2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Müdürüm cerrahpaşadan bir prof buldu. Randevu aldım gideceğiz ona . Saat 17:00 da randevum bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırız en kötü amniyosentez yapacağız bakalım.

canım inşallah hayırlı haberlerle dönersin ama bence hiçbir sorun olmayacak öle hissediyorum bebeğin için bol bol dua ediyoruz sen içini ferah tut.

hadi ya.kaç saat sürdü yol? uçak daha iyi olur ama o zaman da orada gezemeyiz araç kiralamak vs gerekir sanırım..

Müdürüm cerrahpaşadan bir prof buldu. Randevu aldım gideceğiz ona . Saat 17:00 da randevum bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırız en kötü amniyosentez yapacağız bakalım.

Hiç üzülme cnm için rahat olsun dualarımız seninle allahım hayırlısını bilir güzel haberlerle gel inş :)

ben azcık tuzlu yiyeyim direk şişiyor el ayak..hamile olmadan öncede yani..bazı sağlık sıkıntılarından tamamen kestim tuzu..hayat varmış diyorum...zehir o zehir : ))
canım yabızım ıs yerınde bır abı var tuz tuketeceksenız hımalaya tuzu tuketın dıo baskada bısı tuketmeyın dıo..vucudun asıl ıhtıyacı olan tuz oymus.cok sukur bende daha oyle problemler yok hala tuz raht rahat yıyebılıyorum.

canım benim doktorum destekliyor çokşükür. suni sancı ve müdahale etmeden kendiliğinden olursa inşallah olur dedi. evet risk var binde 7 oranında. 2.sezeryanın malesef birçok açıdan daha çok riski var ve oranları daha yüksek. ydışında deniyorlar genelde, diyelim ki açılma olmadı ve mecburen tekrar sezeryan oldui en azından sancı gelmiş oluyor bebek gelmeye hazır oluyor. son araştırmalarda sancı sonrası sezeryanla bebeklerle planlı sezeryanla doğan bebeklerin bağırsak floralarının farklı olduğu bulunmuş. bebek en azından hazır olmalı, pat diye dünyaya geliyorlar ya ona çok üzülüyorum.
izmir de büyük bir şehir, ssvd grubu var fb da, orada doktor isimleri listeleri var. izmirden doğum yapanlar da var. grupta 2 sezeryan sonrası bile normal doğum yapan oldu, hatta sezeryan sonrası normal doğumla ikiz doğuran oldu:) bunları bizzat görünce çok motive oldum ben... benim ailem küçük bi şehirde yaşıyor türkiyeye gitmem gerekirse diye araştırdım, oradan bile 2 doktor buldum birinin telefonunu gruptan aldım görüştüm. eğer gidersem direkt o doktora gidecem inşallah.. dediğim gibi amaç illa normal doğurmak değil de onu yaşamak ve bebeğin hazır olması.. yoksa önemli olan sağlıkla kavuşmak elbette..

evet çok zararlı..banada kaya tuzu demişlerdi..bi dönem onuda kullandım yinede vücudum atamadı tuzu..kökten kestim...

Ayrıntılı ultrason için Aydan Biri'ye gittim ben geçtiğimiz perşembe günü. çok kalabalıktı biraz alelacele baktı gibi geldi bana. çok şükür bir sıkıntı çıkmadı bebeğimde. daha önce amniyosentezi de kendisi yapmıştı Korudaki doktorum Aylin Anıl Aslanla birlikte. amniyosentez durumunuz varsa kesinlikle öneririm ama eğer sıkıntılı bir durumunuz yoksa ayrıntılı için gitmenizi önermem çünkü 15 dakika için 400 lira para ödedim. mutlaka değerlendirmesini çok iyi yapmıştır çünkü iyi bir doktor ama insan daha fazla zaman ayırmasını bekliyor adı üzerinde ayrıntılı ultrason.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…