01....................3

TOPLAM................10

3tanedeben alım canim

Larimar bebek karyolası üzerine yatak konusunda fikrin nedir?? pamuk visko sünger, yün? hangisi daha sağlıklı olur yeni doğmuş bebeğin omurga gelişimi için sence

canım çok geçmiş olsun sen inşallah hiç bir sıkıntı yoktur bebeğinde takiplerini yaptır sen ve olumlu düşün herşeyi son doktorunun dediği gibi herkese doktor doçent unvanı veriyorlar ama insanları kendi yerine koyup konuşan anlayışlı ve bilinçli o kadar az doktor var ki dua et bizde dua ediyoruz senin ve bebeğin için

Ben bugun rüyamda hayırdır inş namazimi kilipta yatmistim bir yaşlı kadın gördüm kadın yanıma geliyor kızım bana bir buçuk sayfa fatiha Suresi okurmusun hayır için neyse parasini veririm diyor yok teyze ne parası diyorum o kadar okuyamam ama 100tane okurum diyorum ne zaman okursun diyor bugun diyorum böyle bir rüya gördüm arkadaşlar hayırdır inş bugün okuyacam ama allahın izniyle

miskamber..............1
kattina.....................1
fulya01....................3
cryofangel...............1

TOPLAM................11

hayırlara çıksın inş..yasin okumaya başlıcazya belki rüyana benzeri gelmiştir..100 fatihayıda oku bence

Canım 3 de ben okurum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…