sen bütün gruba diye gönder canım o bitaneyi..Allah kabul etsin
hayırlı haberlerle gel cnm..Gunaydin guzel annisler ve onlardan daha guzel bebisler. Bizim saat 11 de aytintili ultrasonumuz var. Bol bol dua edin bize sag saglim gelelim
kızlara sormak lazım canım..çoğunluk olur derse uyarım benHer hafta böyle bir hatim yapsak nasıl olur hem bazen koşuşturma arasında unutuyoruz en azında haftada bir yasin okumuş oluruz ..
rica ederim..hadi güzel haberlerle gel inşşş..eline sağlık canım.. ben perş günü detaylı usg ye giricem.. çarş akşamı hem kendim hem hepimiz için niyet edip, okuyacağım.. :)
Gunaydin guzel annisler ve onlardan daha guzel bebisler. Bizim saat 11 de aytintili ultrasonumuz var. Bol bol dua edin bize sag saglim gelelim
Valla cnm bende hissetmiyordum ama 19. haftanın son günleri acayip kıpraşmaya başladı bariz hissediliyordu birden pıt pıtlar çoğaldı hatta eşim geçen akşam ilk defa elini koyunca hissetti sora birden hareketler azaldı arada oluyo gene hissediliyor ama genelde yemek yediğimde hissediyorum ben seviniyor herhalde başlıyo kıpraşmaya :)
kızlara sormak lazım canım..çoğunluk olur derse uyarım ben
Kızlar ne dersiniz her hafta bir yasin hatmi yapalım bebişlerimiz için ...
aynı seylerı bende yasıorum canım bnde temmuzda cıkıcam dogum ıznıne ah bı geleydı o temmuzevet ben varım cnm bütün gün çöp kutusunun üstüne uzatıyorum ayaklarımı ama eve gidince nasıl şiş oluyor anlatamam sabah geçiyor akşam yine oluyor ne yazık ki.. son 8 haftam bitsede izne çıksam.. 2 hafta önce çıkıcam doğum iznime..
kilo durumun nasıl cnm kilolu hamile kalanlarda geç hissedermiş, ve plesenta öndeyse ondanda geç hissedebilirsin.. 2 haftaya kadar net hissetmen lazım diye düşünüyorum 24. haftada baya büyük olacaklar, aman sağlıklı olsunda varsın geç hisset tatlım..aynı seylerı bende yasıorum canım bnde temmuzda cıkıcam dogum ıznıne ah bı geleydı o temmuzkayınvalıdem cok tursu yıyorsun dıye soylendı ama o kadar fazla tursu ve tuzlu seyler yememeye calısıorum oysa kı buarada ya bn anlamıorum yada hala oglumun hareketlerı kuvvetlı deıl
acaba ısımgeregı sureklı oturdugum ıcın mı oluyor anlamadım ama daha sımdıden boyleysem sonlara dogru nolurum dıye korkuyorum :)Ayak şişliği bende de olmaya başladı canım. Sabahları evden çıkarken ayakkabıyı giydiğimde sanki o ayakkabı benim değil gibi oluyor, bi de uzun süre koltukta oturup da kalkarsam da şişlik oluyor.
Ben yazana kadar bitmis bilemiskamber: 40815781 .!.:günaydın canım..Allah kabul etsin..bende akşama okuyacağım..evet sayı tamamlandı..
cnm ben zaten her perşembe okuyorum senelerdir alışkanlık olmuş bende, bir değil iki okurum bana uyar..bence de her hafta 1 yasin paylaşalım. haftada bir yasin okumak ne kadar zamanımızı alır ki. hem vesileyle birbirinize de dua etmiş oluruz. başkalarının bize yaptığı dua bizim kendimize yaptığımız dualardan daha makbulmüş. hele bi de o kişi hamileyse.. ne dersiniz hanımlar..????
canım okuyanlar bütün eylül anneleri niyetine okuyor zaten...duası toplanıncada ilk sayfadaki listedeki herkese tek tek dua edilecekBen yazana kadar bitmis bilebenide duaya katın bidaha baslanrsa bende alrm cnm yazamadm dün bi türlü
canım tuzu sıfırla bol su tüket..acaba ısımgeregı sureklı oturdugum ıcın mı oluyor anlamadım ama daha sımdıden boyleysem sonlara dogru nolurum dıye korkuyorum :)
hıssedıorum aslında hareketlerı heralde o hıssettıklerım :) benım boyum uzun sayılır ve oyle cok asırı kılolu deılım hamıle kaldıgımda 63-64 kıloydum canım ve su an 70 kılo oldum ınsallah hıssettıgımı daha net ayırt edebılırımm :)kilo durumun nasıl cnm kilolu hamile kalanlarda geç hissedermiş, ve plesenta öndeyse ondanda geç hissedebilirsin.. 2 haftaya kadar net hissetmen lazım diye düşünüyorum 24. haftada baya büyük olacaklar, aman sağlıklı olsunda varsın geç hisset tatlım..
tesekkur ederım canım vedalastım artık tuzla tursuyla :)canım tuzu sıfırla bol su tüket..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?