2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Sen öyle yap tatlım.Allah kabul etsin..

normal cnm hepimizin geneli sert zaten gerginleşme bende akşamları oluyor yorgunluğum çıkıyor eve gidince..
oncelikle herkesin sorularina cevap vermeye calistigin icin tesekkurler canim...ya beni korkudan daha 6.aya yeni girdim simdi boyleyse diyorum ki karin bu kadar sert ve gerginse sonrasini dusunemiyorum...nette biraz arastirdim kotu seyler de okuyunca moralim bozuldu acikcasi...

Bence tedirgin olacagimiza boyatmayalim daha iyi benim saç bembeyaz oldu valla ama napalım hersey bebislerimiz için
Zaten nete kalsa yarın öldürcek bizi Benimde aynı sabah güzel ama akşama kadar davul gibi oluyorum.Günün yorgunluğu yediklerimiz,gaz hepsi birikiyordur.

yok bea korkma nete bakarsak direk ölelim herşey abartı...
bak benimde sabah yumuşak ama akşam sert ayrıca sabah resmen yeniden doğuyorum okadar rahat ve dincim ama akşam bi okadar berbat...
yani normal bunlar

o arkadaşımız çok ayrıntıya girmiş keşke yapabilsek en güzel bir şekilde ama olmuyor işte kaldıki araplar yada doğuda ki insan lar gibi bile okuyamıyoruz aynen benimde annem çok güzel okur ki biz egeliyiz ben çıkaramam tam harfleri ayrıca anneciğimin bi lafı büyüklerimiz de çok kullanır melekler düzeltir diye bence önemli olan niyet ve gayret gerisi boş....

yok bea korkma nete bakarsak direk ölelim herşey abartı...
bak benimde sabah yumuşak ama akşam sert ayrıca sabah resmen yeniden doğuyorum okadar rahat ve dincim ama akşam bi okadar berbat...
yani normal bunlar
ya o kadar rahatladim ki sag ol canim ya ilk gebelik olunca insan nette cok arastirma yapiyor haliyle bu da gerginlik olusturuyor...aynen canim sabah hic sikinti yok ogledensonra direk nefes alisim bile degisiyor...su 4 ayi da hayirlisi ile gecirsek insallah...

Sen öyle yap tatlım.Allah kabul etsin..

Ya doluyum ben o konuda. Damarıma basıldı resmen. Bu konunun yeri değil ama bu tarz yaklaşım yüzünden kaç kere hevesle gittiğim kuran kurslarını yarım bıraktım ben. Ya tesettürüm eleştirildi (pantolon tunik giymem yanlışmış, renkli eşarp takmam yanlışmış vs vs), ya yavaş okumam eleştirildi (kaç yaşıma gelmişim adam gibi öğrenememişmişim vs vs), ya eğitimim eleştirildi (üniversiteye niye gidiyormuşum, şapka ile zorluklarla okudum ben nasıl yaparmışmışım vs vs).. Yazacak çok şeyim var dilimin ucunda ama neden bu kadar önyargılıyız, en doğrusunu ben bilirim tavrındayız bilmiyorum.. Mahreç öğrenmek için binbir hevesle gittiğim kursta çoğu hocalar tarafından giyimim (ki dikkat ederim tesettürüme sadece tek parça elbise giymemem ve renkli eşarp takmam problemdi) ve üniversiteye gidiyor olmam sebebiyle günahkar ilan edilmiş biriyim. Bu yaklaşımlar yüzünden çok istememe rağmen adam gibi öğrenemedim. Halen daha da çok güzel öğretebilecek yerlere gitmeye çekiniyorum. Bu yüzden kızgınım da biraz.. Mahreci kursta öğrenemedim ama ailemden öğrendiklerimin üzerine netten dinlediklerimle kısa sûreler denilen nas, felak gibi sûreler ile yasin, amenerrasulü gibi çok okuduklarımı mahreçli olarak ezberleyebildim. Ama tabi ki hafızlar kadar, kuran öğreticileri kadar harika okuyamıyorum.. Hele bir de hatim söz konusu olunca..

benım aksamları oluyor sankı tum etlerımı cekıyorlar...
tek gerılse o da ıyı kasıklarım agrıyor..tuhaf şeyler oluyo0r...bu gebelıkte hersey olabılıyor :kk53:

Zaten nete kalsa yarın öldürcek bizi Benimde aynı sabah güzel ama akşama kadar davul gibi oluyorum.Günün yorgunluğu yediklerimiz,gaz hepsi birikiyordur.
en ufak sikintida nete girmek bazen iyi bazen kotu en son dr.um kizmisti ama dinleyen kim:)

benım aksamları oluyor sankı tum etlerımı cekıyorlar...
tek gerılse o da ıyı kasıklarım agrıyor..tuhaf şeyler oluyo0r...bu gebelıkte hersey olabılıyor :kk53:
et cekilme olayi bende de var canim bak genelde tecrubeli arkadaslar yazmis onlarda da oluyormus biraz akisina birakalim alismak lazim arada ufak sancilar hala oluyor...

Aslında detay değil dediği doğru ama yaklaşımı yanlış. Doğrusu evet tam mahreciyle okumak ama insanın elinden geldiği kadarıyla okuması da aynı kapıya çıkar bence. Zorlaştırmayın kolaylaştırın dememiş mi peygamber efendimiz de.. Arkadaşın dediğiyle yaklaşırsak "ben mahreci çıkaramıyorum, okuduğumun manası değişiyor. O yüzden kuran okumayayım"a çıkar sonu. Elimizden geldiğince dikkat etmek en makbulü sanırım :) yani en güzeline niyet ettim ama ne kadar olursa diyip yapabildiğimiz kadar yapabilmek :)

slm kızlar benım cok fazla olmasa da ayaklarım sısmeye basladı ısyerınde ayagımı masanın altında uzatmaya ozen gosterıyorum ama ısım geregı sureklı oturuyorum bazen bazende sureklı ayaktayım benım gıbı bu problemı yasayan var mı?

Bu konular hassas konular.Bence hiç uzatmayalım.Allah seni biliyor ve görüyor.Boşver canım..

no no noooo kötü şeyleri okumamış gibi yapıyor ve unutuyoruz cnm.. kızıma hamileykende sertti karnım şimdi de sert hatta eşim dile diyor dokununca çok sert top gibi diye.. çokta kafana takılırsa dr ara sor istersen için rahatlar..

evet ben varım cnm bütün gün çöp kutusunun üstüne uzatıyorum ayaklarımı ama eve gidince nasıl şiş oluyor anlatamam sabah geçiyor akşam yine oluyor ne yazık ki.. son 8 haftam bitsede izne çıksam.. 2 hafta önce çıkıcam doğum iznime..

Aranızda vücudu yediği şeylere tepki veren, alerji olanınız var mı? Ben birkaç yiyeceğe karşı fazla hassasım ama iki gündür canım çok çekti dayanamadım ve o yiyeceklerden birini fazla kaçırdım.. Sonuç akşamdan beri kırmızı beneklerle geziniyorum.. Ama asıl problemim kaşıntı ve çok sızlaması önerisi olanınız var mı? Normalde yoğurt yiyince baya azalırdı ama banamısın demedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…