bütün eylül anneleri için okuyoruz canım.canim bende bir yasin okurum insallah duada benide unutmazsan sevinirim
bende 1 tane okurum cnm cumaya teslim ediceksin demi ?yuja........................1
ayışığı3434.............1
seda78.....................1
ovel..........................1
miskamber..............1
gayyee21.................1
kattina.....................1
fulya01....................3
cryofangel...............1
ysmn1096...............3
emisemi...................2
pharaysun...............1
esmanur canan.......3
eceonur....................1
yeşil erik...................1
TOPLAM................22
misk belma yazdı cnm teskoplazma testi yaptırmış bugün yarın prof. gösterecekmiş sonucunu ve amniyosentez yaptıracakmış çok iyi değil haliyle telaşlı ve sıkıntılı bir bekleme sürecinde dualarım onunla..bütün eylül anneleri için okuyoruz canım.
bende kötü birşey hissetmiyorum hislerime güvenirim Allah bizi yanıltmasında haklı çıkalım sağlıklı haberlerini alalım inşallah cnm..Allahim inşallah guzel haberlerle gelir. Ki benim icime guzel seyler duguyor . Allahim kimseyk evlatları ile sinamasin
CANIM Türkçesini oku bende arapça bilmiyorum türkçe okucamBende okumak isterdim ama arapça okuyamiyorum bu sene hatta camiye gidip ogrencektim çocuk olunca hiç ogrenemem diye sonrà kaldı farklı mesguliyetler girdi. Tesbih falan olursa çekerim ama
bende kötü birşey hissetmiyorum hislerime güvenirim Allah bizi yanıltmasında haklı çıkalım sağlıklı haberlerini alalım inşallah cnm..
misk belma yazdı cnm teskoplazma testi yaptırmış bugün yarın prof. gösterecekmiş sonucunu ve amniyosentez yaptıracakmış çok iyi değil haliyle telaşlı ve sıkıntılı bir bekleme sürecinde dualarım onunla..
evet cnm git tatile gideceğini söyle belki talimatlar verir durumuna göre.. hem için rahat eder.. en kötü gitmesende ara bildir tatile gideceğini yol süresini ne şekilde gideceğini..kızlar bişey sorucam haftaya tatile gidicez de 15 gün oldu en sonn doktora gideli öncesinde bi gideyim sizce kontrol için
ama dr yaptır demiş ona teskoplazmayı geçse neden yaptırdılar ki anlamak güç.. amniyosentezde herşey net çıkar kanımca umarım hayırlı haberlerle döner..toxoplazma icin gec kalmislar biraz sanki benim hamileligim ogerenildigi gibi yapildi. Bu aylarlarda tekrarlancak sanirim yarin dr sorcam. Zaten gebelerde toxoplazma riski %1 mis sanmuyorum ordan birsey cikacagini. Cig et ve kedi kakasindan bulasan bir hastalik. Hayirli haberlerini bekleyim Allah yardumcisi olsun kuzucugun
Bende ucundanmi geliyo diye emin olmak icin hafif siktim sabah ama sikmam bidaha.neyseki yalniz deilmisim senin doktorun da normal demis.belki de sutumuz olacagi anlamina geliyodurBen varım. Bir haftaya yakın zamandır az az geliyor. Eğer sütyensiz durursam yada banyoda uzun kalırsam artıyor. Sütyenli de olsam gece illa akıyor ama sanırım yan yatınca ister istemez üzerine yatıyorum ve biraz bastırmış oluyorum ondan diye düşünüyorum. Doktoruma sordum korkmana gerek yok, normal ama sakın sıkma dedi :) Göğüs pedlerinden vardı bende onlardan kullanıyorum. Rengi de su gibiydi ilk başta sonradan hafif sarımtırak oldu. Kuzenimin de gelmiş bu haftalarda, doğuma kadar da az az gelmeye devam etmiş. Normalmiş yani :) için rahat etsin diye doktoruna da söyle ama bence gene de :)
kızlar, yarın prof. dr hayri ermişe gideceğim ne olur dua edin bizim için . hayatımız kötü yönde ilerliyor , geceleri uyuyamıyorum en son eşim sayıklıyordu benim kızım çok sağlıklı diye , ağlamaya başladım. dua edin.
İyi dusun iyi olsun canim biz senin icin oyle yapiyoruz...kızlar, yarın prof. dr hayri ermişe gideceğim ne olur dua edin bizim için . hayatımız kötü yönde ilerliyor , geceleri uyuyamıyorum en son eşim sayıklıyordu benim kızım çok sağlıklı diye , ağlamaya başladım. dua edin.
ama dr yaptır demiş ona teskoplazmayı geçse neden yaptırdılar ki anlamak güç.. amniyosentezde herşey net çıkar kanımca umarım hayırlı haberlerle döner..
Allah yardımcısı olsun inş bişey yoktur. Allahım evlatlarimizi bize bagislasinmisk belma yazdı cnm teskoplazma testi yaptırmış bugün yarın prof. gösterecekmiş sonucunu ve amniyosentez yaptıracakmış çok iyi değil haliyle telaşlı ve sıkıntılı bir bekleme sürecinde dualarım onunla..
Bende okurum bu gecekızlar eylül anneleri olarak 41 yasin dağıtmak istiyorum...sıkıntılı dönemlerden geçiyoruz...hem kendimiz hem bebeklerimiz için okumak isteyen varsa bu mesajı alıntılasın..cumaya kadar duasını toplarız
sen içini ferah tut bitanem hep iyiyi düşün lütfen, akşam senin için bol bol dua okuyacağım..kızlar, yarın prof. dr hayri ermişe gideceğim ne olur dua edin bizim için . hayatımız kötü yönde ilerliyor , geceleri uyuyamıyorum en son eşim sayıklıyordu benim kızım çok sağlıklı diye , ağlamaya başladım. dua edin.
merhaba bende alıyım bir tanekızlar eylül anneleri olarak 41 yasin dağıtmak istiyorum...sıkıntılı dönemlerden geçiyoruz...hem kendimiz hem bebeklerimiz için okumak isteyen varsa bu mesajı alıntılasın..cumaya kadar duasını toplarız
Allahım yardımcınız olsun canım allahın izniyle bişe çıkmayacak dualarımız seninlekızlar, yarın prof. dr hayri ermişe gideceğim ne olur dua edin bizim için . hayatımız kötü yönde ilerliyor , geceleri uyuyamıyorum en son eşim sayıklıyordu benim kızım çok sağlıklı diye , ağlamaya başladım. dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?