tesekkur ederım canım bnde oyle yapıcam artık :)Canim ayaklarini karin mesafende yuksekte tutacak destek koy altina doktorum calistigim i duydugunda ilk bunu soyledi.
ben azcık tuzlu yiyeyim direk şişiyor el ayak..hamile olmadan öncede yani..bazı sağlık sıkıntılarından tamamen kestim tuzu..hayat varmış diyorum...zehir o zehir : ))tesekkur ederım canım vedalastım artık tuzla tursuyla :)
MERHABA güzel annelerr
aranızda hamile destek yastığı kullanan yada kullanmayı duşünen varmı? gecelerı yatarken sol tarafa çok rahat degilim..uykum çok sık bölünüyor..acaba alsam faydası olurmu?
canım okuyanlar bütün eylül anneleri niyetine okuyor zaten...duası toplanıncada ilk sayfadaki listedeki herkese tek tek dua edilecek
Teskkür ederiz ben de sizi çok beğenmiştim :)Maşallah cnmmmm çok beğendim
Mutlaka seçenekleri çok da akrabam vs olmayınca tavsiye alcak pekkimsem yok şimdi Etlik lokman hekim é Sebahat hanım à randevu aldım memnun kalmasa koru ya bakarım. Şükran hanim lina da yok artık lina ya bikere mine hanima gitmiştim.
Sağol yine kafama takılırsa burdan sorarim
benim eşimde çok kızıyor tuzlu yememe ama tuz benım ıcın vazgeçilmez gibiben azcık tuzlu yiyeyim direk şişiyor el ayak..hamile olmadan öncede yani..bazı sağlık sıkıntılarından tamamen kestim tuzu..hayat varmış diyorum...zehir o zehir : ))
Ya doluyum ben o konuda. Damarıma basıldı resmen. Bu konunun yeri değil ama bu tarz yaklaşım yüzünden kaç kere hevesle gittiğim kuran kurslarını yarım bıraktım ben. Ya tesettürüm eleştirildi (pantolon tunik giymem yanlışmış, renkli eşarp takmam yanlışmış vs vs), ya yavaş okumam eleştirildi (kaç yaşıma gelmişim adam gibi öğrenememişmişim vs vs), ya eğitimim eleştirildi (üniversiteye niye gidiyormuşum, şapka ile zorluklarla okudum ben nasıl yaparmışmışım vs vs).. Yazacak çok şeyim var dilimin ucunda ama neden bu kadar önyargılıyız, en doğrusunu ben bilirim tavrındayız bilmiyorum.. Mahreç öğrenmek için binbir hevesle gittiğim kursta çoğu hocalar tarafından giyimim (ki dikkat ederim tesettürüme sadece tek parça elbise giymemem ve renkli eşarp takmam problemdi) ve üniversiteye gidiyor olmam sebebiyle günahkar ilan edilmiş biriyim. Bu yaklaşımlar yüzünden çok istememe rağmen adam gibi öğrenemedim. Halen daha da çok güzel öğretebilecek yerlere gitmeye çekiniyorum. Bu yüzden kızgınım da biraz.. Mahreci kursta öğrenemedim ama ailemden öğrendiklerimin üzerine netten dinlediklerimle kısa sûreler denilen nas, felak gibi sûreler ile yasin, amenerrasulü gibi çok okuduklarımı mahreçli olarak ezberleyebildim. Ama tabi ki hafızlar kadar, kuran öğreticileri kadar harika okuyamıyorum.. Hele bir de hatim söz konusu olunca..
benim eşimde çok kızıyor tuzlu yememe ama tuz benım ıcın vazgeçilmez gibi
hele o ekşi eriği tuzla yersemmm offf yıne canım çekti
cnm bende 24 ağustosta doğum yapıcam nasipse sezeyan olduğu için 1 hafta erken oluyor malasef
Kizlar detayliya girdm bugün.bebeğim iyiymis hicbir sorun cikmadi çok şükür.kilosu 636 gr olms.dr bebegin bacak boyuna gore 24 hafta ile uyumlu oldgnu söyledi.yani bebegin dogum tarihini 24.08 olarak söyledi.sezeryanda olacgn için ayin 10 unundan sonrasi olur dedi.yani dogum tarihmz bayaaa öne kaydi.ayni durumda olan varmi ?? Buarada renkli foto istemeyi unuttm ;(( neyse bebisimiz saglikli olsun da...2 hafta sonra tekrar gel kalbine tekrar bakalım dedi. Asil 26 da tam gelisiyomus kalp.oylee iste kizlar.bide resim ekleym)
ama bunu yapmıcaktın bana corolinna.offfffffffffffffbenim eşimde çok kızıyor tuzlu yememe ama tuz benım ıcın vazgeçilmez gibi
hele o ekşi eriği tuzla yersemmm offf yıne canım çekti
direk 2015 eylül anneleri deriz bizde..tek tek listeye bakmayızMesela ben listede değilimbaşka olmayanlar da vardır belki
ama bana tuz yasak nolcak şimdiMevsimiya ondan rahat soyledım
Kızlar ben de sabah idare ederim ama işten gelince bi kap yemek yapmakta bile zorlanıyorum; yapıyorum çok şükür ; oğlumla oynuyoruz canım benim ona da kıyamıyorum yorgunum diye elinden geldiğince ama ilk hamileliğimde hiç böyle bitkin değildim her yerim belim kalçam ağrıyor yorulup azcık dinlenince 2-3 dk bacağım kilitleniyor basamıyorum; şimdi yine idare ediyoruz ama birkaç aya nolucak hiç bilemiyorum; Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin inş, biraz bişey yeyince acayip karnım geriliyor; hemen nefes nefese kalıyorum aslında bu rahat olmamız gereken aylar ama bakalım inş daha sıkıntılı olmaz
ayy çok özür dilerim yaaaama bana tuz yasak nolcak şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?