2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
sürekli dua ediyorum canım..yasinde okuyoruz topluca bütün annelerimiz bebeklerimiz için...lütfen iyi düşün herşey güzel olacak canım benim...

CUMAYA KADAR
yuja........................1
ayışığı3434.............1
seda78.....................1
ovel..........................1
miskamber..............1
gayyee21.................1
kattina.....................1
fulya01....................3
cryofangel...............1
ysmn1096...............3
emisemi...................2
pharasyun...............1
esmanur canan.......3
eceonur....................1
yeşil erik...................1
insirahim..................1
egebee.......................1
0hatun......................1
yabancı hayat...........1
hülyab27...................1
ozim84......................2
kuzucuk87................1
ayselcsb......................1
savha.........................1
belmaakca.................1

toplam ......................33

kizlar ya bir sey soracagim karnimin geneli cok sert ve asiri derecede gergin aranizda benim gibi olan var mi...sabahlari iyi oluyorum ama ogleden sonra gerginlesmeye basliyor acaba normal mi...bildiginiz karnim semsert...

Allahim içine ferahlik versin.. inşaAllah sonuçlari temiz çikar...

Canım dualarımız seninle. Bak senin duana karışan burdaki onlarca hamilenin duası da var. Inşallah güzel olacak, kötü yönde ilerlemiyor hiçbir şey. Bu sadece bi imtihan ve geçecek herşey çok güzel olacak inşallah.

kizlar ya bir sey soracagim karnimin geneli cok sert ve asiri derecede gergin aranizda benim gibi olan var mi...sabahlari iyi oluyorum ama ogleden sonra gerginlesmeye basliyor acaba normal mi...bildiginiz karnim semsert...
normal cnm hepimizin geneli sert zaten gerginleşme bende akşamları oluyor yorgunluğum çıkıyor eve gidince..

bende 2 gündür hissetmiyorum acayip moralimi bozuyor normal miymiş cnm hiç bakmadım internetten haftama

[

merak etme canım hepimiz bebişin için dua ediyoruz hersey iyi olacak inan buna kendine ve bebeğine dikkat et canım.

Canım bu tür durumlarda eminim ki etrafında birçok kişi yorum yapıyordur ve sürekli bu konu konuşuluyordur. Lütfen sakinliğini koru,biliyorum o güzel sonuçları eline alana kadar rahatlamıcaksın ama lütfen kendini çok fazla üzme.Hayırlısıyla bugünlerde geçecek.İçini ferah tut,dualarımız seninle...

herkese merhaba. ilk kızımda üye olmadan takip ediyordum forumu. şimdi ikinci bebeğimizi bekliyoruz. aileye katıldım. tüm üyelere hayırlı sağlıklı ahlaklı evlatlar ve kolay doğum dilerim.
hoşgeldin.amin inş

Bende ucundanmi geliyo diye emin olmak icin hafif siktim sabah ama sikmam bidaha.neyseki yalniz deilmisim senin doktorun da normal demis.belki de sutumuz olacagi anlamina geliyodur

Inşallah bol olur ama hamilelikte sütün gelmesi ise doğum sonrasındaki sütün alakası yokmuş dediler bana. Yani sütü gelenin çok olacak, gelmeyenin az olacak diye bi genelleme yapılamazmış. Doğrumudur bilmem ama tamamen hormanel birşey sanırım bu. Sonrası kısmet sanırım biraz. Inşallah doğum sonrasında hiç birimiz süt sıkıntısı yaşamayız :)

Latin harfleriyle okusak olur mu canım.. Olursa bitane de bana yaz.

Latin harfleriyle okumak olur mu bilmiyorum ama kuran okumayı bilmeyen bi arkadaşım böyle dua toplarken abdestini alıp internetten açıp dinlerdi hep :) Diyanetin sayfasında sesli kuran var. Ordan Yasin'i açıp niyet edip, duanı yapıp dinleyebilirsin belki sen de :)

Buda olabilir eğer kabul oluyorsa:))

Cnm benim dualarımız seninle inş hayırlı haberlerle gelirsin inş herşey güzeldir hiçbir sıkıntı çıkmaz

çok sağol canım silikon uyku setinden alayım da ben kayınvalidem geldikçe yün yorganıda çıkarayım üzülmesin kadıncağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…