bende ıgne olana kadar bı stres bı stres ....tetenos deyınce hanı agrılı acılı bişey gelır ınsanın aklına psıkojık olarak ondan etkılendık..hıssetmedım bıle ıgne olurken...ama aksama dogru hanı cok spor yaparsın kasların agrı olurya oyle bısı oldu ertesı gune geçti..
Bende simdi doktordan geldim, doktorum masallah ne kadar gelişkin bi bebek dedi, gelisimi cok guzelmis ilerdeymis, kizim olucak insaallah.. Hatta karnim.hic cikmadi, doktorun gorunce şoka girdi, sen düşuk mu yaptin dedi , guldu .. Hatta masallah ne guzel fizigin var dedi.. Boyum 1.78oh maşallah fıstık gibisin :)
Tetanoz mu? Bende yaptirdim 2 hafta once, ikinci doz icin 18 mayisa gun verdi.yarın aşım var
kızlarr cok cok özür dılerım konu tekrarı olacak bılıorum ama gunes kremı konusunda önerebılecegınız bı krem war mı :)
canım tetenoz ilk doz benim ki nedense bende heyecan yaptım ağrıyomuş falan yaTetanoz mu? Bende yaptirdim 2 hafta once, ikinci doz icin 18 mayisa gun verdi.
Bende simdi doktordan geldim, doktorum masallah ne kadar gelişkin bi bebek dedi, gelisimi cok guzelmis ilerdeymis, kizim olucak insaallah.. Hatta karnim.hic cikmadi, doktorun gorunce şoka girdi, sen düşuk mu yaptin dedi , guldu .. Hatta masallah ne guzel fizigin var dedi.. Boyum 1.78Allaha sukur
Evet ben 5 gun ustune yatamadim, hatta cogu kiside 2 gun ateslenme yapiyomus, bende olmadi cok sukur. Sadece agridi..canım tetenoz ilk doz benim ki nedense bende heyecan yaptım ağrıyomuş falan ya
Canim o karin genisligi ve kisiden kisiye degisiyo.. Doktorum dediki senin karnin ve çatın o kadar genis ki cocuk dolasicak bol bol yer buluyomaşallahhhh size çifte fıstıklar :)) benmde 170 boy ama göbüş top gibi bugün ebe aa sen kaç haftalıksın diyoyuvarlanarak yürücem yakında ahhahaha
Tesekkür ederizzzzzz :)cok tatlisiniz annesi..masallah...
Canim o karin genisligi ve kisiden kisiye degisiyo.. Doktorum dediki senin karnin ve çatın o kadar genis ki cocuk dolasicak bol bol yer buluyo
maşşalllahhh bende 07:30 da kalktımhatunlar günaydın desem geç mi olur biraz2 de kalktımda ayıptır söylemesi
kızlar bu aşı sağlık ocağında ücretsiz yapılıyo dimi eşim özele sormuş sgklıya 30 demişler.
bide şu tuz meselesini konuşmuşsunuz dün tuz yemiyim dedim akşama kadar başım ağrıdı sonrada üzerine mide bulantısı eklendi. bende bastım tuzlu eriğikendime geldim yahu. tansiyonum düşük seyrediyo. normalde tuzlu yemezdim hatta yemekleri tuzsuz yapıp piştikten sonra sofrada tuzunu atardım şimdi dengem bozuldu. bu tansiyonu yükseltmek için tuz dışında önerisi olan varmı? henüz şişmedim ama sonra nolur bilmiyorum
allah yardımcın olsun canım. dualarım seninle . dönmeni sabırsızlıkla bekliyorum. allaha emanet olun ikşiniz degidiyorum ben ,
"Ben size yetmez miyim " Kur'an 39:36
De ki : Allah bana yeter " Kur'an 39:38
yemeğe tuz attığımı gören çok tuz kullanma diyo. sabit ayakta zaten duramıyorum hem yoruluyorum hem tansiyonum düşüyo yürürsem hiç bi problem yok nasıl bişeyse? doktora gidince konuşuruk artıkmaşşalllahhh bende 07:30 da kalktım
sağlık ocagında ücretsiz ordan yaptırabilirsin...benımde tansıyon hep düşük tuz severımde tuketırımde eşim dışınd ayasak koyan yok tansıyonu yukseltmek ıcın baska bır onerım yok cnm doktoruna danış ıstersen de yuksek tansıyon gebelıkte pek ıyı degil...
canım inşallah herşey yolundadır. rabbim yardımcınız olsun...gidiyorum ben ,
"Ben size yetmez miyim " Kur'an 39:36
De ki : Allah bana yeter " Kur'an 39:38
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?