2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Geçmiş olsun canım sen atlatmışsın; bakalım ben de cuma Sabahı gidicem aşı olmaya , şekerime de bi baktırayım gitmişken umarım çok ağrımaz; geçen sefer ağrımamıştı önceki hamileliğimde yani

Bende okumak isterdim ama arapça okuyamiyorum bu sene hatta camiye gidip ogrencektim çocuk olunca hiç ogrenemem diye sonrà kaldı farklı mesguliyetler girdi. Tesbih falan olursa çekerim ama
cnm sende latin albesiyle oku illa arapça okuman şart değil yanlış telafüz ederim dersen türkçe mealini oku.. önemli olan içten edilen duadır, niyet belli duyan belli..

kızlar herkesin durumları nasıl ben acayip depresif oldum herşeye ağlıyorum moralim bozuluo çok mutsuzum normalde hiç öle değilimdir herşey beni çok olumsuz etkiliyor sizde de böle bir durum var mı??

Nasılsınız güzel anneler :) Ben geçen hafta işten ayrıldım o yüzden buraya da çok fazla uğrayamadım, birsürü okumadığım sayfa birikmiş :) Bebişimin ilk hareketlerini 1 mayısta hissettim. Hatta karnımı açıp dışarıdan bile gördüm vurduğunu, Allah bekleyen herkese nasip etsin inşallah.. Ama 2 gündür hiç hissetmiyorum, bu haftalarda düzensiz olması normal diye okudum. Sizde de aynı şeyler oluyor mu?

Nasılsınız güzel anneler :) Ben geçen hafta işten ayrıldım o yüzden buraya da çok fazla uğrayamadım, birsürü okumadığım sayfa birikmiş :) Bebişimin ilk hareketlerini 1 mayısta hissettim. Hatta karnımı açıp dışarıdan bile gördüm vurduğunu, Allah bekleyen herkese nasip etsin inşallah.. Ama 2 gündür hiç hissetmiyorum, bu haftalarda düzensiz olması normal diye okudum. Sizde de aynı şeyler oluyor mu?

Ben varım. Bir haftaya yakın zamandır az az geliyor. Eğer sütyensiz durursam yada banyoda uzun kalırsam artıyor. Sütyenli de olsam gece illa akıyor ama sanırım yan yatınca ister istemez üzerine yatıyorum ve biraz bastırmış oluyorum ondan diye düşünüyorum. Doktoruma sordum korkmana gerek yok, normal ama sakın sıkma dedi :) Göğüs pedlerinden vardı bende onlardan kullanıyorum. Rengi de su gibiydi ilk başta sonradan hafif sarımtırak oldu. Kuzenimin de gelmiş bu haftalarda, doğuma kadar da az az gelmeye devam etmiş. Normalmiş yani :) için rahat etsin diye doktoruna da söyle ama bence gene de :)

yuja........................1
ayışığı3434.............1
seda78.....................1
ovel..........................1
miskamber..............1
gayyee21.................1
kattina.....................1
fulya01....................3
cryofangel...............1
ysmn1096...............3
emisemi...................2
pharasyun...............1
esmanur canan.......3
eceonur....................1
yeşil erik...................1
insirahim..................1
egebee.......................1
0hatun......................1
yabancı hayat...........1

TOPLAM................26

merhaba kızlar uzun süredir giremedim cuma gecesi sol böbrek tarafımdan kasığıma vuran sancı ile uyandım doğuruyorum sandım bacağımı kaldıramadım zorla kalktım lavaboya gittim geçmedi biraz dolaştım kasıklarıma yayıldı sağ tarafa da korkudan acile gittim idrar kan yapıldı usg nst hepsi temiz çıktı. ama hala korkuyorum ve agrılarım ara ara devam ediyor. hocamı aradım bugun tekrar gel bakalım dedi. çok zayıfım acaba iç karnım mı dar bebek organlarımı itiyo varmı yaşayan bunları

canim bende bir yasin okurum insallah duada benide unutmazsan sevinirim

Teşekkürler canım, sana da şimdiden geçmiş olsun, daha önceki hamileliğinde ağrı olmadıysa bunda da olmaz sanırım. Ben de bazı tahliller yaptırdım gitmişken, hatta sonuçlarını almayı unutmuşum, şimdi sen sekerime baktırayım diyince hatırladım, teşekkürler

Bende 2 tane okurum inş cumaya kadar dımı canım

Ben çocukluğumdan beri alerjik bronşitten müzdaribim.. Evlendikten sonra da alerjik astımım çıktı.. Sebep de evimdeki yün halılarımmış.. Eşim de alerjik astım.. İkimiz de yastık ve yorganımızı ne yün ne kaz tüyü kullanabiliyoruz. Şu an pamuk yorgan kullanıyorum, anti alerjik yastıklarımız da. Oğluma da geçen gün english home indiriminden pamuk yastık ve yorgan aldık. Diktirmekten daha ucuzdu :) Ama şöyle birşey de var ben anneannemin yaptığı yün yorganda yattığımda solunum sıkıntısı yaşamıyorum. Anneannem yorganı kaplarken iki kat kaplıyormuş ve her sabah uyandığımda havalandırır her sene de yıkar.. O kadar bakabileceğimi düşünmüyorum ben yüne o yüzden cesaret edemedim ama yün için yapabilenlere anneannemin usulünü önerebilirim ben de :) bir de ben silikon yastıkta yatınca kızarıyorum ya belki bünye meselesidir ama belli bir nedeni yok yani.. Çok şeye alerjim var benim hatta şu anda da göbeğim dahil kabarık kabarık oturuyorum.. Inşallah oğlum bana çekmez diye dua ediyorum

Ben de şimdi bir tane okuyacağım. Eğer fazla okuyabilirsem bildirim sana canım.
Allah kabul etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…