- 27 Temmuz 2014
- 912
- 1.248
- 133
- 36
Mantar olup olmadigini bilmiyorum ama arada sirada olan kasinti larim vardi.canesten krem verdi doktorum iyi geldi oneririmKizlar hamileliginde mantar olan varmi hangi ilaclari kullandini?
Canim ayaklarini karin mesafende yuksekte tutacak destek koy altina doktorum calistigim i duydugunda ilk bunu soyledi.slm kızlar benım cok fazla olmasa da ayaklarım sısmeye basladı ısyerınde ayagımı masanın altında uzatmaya ozen gosterıyorum ama ısım geregı sureklı oturuyorum bazen bazende sureklı ayaktayım benım gıbı bu problemı yasayan var mı?
Bol su ic canim,birde calisiyorsan eger otururken ayaginin altina birsey yok biraz yuksekte kalsin.kızlar merhaba. benim gibi ayakları sürekli şişen var mıbildiğiniz 2 katı oluyor. tuzu da azalttım ama aynı
Bu sikayeti olan bir arkadasimiz vardi sayfalari geriye donuk okursan bulabilirsin.yanlis hatirlamiyorsam bugun konusu gecmisti.İyi akşamlar kızlar bir şey sorucam..Bacaklarının üst iç kısımları ağrıyan var mı?Yani apış arası çok ağrıyor kalsiyum magnezyum da alıyorum ama yok faydası en ufak iş yapayım hemen kalça kemiklerim,kasıklarım ağrıyor doktora sordum aşağıdamı bebek ondan mı ağrıyor diye hayır dedi..Bu doktorlara da güvenmiyorum artık mutlaka bu ağrıların bir sebebi olmalı..Aynı sorunları yaşayan doktorunun mantıklı bir cevap verdiği kimse var mı aranızda?
Canım benim önceki gebeligimde bu ağrılar çok oluyordu doktorumda kasıklardaki ağrı rahim büyüdükce olur bel ve bacaklardaki ağrı omurilikten itibaren vücutta gevşeme olur buda sadece hamilelikte salgılanan bi hormon varmış doğuma hazırlık için bu ağrılara sebep olurmuş çünkü bebek kendine bi yuva inşa ediyor demişti sanırim seninkide ondan olabilirİyi akşamlar kızlar bir şey sorucam..Bacaklarının üst iç kısımları ağrıyan var mı?Yani apış arası çok ağrıyor kalsiyum magnezyum da alıyorum ama yok faydası en ufak iş yapayım hemen kalça kemiklerim,kasıklarım ağrıyor doktora sordum aşağıdamı bebek ondan mı ağrıyor diye hayır dedi..Bu doktorlara da güvenmiyorum artık mutlaka bu ağrıların bir sebebi olmalı..Aynı sorunları yaşayan doktorunun mantıklı bir cevap verdiği kimse var mı aranızda?
Sağol canım..Canım benim önceki gebeligimde bu ağrılar çok oluyordu doktorumda kasıklardaki ağrı rahim büyüdükce olur bel ve bacaklardaki ağrı omurilikten itibaren vücutta gevşeme olur buda sadece hamilelikte salgılanan bi hormon varmış doğuma hazırlık için bu ağrılara sebep olurmuş çünkü bebek kendine bi yuva inşa ediyor demişti sanırim seninkide ondan olabilir
Sağol canım..Bu sikayeti olan bir arkadasimiz vardi sayfalari geriye donuk okursan bulabilirsin.yanlis hatirlamiyorsam bugun konusu gecmisti.
Canim bende okuyayim 1 taneben bir tane alayım canım ama eger eksik kalırsa yine alırım..
Bol su ic canim,birde calisiyorsan eger otururken ayaginin altina birsey yok biraz yuksekte kalsin.
Meraba teyzeler oğlumla biz geldik nasılsınız... :)
Kuzumcnm dediğim gibi hepimiz çocukken de olsa kullandık yün bnm annemin hep yündü yorganları ama ben kızıma kullanmadım evlendikten sonra kendimde kullanmadım ve evlendikten sonra alerjik bronşit olduğumu anladım.. meğersem her sene bir kere beni hastanelik eden bronşitimi tetikliyormuş yün çook sonradan öğrendim bunu, ama herkes bir değil istersen kullan içine sinmezse kaz tüyüne gerek yok silikon elyaftan yastık ve yorgan da yeterli, ama yatağı kesinlikle yün olmasın..
toksoplazma ne alaka ki kuzum???? Yedigi biseyle alakali miymis bu doktorun suphelendigi sey?misk belma yazdı cnm teskoplazma testi yaptırmış bugün yarın prof. gösterecekmiş sonucunu ve amniyosentez yaptıracakmış çok iyi değil haliyle telaşlı ve sıkıntılı bir bekleme sürecinde dualarım onunla..
Evettt solumadigin surece beege zarar vermesi imkansiz dedi doktorum. Tr deki doktorlar katilmayacaktir ama ben doktorlarima guveniyorum.Kızlar şu saç boyatma işini doktoruna soran oldu mu hiç
gunaydın ciici anneler...
hepinize mutlu saglıklı göbüşünüzde bol kıpırtılı bir gün diliyorum..
Sizlerede ,tüm annelerede günaydıngünaydın kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?