2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

canım ben de 1 tane okurum, ya bu aksam ya da yarın akşam. Allah kabul etsin hepimizin dualarını şimdiden..

bana yardımcı olun kızlar benim midem çok yanıyo agrısına dayanamayacak sekildeyim sizlerde de var mı ?

bana yardımcı olun kızlar benim midem çok yanıyo agrısına dayanamayacak sekildeyim sizlerde de var mı ?

evet canım benimde cok fenaydı doktorum gavıscon verdi simdi daha iyiyim cok sükür.. eger sen ilaç kullanmıyorsan ekşi yeşil elmalardan deneyebilirsin o beni biraz olsun rahatlatıyordu.

evet canım benimde cok fenaydı doktorum gavıscon verdi simdi daha iyiyim cok sükür.. eger sen ilaç kullanmıyorsan ekşi yeşil elmalardan deneyebilirsin o beni biraz olsun rahatlatıyordu.

gece hiç uyuyamadım yemek borum falan bittim resmen yaa çok kötüydüm geceleri başlıyo sürekli

Günaydınlar pc başında kahvaltımı yaptım
Bi kırgınlık var üzerimde çözemedim hasta falan olmazsam iyidir.

Canim benim de geceleri uykudayken dizkapaklarimdan asagiya kadar oyle bi agriyoki bacaklarim yuksek bi yastik alip ona yasliyorum bi nebze rahatliyo sanki.. Seninde bacak agrilarin benim tarif ettigim gbmi canim.. Bende kismetse bu cmtesi gidicem dr..

yuja........................1
ayışığı3434.............1
seda78.....................1
ovel..........................1
miskamber..............1
gayyee21.................1
kattina.....................1
fulya01....................3
cryofangel...............1
ysmn1096...............3
emisemi...................2
pharaysun...............1
esmanur canan.......3
eceonur....................1
yeşil erik...................1

TOPLAM................22

Benim bacağımın üst kısmı ağrıyordu sanki berelenmiş gibi. Yürürken baya zorlanıyordum. Vajinamdaki ağrı da aynıydı.Eti acıyordu resmen. İçine bıçak saplanır gibi olur ya bazen öyle değildi.

Kizlarrrrrr benim sol gogsumden dun sari bi sivi gelmis sutyenimi lekelemis ama sapsari turuncuya bakiyo nerdeyse.sonra dun gece yine gelmis atletimi kirletmis bu kez.sabah hafif siktim ucunu yine cikti ya.internette kolostrum olabilecegi yaziyo ama daha erken deil mi??? Bunu yasayan var mi???!!!!!

Ben de okurum bir tane.allah hepimizin dualarini kabul etsin insaallah

yuja........................1
ayışığı3434.............1
seda78.....................1
ovel..........................1
miskamber..............1
gayyee21.................1
kattina.....................1
fulya01....................3
cryofangel...............1
ysmn1096...............3
emisemi...................2
pharasyun...............1
esmanur canan.......3
eceonur....................1
yeşil erik...................1
insirahim..................1
egebee.......................1

TOPLAM................24

Anladim gecmis olsunn..Allahim bebeklerimizi korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…