Geçmiş olsun canım sen atlatmışsın; bakalım ben de cuma Sabahı gidicem aşı olmaya , şekerime de bi baktırayım gitmişken umarım çok ağrımaz; geçen sefer ağrımamıştı önceki hamileliğimde yanibenim de hemşirem tek doz diyince şaşırdı ama doktorum dedi dedim, tmm dedi ki zaten bir doza daha dayanabileceğimi sanmıyorum, yaparken hiç acımadı ama sonrasında 2 gün boyunca kolumda çok ağrı oldu, neyseki bugün artık geçti sayılır.
cnm sende latin albesiyle oku illa arapça okuman şart değil yanlış telafüz ederim dersen türkçe mealini oku.. önemli olan içten edilen duadır, niyet belli duyan belli..Bende okumak isterdim ama arapça okuyamiyorum bu sene hatta camiye gidip ogrencektim çocuk olunca hiç ogrenemem diye sonrà kaldı farklı mesguliyetler girdi. Tesbih falan olursa çekerim ama
aradım ama açmadıLarimar belmadan haber varmı
Canım sen şimdilik 1 tane yaz eksik kalırsa okurum yine.istediğin kadar bu cumaya kadar
Kizlarrrrrr benim sol gogsumden dun sari bi sivi gelmis sutyenimi lekelemis ama sapsari turuncuya bakiyo nerdeyse.sonra dun gece yine gelmis atletimi kirletmis bu kez.sabah hafif siktim ucunu yine cikti ya.internette kolostrum olabilecegi yaziyo ama daha erken deil mi??? Bunu yasayan var mi???!!!!!
aradım ama açmadımüsait olursa döner mutlaka.. bende merak içindeyim cnm..
demin bi ara uğradı ama yazmadı.gitmişmi acaba senin doktoraaradım ama açmadımüsait olursa döner mutlaka.. bende merak içindeyim cnm..
amin cümlemizinkiniAllahim inşallah guzel haberlerle gelir. Ki benim icime guzel seyler duguyor . Allahim kimseyk evlatları ile sinamasin
canim bende bir yasin okurum insallah duada benide unutmazsan sevinirimkızlar eylül anneleri olarak 41 yasin dağıtmak istiyorum...sıkıntılı dönemlerden geçiyoruz...hem kendimiz hem bebeklerimiz için okumak isteyen varsa bu mesajı alıntılasın..cumaya kadar duasını toplarız
Geçmiş olsun canım sen atlatmışsın; bakalım ben de cuma Sabahı gidicem aşı olmaya , şekerime de bi baktırayım gitmişken umarım çok ağrımaz; geçen sefer ağrımamıştı önceki hamileliğimde yani
Bende 2 tane okurum inş cumaya kadar dımı canımyuja........................1
ayışığı3434.............1
seda78.....................1
ovel..........................1
miskamber..............1
gayyee21.................1
kattina.....................1
fulya01....................3
cryofangel...............1
ysmn1096...............3
emisemi...................2
pharasyun...............1
esmanur canan.......3
eceonur....................1
yeşil erik...................1
insirahim..................1
egebee.......................1
0hatun......................1
TOPLAM................25
Bitane de ben alayım o zaman
yasin ı Şerif ı
Allah kabul etsin inşallah
cnm dediğim gibi hepimiz çocukken de olsa kullandık yün bnm annemin hep yündü yorganları ama ben kızıma kullanmadım evlendikten sonra kendimde kullanmadım ve evlendikten sonra alerjik bronşit olduğumu anladım.. meğersem her sene bir kere beni hastanelik eden bronşitimi tetikliyormuş yün çook sonradan öğrendim bunu, ama herkes bir değil istersen kullan içine sinmezse kaz tüyüne gerek yok silikon elyaftan yastık ve yorgan da yeterli, ama yatağı kesinlikle yün olmasın..
yuja........................1
ayışığı3434.............1
seda78.....................1
ovel..........................1
miskamber..............1
gayyee21.................1
kattina.....................1
fulya01....................3
cryofangel...............1
ysmn1096...............3
emisemi...................2
pharasyun...............1
esmanur canan.......3
eceonur....................1
yeşil erik...................1
insirahim..................1
egebee.......................1
0hatun......................1
yabancı hayat...........1
TOPLAM................26
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?