2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
yuja........................1
ayışığı3434.............1
seda78.....................1
ovel..........................1
miskamber..............1
gayyee21.................1
kattina.....................1
fulya01....................3
cryofangel...............1
ysmn1096...............3
emisemi...................2
pharasyun...............1
esmanur canan.......3
eceonur....................1
yeşil erik...................1
insirahim..................1
egebee.......................1
0hatun......................1
yabancı hayat...........1
hülyab27...................1
ozim84......................2
kuzucuk87................1

toplam ......................30

bende 1 tane okurum cnm cumaya teslim ediceksin demi ?

bütün eylül anneleri için okuyoruz canım.
misk belma yazdı cnm teskoplazma testi yaptırmış bugün yarın prof. gösterecekmiş sonucunu ve amniyosentez yaptıracakmış çok iyi değil haliyle telaşlı ve sıkıntılı bir bekleme sürecinde dualarım onunla..

kızlar bişey sorucam haftaya tatile gidicez de 15 gün oldu en sonn doktora gideli öncesinde bi gideyim sizce kontrol için

bende kötü birşey hissetmiyorum hislerime güvenirim Allah bizi yanıltmasında haklı çıkalım sağlıklı haberlerini alalım inşallah cnm..

Amin insallah canim bende hislerime cok guvenirim.

toxoplazma icin gec kalmislar biraz sanki benim hamileligim ogerenildigi gibi yapildi. Bu aylarlarda tekrarlancak sanirim yarin dr sorcam. Zaten gebelerde toxoplazma riski %1 mis sanmuyorum ordan birsey cikacagini. Cig et ve kedi kakasindan bulasan bir hastalik. Hayirli haberlerini bekleyim Allah yardumcisi olsun kuzucugun

kızlar bişey sorucam haftaya tatile gidicez de 15 gün oldu en sonn doktora gideli öncesinde bi gideyim sizce kontrol için
evet cnm git tatile gideceğini söyle belki talimatlar verir durumuna göre.. hem için rahat eder.. en kötü gitmesende ara bildir tatile gideceğini yol süresini ne şekilde gideceğini..

ama dr yaptır demiş ona teskoplazmayı geçse neden yaptırdılar ki anlamak güç.. amniyosentezde herşey net çıkar kanımca umarım hayırlı haberlerle döner..

Bende ucundanmi geliyo diye emin olmak icin hafif siktim sabah ama sikmam bidaha.neyseki yalniz deilmisim senin doktorun da normal demis.belki de sutumuz olacagi anlamina geliyodur

Canim icini cok rahat tut hepimiz senin icin dua ediyoruz gorceksin bak hersey cok guzel olcak bosuna cekmis olcaksiniz bu kadar sikinti ama iciniz rahat olcak minik prensesimiz bizimle ve gayet saglikli..

İyi dusun iyi olsun canim biz senin icin oyle yapiyoruz...

Allah yardımcısı olsun inş bişey yoktur. Allahım evlatlarimizi bize bagislasin

sen içini ferah tut bitanem hep iyiyi düşün lütfen, akşam senin için bol bol dua okuyacağım..

merhaba bende alıyım bir tane

Allah yar
Allahım yardımcınız olsun canım allahın izniyle bişe çıkmayacak dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…