- 6 Mart 2015
- 441
- 541
- 18
Sakın sıkma bendende geliyor ara ara ama ben kremlemiyrm son zamanlarda ki akmasn diye camasrlarm batıyor hepKizlarrrrrr benim sol gogsumden dun sari bi sivi gelmis sutyenimi lekelemis ama sapsari turuncuya bakiyo nerdeyse.sonra dun gece yine gelmis atletimi kirletmis bu kez.sabah hafif siktim ucunu yine cikti ya.internette kolostrum olabilecegi yaziyo ama daha erken deil mi??? Bunu yasayan var mi???!!!!!
katina sen anlıyosun bu işten ben yatak henüz almadım iyi bir araştırmadan sonra ortapetik bir yatak alıcam ama yastık ve yorganı kayınvalidem yünden yapacak sıkıntı olurmu acaba hiç aklıma gelmedi aslında englis home da 80 tl kaz tüyü yorgan vardı alsamıydım kine çok sert ne çok yumuşak orta sertlikle antibakteriyel ortopedik yatak tercih edilmelidir canım .. bebek yataklarının yüzeyi zaten %100 pamuk kumaşla döşenmiş oluyor ama yinede alırken sormakta fayda var.. yün yatak çok eski bir gelenek büyük ihtimal hepimiz yün yataklarda büyüdük ama günümüz şartlarında yün çok sağlıklı değil özellikle alerjik deri hastalıkları ve alerjik nefes yolu hastalıklarına sebep olabiliyor hem onu temizlemek uzun ve zahmetli bir iş..
elif hanımı tavsiye ediyorlar ama ona da randevu almak cok zor en az bir ayı dolu oluyor
Sebahat turan ı da iyi yazmışlar canım ondan bi bilgin var mı o da Etlik lokman hekim de normal doğum yanlısı bir doktor arıyorum gittiğim Batıkent bilgi hastanesi genelde sezeryan kafasında doktor hiç Kilo takibini bile yapmıyor
Sebahat turan ı da iyi yazmışlar canım ondan bi bilgin var mı o da Etlik lokman hekim de normal doğum yanlısı bir doktor arıyorum gittiğim Batıkent bilgi hastanesi genelde sezeryan kafasında doktor hiç Kilo takibini bile yapmıyor
Annem de bana dedi gelir ama daha erken diye.baktim yine gelmis.gogus ucumda acilmis delik gibi bi garip olmus yumusamis.ne suruyosun akmasin diye anlamadim tatlimSakın sıkma bendende geliyor ara ara ama ben kremlemiyrm son zamanlarda ki akmasn diye camasrlarm batıyor hepdoktora dedim erken demişti
Sebahat hanım normal doğum yanlısı evet kilo takibi falan hepsini yapıyor ama dediğim gibi benim ilk gebeliğim ve bazen gereksiz stres yapabiliyorum bu zamanlarda beni cok fazla anlamıyor bence...
Canım bende ankara da hiç bildiğim yer yok evlendim 1 yıl oluyor oyuzden burdayım şimdi normal doğum yanlısı doktor bulmaya çalışıyor m.
Batıkent de oturuyorum.
Sence kime gideyim elif hanima mi sebahat é mi benim de ilk gebeligim şimdi ye kadar gittiğim dr da pek ilgilenmiyor rutin kontrollerini yapıyor hemen çıkıyordu yukarda da yazdım çok Kilo aldım 70 den 79 à geldim ilk hamilelik den beri doktor à söyledim takma kafana emzirirken gider diyor sonradan öğrendim ki genelde sezeryan yapıyormuş
Seninle doğum tarihlerimiz aynı canım. Ben de 81 le başladımGünaydın kızlar hamileliğin 23.haftasında 70 Kilo ile başladığım hamilelik sürecinde 79 kiloya geldim . Bundan sonra çook almam inşallah.
Etlik lokman hekim hast. doktor tavsiye si olan var mı
Canım 1 er tane mi okuyacağız? Ben Allah izin verirse 1 tane okuyayım.kızlar eylül anneleri olarak 41 yasin dağıtmak istiyorum...sıkıntılı dönemlerden geçiyoruz...hem kendimiz hem bebeklerimiz için okumak isteyen varsa bu mesajı alıntılasın..cumaya kadar duasını toplarız
istediğin kadar bu cumaya kadarCanım 1 er tane mi okuyacağız? Ben Allah izin verirse 1 tane okuyayım.
canım benimde net bir bilgim yok açıkçası bende aynı senin gibiyim ankaraya yeni geldik ve evime en yakın hastane olduğu için lokman hekimi tercih ettim bende 75 kilo ile hamile kadım ilk muayenemizde bana en fazla 15 kilo dedi daha fazla almamalısın dedi bilmiyorum belki ben cok fazla sey beklediğim için öle geliyodur normalde kapıda falan gördüğünde cok iyi davranıyor istersen bi dene belki bizim elektriğimiz tutmamıştır meltem hanım var bide orda onada iyi diyenleri duydum zaten lokman hekimde doğumuna kendi doktorun girmeye biliyor eger acil gelirsen o an kim nöbetçiyse doğumunu o yaptırıyor.
istediğin kadar bu cumaya kadar
Kizlarrrrrr benim sol gogsumden dun sari bi sivi gelmis sutyenimi lekelemis ama sapsari turuncuya bakiyo nerdeyse.sonra dun gece yine gelmis atletimi kirletmis bu kez.sabah hafif siktim ucunu yine cikti ya.internette kolostrum olabilecegi yaziyo ama daha erken deil mi??? Bunu yasayan var mi???!!!!!
cnm dediğim gibi hepimiz çocukken de olsa kullandık yün bnm annemin hep yündü yorganları ama ben kızıma kullanmadım evlendikten sonra kendimde kullanmadım ve evlendikten sonra alerjik bronşit olduğumu anladım.. meğersem her sene bir kere beni hastanelik eden bronşitimi tetikliyormuş yün çook sonradan öğrendim bunu, ama herkes bir değil istersen kullan içine sinmezse kaz tüyüne gerek yok silikon elyaftan yastık ve yorgan da yeterli, ama yatağı kesinlikle yün olmasın..katina sen anlıyosun bu işten ben yatak henüz almadım iyi bir araştırmadan sonra ortapetik bir yatak alıcam ama yastık ve yorganı kayınvalidem yünden yapacak sıkıntı olurmu acaba hiç aklıma gelmedi aslında englis home da 80 tl kaz tüyü yorgan vardı alsamıydım ki
Gülerek kullanmayı nasip eder inş Allah canım. Uyku setini kaça aldın canım?Oglumun benim yeni cicilerimz geldi kizlarr :)
Seninle doğum tarihlerimiz aynı canım. Ben de 81 le başladımve 83 le devam ediyorum. En azından çok almadım zaten çokum ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?