2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

aynen abartılacak birşey değilmiş demekki

bu arada kızlar bu gunler dırek karnıma tepkı degılde asagı rahmıme dogru bı hoplama oluyor sankiacaba bebegin duruşuyla ılgılı bısımı yada dikine mi tekme atıyorbilemedim

oh maşallah fıstık gibisin :)
Bende simdi doktordan geldim, doktorum masallah ne kadar gelişkin bi bebek dedi, gelisimi cok guzelmis ilerdeymis, kizim olucak insaallah.. Hatta karnim.hic cikmadi, doktorun gorunce şoka girdi, sen düşuk mu yaptin dedi , guldu .. Hatta masallah ne guzel fizigin var dedi.. Boyum 1.78 Allaha sukur

kızlarr cok cok özür dılerım konu tekrarı olacak bılıorum ama gunes kremı konusunda önerebılecegınız bı krem war mı :)

avene'nin +50sini kullanıyorum.. Hatta geçenlerde 3lü setinde indirim vardı, foruma da fotosunu atmıştım canım..

maşallahhhh size çifte fıstıklar :)) benmde 170 boy ama göbüş top gibi bugün ebe aa sen kaç haftalıksın diyo yuvarlanarak yürücem yakında ahhahaha

maşallahhhh size çifte fıstıklar :)) benmde 170 boy ama göbüş top gibi bugün ebe aa sen kaç haftalıksın diyo yuvarlanarak yürücem yakında ahhahaha
Canim o karin genisligi ve kisiden kisiye degisiyo.. Doktorum dediki senin karnin ve çatın o kadar genis ki cocuk dolasicak bol bol yer buluyo

Canim o karin genisligi ve kisiden kisiye degisiyo.. Doktorum dediki senin karnin ve çatın o kadar genis ki cocuk dolasicak bol bol yer buluyo

bende çatımı merak ediyorum size geniş olduğu ne zaman söylendi muayene mi edildiniz ?

hatunlar günaydın desem geç mi olur biraz 2 de kalktımda ayıptır söylemesi

kızlar bu aşı sağlık ocağında ücretsiz yapılıyo dimi eşim özele sormuş sgklıya 30 demişler.
bide şu tuz meselesini konuşmuşsunuz dün tuz yemiyim dedim akşama kadar başım ağrıdı sonrada üzerine mide bulantısı eklendi. bende bastım tuzlu eriğikendime geldim yahu. tansiyonum düşük seyrediyo. normalde tuzlu yemezdim hatta yemekleri tuzsuz yapıp piştikten sonra sofrada tuzunu atardım şimdi dengem bozuldu. bu tansiyonu yükseltmek için tuz dışında önerisi olan varmı? henüz şişmedim ama sonra nolur bilmiyorum

Arkadaşlar aranızda magnezyum alan var mıdır? Bi iki gündür ağrılarım vardı özellikle ayakta durunca uyuşma oluyordu doktorum magnezyum verdi. Ne kadar sürede geçer bu ağrılar? ???

maşşalllahhh bende 07:30 da kalktım
sağlık ocagında ücretsiz ordan yaptırabilirsin...benımde tansıyon hep düşük tuz severımde tuketırımde eşim dışınd ayasak koyan yok tansıyonu yukseltmek ıcın baska bır onerım yok cnm doktoruna danış ıstersen de yuksek tansıyon gebelıkte pek ıyı degil...

yemeğe tuz attığımı gören çok tuz kullanma diyo. sabit ayakta zaten duramıyorum hem yoruluyorum hem tansiyonum düşüyo yürürsem hiç bi problem yok nasıl bişeyse? doktora gidince konuşuruk artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…