2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Her hafta böyle bir hatim yapsak nasıl olur hem bazen koşuşturma arasında unutuyoruz en azında haftada bir yasin okumuş oluruz ..
kızlara sormak lazım canım..çoğunluk olur derse uyarım ben
eline sağlık canım.. ben perş günü detaylı usg ye giricem.. çarş akşamı hem kendim hem hepimiz için niyet edip, okuyacağım.. :)
rica ederim..hadi güzel haberlerle gel inşşş..

Gunaydin guzel annisler ve onlardan daha guzel bebisler. Bizim saat 11 de aytintili ultrasonumuz var. Bol bol dua edin bize sag saglim gelelim

Sağsağlim güzel haberlerle dönün inşallah
Ben de bu hafta yada haftaya ayrıntılıya gireceğim sanırım. heyecanlıyım yine

aynen canım bnde yemek yerken hissediyorum 2-3 gündür çok arttı birde sıkışıyor sanırım bazı oturuş pozisyonlarımda rahatsız oluyo heralde ozaman hissediyorum :)

Kizlar bu arada ben 5 kilo aldım normal mi yoksa çok mu hızlı gidiyorum yaa. Daha 3 gün önce 3 kilodaydım. 3 günde 2 kilo daha almışım resmen. Göbeğim kocaman oldu benim

günaydın güzel anneler yeni bir güne daha merhaba,,,,,,,,,, doğuma gün mü gün yaklaşıyoruz...... heyecan artıyor

bence de her hafta 1 yasin paylaşalım. haftada bir yasin okumak ne kadar zamanımızı alır ki. hem vesileyle birbirinize de dua etmiş oluruz. başkalarının bize yaptığı dua bizim kendimize yaptığımız dualardan daha makbulmüş. hele bi de o kişi hamileyse.. ne dersiniz hanımlar..????

aynı seylerı bende yasıorum canım bnde temmuzda cıkıcam dogum ıznıne ah bı geleydı o temmuz kayınvalıdem cok tursu yıyorsun dıye soylendı ama o kadar fazla tursu ve tuzlu seyler yememeye calısıorum oysa kı buarada ya bn anlamıorum yada hala oglumun hareketlerı kuvvetlı deıl

kilo durumun nasıl cnm kilolu hamile kalanlarda geç hissedermiş, ve plesenta öndeyse ondanda geç hissedebilirsin.. 2 haftaya kadar net hissetmen lazım diye düşünüyorum 24. haftada baya büyük olacaklar, aman sağlıklı olsunda varsın geç hisset tatlım..

Ayak şişliği bende de olmaya başladı canım. Sabahları evden çıkarken ayakkabıyı giydiğimde sanki o ayakkabı benim değil gibi oluyor, bi de uzun süre koltukta oturup da kalkarsam da şişlik oluyor.
acaba ısımgeregı sureklı oturdugum ıcın mı oluyor anlamadım ama daha sımdıden boyleysem sonlara dogru nolurum dıye korkuyorum :)

miskamber: 40815781 .!.:
günaydın canım..Allah kabul etsin..bende akşama okuyacağım..evet sayı tamamlandı..
Ben yazana kadar bitmis bile benide duaya katın bidaha baslanrsa bende alrm cnm yazamadm dün bi türlü

cnm ben zaten her perşembe okuyorum senelerdir alışkanlık olmuş bende, bir değil iki okurum bana uyar..

Ben yazana kadar bitmis bile benide duaya katın bidaha baslanrsa bende alrm cnm yazamadm dün bi türlü
canım okuyanlar bütün eylül anneleri niyetine okuyor zaten...duası toplanıncada ilk sayfadaki listedeki herkese tek tek dua edilecek

hıssedıorum aslında hareketlerı heralde o hıssettıklerım :) benım boyum uzun sayılır ve oyle cok asırı kılolu deılım hamıle kaldıgımda 63-64 kıloydum canım ve su an 70 kılo oldum ınsallah hıssettıgımı daha net ayırt edebılırımm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…