- 24 Aralık 2014
- 1.145
- 1.322
- 78
- 35
Nasıl oluyor biliyormusun ,sanki elini koyunca alttan bi tumsek iniğ kalkıyor :)hem içten hem dıştan hissediyorsun :)zaten tekme attığı yer hassaslaşıyor :)ya kızlar sız hareketlerı hıssetmeye basladınız mı ve basladıysanız kacıncı kaftada basladınız ben hala hıssetmıyorum belkı hıssedıyorum ama anlamıyorum bılemedım tecrubelerınızı yazar mısınız
çok güzellerrr annesii....sağlıklı günlerde giysin inşallahBugün pazara çıktım ve kızıma hem çok ucuz hemde şık ciciler aldım
Bende aynıyım :)ilk çıkmaya başladığından beri kilolarca yiyorum :)biraz karnımı agrıtıyor ama napiyim :)ya birde bn tuzlayıp yiyorum zararlı ama napiyim ,
o kadar insanın kanına girdimki vicdan azabı çekiyorumayyh tuz tehlikeli ama eriğe de çok yakışıyooor.. ben bigün tuzlu bi gün tuzsuz yiyorum :) bu şekilde hem kendime ödül veriyorum hem de vicdanımı rahatlatıyorum :))
cok tatlisiniz annesi..masallah...Meraba teyzeler oğlumla biz geldik nasılsınız... :)
Yok cnm haklısın cidden her konuda çok hassasız ama iş bazı konulara gelince okadarda hassas olmuyoruz ..halbuki okadar önemli konularki ..alemsiniz bu kadar kirilgan olmayin. iki sure ile omur boyu namaz kilinabilir islam bu kadar kolaydir. ancak Allah bizlere gonderdigi kitaba ve soylediklerine cok kiymet verir.Siz de kiymet verin kirpip kucultmeyin. Vaktiniz yok diye yemeginizi yarim yapmiyorsaniz baska yemek bilmiyorum kuru fasulye niyetine kizartma yiyelim demiyorsaniz 9 aydan once dogsun bebegim demiyorsaniz kurallar onemlidir hayatta demekki..ilk yazdigimi dikkatle okudum latince okuyan cennete gidemez demedim ama yargilanmis hissetmis arkadaslar.. ben de ilk kez ilk kizimda hatim imndirdim tvden izliyodum ama ogrendim ki kendin okursan daha makbul..hic yorum yazanlar gibi yargilandigimi hissettmedim kural neyse o. sevgiler...
Vaay senmisin tuzlu erik furyasını başlatan :))şaka biyana demesen nolucak arkadaşlarda dahil kıştan beri erik diye sayıklıyoruz :)o kadar insanın kanına girdimki vicdan azabı çekiyorumsiz yınede tuzu abartmayın kuzucuklar
evet canımm benimmVaay senmisin tuzlu erik furyasını başlatan :))şaka biyana demesen nolucak arkadaşlarda dahil kıştan beri erik diye sayıklıyoruz :)
Bende bitanesini tuzluyorum diğerini tuzlamıyorum :)))ayyh tuz tehlikeli ama eriğe de çok yakışıyooor.. ben bigün tuzlu bi gün tuzsuz yiyorum :) bu şekilde hem kendime ödül veriyorum hem de vicdanımı rahatlatıyorum :))
bende sizdenim hamileliğimin ilk aylarında başladım aşermeye ilk 10 tane kadar eriğe 10 tl verip almıştım şimdi çok hevesim kalmadı ama yine her gördüğümde alıyom
Bak isminde eriklifalan fazla dolanma buralarda bacımm :)senin yine iyiymiş, eşim 3 eriğe 25 tl vermişti bikaç ay öncesimdi de her gün işte ve her akşam evde yiyorum, normalde de cok severdim, şimdi iyice arttı aramızdaki aşk ama tuzlu yemiyorum özellikle zararlı olmasın diye
Nasıl oluyor biliyormusun ,sanki elini koyunca alttan bi tumsek iniğ kalkıyor :)hem içten hem dıştan hissediyorsun :)zaten tekme attığı yer hassaslaşıyor :)
Yemek yediğinde 10dk sonra falan uzan dümdüz :)elini karnına koy ..bi sure sonra hissedersin
kuzuuuum :) çok ciciler.iyi günlerde kullansın inşallah.Bugün pazara çıktım ve kızıma hem çok ucuz hemde şık ciciler aldım
sıcaklar başladı eller ayaklar iyice şişiyo tuza bende dikkat ediyorumsenin yine iyiymiş, eşim 3 eriğe 25 tl vermişti bikaç ay öncesimdi de her gün işte ve her akşam evde yiyorum, normalde de cok severdim, şimdi iyice arttı aramızdaki aşk ama tuzlu yemiyorum özellikle zararlı olmasın diye
çok güzellerrr annesii....sağlıklı günlerde giysin inşallah
Bak isminde eriklifalan fazla dolanma buralarda bacımm :)
Aynen ya :)çok hoş bişiy ,ya ben pek böle hanım hanım bi bayan değilimdir :)hanı derlerya erkek gibi diye ,az buçuk oyleyim galiba :))ama inan hamileliğimde kadın olmak ne hoş ne ayrıcalıklı bişiy dedim ..çok güzel tarif etmişsin feridecim, bu çok güzel bi his yaa, ben de birkaç haftadır hissediyorum, özelikle son 1 haftadır da her gün mutlaka hissediyorum, çok seviyorum minik kelebeğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?