Canım ben de 2.,ayımdan itibaren hatim yapmak için okumaya başladım. Yarıyı geçtim çok şukur.Dini boyutunu bilmiyorum açıkcası ama ben de bu şekilde hızlı şekilde hatim yapmayı planlıyorum olur dediler bana ama iyi bilen bi arkadaş söyleyebilir belki :) ama Latin harfleriyle de okumak olurmuş şimdi anneme sordum da neden olmasın ha Arapça harflere bakarak okunmuş ha Latin harflerine bakarak dedi. mantıklı tabi :)) arkadaşımın yaptığı aklıma gelince hemen yazıvermiştim :)
zamanı bir hafta falansa 7tane alayım ben41'e tamamlamaya çlışıyoruz kaçtane alırsan canım
Ayak şişliği bende de olmaya başladı canım. Sabahları evden çıkarken ayakkabıyı giydiğimde sanki o ayakkabı benim değil gibi oluyor, bi de uzun süre koltukta oturup da kalkarsam da şişlik oluyor.slm kızlar benım cok fazla olmasa da ayaklarım sısmeye basladı ısyerınde ayagımı masanın altında uzatmaya ozen gosterıyorum ama ısım geregı sureklı oturuyorum bazen bazende sureklı ayaktayım benım gıbı bu problemı yasayan var mı?
Hoş geldin cnm :)bundan sonra inş daha aktif konulara dahil olarak bekliyoruz seni x:)herkese merhaba. ilk kızımda üye olmadan takip ediyordum forumu. şimdi ikinci bebeğimizi bekliyoruz. aileye katıldım. tüm üyelere hayırlı sağlıklı ahlaklı evlatlar ve kolay doğum dilerim.
Cnm ayakta çok kalınca vede dinlenemeyınce yorulun a oluyor bildiğim kadarı ile ..ama bak bnm yattığım halde oluyor bilhassa sabahları ..vc ihtiyacın gelınce beklemeden hemen git ..birde suyu arttır faydası olur inan ..korkma ,bnm hergun boyle bışıy olmaz ,su rahatlatıyorkizlar ya bir sey soracagim karnimin geneli cok sert ve asiri derecede gergin aranizda benim gibi olan var mi...sabahlari iyi oluyorum ama ogleden sonra gerginlesmeye basliyor acaba normal mi...bildiginiz karnim semsert...
Cnm ,bol bol dua et ,dr abartmayı seviyorlar gerçekten ...aklını ferah tut ,bişiycik olmaz inş ..ayrıca rahımlerdekini ancak allah bilir diye bir ayet var ..onlar ne ilecekler ,o ol der olu rkızlar, yarın prof. dr hayri ermişe gideceğim ne olur dua edin bizim için . hayatımız kötü yönde ilerliyor , geceleri uyuyamıyorum en son eşim sayıklıyordu benim kızım çok sağlıklı diye , ağlamaya başladım. dua edin.
Valla benim gazdan oyle oluyo cikarinca aninda yumusuyo karnimkizlar ya bir sey soracagim karnimin geneli cok sert ve asiri derecede gergin aranizda benim gibi olan var mi...sabahlari iyi oluyorum ama ogleden sonra gerginlesmeye basliyor acaba normal mi...bildiginiz karnim semsert...
Canım benimde öyle oluyor tecrübeme göre bebeğin aldığı pozisyondan dolayı öyle oluyorValla benim gazdan oyle oluyo cikarinca aninda yumusuyo karnim
Hayırlı olsun canım bebeğin bende 14 gircem inşallah benimde sezeryan olduğu için 38 haftalıkken alacağız dediler normalde eylül 29 görünüyor ama eylülun 15 olacak sanırım hakkımızda hayırlı olsunKizlar detayliya girdm bugün.bebeğim iyiymis hicbir sorun cikmadi çok şükür.kilosu 636 gr olms.dr bebegin bacak boyuna gore 24 hafta ile uyumlu oldgnu söyledi.yani bebegin dogum tarihini 24.08 olarak söyledi.sezeryanda olacgn için ayin 10 unundan sonrasi olur dedi.yani dogum tarihmz bayaaa öne kaydi.ayni durumda olan varmi ?? Buarada renkli foto istemeyi unuttm ;(( neyse bebisimiz saglikli olsun da...2 hafta sonra tekrar gel kalbine tekrar bakalım dedi. Asil 26 da tam gelisiyomus kalp.oylee iste kizlar.bide resim ekleym)
Waowww masallah kuzuya bak :) bende iki hafta sonra gidicem cok merak ediyorum yavrumun gelisimini...Kizlar detayliya girdm bugün.bebeğim iyiymis hicbir sorun cikmadi çok şükür.kilosu 636 gr olms.dr bebegin bacak boyuna gore 24 hafta ile uyumlu oldgnu söyledi.yani bebegin dogum tarihini 24.08 olarak söyledi.sezeryanda olacgn için ayin 10 unundan sonrasi olur dedi.yani dogum tarihmz bayaaa öne kaydi.ayni durumda olan varmi ?? Buarada renkli foto istemeyi unuttm ;(( neyse bebisimiz saglikli olsun da...2 hafta sonra tekrar gel kalbine tekrar bakalım dedi. Asil 26 da tam gelisiyomus kalp.oylee iste kizlar.bide resim ekleym)
öncelikle hoşgeldin cnm ama biz burda kimseyi yargılamak için yorum yapmıyoruz.. herşeyden önce niyettir önemli olan, insanların latincesini yada türkçe mealini okumasına karşıt yorum yapmanız hoş değil bence Allah katında kabul görüp görmediğini siz yada ben bilemem ancak Rabbim bilebilir.. ne şekilde okunacağı inançlı bir insan için çokta sorun olmasa gerek.. sizin yorumunuz yüzünden belki içinde şüpheyle okuyacak insanlar yada okumaktan vazgeçecek halbuki kalpten edilen her dua gökte yerini bulur..
cnm bende 24 ağustosta doğum yapıcam nasipse sezeyan olduğu için 1 hafta erken oluyor malasefKizlar detayliya girdm bugün.bebeğim iyiymis hicbir sorun cikmadi çok şükür.kilosu 636 gr olms.dr bebegin bacak boyuna gore 24 hafta ile uyumlu oldgnu söyledi.yani bebegin dogum tarihini 24.08 olarak söyledi.sezeryanda olacgn için ayin 10 unundan sonrasi olur dedi.yani dogum tarihmz bayaaa öne kaydi.ayni durumda olan varmi ?? Buarada renkli foto istemeyi unuttm ;(( neyse bebisimiz saglikli olsun da...2 hafta sonra tekrar gel kalbine tekrar bakalım dedi. Asil 26 da tam gelisiyomus kalp.oylee iste kizlar.bide resim ekleym)
Sagol canim benimgüle güle kullanın ikiniz de :)
Amin insallah canimm:)Çok güzel Güle güle kullanın canim:))
Insallah canim amin bide icinde uyurken gorseydm :) uyku seti 160 obur nevresimi 70canimGülerek kullanmayı nasip eder inş Allah canım. Uyku setini kaça aldın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?