2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
tesekkur ederım canım vedalastım artık tuzla tursuyla :)
ben azcık tuzlu yiyeyim direk şişiyor el ayak..hamile olmadan öncede yani..bazı sağlık sıkıntılarından tamamen kestim tuzu..hayat varmış diyorum...zehir o zehir : ))

MERHABA güzel annelerr
aranızda hamile destek yastığı kullanan yada kullanmayı duşünen varmı? gecelerı yatarken sol tarafa çok rahat degilim..uykum çok sık bölünüyor..acaba alsam faydası olurmu?

Eklentiler

• HAMİLE YASTIĞI.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 97
MERHABA güzel annelerr
aranızda hamile destek yastığı kullanan yada kullanmayı duşünen varmı? gecelerı yatarken sol tarafa çok rahat degilim..uykum çok sık bölünüyor..acaba alsam faydası olurmu?

canım ben böyle birsey almadım ama normal bir yastık kullanıyorum artık karnıma destek yaptığımda daha rahat uyuyorum

lina birkaç sene önce çok iyiydi şuanki halini bilmiyorum benim doktorum da ayrıldı oradan, mine hanım da iyi diye duymuştum. inşallah memnun olacağın bir doktor bulursun

ben azcık tuzlu yiyeyim direk şişiyor el ayak..hamile olmadan öncede yani..bazı sağlık sıkıntılarından tamamen kestim tuzu..hayat varmış diyorum...zehir o zehir : ))
benim eşimde çok kızıyor tuzlu yememe ama tuz benım ıcın vazgeçilmez gibi
hele o ekşi eriği tuzla yersemmm offf yıne canım çekti

canım malesef milletçe şekle daha önem verir durumdayız. kul hakkı, kalp kırmama, gönül alma, hak yememe gibi en önemli konular varken, gıybet gibi hayatımızı yakacak bir konu varken biz genelde şekle takılırız. ha bir de elinden geleni yapanı da beğenmeyiz, sanki yargılama hakkımız varmış gibi. bazen tv programlarına denk geldiğimde sorulan sorulara bakıyorum da gülüyorum maşallah her konuda harikayız da ufacık detaylarımız kalmış. sen canını sıkma, artık telefonlarda bile uygulamalar var istersen eksiklerini oradan kapatırsın. Rabbim dualarını kabul etsin..

maşallah canım Allah sağlıkla kavuştursun

günaydın hanımlar,
hayrlı güzel bir gün olsun..
dün ayrıntılıya girdim ben, şükür sıkıntı görmedi, herşey yolunda görünüyor dedi..
gitmek istersem diye birde özel muayenehane tavsiye etti..
Prof. Dr. Aydan BİRİ
giden duyan bilen varmı ?
ücreti 400 müş..
eşimle araftayız

var ya tam olarak beni anlatmışsın. eve gelip bir de ufaklıkla ilgilenince dediklerini yaşıyorum birebir. ikincinin bu tarafı zor gerçekten. istediğin zaman uyumak dinlenmek yok malesef. çokşükür yine sağlıklı olsunlar da, ben de açıkcası yazı nasıl geçiricem diye düşünüyorum. eve giderken 5 dkda bayılacak gibi oluyorum 40lara geldik biz, bunun daha temmuzu ağustosu var, 50 yi buluyor bazen. Allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…