2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım ben de 2.,ayımdan itibaren hatim yapmak için okumaya başladım. Yarıyı geçtim çok şukur.

Ayak şişliği bende de olmaya başladı canım. Sabahları evden çıkarken ayakkabıyı giydiğimde sanki o ayakkabı benim değil gibi oluyor, bi de uzun süre koltukta oturup da kalkarsam da şişlik oluyor.

Kizlar detayliya girdm bugün.bebeğim iyiymis hicbir sorun cikmadi çok şükür.kilosu 636 gr olms.dr bebegin bacak boyuna gore 24 hafta ile uyumlu oldgnu söyledi.yani bebegin dogum tarihini 24.08 olarak söyledi.sezeryanda olacgn için ayin 10 unundan sonrasi olur dedi.yani dogum tarihmz bayaaa öne kaydi.ayni durumda olan varmi ?? Buarada renkli foto istemeyi unuttm ;(( neyse bebisimiz saglikli olsun da...2 hafta sonra tekrar gel kalbine tekrar bakalım dedi. Asil 26 da tam gelisiyomus kalp.oylee iste kizlar.bide resim ekleym)

Eklentiler

• IMG_20150504_180408.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 113
  • 1430751917533.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 104
Kizlar detayliya girdm bugün.bebeğim iyiymis hicbir sorun cikmadi çok şükür.kilosu 636 gr olms.dr bebegin bacak boyuna gore 24 hafta ile uyumlu oldgnu söyledi.yani bebegin dogum tarihini 24.08 olarak söyledi.sezeryanda olacgn için ayin 10 unundan sonrasi olur dedi.yani dogum tarihmz bayaaa öne kaydi.ayni durumda olan varmi ?? Buarada renkli foto istemeyi unuttm ;(( neyse bebisimiz saglikli olsun da...2 hafta sonra tekrar gel kalbine tekrar bakalım dedi. Asil 26 da tam gelisiyomus kalp.oylee iste kizlar.bide resim ekleym)

herkese merhaba. ilk kızımda üye olmadan takip ediyordum forumu. şimdi ikinci bebeğimizi bekliyoruz. aileye katıldım. tüm üyelere hayırlı sağlıklı ahlaklı evlatlar ve kolay doğum dilerim.
Hoş geldin cnm :)bundan sonra inş daha aktif konulara dahil olarak bekliyoruz seni x:)

kizlar ya bir sey soracagim karnimin geneli cok sert ve asiri derecede gergin aranizda benim gibi olan var mi...sabahlari iyi oluyorum ama ogleden sonra gerginlesmeye basliyor acaba normal mi...bildiginiz karnim semsert...
Cnm ayakta çok kalınca vede dinlenemeyınce yorulun a oluyor bildiğim kadarı ile ..ama bak bnm yattığım halde oluyor bilhassa sabahları ..vc ihtiyacın gelınce beklemeden hemen git ..birde suyu arttır faydası olur inan ..korkma ,bnm hergun boyle bışıy olmaz ,su rahatlatıyor

Cnm ,bol bol dua et ,dr abartmayı seviyorlar gerçekten ...aklını ferah tut ,bişiycik olmaz inş ..ayrıca rahımlerdekini ancak allah bilir diye bir ayet var ..onlar ne ilecekler ,o ol der olu r

Hayırlı olsun canım bebeğin bende 14 gircem inşallah benimde sezeryan olduğu için 38 haftalıkken alacağız dediler normalde eylül 29 görünüyor ama eylülun 15 olacak sanırım hakkımızda hayırlı olsun

Arkadaslar niyet onemki kimin duasi allah katinda nasil kabul olur bilemeyiz ancak toplu yasin okumasina ben katilamayacagim malesef cunki bende arapca bilmiyorum bu yasima kadar bi turlu olmadi iste.kendim turkce okunusundan okuyorum ama hocalar da bunu onermiyo.okuyun da nasil olursa olsun denmiyor yani kuran icin. Arapcasi ogrenilmeli deniliyor.!

Waowww masallah kuzuya bak :) bende iki hafta sonra gidicem cok merak ediyorum yavrumun gelisimini...

slm anneler ben uzun suredır uyeyım ama pek yazamıyordum benım durumum karısık eylul annesı mıyım ekım annesı mıyım bılmıyorum daha :)

sna sonuna kdr katılıorum katticim.. bence de önemli olan niyettir..

cnm bende 24 ağustosta doğum yapıcam nasipse sezeyan olduğu için 1 hafta erken oluyor malasef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…