MERHABA güzel annelerr
aranızda hamile destek yastığı kullanan yada kullanmayı duşünen varmı? gecelerı yatarken sol tarafa çok rahat degilim..uykum çok sık bölünüyor..acaba alsam faydası olurmu?
evet hastane sahibi Hasan BİRİ ' nin eşi..Aydan Biri Koru hastanesinin kurucularından. İyi bir doktor diye duyuyorum bende hastalarının çoğu riskli gebeler. Riskli gebelik takibinde ün yapmış bir doktor. Umarım senin riskli bir durumun yoktur. Muayenehanesini bilmiyordum ama Hastanede de hasta kabul ediyor belki daha uyguna orada takibe alabilir seni. Koru da da her doktorun kendi doğum ücreti farklı acaba muayene ücreti de farklı mı diye düşündüm şimdi ?
tamam canımmm bende sipariş vereyim olmazsa ...yoksa erken başladı gece rahatsızlıklarıben aynı bunun gibi bi yastık kullanıyorum.. :) normalde de bacaklarımın arasına yastık koyarak uyumayı severdim.. şimdi bi de böle bi destek yastığı kullanılınca uykudayken bebişlerimize dha az baskı yaptığımızı öğrendim.. O yüzden severek kullanıyorum, çok da rahat ediyorum..
geçen günkü mercimek olayına döndü erik işi :)))) akşam saat 20:30'da herkesi erik yemeye davet ediyorumfire istemiyorum : ))))
Aslında söyle 15:00 de yola cıktık 22:30 gibi evdeydik. Genel olarak benim sürekli tuvalete gitmem gerektiği için bol bol durduk ama uzunca bir mola veremedik. Sasece istanbul girişindeki feci trafikten dolayı bir 2 saate yakın duramadık ve o benim için çok ağır oldu, tuvalete gidemedim ayaklarım şişti. Ama giderken yaklaşık 5 saat yolculukta hiç sıkıntı yaşamamıştım. Muhtemelen sizin trafik sorununuz olmayacağı için sıkıntı yaşamazsınızhadi ya.kaç saat sürdü yol? uçak daha iyi olur ama o zaman da orada gezemeyiz araç kiralamak vs gerekir sanırım..
yupiiigeçen günkü mercimek olayına döndü erik işi :)))) akşam saat 20:30'da herkesi erik yemeye davet ediyorumfire istemiyorum : ))))
Benim doktorum Aydan Biri'nin çok yakın arkadaşıymış. Ondan duydum methini. Sende epeyce araştırmışsın @dilork da Aydan hoca'da ayrıntılı deneyimini anlatmış önceki sayfada.evet hastane sahibi Hasan BİRİ ' nin eşi..
bir sıkıntı görmedi doktorum şükür, ama daha detaylı görmek istersem diye tavsiye etti..
hastanede hasta bakmıyo diye biliyordum.. korunun eski binasını kullanıyormuş..
randevularında sıkıntı yok ama, bir iki gün önceden aramanız yeterli dediler..
bikaç videosunu izledim, inanılmaz cihazları var..
ekran görüntüsünü anlık kaydedip 360 derece çevirerek bakıyor.. çocuğun dönmesi için uğraşmıyor..
eş durumundan cihaz ve imkan sıkıntısı yok tabi..
Ayrıntılı ultrason için Aydan Biri'ye gittim ben geçtiğimiz perşembe günü. çok kalabalıktı biraz alelacele baktı gibi geldi bana. çok şükür bir sıkıntı çıkmadı bebeğimde. daha önce amniyosentezi de kendisi yapmıştı Korudaki doktorum Aylin Anıl Aslanla birlikte. amniyosentez durumunuz varsa kesinlikle öneririm ama eğer sıkıntılı bir durumunuz yoksa ayrıntılı için gitmenizi önermem çünkü 15 dakika için 400 lira para ödedim. mutlaka değerlendirmesini çok iyi yapmıştır çünkü iyi bir doktor ama insan daha fazla zaman ayırmasını bekliyor adı üzerinde ayrıntılı ultrason.
@dilork canım bende aylin hocanın hastasıyım..Ayrıntılı ultrason için Aydan Biri'ye gittim ben geçtiğimiz perşembe günü. çok kalabalıktı biraz alelacele baktı gibi geldi bana. çok şükür bir sıkıntı çıkmadı bebeğimde. daha önce amniyosentezi de kendisi yapmıştı Korudaki doktorum Aylin Anıl Aslanla birlikte. amniyosentez durumunuz varsa kesinlikle öneririm ama eğer sıkıntılı bir durumunuz yoksa ayrıntılı için gitmenizi önermem çünkü 15 dakika için 400 lira para ödedim. mutlaka değerlendirmesini çok iyi yapmıştır çünkü iyi bir doktor ama insan daha fazla zaman ayırmasını bekliyor adı üzerinde ayrıntılı ultrason.
Canım ben net olarak ilk tekmesini (elimi koymadan) 19+3 te hissettim.ya kızlar sız hareketlerı hıssetmeye basladınız mı ve basladıysanız kacıncı kaftada basladınız ben hala hıssetmıyorum belkı hıssedıyorum ama anlamıyorum bılemedım tecrubelerınızı yazar mısınız
arkadaşlar o kdr çok konuşmuşunuz ki ben de dayanamadım.. Yaklaşık 10 gündür her allahın günü yrm kilo erik yiyorum :)) işe gelirken ayrı getiriyorum, evde ayrı yiyorum :) normalde de çok severdim, hamileyken iyice canım istiyor.. şuana kdr aşerdiğim tek şey diyebilirim :)
akşamki erik festivaline ben de katılıyorum
Bende aynıyım :)ilk çıkmaya başladığından beri kilolarca yiyorum :)biraz karnımı agrıtıyor ama napiyim :)ya birde bn tuzlayıp yiyorum zararlı ama napiyim ,arkadaşlar o kdr çok konuşmuşunuz ki ben de dayanamadım.. Yaklaşık 10 gündür her allahın günü yrm kilo erik yiyorum :)) işe gelirken ayrı getiriyorum, evde ayrı yiyorum :) normalde de çok severdim, hamileyken iyice canım istiyor.. şuana kdr aşerdiğim tek şey diyebilirim :)
akşamki erik festivaline ben de katılıyorum
Aslında ben çankırı tuzununda doğal ve yararlı olduğunu okumuştum ..hatta netten getirttik bir süre ,ve yemekler daha lezzetli ydi o süre zarfında :)evet sonradan öğrendim. himalayayı denemedim..doktorumda tamamen kes dedi artık
bende sizdenim hamileliğimin ilk aylarında başladım aşermeye ilk 10 tane kadar eriğe 10 tl verip almıştım şimdi çok hevesim kalmadı ama yine her gördüğümde alıyomBende aynıyım :)ilk çıkmaya başladığından beri kilolarca yiyorum :)biraz karnımı agrıtıyor ama napiyim :)ya birde bn tuzlayıp yiyorum zararlı ama napiyim ,
Kuzucuk iben 5tane almıştım alan olmaz belki diye ,sen 1tanesini al cnm herkesin duası olsunMesela ben listede değilimbaşka olmayanlar da vardır belki
Allah izin verirse güle güle donecen canimMüdürüm cerrahpaşadan bir prof buldu. Randevu aldım gideceğiz ona . Saat 17:00 da randevum bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırız en kötü amniyosentez yapacağız bakalım.
Özlem cnm ben 5tane almıştım kimse almıyor diye sen 1tanesini al olurmu ..Ben yazana kadar bitmis bilebenide duaya katın bidaha baslanrsa bende alrm cnm yazamadm dün bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?