2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlarr cok cok özür dılerım konu tekrarı olacak bılıorum ama gunes kremı konusunda önerebılecegınız bı krem war mı :)
Önceki sayfalarda bi arkadaşımız paylaşmıştı, solante pregna hamileler için özelmiş...
henüz alamadım, eczanelerde bulunmuyor sanırım, sipariş üzerine getiriyoruz dedi.

bu arada kızlar bu gunler dırek karnıma tepkı degılde asagı rahmıme dogru bı hoplama oluyor sankiacaba bebegin duruşuyla ılgılı bısımı yada dikine mi tekme atıyorbilemedim
Bence mesanenin üstünde zıplıyor Bnm de oluyor bazen :)

teşekkür ederim canımmm soğuk kompleks iyi gelir yazmış arkadaşlar eve gidince uygulayacağım

evet canım soğuk iyi geliyomuş, hatta hemşirem bana el büyüklüğünde pamuğu kolonyayla ıslat, buzdolabı poşetine koyup buzdolabında 2-3 saat beklet, sonra da aşı olan yere koy dedi ama ben koluma dokunamadığımdan yapamadım sen deneyebilirsin istersen

ben pek muz yiyemiyorum canım kabızlık yapıyor bende ama kaşar peyniri ve patatesi bolca yiyorum, benim randevum da 16 sında, inşallah ikimiz de sağlıklı haberler alırız

Ben kararınızı etkilemek istemem açıkcası sadece kendi tecrübemi paylaşmak istedim. Benim randevum 3 de olmasına rağmen beni 4 de aldı. (özel muayehanelerde bu uygulama beni çok sinirlendiriyor açıkcası. randevuya sadık kalınması gerekiyor. bu tür aksamaların nedeni olarak araya son anda birilerinin dahil edilmesi olduğunu düşünüyorum ve bunu etik bulmuyorum). muayenehane çok kalabalıktı zaten ve 15 dk içinde bana kısıtlı açıklama yaparak muayeneyi sonlandırdı. soracağım soruları bile ayaküstü kapı eşiğinde sordum. O kadar para verip 15 dakikada yollanmak kendimi aptal gibi hissettirdi.

Aydan Hoca'nın çok iyi bir doktor olduğunu biliyorum (bana amniyosentez de yapmıştı) o nedenle kısa süre bakmasından ya bişileri gözardı ettiyse gibi bir düşüncem olmadı açıkcası yılların tecrübesiyse eminim gerekli olan tüm kontrolleri yapmıştır ve sorun olmadığı kanısına varmıştır ama ben hiç bişi anlamadım kızımın gelişimine dair. organlarını çok net göremedim bile. Gerçi buna da çok takılmıyorum kızım sağlıklı olsun doktor sağlıklı olduğuna kanaat getirmiş olarak bana sağlıklı raporu vermiş olsun yeter.

yani bu tamamen sizin kararınız belki yoğun olmadığı güne denk gelir ve uzun uzun görüşürsünüz onu bilmiyorum. eğer giderseniz tecrübelerinizi paylaşmanızı isterim. ben de istemeden işinin ehli bir doktoru karalamış olmam bu şekilde.

Beni aşı için arayan soran yook.. acaba kendim gidip, bana aşı vurun mu desem

canım sen sağlık ocağına kaydını yaptırmadın mı, yaptırdıysan aramaları lazım, sen ara niye beni aramıyosunuz diye sor bence bi de doktorun aşıdan bahsetti mi hiç, mesela benim doktorum 2 hafta içinde aşı ol sağlık ocağına gidipte dedi ve hemen bikaç gün sonrasında sağlık ocağından da aradılar, aşı için gelin diye, böylece doktorumun dediği tarihlerde aşı olmuş oldum, neyseki tek doz oldum, kurtuldum, darısı başına

Beni aşı için arayan soran yook.. acaba kendim gidip, bana aşı vurun mu desem
Daha önce gitmişmiydin, hamile olarak kaydın var mı sağlık ocağında?,
Benim kaydım yokmuş, doktoruma kimse beni aramadı deyince, tekrar bildirdi.
14. haftaya kadar bakanlığa mı ne bildirilmesi gerekiyormuş, benimki geç bildirilmiş oldu.
Sağlık ocağındaki görevli stres yaptı.

sağlık ocağına kaydımı yaptırmıştım ve ordaki hemşire biz aşı için sizi ararız demişti ama ses seda yoook.. doktoruma da perş gidicem detaylı usg için.. eğer perş kdr arayan olmazsa, doktoruma sorar, ben ararım madem :)
teşekkürler kızlar :)

EYLÜL ANNELERİ MERHABA,
ben ekim anneleri grubundayım size merak ettiğim bir şey sormak istiyorum suan 18 haftalık bebeğim,hareketlerini tam olarak hangi haftada hissettiniz ve ilkinden sonra hissetme aralıkları nasıl ?cevap verirseniz çok sevinirim.herkese hayırlı hamilelikler ve doğumlar dilerim..

canim tam olarak 19 haftada kalp atisi gibi 21 haftada net olarak hissedersin canim hissetme kisiden kisiye degisir ama en net 21 haftada

bebek arabası alan yada fikri olan arkadaşlar ben hem uygun hemde kullanışlı araba almak istiyorum travel sstem öneriniz var mı ?
canım biz e-bebekten aldık 550 idi biz aldığımızda birde 23 nisana özel 200 tl hediye çeki vardı çok güzel bütün tekstili sökülüp makinada yıkanabiliyor. 5,5 kilo çok güzel kaliteli tavsiye ederim.
Joie Aire Luxx Travel Sistem Midnight dots

Eklentiler

• lJOI-T0926ABMID000_1.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 96
Canim Merhaba ben tam 18+4de tam olarak hissetmiştim o zaman günde bi iki ancayDı şimdi 22+4 olduk oglusum biraz uyusan diyorum bazen çok sıklasti

Ya kızlar dün aşı oldum bana dokundu açıkçası kolum acayip sızlıo kaldıramıorum resmen normalde cansız bitkin bi insan değilimdir dün akşam doktoruma da göründüm herşey gayet güzel dedi ama 2 gündür oğlum çok seyrek hareketini hissettirio acaba aşının etkisi midir ya çocuğa dokunmuş olabilir mi ? Aranızda böle bişe yaşayan var mı ?

18. haftadan beri hissediyorum ama 20. haftadan beri dha net ve sık hissediyorum canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…