2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

canımmmm mutlaka sebzeye ağırlık ver. ihtiyacın olan vitaminleri sebze ve meyve gibi doğal yollardan almayı dene. veee mutlaka peynir tüket

Canım ne güzel hayırlı haberlerle dönmüşsün bağırsak parlaklığı azalmış. Ben de tatlı yediğimde vücudumun çok şiştiğini hissediyorum, zaten sağlıklı olan da yememek. Benim bebeğim de birkaç gün küçüktü olması gerekenden, araştırdım özellikle -eski- kaşar peyniri, patates ve muz bebeğin büyümesini sağlıyomus, tabi ne kadar doğru bilmiyorum, ben bunları yemeye çalışıyorum, henüz tekrar kontrol vakti gelmedi, çok merak ediyorum bebeğim büyüdü mü

ben zaten balık etliydim sen zayıfsın bence senin ideal . birde canlar aşı olalı 3 saat oldu ağrı falan yok ne zaman olucak bu ağrı ?

canım benim aşı olduğum günün akşamında ateşim biraz yükselmişti, ertesi gün kalktığımda da ağrı vardı. Ama tabi her bünye aynı olacak değil, belki senin hiç olmaz belki daha erken başlar, geçmiş olsun şimdiden, atlatmışsın

canımmmm mutlaka sebzeye ağırlık ver. ihtiyacın olan vitaminleri sebze ve meyve gibi doğal yollardan almayı dene. veee mutlaka peynir tüket
canım ben tam bir meyve canavarıyım:) ama sebzeyi ihmal ediyor olabilirim....peynir de vazgeçilmezim.bu arada bugün faruk beyin o kadar çok hastası vardı ki anlatamam..yine 2buçuk saat bekledim.bi de üstüne bi saat yol gelince perişan oldum.zor ayaktayım

kuluçka makinası mı hiç bu açıdan düşünmemiştim ama mantıklı kesinlikle mucize canım, inşallah hepimiz küçük mucizelerimizi kucağımıza alırız birer birer

tatlıyla benim de aram yok ama cidden tuzu abartmıştım tabiki de şiştiminşallah büyümüştür annesi kalbini ferah tut ve bol bol yemeye devam et.teşekkür ederim ben de patates ve muza ağırlık vereyim o zman bakalım ne olacak.

ben zaten balık etliydim sen zayıfsın bence senin ideal . birde canlar aşı olalı 3 saat oldu ağrı falan yok ne zaman olucak bu ağrı ?
ağrı olmadıysa olmayacak demektir cnm benimde hiç canım yanmadı çok şükür darısı 2.doza

teşekkür ederim canımmm soğuk kompleks iyi gelir yazmış arkadaşlar eve gidince uygulayacağım

ağrı olmadıysa olmayacak demektir cnm benimde hiç canım yanmadı çok şükür darısı 2.doza

inşalah canım çevremdekiler baya korkuttu yok kolumu kaldıramadım falan filan. vurulma esnasında acı duyacağımı hayal etmiştim nasıl oldu bitti anlamadım ebenin eli hafif sanırım :)) benim 2. doz 5 haziranda

aynen canım bende kaşarı normaldede çok severim hamilelikte te çok yiyorum . kaşar patates ve muz 3lüsüne bende dikkat ettim. 17. haftada gitiğimde 9 gün öndeydi şuan ne durumda merak ediyorum. 16 mayısa randevu alacağım inşallah 4 boyutlu için

bu demek oluyor ki herkesin lafına bakmicakmışım :) 2 arkadaş baya abarttılar da bende cidden acıtıcı bişey sanmıştım
bende ıgne olana kadar bı stres bı stres ....tetenos deyınce hanı agrılı acılı bişey gelır ınsanın aklına psıkojık olarak ondan etkılendık..hıssetmedım bıle ıgne olurken...ama aksama dogru hanı cok spor yaparsın kasların agrı olurya oyle bısı oldu ertesı gune geçti..

bu lımon olayı ıyı soyledın canım bnde yapacagım :)

kızlarr cok cok özür dılerım konu tekrarı olacak bılıorum ama gunes kremı konusunda önerebılecegınız bı krem war mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…