artık çok geçççççççç...mesaj atıyorum eşimeayy çok özür dilerim yaaa
aslında hepimize yasakta ben ufak kaçamaklar yapıyorum
neyse unut ekşi eriği yok dünyada
akşam yerken beni hatırlaartık çok geçççççççç...mesaj atıyorum eşime
acaba ısımgeregı sureklı oturdugum ıcın mı oluyor anlamadım ama daha sımdıden boyleysem sonlara dogru nolurum dıye korkuyorum :)
senin yerinede yicemmmmakşam yerken beni hatırla
senin yerinede yicemmmm
tmm buhaftaki okumalar bitsin.haftaya yeni liste hazırlayınca ekleriz...kan dolaşımı için vermiştir aspirini...şimdiden iyi tatillerSUHAN haftaya tekrar dağıtılırsa ben de alabilirim kendim okuyamasam bile anneme veririm o okur, ben de katılmak istedim ama yetişemedim malesef..
dün doktor randevum vardı, detaylıya girdik, tedirgindim biraz, ilk oğlumda kordonda besleyen damar eksikti ve detaylıda öğrenmiştik çok az kilo ala ala devam etmişti sonrası. bu sefer çokşükür bi sorun yok, haftasıyla uyumlu dedi. kilosunu sordum kabataslak hesapladı 400 gr dedi, burada bakmıyorlar kilosuna vs çok. sonra kendi doktoruma gittim, sezeryan sonrası normal doğum istediğimi tekrar hatırlattım biliyorum dedi, doğuma gelebilecekmiş hastane yönetimiyle görüşüp ücreti fazla vermemiz gerekiyormuş, yeterki doktorum gelsin güvendiğim biri olsun. kaşıntılar ara ara halsizlikler baş ağrıları normalmiş. 2 hafta sonra bi dubai tatili yapacağız, 4 saatten fazla süren bir seyahat olduğu için bolca mola ve hareket önerdi ayaklarını uzat dedi, bir de bebe aspirini verdi, yolculuktan 1 gün önce ve yolculukta alacağım. sizlerden de 4 saatin üstünde yolculuk yapacak olan varsa aklında olsun..
sağlıklı güzel günler hepinize..
bütün suç CorolinnAnıngaliba beni de yoldan çıkardınız aksam pazardan alayım bari
bütün suç CorolinnAnın
Al canım al...ama tuzu fazla abartmayın haaaagaliba beni de yoldan çıkardınız aksam pazardan alayım bari
Ben yaptım pazar günü çok zorlandım sonrasında dün işe bile gidemedim kasık ağrısından. Bir ara ayaklarım o kadar şiştiki kimse inanmadı. Demek ki artık sadece kısa mesafe ya da uçak ile yolculuk yapılacak.SUHAN haftaya tekrar dağıtılırsa ben de alabilirim kendim okuyamasam bile anneme veririm o okur, ben de katılmak istedim ama yetişemedim malesef..
dün doktor randevum vardı, detaylıya girdik, tedirgindim biraz, ilk oğlumda kordonda besleyen damar eksikti ve detaylıda öğrenmiştik çok az kilo ala ala devam etmişti sonrası. bu sefer çokşükür bi sorun yok, haftasıyla uyumlu dedi. kilosunu sordum kabataslak hesapladı 400 gr dedi, burada bakmıyorlar kilosuna vs çok. sonra kendi doktoruma gittim, sezeryan sonrası normal doğum istediğimi tekrar hatırlattım biliyorum dedi, doğuma gelebilecekmiş hastane yönetimiyle görüşüp ücreti fazla vermemiz gerekiyormuş, yeterki doktorum gelsin güvendiğim biri olsun. kaşıntılar ara ara halsizlikler baş ağrıları normalmiş. 2 hafta sonra bi dubai tatili yapacağız, 4 saatten fazla süren bir seyahat olduğu için bolca mola ve hareket önerdi ayaklarını uzat dedi, bir de bebe aspirini verdi, yolculuktan 1 gün önce ve yolculukta alacağım. sizlerden de 4 saatin üstünde yolculuk yapacak olan varsa aklında olsun..
sağlıklı güzel günler hepinize..
bencede canımmmm aaaaa alt tarafı ekşi erik dedik tuz dedikk ne dedikk kievetçaktırma bizimde gönlümüz varmış kaçamak yapmaya
iyi olmaya çalışıyorum kuzumbelmaakca nasılsın kuzum..
yok cnm ya o şekilde hiç bir gebelik hesaplanmaz anlamıyorum ben dr ları son adet tarihi neyse 40 hafta ona göre hesaplanır pco vs varsa bilemem de 14 ağustos demen 36 37 ci haftada bebeği almak demek 2 değil isterse 4 hafta önden gitsin o usg ye göre gelişimi ama as olan sat tır.evt son adetime gore 8 eylulde dogmali.bebek 2 hafta öndeen gidiyo.sezeryan olacagi icin de 10 gun erken aliriz diyo tabi tahminen dedi bunlari.saglikli olsnda erken olsa sevinirm hani)
hoşgeldin canım..umarım bıraz daha iyisindir...gönlünü ferah tut herşey yolunda gidecek merak etme allahımın ıznıyle..iyi olmaya çalışıyorum kuzum
iyi olmaya çalışıyorum kuzum
Aydan Biri Koru hastanesinin kurucularından. İyi bir doktor diye duyuyorum bende hastalarının çoğu riskli gebeler. Riskli gebelik takibinde ün yapmış bir doktor. Umarım senin riskli bir durumun yoktur. Muayenehanesini bilmiyordum ama Hastanede de hasta kabul ediyor belki daha uyguna orada takibe alabilir seni. Koru da da her doktorun kendi doğum ücreti farklı acaba muayene ücreti de farklı mı diye düşündüm şimdi ?günaydın hanımlar,
hayrlı güzel bir gün olsun..
dün ayrıntılıya girdim ben, şükür sıkıntı görmedi, herşey yolunda görünüyor dedi..
gitmek istersem diye birde özel muayenehane tavsiye etti..
Prof. Dr. Aydan BİRİ
giden duyan bilen varmı ?
ücreti 400 müş..
eşimle araftayız
malasef cnm ya 40 cı haftayı doldurdumuz halde doğmamıştı oğlum ki çoook istedin normal.senin de birinci sezeryan mı savha? ssvd düşündün mü hiç?
ben Aydan Birinin binasında Mehmet Erdeme gidiyorum duydum Aydan Biriyide ancak fiyat olarak diğer proflara göre yüksekgünaydın hanımlar,
hayrlı güzel bir gün olsun..
dün ayrıntılıya girdim ben, şükür sıkıntı görmedi, herşey yolunda görünüyor dedi..
gitmek istersem diye birde özel muayenehane tavsiye etti..
Prof. Dr. Aydan BİRİ
giden duyan bilen varmı ?
ücreti 400 müş..
eşimle araftayız
Müdürüm cerrahpaşadan bir prof buldu. Randevu aldım gideceğiz ona . Saat 17:00 da randevum bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırız en kötü amniyosentez yapacağız bakalım.Yo hayır, mutsuz bitmiyor hikaye.Çünkü sonra yine Allah var! Arada da hep O vardı. Sonra da hep O olacak. '' O, yeter. ''..
sen iyi ol ki kuzuşta iyi olsun..naptın son durum nedir..kattinanın doktoruna gidecektin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?