- 6 Mayıs 2014
- 693
- 694
- 78
canım; benim devam ettiğim hastanede gebelere özel eğitim seminer tarzı etkinlikler oluyor..Kızlar şu saç boyatma işini doktoruna soran oldu mu hiç
Buda olabilir eğer kabul oluyorsa:))
bikaç arkadaş öyle okuyacak canım...yazıyorumLatin harfleriyle okusak olur mu canım.. Olursa bitane de bana yaz.
canım benim allah yar ve yardımcın olsun. ben geçenlerde bebekle ilgili bi kötü rüya gördüm onda bile uyuyamadım sabaha kadar annelik zor değil mi şimdiden başlıyor.. rabbim bebeklerimize sağlık sıhhat ve akıl ihsan eylesin. dularını eksik etme hacet namazları kıl, bak burda da bir çok anne adayı senin için dua ediyor. hayırlı haberlerle inş.kızlar, yarın prof. dr hayri ermişe gideceğim ne olur dua edin bizim için . hayatımız kötü yönde ilerliyor , geceleri uyuyamıyorum en son eşim sayıklıyordu benim kızım çok sağlıklı diye , ağlamaya başladım. dua edin.
cnm ben boyatttım bu ay..baya araştırdım boyadan görülen bir vaka yok tıp tarihinde ilk 3 ay tüm organlar oluştuğu için önermiyor drlarda uzman kuaförlerde.. sadece kokusu çok ağır olan boyalardan tavsiye edilmiyor bu yüzden bitkisel boya öneriliyor.. kendi adıma gittiğim kuaföre güveniyorum 16 yıllık çok samimi arkadaşım onda boyattım, çok şükür bir sorunda yaşamadım.. boya zehirlese boya yapan her insan zehirlenir diye okumuştum bir makalede kana karışmıyormuş kimyasal, kana karışması ancak kafanda kabuklu yara varsa mümkün olurmuş sende bir araştır istersen..Kızlar şu saç boyatma işini doktoruna soran oldu mu hiç
Dini boyutunu bilmiyorum açıkcası ama ben de bu şekilde hızlı şekilde hatim yapmayı planlıyorum olur dediler bana ama iyi bilen bi arkadaş söyleyebilir belki :) ama Latin harfleriyle de okumak olurmuş şimdi anneme sordum da neden olmasın ha Arapça harflere bakarak okunmuş ha Latin harflerine bakarak dedi. mantıklı tabi :)) arkadaşımın yaptığı aklıma gelince hemen yazıvermiştim :)
canım banada yaz bi taneCUMAYA KADAR
yuja........................1
ayışığı3434.............1
seda78.....................1
ovel..........................1
miskamber..............1
gayyee21.................1
kattina.....................1
fulya01....................3
cryofangel...............1
ysmn1096...............3
emisemi...................2
pharasyun...............1
esmanur canan.......3
eceonur....................1
yeşil erik...................1
insirahim..................1
egebee.......................1
0hatun......................1
yabancı hayat...........1
hülyab27...................1
ozim84......................2
kuzucuk87................1
ayselcsb......................1
savha.........................1
belmaakca.................1
chek............................1
toplam ......................34
kızlar okumak isteyipte listeye yazmadığım varmı.dikkatli takip etmeye çalıştım ama gözümden kaçan olabilir...
Bende araştırdım biraz deriden geçen kısım bebeği etkilemeyecek kadar azmış,boya kokusunu soluduğumuz zaman onun zararı olabilirmiş.Onun için de kokusuz saç boyaları var.Bende saçını boyatıp bundan zarar gören hiç duymadım ama insan tedirgin oluyor işte..cnm ben boyatttım bu ay..baya araştırdım boyadan görülen bir vaka yok tıp tarihinde ilk 3 ay tüm organlar oluştuğu için önermiyor drlarda uzman kuaförlerde.. sadece kokusu çok ağır olan boyalardan tavsiye edilmiyor bu yüzden bitkisel boya öneriliyor.. kendi adıma gittiğim kuaföre güveniyorum 16 yıllık çok samimi arkadaşım onda boyattım, çok şükür bir sorunda yaşamadım.. boya zehirlese boya yapan her insan zehirlenir diye okumuştum bir makalede kana karışmıyormuş kimyasal, kana karışması ancak kafanda kabuklu yara varsa mümkün olurmuş sende bir araştır istersen..
ekledim bi önceki sayfadaki listeyecanım banada yaz bi tane
Canım bende ankara da hiç bildiğim yer yok evlendim 1 yıl oluyor oyuzden burdayım şimdi normal doğum yanlısı doktor bulmaya çalışıyor m.
Batıkent de oturuyorum.
Sence kime gideyim elif hanima mi sebahat é mi benim de ilk gebeligim şimdi ye kadar gittiğim dr da pek ilgilenmiyor rutin kontrollerini yapıyor hemen çıkıyordu yukarda da yazdım çok Kilo aldım 70 den 79 à geldim ilk hamilelik den beri doktor à söyledim takma kafana emzirirken gider diyor sonradan öğrendim ki genelde sezeryan yapıyormuş
öncelikle hoşgeldin cnm ama biz burda kimseyi yargılamak için yorum yapmıyoruz.. herşeyden önce niyettir önemli olan, insanların latincesini yada türkçe mealini okumasına karşıt yorum yapmanız hoş değil bence Allah katında kabul görüp görmediğini siz yada ben bilemem ancak Rabbim bilebilir.. ne şekilde okunacağı inançlı bir insan için çokta sorun olmasa gerek.. sizin yorumunuz yüzünden belki içinde şüpheyle okuyacak insanlar yada okumaktan vazgeçecek halbuki kalpten edilen her dua gökte yerini bulur..Arkadaşlar; hiç birimizin yaşının çok büyük olmadığını düşnüyorum. evlat yetiştireceğiz. O' na Kuran okumayı bilmediğinizi mi söyleyeceksiniz? Öğrenmek çok kolay. üstelik Kuranı arapça okumak uygundur. zor da kalırsan elbette oku latin harflerinden ama sanırım sen de benim gibi hatime niyetlenmişsin. Arapçasından okumalısın. Çünkü arapça da söyleniş farkı olan harfler var mesela ha gibi. Her gün kuzularımıza okuduğumuz Felak suresinde "gul euzu birabbil felak - min şerri ma halak."ayetindeki örnekle anlatayım. buradaki halak ı yazdıgım gibi okursan "traş etmek" manasına gelir oysaki boğazdan çıkarıp okursan "yaratmak" anlamı taşır.
canım benim allah yardımcınız olsun inşallah herşey normaldir bazen doktorlar gereksiz yere fazla telaşa sebep oluyorlar o yüzden içini rahat tutmaya çalış allahım hakkınızda en hayırlısı neyse onu versin...kızlar, yarın prof. dr hayri ermişe gideceğim ne olur dua edin bizim için . hayatımız kötü yönde ilerliyor , geceleri uyuyamıyorum en son eşim sayıklıyordu benim kızım çok sağlıklı diye , ağlamaya başladım. dua edin.
Burada herkes dili döndüğünce, Allah rıza için,birbirimize destek olduğumuzu vurgulamak için dua ediyoruz.Kimsenin amacı kimseyi yargılamak olmamalı bence...Dini konuların ayrıntılarıyla konuşulduğu bir başlık vardır sanırım.Arkadaşlar; hiç birimizin yaşının çok büyük olmadığını düşnüyorum. evlat yetiştireceğiz. O' na Kuran okumayı bilmediğinizi mi söyleyeceksiniz? Öğrenmek çok kolay. üstelik Kuranı arapça okumak uygundur. zor da kalırsan elbette oku latin harflerinden ama sanırım sen de benim gibi hatime niyetlenmişsin. Arapçasından okumalısın. Çünkü arapça da söyleniş farkı olan harfler var mesela ha gibi. Her gün kuzularımıza okuduğumuz Felak suresinde "gul euzu birabbil felak - min şerri ma halak."ayetindeki örnekle anlatayım. buradaki halak ı yazdıgım gibi okursan "traş etmek" manasına gelir oysaki boğazdan çıkarıp okursan "yaratmak" anlamı taşır.
bildiğim kadarıyla fatma bolkan normal doğum yanlısı, ssvd yi bile desteklediğine göre normali mutlaka destekler. bir de balgat koru hastanesindeki doktorların hepsi iyi, normali destekliyorlar. kendi doktorum ydışına gitmiş, yoksa onu tavsiye ederdimç. şükran çakmak da iyidir ama özel muayenhaneye geçmiş masrafı sorun olmazsa onu da tercih edebilirsin.. ankarada seçenek çok ah keşke ben de şimdi orada olsaydım diyorum..
Eylül annesi olarak kaç kişiyiz maşallahCUMAYA KADAR
yuja........................1
ayışığı3434.............1
seda78.....................1
ovel..........................1
miskamber..............1
gayyee21.................1
kattina.....................1
fulya01....................3
cryofangel...............1
ysmn1096...............3
emisemi...................2
pharasyun...............1
esmanur canan.......3
eceonur....................1
yeşil erik...................1
insirahim..................1
egebee.......................1
0hatun......................1
yabancı hayat...........1
hülyab27...................1
ozim84......................2
kuzucuk87................1
ayselcsb......................1
savha.........................1
belmaakca.................1
chek............................1
megabitli.....................1
toplam ......................35
kızlar okumak isteyipte listeye yazmadığım varmı.dikkatli takip etmeye çalıştım ama gözümden kaçan olabilir...
Arkadaşlar; hiç birimizin yaşının çok büyük olmadığını düşnüyorum. evlat yetiştireceğiz. O' na Kuran okumayı bilmediğinizi mi söyleyeceksiniz? Öğrenmek çok kolay. üstelik Kuranı arapça okumak uygundur. zor da kalırsan elbette oku latin harflerinden ama sanırım sen de benim gibi hatime niyetlenmişsin. Arapçasından okumalısın. Çünkü arapça da söyleniş farkı olan harfler var mesela ha gibi. Her gün kuzularımıza okuduğumuz Felak suresinde "gul euzu birabbil felak - min şerri ma halak."ayetindeki örnekle anlatayım. buradaki halak ı yazdıgım gibi okursan "traş etmek" manasına gelir oysaki boğazdan çıkarıp okursan "yaratmak" anlamı taşır.
Bence tedirgin olacagimiza boyatmayalim daha iyi benim saç bembeyaz oldu valla ama napalım hersey bebislerimiz içinBende araştırdım biraz deriden geçen kısım bebeği etkilemeyecek kadar azmış,boya kokusunu soluduğumuz zaman onun zararı olabilirmiş.Onun için de kokusuz saç boyaları var.Bende saçını boyatıp bundan zarar gören hiç duymadım ama insan tedirgin oluyor işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?