- 24 Aralık 2014
- 1.145
- 1.322
- 78
- 35
kuzuuuum :) çok ciciler.iyi günlerde kullansın inşallah.
rekoru kırdırmam o benim56 dan 70 oldum
Ben 68 kiloyla hamile.kaldim su an ne durumdayim bilmiyorum ama 20 gun once 70 tim
selamlar herkese.bugün bizim de kontrolümüz vardı kızlar.bebeğim bu defa çok kilo almamış gibi geldi bana.440 gr olmuş.bu arada bel ağrılarım için magnezyum verdi .diş eti kanamaları başladığı için kalsiyum testi istedi.kaşıntılar için karaciğer enzimlerine bakılacak.el ayak şişkinliği için de kesinlikle tuz tatlı ve hamur işi yasak dedi.barsak parlaklığı da yok denecek kadar azalmış.bebeğin daha iyi beslenmesi için ne yapmalıyım bilmiyorum.aslında balık dışında her şeyi yiyorum.dengeli beslenmeye çalışıyorum.tavsiyeniz var mı ?
selamlar herkese.bugün bizim de kontrolümüz vardı kızlar.bebeğim bu defa çok kilo almamış gibi geldi bana.440 gr olmuş.bu arada bel ağrılarım için magnezyum verdi .diş eti kanamaları başladığı için kalsiyum testi istedi.kaşıntılar için karaciğer enzimlerine bakılacak.el ayak şişkinliği için de kesinlikle tuz tatlı ve hamur işi yasak dedi.barsak parlaklığı da yok denecek kadar azalmış.bebeğin daha iyi beslenmesi için ne yapmalıyım bilmiyorum.aslında balık dışında her şeyi yiyorum.dengeli beslenmeye çalışıyorum.tavsiyeniz var mı ?
ben zaten balık etliydimsen zayıfsın bence senin ideal . birde canlar aşı olalı 3 saat oldu ağrı falan yok ne zaman olucak bu ağrı ?
canım ben tam bir meyve canavarıyım:) ama sebzeyi ihmal ediyor olabilirim....peynir de vazgeçilmezim.bu arada bugün faruk beyin o kadar çok hastası vardı ki anlatamam..yine 2buçuk saat bekledim.bi de üstüne bi saat yol gelince perişan oldum.zor ayaktayımcanımmmm mutlaka sebzeye ağırlık ver. ihtiyacın olan vitaminleri sebze ve meyve gibi doğal yollardan almayı dene. veee mutlaka peynir tüket
Aynen ya :)çok hoş bişiy ,ya ben pek böle hanım hanım bi bayan değilimdir :)hanı derlerya erkek gibi diye ,az buçuk oyleyim galiba :))ama inan hamileliğimde kadın olmak ne hoş ne ayrıcalıklı bişiy dedim ..
Eşime diyorumki kendimi kuluçka makinası falan gibi hissediyorum ..o içerde takılıyor kafasına gore :)mhiçbişey umrunda değil. Okadar korunaklıki :)ya minicik rahmim var x(çift rahimliyim )ama hanımefendi gerine gerine tekmeliyor :)çok hoşuma. Gidiyor bebişteki bu pervasızlıkne bileyim ya sonra ne büyük mucize diye düşünüyorsun ,şükrediyorsun haline karışık duygular cidden :)evet cnm bnmde 2haftadır falan hissediyorum ..
tatlıyla benim de aram yok ama cidden tuzu abartmıştım tabiki de şiştimCanım ne güzel hayırlı haberlerle dönmüşsün bağırsak parlaklığı azalmış. Ben de tatlı yediğimde vücudumun çok şiştiğini hissediyorum, zaten sağlıklı olan da yememek. Benim bebeğim de birkaç gün küçüktü olması gerekenden, araştırdım özellikle -eski- kaşar peyniri, patates ve muz bebeğin büyümesini sağlıyomus, tabi ne kadar doğru bilmiyorum, ben bunları yemeye çalışıyorum, henüz tekrar kontrol vakti gelmedi, çok merak ediyorum bebeğim büyüdü mü
Ben de dün okudum canım, Allah kabul etsin inş...günaydın canım..Allah kabul etsin..bende akşama okuyacağım..evet sayı tamamlandı..
akşam yada yarın olucakta hafıf bır kas agrısı...ole buyuk bısı degil korkmaben zaten balık etliydimsen zayıfsın bence senin ideal . birde canlar aşı olalı 3 saat oldu ağrı falan yok ne zaman olucak bu ağrı ?
ağrı olmadıysa olmayacak demektir cnm benimde hiç canım yanmadı çok şükür darısı 2.dozaben zaten balık etliydimsen zayıfsın bence senin ideal . birde canlar aşı olalı 3 saat oldu ağrı falan yok ne zaman olucak bu ağrı ?
canım benim aşı olduğum günün akşamında ateşim biraz yükselmişti, ertesi gün kalktığımda da ağrı vardı. Ama tabi her bünye aynı olacak değil, belki senin hiç olmaz belki daha erken başlar, geçmiş olsun şimdiden, atlatmışsın
ağrı olmadıysa olmayacak demektir cnm benimde hiç canım yanmadı çok şükür darısı 2.doza
akşam yada yarın olucakta hafıf bır kas agrısı...ole buyuk bısı degil korkma
Canım ne güzel hayırlı haberlerle dönmüşsün bağırsak parlaklığı azalmış. Ben de tatlı yediğimde vücudumun çok şiştiğini hissediyorum, zaten sağlıklı olan da yememek. Benim bebeğim de birkaç gün küçüktü olması gerekenden, araştırdım özellikle -eski- kaşar peyniri, patates ve muz bebeğin büyümesini sağlıyomus, tabi ne kadar doğru bilmiyorum, ben bunları yemeye çalışıyorum, henüz tekrar kontrol vakti gelmedi, çok merak ediyorum bebeğim büyüdü mü
bende kestım artık kullanmıycamm tamamenn bıraktım :)ben azcık tuzlu yiyeyim direk şişiyor el ayak..hamile olmadan öncede yani..bazı sağlık sıkıntılarından tamamen kestim tuzu..hayat varmış diyorum...zehir o zehir : ))
bende ıgne olana kadar bı stres bı stres ....tetenos deyınce hanı agrılı acılı bişey gelır ınsanın aklına psıkojık olarak ondan etkılendık..hıssetmedım bıle ıgne olurken...ama aksama dogru hanı cok spor yaparsın kasların agrı olurya oyle bısı oldu ertesı gune geçti..bu demek oluyor ki herkesin lafına bakmicakmışım :) 2 arkadaş baya abarttılar da bende cidden acıtıcı bişey sanmıştım
bu lımon olayı ıyı soyledın canım bnde yapacagım :)ben de akşama kadar masa başındayım yarım saatte bir kalkıp turluyorum:) bir de içtiğim su sürahide oluyor içine 1 dilim limon atıyorum o da ödemi engelliyor başka faydaları da var tavsiye ederim. arada da kapımı kapatıp uzanıyorum kanepeye:) napim anca öyle geçiyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?