2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bugün pazara çıktım ve kızıma hem çok ucuz hemde şık ciciler aldım

Eklentiler

• image.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 124
  • image.webp
    60,2 KB · Görüntüleme: 145
  • image.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 124
  • image.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 138
  • image.webp
    49,9 KB · Görüntüleme: 128
  • image.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 125
Nasıl oluyor biliyormusun ,sanki elini koyunca alttan bi tumsek iniğ kalkıyor :)hem içten hem dıştan hissediyorsun :)zaten tekme attığı yer hassaslaşıyor :)
Yemek yediğinde 10dk sonra falan uzan dümdüz :)elini karnına koy ..bi sure sonra hissedersin

Bende aynıyım :)ilk çıkmaya başladığından beri kilolarca yiyorum :)biraz karnımı agrıtıyor ama napiyim :)ya birde bn tuzlayıp yiyorum zararlı ama napiyim ,

ayyh tuz tehlikeli ama eriğe de çok yakışıyooor.. ben bigün tuzlu bi gün tuzsuz yiyorum :) bu şekilde hem kendime ödül veriyorum hem de vicdanımı rahatlatıyorum :))

ayyh tuz tehlikeli ama eriğe de çok yakışıyooor.. ben bigün tuzlu bi gün tuzsuz yiyorum :) bu şekilde hem kendime ödül veriyorum hem de vicdanımı rahatlatıyorum :))
o kadar insanın kanına girdimki vicdan azabı çekiyorumsiz yınede tuzu abartmayın kuzucuklar

Yok cnm haklısın cidden her konuda çok hassasız ama iş bazı konulara gelince okadarda hassas olmuyoruz ..halbuki okadar önemli konularki ..
Arkadaşlar kendilerine göre haklılar ..birde hamilelik psikolojisi bu ya işte dahada hassaslaşıyorlar bende dahil sizde dahil :)
Siz paylaşımlarınıza devam edin lütfen ..herkes illaki aynı fikirde olmaz zorunda değilki ..ayrıca bu topik genel olarak eylül annelerine aittir :)yani lütfen darılmadan devam edin konuşmalara dahil olun ,olur böyle şeyler ,

Ya kızlar ben hareketlerini aşagılarda hissediyorum baya ..çok afedersiniz hani tuylerin bittiği yer varya tam oralara tekme atıyor yahu zıpır kız annesini düşünmüyorki birde çift rahimim yarım rahim gibi :)zaten accuk yeri var ama hanımefendi tekmesinden geri kalmıyor :)
Babasıda şikayetlendiğimi duyunca gülüyor :)beyimizin keyfi yerine geliyor kızı tekmeleyınce :)tovbee

bende sizdenim hamileliğimin ilk aylarında başladım aşermeye ilk 10 tane kadar eriğe 10 tl verip almıştım şimdi çok hevesim kalmadı ama yine her gördüğümde alıyom

senin yine iyiymiş, eşim 3 eriğe 25 tl vermişti bikaç ay önce simdi de her gün işte ve her akşam evde yiyorum, normalde de cok severdim, şimdi iyice arttı aramızdaki aşk ama tuzlu yemiyorum özellikle zararlı olmasın diye

Bak isminde eriklifalan fazla dolanma buralarda bacımm :)

çok güzel tarif etmişsin feridecim, bu çok güzel bi his yaa, ben de birkaç haftadır hissediyorum, özelikle son 1 haftadır da her gün mutlaka hissediyorum, çok seviyorum minik kelebeğimi

sıcaklar başladı eller ayaklar iyice şişiyo tuza bende dikkat ediyorum

çok güzel tarif etmişsin feridecim, bu çok güzel bi his yaa, ben de birkaç haftadır hissediyorum, özelikle son 1 haftadır da her gün mutlaka hissediyorum, çok seviyorum minik kelebeğimi
Aynen ya :)çok hoş bişiy ,ya ben pek böle hanım hanım bi bayan değilimdir :)hanı derlerya erkek gibi diye ,az buçuk oyleyim galiba :))ama inan hamileliğimde kadın olmak ne hoş ne ayrıcalıklı bişiy dedim ..
Eşime diyorumki kendimi kuluçka makinası falan gibi hissediyorum ..o içerde takılıyor kafasına gore :)mhiçbişey umrunda değil. Okadar korunaklıki :)ya minicik rahmim var x(çift rahimliyim )ama hanımefendi gerine gerine tekmeliyor :)çok hoşuma. Gidiyor bebişteki bu pervasızlık ne bileyim ya sonra ne büyük mucize diye düşünüyorsun ,şükrediyorsun haline karışık duygular cidden :)evet cnm bnmde 2haftadır falan hissediyorum ..

selamlar herkese.bugün bizim de kontrolümüz vardı kızlar.bebeğim bu defa çok kilo almamış gibi geldi bana.440 gr olmuş.bu arada bel ağrılarım için magnezyum verdi .diş eti kanamaları başladığı için kalsiyum testi istedi.kaşıntılar için karaciğer enzimlerine bakılacak.el ayak şişkinliği için de kesinlikle tuz tatlı ve hamur işi yasak dedi.barsak parlaklığı da yok denecek kadar azalmış.bebeğin daha iyi beslenmesi için ne yapmalıyım bilmiyorum.aslında balık dışında her şeyi yiyorum.dengeli beslenmeye çalışıyorum.tavsiyeniz var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…