Bende alayim ,1 tanemi alabiliyoruztmm canım ekliyorum
yuja........................1
ayışığı3434.............1
seda78.....................1
ovel..........................1
miskamber..............1
gayyee21.................1
kattina.....................1
fulya01....................3
TOPLAM................10
2 tane de ben alayım şimdilik canım.kızlar eylül anneleri olarak 41 yasin dağıtmak istiyorum...sıkıntılı dönemlerden geçiyoruz...hem kendimiz hem bebeklerimiz için okumak isteyen varsa bu mesajı alıntılasın..cumaya kadar duasını toplarız
41'e tamamlamaya çlışıyoruz kaçtane alırsan canımBende alayim ,1 tanemi alabiliyoruz
Aynen canım benimde o geldi aklıma okusam allah izin verirse bugünhayırlara çıksın inş..yasin okumaya başlıcazya belki rüyana benzeri gelmiştir..100 fatihayıda oku bence
ne çok sert ne çok yumuşak orta sertlikle antibakteriyel ortopedik yatak tercih edilmelidir canım .. bebek yataklarının yüzeyi zaten %100 pamuk kumaşla döşenmiş oluyor ama yinede alırken sormakta fayda var.. yün yatak çok eski bir gelenek büyük ihtimal hepimiz yün yataklarda büyüdük ama günümüz şartlarında yün çok sağlıklı değil özellikle alerjik deri hastalıkları ve alerjik nefes yolu hastalıklarına sebep olabiliyor hem onu temizlemek uzun ve zahmetli bir iş..Larimar bebek karyolası üzerine yatak konusunda fikrin nedir?? pamuk visko sünger, yün? hangisi daha sağlıklı olur yeni doğmuş bebeğin omurga gelişimi için sence
bir tane de ben alayım canım,Allah kabul etsin..kızlar eylül anneleri olarak 41 yasin dağıtmak istiyorum...sıkıntılı dönemlerden geçiyoruz...hem kendimiz hem bebeklerimiz için okumak isteyen varsa bu mesajı alıntılasın..cumaya kadar duasını toplarız
çok güzel bir rüya görmüşsün cnm nacizane rüya tabirime göre içinde bulunduğun sıkıntılı durumun her ne ise aşacaksın, bereketin artacak, rızkın bollaşacak.. 2 rekat şükür namazı kıl duanı et ve rüyana istinaden adadığın 100 fatihayı oku.. her rüya değil ama bazı rüyalar haberci rüyalardır bu da onlardan biri..Ben bugun rüyamda hayırdır inş namazimi kilipta yatmistim bir yaşlı kadın gördüm kadın yanıma geliyor kızım bana bir buçuk sayfa fatiha Suresi okurmusun hayır için neyse parasini veririm diyor yok teyze ne parası diyorum o kadar okuyamam ama 100tane okurum diyorum ne zaman okursun diyor bugun diyorum böyle bir rüya gördüm arkadaşlar hayırdır inş bugün okuyacam ama allahın izniyle
ben de okurum canım. beni de ekle.KIZLAR EKLEDİM
yuja........................1
miskamber..............1
TOPLAM................5
hiç kafana takma uyku düzenimizin bozulacığı dönemler başlıyor.. daha çooook uyku sorunu yaşayacağız gebelikte normal sıkıntı yapma tatlım ilgin ve fırsatın varsa hamilelik yogası tavsiye ederim bir çok yönde işe yarıyor biri de uyku düzeni ve stressiz hamilelik..kızlar bende sık sık kabus görmeye başladım, ama hep bebeblerle ilgili ya . kabustan sonra da uyku tutmuyor kafama takıyorum neden diye
canım ben bir demiştim ama bana 3 yaz. 3 tane okumak istiyorum.yuja........................1
miskamber..............1
gayyee21.................1
kattina.....................1
fulya01....................3
cryofangel...............1
TOPLAM................11
çok şükür sıkıntım stresim yok ama nedense bebeklerle ilgili rüyalar görmeye başladım, buda beni endişenlendiriyor nedense bi sıkıntı mı var diye kurt düşüyor akılına. doğru diyorsun daha yürüyüşe yogaya vs de başlamadımhiç kafana takma uyku düzenimizin bozulacığı dönemler başlıyor.. daha çooook uyku sorunu yaşayacağız gebelikte normal sıkıntı yapma tatlım ilgin ve fırsatın varsa hamilelik yogası tavsiye ederim bir çok yönde işe yarıyor biri de uyku düzeni ve stressiz hamilelik..
kızlar eylül anneleri olarak 41 yasin dağıtmak istiyorum...sıkıntılı dönemlerden geçiyoruz...hem kendimiz hem bebeklerimiz için okumak isteyen varsa bu mesajı alıntılasın..cumaya kadar duasını toplarız
hadi ya sevindim o zaman bebeğimi bugünlerde çok hıçkırık tutuyoro baloncuk patlamaları hıçkırıkmış kızlar
Canım ben de tek doz olucam hemşire illa 2 doz diye Israr etti drum yanında Dr da dedi ki tek doz zaten 5 yıl koruyor, ( ki bem ilk hamileliğimde de tek doz olmuştum 4,5 sene önce ) kendi doğum doktorum Şart değil olman dedi neyse sağlık ocağındaki Dr hemşire 2 doz diye Israr edince gereksiz aşı yüklemesi bu dedi ve nihayette istiyorsanız sadece tek doz yeterli doğum için dedi
Canım dün bende çok sıkıntıdaydim namazimi kılıp ta yattim sabah çok güzel kalktim kurban olduğum allahım yanımda olduğunu hissettim çok şükür yarabbimçok güzel bir rüya görmüşsün cnm nacizane rüya tabirime göre içinde bulunduğun sıkıntılı durumun her ne ise aşacaksın, bereketin artacak, rızkın bollaşacak.. 2 rekat şükür namazı kıl duanı et ve rüyana istinaden adadığın 100 fatihayı oku.. her rüya değil ama bazı rüyalar haberci rüyalardır bu da onlardan biri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?