5 tane ekliyorum sana canımzamanı bir hafta falansa 7tane alayım ben
benimde normalde 22'si gibi ama doktorum sezeryan dedi ve 5ile 10'u arasında olur dediiste cnm dr bana 24 agustosu normaldogum tarihi olark verdi.
Sezeryan olursa 14 u felan olur dedi
ekliyorumCanim bende okuyayim 1 tane
amin cnm inşallah..Günaydııın kızlarcım :) baştabelmaakca ve hepimiz için güzel haberler alacağımız mutlu bir gün olsun inşallah.. :)
misk ben okudum cnm çok iyi sayıyı da tamamlamışız bu arada günaydıntoplam ......................41
ya kızlar sız hareketlerı hıssetmeye basladınız mı ve basladıysanız kacıncı kaftada basladınız ben hala hıssetmıyorum belkı hıssedıyorum ama anlamıyorum bılemedım tecrubelerınızı yazar mısınız
günaydın canım..Allah kabul etsin..bende akşama okuyacağım..evet sayı tamamlandı..misk ben okudum cnm çok iyi sayıyı da tamamlamışız bu arada günaydın
CUMAYA KADAR
yuja........................1
ayışığı3434.............1
seda78.....................1
ovel..........................1
miskamber..............1
gayyee21.................1
kattina.....................1
fulya01....................3
cryofangel...............1
ysmn1096...............3
emisemi...................2
pharasyun...............1
esmanur canan.......3
eceonur....................1
yeşil erik...................1
insirahim..................1
egebee.......................1
0hatun......................1
yabancı hayat...........1
hülyab27...................1
ozim84......................2
kuzucuk87................1
ayselcsb......................1
savha.........................1
belmaakca.................1
chek............................1
megabitli.....................1
ferideei........................5
elifahsen.....................1
toplam ......................41
amin cnm inşallah..
günaydın herkese..yasin listemiz tamamlandı..herkes okuduktan sonra birbirine çok çok dua etsin...cuma günüde duasını toplarız...
sen bütün gruba diye gönder canım o bitaneyi..Allah kabul etsinCanim dün aksam ben bir tane okudum ALlah kabul ederse 41 i tamamlamissin ama benim kide fazladan olsun
günaydın herkese..yasin listemiz tamamlandı..herkes okuduktan sonra birbirine çok çok dua etsin...cuma günüde duasını toplarız...
tmm cnm yazarım mutlaka..katticim sen telden de görüşebiliyorsun sanırım.. bi haber alırsan lütfen bizi de bilgilendir.. dualarımızbelmaakca ile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?