sürekli dua ediyorum canım..yasinde okuyoruz topluca bütün annelerimiz bebeklerimiz için...lütfen iyi düşün herşey güzel olacak canım benim...kızlar, yarın prof. dr hayri ermişe gideceğim ne olur dua edin bizim için . hayatımız kötü yönde ilerliyor , geceleri uyuyamıyorum en son eşim sayıklıyordu benim kızım çok sağlıklı diye , ağlamaya başladım. dua edin.
Allahim içine ferahlik versin.. inşaAllah sonuçlari temiz çikar...misk belma yazdı cnm teskoplazma testi yaptırmış bugün yarın prof. gösterecekmiş sonucunu ve amniyosentez yaptıracakmış çok iyi değil haliyle telaşlı ve sıkıntılı bir bekleme sürecinde dualarım onunla..
ekledim canım listeyemerhaba bende alıyım bir tane
kızlar, yarın prof. dr hayri ermişe gideceğim ne olur dua edin bizim için . hayatımız kötü yönde ilerliyor , geceleri uyuyamıyorum en son eşim sayıklıyordu benim kızım çok sağlıklı diye , ağlamaya başladım. dua edin.
normal cnm hepimizin geneli sert zaten gerginleşme bende akşamları oluyor yorgunluğum çıkıyor eve gidince..kizlar ya bir sey soracagim karnimin geneli cok sert ve asiri derecede gergin aranizda benim gibi olan var mi...sabahlari iyi oluyorum ama ogleden sonra gerginlesmeye basliyor acaba normal mi...bildiginiz karnim semsert...
Nasılsınız güzel anneler :) Ben geçen hafta işten ayrıldım o yüzden buraya da çok fazla uğrayamadım, birsürü okumadığım sayfa birikmiş :) Bebişimin ilk hareketlerini 1 mayısta hissettim. Hatta karnımı açıp dışarıdan bile gördüm vurduğunu, Allah bekleyen herkese nasip etsin inşallah.. Ama 2 gündür hiç hissetmiyorum, bu haftalarda düzensiz olması normal diye okudum. Sizde de aynı şeyler oluyor mu?
kızlar, yarın prof. dr hayri ermişe gideceğim ne olur dua edin bizim için . hayatımız kötü yönde ilerliyor , geceleri uyuyamıyorum en son eşim sayıklıyordu benim kızım çok sağlıklı diye , ağlamaya başladım. dua edin.
Canım bu tür durumlarda eminim ki etrafında birçok kişi yorum yapıyordur ve sürekli bu konu konuşuluyordur. Lütfen sakinliğini koru,biliyorum o güzel sonuçları eline alana kadar rahatlamıcaksın ama lütfen kendini çok fazla üzme.Hayırlısıyla bugünlerde geçecek.İçini ferah tut,dualarımız seninle...kızlar, yarın prof. dr hayri ermişe gideceğim ne olur dua edin bizim için . hayatımız kötü yönde ilerliyor , geceleri uyuyamıyorum en son eşim sayıklıyordu benim kızım çok sağlıklı diye , ağlamaya başladım. dua edin.
hoşgeldin.amin inşherkese merhaba. ilk kızımda üye olmadan takip ediyordum forumu. şimdi ikinci bebeğimizi bekliyoruz. aileye katıldım. tüm üyelere hayırlı sağlıklı ahlaklı evlatlar ve kolay doğum dilerim.
hoşgeldin.amin inş
Bende ucundanmi geliyo diye emin olmak icin hafif siktim sabah ama sikmam bidaha.neyseki yalniz deilmisim senin doktorun da normal demis.belki de sutumuz olacagi anlamina geliyodur
Latin harfleriyle okusak olur mu canım.. Olursa bitane de bana yaz.
Latin harfleriyle okumak olur mu bilmiyorum ama kuran okumayı bilmeyen bi arkadaşım böyle dua toplarken abdestini alıp internetten açıp dinlerdi hep :) Diyanetin sayfasında sesli kuran var. Ordan Yasin'i açıp niyet edip, duanı yapıp dinleyebilirsin belki sen de :)
çok sağol canım silikon uyku setinden alayım da ben kayınvalidem geldikçe yün yorganıda çıkarayım üzülmesin kadıncağızcnm dediğim gibi hepimiz çocukken de olsa kullandık yün bnm annemin hep yündü yorganları ama ben kızıma kullanmadım evlendikten sonra kendimde kullanmadım ve evlendikten sonra alerjik bronşit olduğumu anladım.. meğersem her sene bir kere beni hastanelik eden bronşitimi tetikliyormuş yün çook sonradan öğrendim bunu, ama herkes bir değil istersen kullan içine sinmezse kaz tüyüne gerek yok silikon elyaftan yastık ve yorgan da yeterli, ama yatağı kesinlikle yün olmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?