cnm c.tesi ugs vardı belmanın ne yazıkki dr alalım gibi laflar etmiş 3 hafta geri demiş Allah korusun özürlü demiş ama başka dr gitti belma o dr da takip etmeden nasıl bu kadar net tanı koyarlar demişkızlar belmaya noldu
Kizlar gunaydin umarim herkes iyidir..ikea cocuk urunleri bugun % 20 indirimliymis 100. Yila ozel.simdi yatagi sectim ama yatak sungeri kafami karistirdi hangisinin ne ozelligi var anlayamadim bilen biri yardimci olabilirmi
Hayirli haberlerlele gelir insalahcnm c.tesi ugs vardı belmanın ne yazıkki dr alalım gibi laflar etmiş 3 hafta geri demiş Allah korusun özürlü demiş ama başka dr gitti belma o dr da takip etmeden nasıl bu kadar net tanı koyarlar demişbende kızımı doğum yaptığım kliniğe yönlendirdim bugün öğlende oraya uğrayacaktı.. bakalım ne olacak zorlu bir süreç çok üzüldüm
evet öyleymiş..ama bikaç hafta takipten sonra anlaşılır geri olduğu..birden bire nasıl söylenir böyle bişey.Rabbim yardımcısı olsun...cnm c.tesi ugs vardı belmanın ne yazıkki dr alalım gibi laflar etmiş 3 hafta geri demiş Allah korusun özürlü demiş ama başka dr gitti belma o dr da takip etmeden nasıl bu kadar net tanı koyarlar demişbende kızımı doğum yaptığım kliniğe yönlendirdim bugün öğlende oraya uğrayacaktı.. bakalım ne olacak zorlu bir süreç çok üzüldüm
kızlar eylül anneleri olarak 41 yasin dağıtmak istiyorum...sıkıntılı dönemlerden geçiyoruz...hem kendimiz hem bebeklerimiz için okumak isteyen varsa bu mesajı alıntılasın..cumaya kadar duasını toplarız
amin cnm bazı dr gerçekten hissiyatını yitirmiş oluyor dengesiz bir anda kıza neler söylemiş..evet öyleymiş..ama bikaç hafta takipten sonra anlaşılır geri olduğu..birden bire nasıl söylenir böyle bişey.Rabbim yardımcısı olsun...
çok iyi anlayabiliyorum onu..benim doktorda dediği bikaç şeyi yapmayınca bildiğin çatır çatır üzülmeme aldırmadan konuşmuştu...inş hiç bişey olmayacakamin cnm bazı dr gerçekten hissiyatını yitirmiş oluyor dengesiz bir anda kıza neler söylemiş..
benden de alcnm 1 tane.. eksik kalırsa alırım yine cnm..yuja........................1
ayışığı3434.............1
seda78.....................1
ovel..........................1
miskamber..............1
gayyee21.................1
TOPLAM................6
tmm canım ekliyorumbenden de alcnm 1 tane.. eksik kalırsa alırım yine cnm..
3tanedeben alım canimtmm canım ekliyorum
yuja........................1
miskamber..............1
kattina.....................1
TOPLAM................7
kızlar eylül anneleri olarak 41 yasin dağıtmak istiyorum...sıkıntılı dönemlerden geçiyoruz...hem kendimiz hem bebeklerimiz için okumak isteyen varsa bu mesajı alıntılasın..cumaya kadar duasını toplarız
canım çok geçmiş olsun sen inşallah hiç bir sıkıntı yoktur bebeğinde takiplerini yaptır sen ve olumlu düşün herşeyi son doktorunun dediği gibi herkese doktor doçent unvanı veriyorlar ama insanları kendi yerine koyup konuşan anlayışlı ve bilinçli o kadar az doktor var ki dua et bizde dua ediyoruz senin ve bebeğin içinKızlar merhaba ,
Çok moralim bozuk , kadın doğumcuma gittik kont için bebeğin kafa yapısı küçük 1 hafta geriden geliyor gözüküyor. Takip edeceğiz dedi. İçim rahat etmedi bir doçente gideyim dedim o da 3 hafta geri dedi ve mikrosefali diye tanı koydu. Amniyonsentez yaptırın sonuçlar kötü gelirse bebeğinizi aldırın , bakımı çok zor dedi. Bana ya bir anneye alelade bebeğinizi aldırın dedi. Daha sonra ben ağlamalı Fehmi beye gittim perinatolog uzmanı bebeğime ayrıntılıda bakmıştı. Önüne gelene doçent unvanı veriyorlar dedi. Ben ölçtüğümde 1 hafta geriydi organlarında vs hiçbir sıkıntı yok yapısal olabilir dedi, ayrıca hiçbir doktor takip yapmadan tanı koyamaz dedi , 4 hafta bile geriden gelse bu şekilde bir bakmaya tanı konulanaz dedi. 2 hafta sonra çağırdı , bir de toksoplazma testim var dua edin ne olur ağlamaktan yemek dahi yiyemedim.
hayırlara çıksın inş..yasin okumaya başlıcazya belki rüyana benzeri gelmiştir..100 fatihayıda oku benceBen bugun rüyamda hayırdır inş namazimi kilipta yatmistim bir yaşlı kadın gördüm kadın yanıma geliyor kızım bana bir buçuk sayfa fatiha Suresi okurmusun hayır için neyse parasini veririm diyor yok teyze ne parası diyorum o kadar okuyamam ama 100tane okurum diyorum ne zaman okursun diyor bugun diyorum böyle bir rüya gördüm arkadaşlar hayırdır inş bugün okuyacam ama allahın izniyle
Canım 3 de ben okurum inşallahyuja........................1
miskamber..............1
kattina.....................1
fulya01....................3
cryofangel...............1
TOPLAM................11
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?