2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Valla geçen benim ayrıntılım 5 saat sürdü tam
Neden derseniz küçük hanım yüzünü dönmedi doktor da dudağını falan görmem gerekiyor dedi
Doktorum bile inatçı bebek dedi
Tam 5 kere yattım jellendim kalktım şekerli şeyler yemekten midem ağzımdaydı.
Beyninde Koroid Pleksus kist çıktı
Geçebilme ihtimali varmış bakalım. Geçicek inşallah.

MERHABA güzel annelerr
aranızda hamile destek yastığı kullanan yada kullanmayı duşünen varmı? gecelerı yatarken sol tarafa çok rahat degilim..uykum çok sık bölünüyor..acaba alsam faydası olurmu?

ben aynı bunun gibi bi yastık kullanıyorum.. :) normalde de bacaklarımın arasına yastık koyarak uyumayı severdim.. şimdi bi de böle bi destek yastığı kullanılınca uykudayken bebişlerimize dha az baskı yaptığımızı öğrendim.. O yüzden severek kullanıyorum, çok da rahat ediyorum..

Güzel anneler merhaba 3-4 gündür giremiyordum foruma ne çok sayfa birikmiş. Bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı, paşam yarım kilo olmuş ve sanırım 27 cm. Herşeyimiz gayet normal ve günümüzle eşdeğer gidiyoruz.

evet hastane sahibi Hasan BİRİ ' nin eşi..
bir sıkıntı görmedi doktorum şükür, ama daha detaylı görmek istersem diye tavsiye etti..
hastanede hasta bakmıyo diye biliyordum.. korunun eski binasını kullanıyormuş..
randevularında sıkıntı yok ama, bir iki gün önceden aramanız yeterli dediler..
bikaç videosunu izledim, inanılmaz cihazları var..
ekran görüntüsünü anlık kaydedip 360 derece çevirerek bakıyor.. çocuğun dönmesi için uğraşmıyor..
eş durumundan cihaz ve imkan sıkıntısı yok tabi..

hımmm
tamam canımmm bende sipariş vereyim olmazsa ...yoksa erken başladı gece rahatsızlıkları

hadi ya.kaç saat sürdü yol? uçak daha iyi olur ama o zaman da orada gezemeyiz araç kiralamak vs gerekir sanırım..
Aslında söyle 15:00 de yola cıktık 22:30 gibi evdeydik. Genel olarak benim sürekli tuvalete gitmem gerektiği için bol bol durduk ama uzunca bir mola veremedik. Sasece istanbul girişindeki feci trafikten dolayı bir 2 saate yakın duramadık ve o benim için çok ağır oldu, tuvalete gidemedim ayaklarım şişti. Ama giderken yaklaşık 5 saat yolculukta hiç sıkıntı yaşamamıştım. Muhtemelen sizin trafik sorununuz olmayacağı için sıkıntı yaşamazsınız

arkadaşlar o kdr çok konuşmuşunuz ki ben de dayanamadım.. Yaklaşık 10 gündür her allahın günü yrm kilo erik yiyorum :)) işe gelirken ayrı getiriyorum, evde ayrı yiyorum :) normalde de çok severdim, hamileyken iyice canım istiyor.. şuana kdr aşerdiğim tek şey diyebilirim :)
akşamki erik festivaline ben de katılıyorum

Benim doktorum Aydan Biri'nin çok yakın arkadaşıymış. Ondan duydum methini. Sende epeyce araştırmışsın @dilork da Aydan hoca'da ayrıntılı deneyimini anlatmış önceki sayfada.

@dilork canım bende aylin hocanın hastasıyım..
dün baktı bana kendisi, aydan hocanında numarasını verdi..
kararsızım açıkçası..
kafası beyni omurgası böbrekleri midesi kalbi kordonu eller ayaklar vs baktı çok şükür sıkıntı görmedi..
20 dk falan bakmıştır..
şimdi aradayım gitmeli miyim bilmiyorum..
sen nasıl yönlendirirsin beni ?

Canım ben net olarak ilk tekmesini (elimi koymadan) 19+3 te hissettim.
Sonra birkaç gün hissetmedim, bu hafta çok şükür daha sık hissediyorum. 1-2 hafta içinde çok net hissedersin.

bebek arabası alan yada fikri olan arkadaşlar ben hem uygun hemde kullanışlı araba almak istiyorum travel sstem öneriniz var mı ?

Bende aynıyım :)ilk çıkmaya başladığından beri kilolarca yiyorum :)biraz karnımı agrıtıyor ama napiyim :)ya birde bn tuzlayıp yiyorum zararlı ama napiyim ,

evet sonradan öğrendim. himalayayı denemedim..doktorumda tamamen kes dedi artık
Aslında ben çankırı tuzununda doğal ve yararlı olduğunu okumuştum ..hatta netten getirttik bir süre ,ve yemekler daha lezzetli ydi o süre zarfında :)

Bende aynıyım :)ilk çıkmaya başladığından beri kilolarca yiyorum :)biraz karnımı agrıtıyor ama napiyim :)ya birde bn tuzlayıp yiyorum zararlı ama napiyim ,
bende sizdenim hamileliğimin ilk aylarında başladım aşermeye ilk 10 tane kadar eriğe 10 tl verip almıştım şimdi çok hevesim kalmadı ama yine her gördüğümde alıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…