2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ya kızlar sız hareketlerı hıssetmeye basladınız mı ve basladıysanız kacıncı kaftada basladınız ben hala hıssetmıyorum belkı hıssedıyorum ama anlamıyorum bılemedım tecrubelerınızı yazar mısınız

CUMAYA KADAR
yuja........................1
ayışığı3434.............1
seda78.....................1
ovel..........................1
miskamber..............1
gayyee21.................1
kattina.....................1
fulya01....................3
cryofangel...............1
ysmn1096...............3
emisemi...................2
pharasyun...............1
esmanur canan.......3
eceonur....................1
yeşil erik...................1
insirahim..................1
egebee.......................1
0hatun......................1
yabancı hayat...........1
hülyab27...................1
ozim84......................2
kuzucuk87................1
ayselcsb......................1
savha.........................1
belmaakca.................1
chek............................1
megabitli.....................1
ferideei........................5
elifahsen.....................1

toplam ......................41

Valla cnm bende hissetmiyordum ama 19. haftanın son günleri acayip kıpraşmaya başladı bariz hissediliyordu birden pıt pıtlar çoğaldı hatta eşim geçen akşam ilk defa elini koyunca hissetti sora birden hareketler azaldı arada oluyo gene hissediliyor ama genelde yemek yediğimde hissediyorum ben seviniyor herhalde başlıyo kıpraşmaya :)

Canim dün aksam ben bir tane okudum ALlah kabul ederse 41 i tamamlamissin ama benim kide fazladan olsun

günaydın herkese..yasin listemiz tamamlandı..herkes okuduktan sonra birbirine çok çok dua etsin...cuma günüde duasını toplarız...

Her hafta böyle bir hatim yapsak nasıl olur hem bazen koşuşturma arasında unutuyoruz en azında haftada bir yasin okumuş oluruz ..

günaydın herkese..yasin listemiz tamamlandı..herkes okuduktan sonra birbirine çok çok dua etsin...cuma günüde duasını toplarız...

eline sağlık canım.. ben perş günü detaylı usg ye giricem.. çarş akşamı hem kendim hem hepimiz için niyet edip, okuyacağım.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…