2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
yuja........................1
ayışığı3434.............1
seda78.....................1
ovel..........................1
miskamber..............1
gayyee21.................1
kattina.....................1
fulya01....................3
cryofangel...............1
ysmn1096...............3
emisemi...................2
pharaysun...............1

TOPLAM................17

Son düzenleme:
Bende alayim ,1 tanemi alabiliyoruz

Larimar bebek karyolası üzerine yatak konusunda fikrin nedir?? pamuk visko sünger, yün? hangisi daha sağlıklı olur yeni doğmuş bebeğin omurga gelişimi için sence
ne çok sert ne çok yumuşak orta sertlikle antibakteriyel ortopedik yatak tercih edilmelidir canım .. bebek yataklarının yüzeyi zaten %100 pamuk kumaşla döşenmiş oluyor ama yinede alırken sormakta fayda var.. yün yatak çok eski bir gelenek büyük ihtimal hepimiz yün yataklarda büyüdük ama günümüz şartlarında yün çok sağlıklı değil özellikle alerjik deri hastalıkları ve alerjik nefes yolu hastalıklarına sebep olabiliyor hem onu temizlemek uzun ve zahmetli bir iş..

kızlar bende sık sık kabus görmeye başladım, ama hep bebeblerle ilgili ya . kabustan sonra da uyku tutmuyor kafama takıyorum neden diye

çok güzel bir rüya görmüşsün cnm nacizane rüya tabirime göre içinde bulunduğun sıkıntılı durumun her ne ise aşacaksın, bereketin artacak, rızkın bollaşacak.. 2 rekat şükür namazı kıl duanı et ve rüyana istinaden adadığın 100 fatihayı oku.. her rüya değil ama bazı rüyalar haberci rüyalardır bu da onlardan biri..

kızlar bende sık sık kabus görmeye başladım, ama hep bebeblerle ilgili ya . kabustan sonra da uyku tutmuyor kafama takıyorum neden diye
hiç kafana takma uyku düzenimizin bozulacığı dönemler başlıyor.. daha çooook uyku sorunu yaşayacağız gebelikte normal sıkıntı yapma tatlım ilgin ve fırsatın varsa hamilelik yogası tavsiye ederim bir çok yönde işe yarıyor biri de uyku düzeni ve stressiz hamilelik..

canım ben bir demiştim ama bana 3 yaz. 3 tane okumak istiyorum.

yuja........................1
ayışığı3434.............1
seda78.....................1
ovel..........................1
miskamber..............1
gayyee21.................1
kattina.....................1
fulya01....................3
cryofangel...............1
ysmn1096...............3
emisemi...................2
pharaysun...............1
esmanur canan.......3

TOPLAM................20

çok şükür sıkıntım stresim yok ama nedense bebeklerle ilgili rüyalar görmeye başladım, buda beni endişenlendiriyor nedense bi sıkıntı mı var diye kurt düşüyor akılına. doğru diyorsun daha yürüyüşe yogaya vs de başlamadım en azından evde vakit ayırabilirim . gidip bi yoga cd alayım veya indireyim.

kızlar cuma günü detaylı ultrasona gittim doktor herşey gayet güzel maşallah bomba gibi bi oğlan geliyor dedi 345 gr 23cm olmuş oğluş :) bu sabahta gidip aşımı oldum ana sağıktaki kadın kalp atışlarını duyamadım fln dedi dinledikleri o aletle detaylıda doktorum bebeğin eşinin önde olduğunu hareketleri net olarak iice büyüdüğünde hissedebileceğimi söyledi acaba kalp atışlarını duyamamasının sebebide bu mudur çünkü hareketlerini hissediorum aralıklarla genelde kasık civarında oluyor

benim de hemşirem tek doz diyince şaşırdı ama doktorum dedi dedim, tmm dedi ki zaten bir doza daha dayanabileceğimi sanmıyorum, yaparken hiç acımadı ama sonrasında 2 gün boyunca kolumda çok ağrı oldu, neyseki bugün artık geçti sayılır.

Canım dün bende çok sıkıntıdaydim namazimi kılıp ta yattim sabah çok güzel kalktim kurban olduğum allahım yanımda olduğunu hissettim çok şükür yarabbim

Bu arada Perşembe günü doktora gitmiştim. Vajinamda ve bacaklarımda ağrı olduğunu söyledim ve progestana başladık 200'lük. Rahmin rahat büyümesini sağlıyormuş. İyi geldi gerçekten bir de geceleri baya rahat uyuyorum artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…