iste cnm dr bana 24 agustosu normaldogum tarihi olark verdi.cnm bende 24 ağustosta doğum yapıcam nasipse sezeyan olduğu için 1 hafta erken oluyor malasef
canm gecmis olsun agri kesici al bide agriyan disine karanfil koy biraz rahatlarsinKızlar diş ağrısı yaşayan var mı? 1 haftadır ara ara agriyordu ama bugun gozume vurdu agrisi, disim agriyormuş gibi degil cokfena sag gozum basım agriyo
Karanfil, sarmisak hic fayda etmedi. Agri kesici de kullanmak istemiyorum ama mahvoldum resmencanm gecmis olsun agri kesici al bide agriyan disine karanfil koy biraz rahatlarsin
Karanfil, sarmisak hic fayda etmedi. Agri kesici de kullanmak istemiyorum ama mahvoldum resmen
4ay ve 6 aya kadar dişini cektirebilirsin bile canım ben cektirdim çok şükür kurtuldumKızlar diş ağrısı yaşayan var mı? 1 haftadır ara ara agriyordu ama bugun gozume vurdu agrisi, disim agriyormuş gibi degil cokfena sag gozum basım agriyo
Minoset veya parol kullanabiliyoruz sanirim.daha ileriye gidip antibiyotik kullancak hale gelmeden mudahale etmek gerekebilir.doktoruna bir danis bakalim canim.Karanfil, sarmisak hic fayda etmedi. Agri kesici de kullanmak istemiyorum ama mahvoldum resmen
Allah yardımcınız olsun inşallah güzel hayırlı haberlerle gelirsiniz dualarimiz sizinle..kızlar, yarın prof. dr hayri ermişe gideceğim ne olur dua edin bizim için . hayatımız kötü yönde ilerliyor , geceleri uyuyamıyorum en son eşim sayıklıyordu benim kızım çok sağlıklı diye , ağlamaya başladım. dua edin.
nasıl ya 14 ağustosmu ?son adet tarihine göre çok erken anlamadım beniste cnm dr bana 24 agustosu normaldogum tarihi olark verdi.
Sezeryan olursa 14 u felan olur dedi
Toplandimi 41 yasincanim bende bir yasin okurum insallah duada benide unutmazsan sevinirim
canim en son 31 de kalmisti ama suan kacta bilmiyorumToplandimi 41 yasin
evt son adetime gore 8 eylulde dogmali.bebek 2 hafta öndeen gidiyo.sezeryan olacagi icin de 10 gun erken aliriz diyo tabi tahminen dedi bunlari.saglikli olsnda erken olsa sevinirm haninasıl ya 14 ağustosmu ?son adet tarihine göre çok erken anlamadım ben
Canım geçmiş olsun öncelikle bende de aynı sorun var sirkeli suyla çalkalıyorum ağzımı iyi geliyor rahatlatıyorKaranfil, sarmisak hic fayda etmedi. Agri kesici de kullanmak istemiyorum ama mahvoldum resmen
Canım ben de aynı durumdayım; 10 gün ölçülerimiz önde gidiyor diye adet tarihimi 1 hafta Öne çekti erken yumurtlamışsındır dedi; ama ben yumurtlama günümü biliyorum; biraz Saçma geldi ama neyse çok kafama takmak istemiyorum bu durumu; sanki Normal doğum olsa erkene gelicekKizlar detayliya girdm bugün.bebeğim iyiymis hicbir sorun cikmadi çok şükür.kilosu 636 gr olms.dr bebegin bacak boyuna gore 24 hafta ile uyumlu oldgnu söyledi.yani bebegin dogum tarihini 24.08 olarak söyledi.sezeryanda olacgn için ayin 10 unundan sonrasi olur dedi.yani dogum tarihmz bayaaa öne kaydi.ayni durumda olan varmi ?? Buarada renkli foto istemeyi unuttm ;(( neyse bebisimiz saglikli olsun da...2 hafta sonra tekrar gel kalbine tekrar bakalım dedi. Asil 26 da tam gelisiyomus kalp.oylee iste kizlar.bide resim ekleym)
kızlar, yarın prof. dr hayri ermişe gideceğim ne olur dua edin bizim için . hayatımız kötü yönde ilerliyor , geceleri uyuyamıyorum en son eşim sayıklıyordu benim kızım çok sağlıklı diye , ağlamaya başladım. dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?