2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
alemsiniz bu kadar kirilgan olmayin. iki sure ile omur boyu namaz kilinabilir islam bu kadar kolaydir. ancak Allah bizlere gonderdigi kitaba ve soylediklerine cok kiymet verir.Siz de kiymet verin kirpip kucultmeyin. Vaktiniz yok diye yemeginizi yarim yapmiyorsaniz baska yemek bilmiyorum kuru fasulye niyetine kizartma yiyelim demiyorsaniz 9 aydan once dogsun bebegim demiyorsaniz kurallar onemlidir hayatta demekki..ilk yazdigimi dikkatle okudum latince okuyan cennete gidemez demedim ama yargilanmis hissetmis arkadaslar.. ben de ilk kez ilk kizimda hatim imndirdim tvden izliyodum ama ogrendim ki kendin okursan daha makbul..hic yorum yazanlar gibi yargilandigimi hissettmedim kural neyse o. sevgiler...

Canim ayaklarini karin mesafende yuksekte tutacak destek koy altina doktorum calistigim i duydugunda ilk bunu soyledi.

iyi akşamlar kızlar. 20 haftamdayım ve saçımı organik boyamak istiyorum. önerebileceğiniz boya var mı? daha önce kullananlar var mı?

Kızlar ben de sabah idare ederim ama işten gelince bi kap yemek yapmakta bile zorlanıyorum; yapıyorum çok şükür ; oğlumla oynuyoruz canım benim ona da kıyamıyorum yorgunum diye elinden geldiğince ama ilk hamileliğimde hiç böyle bitkin değildim her yerim belim kalçam ağrıyor yorulup azcık dinlenince 2-3 dk bacağım kilitleniyor basamıyorum; şimdi yine idare ediyoruz ama birkaç aya nolucak hiç bilemiyorum; Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin inş, biraz bişey yeyince acayip karnım geriliyor; hemen nefes nefese kalıyorum aslında bu rahat olmamız gereken aylar ama bakalım inş daha sıkıntılı olmaz

Bu sikayeti olan bir arkadasimiz vardi sayfalari geriye donuk okursan bulabilirsin.yanlis hatirlamiyorsam bugun konusu gecmisti.

Canım benim önceki gebeligimde bu ağrılar çok oluyordu doktorumda kasıklardaki ağrı rahim büyüdükce olur bel ve bacaklardaki ağrı omurilikten itibaren vücutta gevşeme olur buda sadece hamilelikte salgılanan bi hormon varmış doğuma hazırlık için bu ağrılara sebep olurmuş çünkü bebek kendine bi yuva inşa ediyor demişti sanırim seninkide ondan olabilir

Sağol canım..

Kuzum
toksoplazma ne alaka ki kuzum???? Yedigi biseyle alakali miymis bu doktorun suphelendigi sey?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…