2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Sakın sıkma bendende geliyor ara ara ama ben kremlemiyrm son zamanlarda ki akmasn diye camasrlarm batıyor hep doktora dedim erken demişti

selam annişler yaklaşık 1 haftadır giremedim siteye telefondan giremiyorum izin alıp bir haftalığına aile ziyareti için denizliye gitmiştik umarım bebişler ve sizler çok iyisinizdir geriye dönüp hepsini okuyamadım bu arada denizlide ayrıntılı ultrason için gittiğim yerden çok memnun kaldım denizlide olup henüz karar veremeyen arkadaşım varsafiyatı da uygun Gülhan tıp merkezi

katina sen anlıyosun bu işten ben yatak henüz almadım iyi bir araştırmadan sonra ortapetik bir yatak alıcam ama yastık ve yorganı kayınvalidem yünden yapacak sıkıntı olurmu acaba hiç aklıma gelmedi aslında englis home da 80 tl kaz tüyü yorgan vardı alsamıydım ki

elif hanımı tavsiye ediyorlar ama ona da randevu almak cok zor en az bir ayı dolu oluyor

Sebahat turan ı da iyi yazmışlar canım ondan bi bilgin var mı o da Etlik lokman hekim de normal doğum yanlısı bir doktor arıyorum gittiğim Batıkent bilgi hastanesi genelde sezeryan kafasında doktor hiç Kilo takibini bile yapmıyor

Sebahat hanıma ben gidiyorum aslında ben cok memnun değilim benimle cok fazla ilgilenmiyor gibi geliyor ama başka seçeneğim olmadığı için ona gidiyorum ben

Sebahat hanım normal doğum yanlısı evet kilo takibi falan hepsini yapıyor ama dediğim gibi benim ilk gebeliğim ve bazen gereksiz stres yapabiliyorum bu zamanlarda beni cok fazla anlamıyor bence...

Sakın sıkma bendende geliyor ara ara ama ben kremlemiyrm son zamanlarda ki akmasn diye camasrlarm batıyor hep doktora dedim erken demişti
Annem de bana dedi gelir ama daha erken diye.baktim yine gelmis.gogus ucumda acilmis delik gibi bi garip olmus yumusamis.ne suruyosun akmasin diye anlamadim tatlim

Sebahat hanım normal doğum yanlısı evet kilo takibi falan hepsini yapıyor ama dediğim gibi benim ilk gebeliğim ve bazen gereksiz stres yapabiliyorum bu zamanlarda beni cok fazla anlamıyor bence...

Canım bende ankara da hiç bildiğim yer yok evlendim 1 yıl oluyor oyuzden burdayım şimdi normal doğum yanlısı doktor bulmaya çalışıyor m.
Batıkent de oturuyorum.
Sence kime gideyim elif hanima mi sebahat é mi benim de ilk gebeligim şimdi ye kadar gittiğim dr da pek ilgilenmiyor rutin kontrollerini yapıyor hemen çıkıyordu yukarda da yazdım çok Kilo aldım 70 den 79 à geldim ilk hamilelik den beri doktor à söyledim takma kafana emzirirken gider diyor sonradan öğrendim ki genelde sezeryan yapıyormuş

canım benimde net bir bilgim yok açıkçası bende aynı senin gibiyim ankaraya yeni geldik ve evime en yakın hastane olduğu için lokman hekimi tercih ettim bende 75 kilo ile hamile kadım ilk muayenemizde bana en fazla 15 kilo dedi daha fazla almamalısın dedi bilmiyorum belki ben cok fazla sey beklediğim için öle geliyodur normalde kapıda falan gördüğünde cok iyi davranıyor istersen bi dene belki bizim elektriğimiz tutmamıştır meltem hanım var bide orda onada iyi diyenleri duydum zaten lokman hekimde doğumuna kendi doktorun girmeye biliyor eger acil gelirsen o an kim nöbetçiyse doğumunu o yaptırıyor.

Günaydın kızlar hamileliğin 23.haftasında 70 Kilo ile başladığım hamilelik sürecinde 79 kiloya geldim . Bundan sonra çook almam inşallah.
Etlik lokman hekim hast. doktor tavsiye si olan var mı
Seninle doğum tarihlerimiz aynı canım. Ben de 81 le başladım ve 83 le devam ediyorum. En azından çok almadım zaten çokum ;(

Canım 1 er tane mi okuyacağız? Ben Allah izin verirse 1 tane okuyayım.

Tamam canım ben de doğum à istanbul à annemin yanına gitmeyi düşünüyor m ama bi aksilik olur vs diye burda da iyi bir dr düşünüyorum. Sebahat han. Bi randevu alayım eşimin işyeri güya orayla anlaşmalı yüzde 5 ya da 10 indirim leri var diye biliyorum.
Sen de olumlu düşün seni anlıyorum hem farklı şehir hem ilk gebelik derken zor bir süreç bende çok zorladım evlendim kapımı çalan kimse olmadı aksilik bu şehirde hiç üniversite arkadaş m vs de yok yavaş yavaş komşularla tanıştık sağolsun bikaç iyi komşu m var onlarla stres atıyorum dertlesiyorum.
Bende şimdi alayım randevu ancak bir ay sonra ya veriyorlar diyorlar madem bende en sön 17 nisan da ayrıntılı olmuştum Batıkent bilgi hast. Daha doktor à gitmedim

yuja........................1
ayışığı3434.............1
seda78.....................1
ovel..........................1
miskamber..............1
gayyee21.................1
kattina.....................1
fulya01....................3
cryofangel...............1
ysmn1096...............3
emisemi...................2
pharasyun...............1
esmanur canan.......3
eceonur....................1
yeşil erik...................1
insirahim..................1
egebee.......................1
0hatun......................1

TOPLAM................25

bence mutlaka doktora git cnm çok normal deil bildiğim kadarıyla

cnm dediğim gibi hepimiz çocukken de olsa kullandık yün bnm annemin hep yündü yorganları ama ben kızıma kullanmadım evlendikten sonra kendimde kullanmadım ve evlendikten sonra alerjik bronşit olduğumu anladım.. meğersem her sene bir kere beni hastanelik eden bronşitimi tetikliyormuş yün çook sonradan öğrendim bunu, ama herkes bir değil istersen kullan içine sinmezse kaz tüyüne gerek yok silikon elyaftan yastık ve yorgan da yeterli, ama yatağı kesinlikle yün olmasın..

Seninle doğum tarihlerimiz aynı canım. Ben de 81 le başladım ve 83 le devam ediyorum. En azından çok almadım zaten çokum ;(

Ya ben ilk ay bile sismeye basladm boyum 175 de kilom çok yedigimden değil hatta dikkat ediyorum akşamlar ı çayın yanında börek çörek eksik olmazdı şimdi dikkat ediyorum evde hamurisi vs yapmıyorum ama sürekli kilo almaya devam ediyor m.
ilk aylarda kusma falan olmadı bende.
birde çalışmıyorum evdeyim belki de hareketsizlikten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…