- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
tmm buhaftaki okumalar bitsin.haftaya yeni liste hazırlayınca ekleriz...kan dolaşımı için vermiştir aspirini...şimdiden iyi tatiller
Müdürüm cerrahpaşadan bir prof buldu. Randevu aldım gideceğiz ona . Saat 17:00 da randevum bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırız en kötü amniyosentez yapacağız bakalım.
Ben yaptım pazar günü çok zorlandım sonrasında dün işe bile gidemedim kasık ağrısından. Bir ara ayaklarım o kadar şiştiki kimse inanmadı. Demek ki artık sadece kısa mesafe ya da uçak ile yolculuk yapılacak.
güzel haberlerini bekliyoruz kuzum..Müdürüm cerrahpaşadan bir prof buldu. Randevu aldım gideceğiz ona . Saat 17:00 da randevum bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırız en kötü amniyosentez yapacağız bakalım.
Müdürüm cerrahpaşadan bir prof buldu. Randevu aldım gideceğiz ona . Saat 17:00 da randevum bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırız en kötü amniyosentez yapacağız bakalım.
Bayılıyorum senin imza alanında da yazıyor bu.. insanın içi ferahlıyor..Yo hayır, mutsuz bitmiyor hikaye.Çünkü sonra yine Allah var! Arada da hep O vardı. Sonra da hep O olacak. '' O, yeter.
canım yabızım ıs yerınde bır abı var tuz tuketeceksenız hımalaya tuzu tuketın dıo baskada bısı tuketmeyın dıo..vucudun asıl ıhtıyacı olan tuz oymus.cok sukur bende daha oyle problemler yok hala tuz raht rahat yıyebılıyorum.ben azcık tuzlu yiyeyim direk şişiyor el ayak..hamile olmadan öncede yani..bazı sağlık sıkıntılarından tamamen kestim tuzu..hayat varmış diyorum...zehir o zehir : ))
malasef cnm ya 40 cı haftayı doldurdumuz halde doğmamıştı oğlum ki çoook istedin normal.
evet şekerim çok düşündüm haylada düşünüyorum ama izmir de ssvd yapan pek kimse yok gibi o riski kimse göze almıyor kendi drumla konuştum riskleri anlattı kafam karıştı ama o kadar çok isterdim ki o duyguyu yaşamak Allah biliyor ya.
sen düşünüyorsun galiba ne konuştun dr la ama birde sen yurt dışındasın görüşlerini alabilirim.
bende çok seviyorum katti...gördükçe bana güç kuvvet umut veriyorBayılıyorum senin imza alanında da yazıyor bu.. insanın içi ferahlıyor..
evet çok zararlı..banada kaya tuzu demişlerdi..bi dönem onuda kullandım yinede vücudum atamadı tuzu..kökten kestim...canım yabızım ıs yerınde bır abı var tuz tuketeceksenız hımalaya tuzu tuketın dıo baskada bısı tuketmeyın dıo..vucudun asıl ıhtıyacı olan tuz oymus.cok sukur bende daha oyle problemler yok hala tuz raht rahat yıyebılıyorum.
artık çok geçççççççç...mesaj atıyorum eşime
rekoru kırdırmam o benimkızlar aşıdan geldim bendeeee :))) 8 kilo almışım rekor bende sanırım
kaya tuzunun hepside dogal degılmıs onunda cok cesıdı varmıs..ama hımalaya dogalmısevet çok zararlı..banada kaya tuzu demişlerdi..bi dönem onuda kullandım yinede vücudum atamadı tuzu..kökten kestim...
Ben 68 kiloyla hamile.kaldim su an ne durumdayim bilmiyorum ama 20 gun once 70 timkızlar aşıdan geldim bendeeee :))) 8 kilo almışım rekor bende sanırım
geçen günkü mercimek olayına döndü erik işi :)))) akşam saat 20:30'da herkesi erik yemeye davet ediyorumbende msj attım esıme:)
evet sonradan öğrendim. himalayayı denemedim..doktorumda tamamen kes dedi artıkkaya tuzunun hepside dogal degılmıs onunda cok cesıdı varmıs..ama hımalaya dogalmıs
Aydan Biri Koru hastanesinin kurucularından. İyi bir doktor diye duyuyorum bende hastalarının çoğu riskli gebeler. Riskli gebelik takibinde ün yapmış bir doktor. Umarım senin riskli bir durumun yoktur. Muayenehanesini bilmiyordum ama Hastanede de hasta kabul ediyor belki daha uyguna orada takibe alabilir seni. Koru da da her doktorun kendi doğum ücreti farklı acaba muayene ücreti de farklı mı diye düşündüm şimdi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?