2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kizlar bu setin icinde yorgani varr ama kayinvalidemyun yapicakmis ogluma ama aslina bakarsaniz biz esimle verdigi yunlerde yatamadik tacin elyaf yorgani cokta guzel isitiyodu :)

Kızlar diş ağrısı yaşayan var mı? 1 haftadır ara ara agriyordu ama bugun gozume vurdu agrisi, disim agriyormuş gibi degil cokfena sag gozum basım agriyo

Kızlar diş ağrısı yaşayan var mı? 1 haftadır ara ara agriyordu ama bugun gozume vurdu agrisi, disim agriyormuş gibi degil cokfena sag gozum basım agriyo
canm gecmis olsun agri kesici al bide agriyan disine karanfil koy biraz rahatlarsin

Eylul anneleri merhaba bende ekim annesi olacagim insallah bu surecte elimden geldigince birseyler yaparak bebegimin gelecegi icin katki saglamak istiyorun. Onun niyeti ile bebegimin sansi ile bismillah diyerek koyuldum yola lohusa terlikleri kece patikler hastane cikis takimlari seker hamurlu lokumlar yapiyorum ilgilenen arkadaslar direkten iletisime gecebilir. Saglikla alin insallah bebislerinizi kucaginiza

Eklentiler

• IMG_20150503_203157.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 141
  • IMG_20150427_140246.webp
    60,7 KB · Görüntüleme: 118
  • IMG_20150427_202026.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 138
  • IMG_20150427_135800.webp
    46,7 KB · Görüntüleme: 119
  • IMG_20150427_135401.webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 110
  • 20150405_185246.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 126
  • IMG_20141228_195615.webp
    68,5 KB · Görüntüleme: 107
  • IMG_20140714_094229.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 116
  • IMG_20140710_191130.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 111
  • IMG_20140705_021854.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 113
Karanfil, sarmisak hic fayda etmedi. Agri kesici de kullanmak istemiyorum ama mahvoldum resmen

Ben 2 hafta diş ağrısı çekmiş biri olarak şunu önerebilirim canım. Bir diş sarımsak ile bir çay bardağı sirkeyi 3-4dk kaynat. Iliyinca gargara yap. ilkinde hemen geçmiyor. Ama bir-iki güne bir şey kalmıyor. Ben bu sitede okudum ve yaptım. Cekilmesi gerek denilen dişim iyileşti elhamdulillah. Bünye farklılıkları vardır elbette ama inşallah sana da iyi gelir. Benim dişim şişmişti ve kulağıma vuruyordu ağrısı..

4ay ve 6 aya kadar dişini cektirebilirsin bile canım ben cektirdim çok şükür kurtuldum

Karanfil, sarmisak hic fayda etmedi. Agri kesici de kullanmak istemiyorum ama mahvoldum resmen
Minoset veya parol kullanabiliyoruz sanirim.daha ileriye gidip antibiyotik kullancak hale gelmeden mudahale etmek gerekebilir.doktoruna bir danis bakalim canim.

Allah yardımcınız olsun inşallah güzel hayırlı haberlerle gelirsiniz dualarimiz sizinle..

kızlar merhaba. benim gibi ayakları sürekli şişen var mı bildiğiniz 2 katı oluyor. tuzu da azalttım ama aynı

nasıl ya 14 ağustosmu ?son adet tarihine göre çok erken anlamadım ben
evt son adetime gore 8 eylulde dogmali.bebek 2 hafta öndeen gidiyo.sezeryan olacagi icin de 10 gun erken aliriz diyo tabi tahminen dedi bunlari.saglikli olsnda erken olsa sevinirm hani)

İyi akşamlar kızlar bir şey sorucam..Bacaklarının üst iç kısımları ağrıyan var mı?Yani apış arası çok ağrıyor kalsiyum magnezyum da alıyorum ama yok faydası en ufak iş yapayım hemen kalça kemiklerim,kasıklarım ağrıyor doktora sordum aşağıdamı bebek ondan mı ağrıyor diye hayır dedi..Bu doktorlara da güvenmiyorum artık mutlaka bu ağrıların bir sebebi olmalı..Aynı sorunları yaşayan doktorunun mantıklı bir cevap verdiği kimse var mı aranızda?

Canım ben de aynı durumdayım; 10 gün ölçülerimiz önde gidiyor diye adet tarihimi 1 hafta Öne çekti erken yumurtlamışsındır dedi; ama ben yumurtlama günümü biliyorum; biraz Saçma geldi ama neyse çok kafama takmak istemiyorum bu durumu; sanki Normal doğum olsa erkene gelicek

Yazdıklarınızı okuyunca gözlerim doldu kendi yaşadıklarım aklıma geldi. benim de ikili taramam normal çıkınca doktor dörtlüye gerek olmadığını söylemişti. ben daha sonra özel hastanede kontrollerime devam etmeye karar verince orada dörtlü tarama yapıldı ve 96/1 down sendromu riski çıktı dendi. dünya başıma yıkıldı. sabaha kadar ağlamaktan gözlerim şişti. ertesi gün hemen doktora gittik. doktor emin olmanın tek yolu amniyosentez, eğer bebeği aldırmayı düşünüyorsanız yaptırın dedi. ben ona kıyamam dedim. bu zamana kadar annesini hiç üzmedi, o kadar güçlü tutundu ki ben göz göre göre onun canını alamam. ama hazırlıklı olmak için de bu testi yaptırmak istiyorum bu şüphe ile yaşayamam. sonuç belli olana kadar ömrümden ömür gitti. böyle büyük bir sınavla imtihan etmesin diye rabbime dua ettim sürekli. çok şükür sonuçlar temiz geldi. bu süreç çok yıpratıcı ve yaşanan stres bebeğimiz sağlıklı ise ona büyük zarar veriyor. söylemesi çok zor biliyorum ama metanetli olup Allah'a güvenmek gerekiyor ve herşeyin yolunda gideceğine dair inancı kaybetmemek.

rabbim yardımcınız olsun. inşallah en kısa sürede sizin de yüzünüz güler ve bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…