- 27 Ekim 2013
- 316
- 254
- 53
Önceki sayfalarda bi arkadaşımız paylaşmıştı, solante pregna hamileler için özelmiş...kızlarr cok cok özür dılerım konu tekrarı olacak bılıorum ama gunes kremı konusunda önerebılecegınız bı krem war mı :)
Bence mesanenin üstünde zıplıyorbu arada kızlar bu gunler dırek karnıma tepkı degılde asagı rahmıme dogru bı hoplama oluyor sankiacaba bebegin duruşuyla ılgılı bısımı yada dikine mi tekme atıyor bilemedim
Allah güzel haberlerle dönmeni nasip etsingidiyorum ben ,
"Ben size yetmez miyim " Kur'an 39:36
De ki : Allah bana yeter " Kur'an 39:38
Canım Allah yardımcın olsun, bebeğin çok sağlıklıdır inşallah.gidiyorum ben ,
"Ben size yetmez miyim " Kur'an 39:36
De ki : Allah bana yeter " Kur'an 39:38
Benide kimse aramadı, en sonunda ben aradım 22. haftayı doldur öyle gel dedi bana hemşire..Beni aşı için arayan soran yook.. acaba kendim gidip, bana aşı vurun mu desem
teşekkür ederim canımmm soğuk kompleks iyi gelir yazmış arkadaşlar eve gidince uygulayacağım
aynen canım bende kaşarı normaldede çok severim hamilelikte te çok yiyorum . kaşar patates ve muz 3lüsüne bende dikkat ettim. 17. haftada gitiğimde 9 gün öndeydi şuan ne durumda merak ediyorum. 16 mayısa randevu alacağım inşallah 4 boyutlu için
L little3_baby canım bende aylin hocanın hastasıyım..
dün baktı bana kendisi, aydan hocanında numarasını verdi..
kararsızım açıkçası..
kafası beyni omurgası böbrekleri midesi kalbi kordonu eller ayaklar vs baktı çok şükür sıkıntı görmedi..
20 dk falan bakmıştır..
şimdi aradayım gitmeli miyim bilmiyorum..
sen nasıl yönlendirirsin beni ?
Beni aşı için arayan soran yook.. acaba kendim gidip, bana aşı vurun mu desem
Daha önce gitmişmiydin, hamile olarak kaydın var mı sağlık ocağında?,Beni aşı için arayan soran yook.. acaba kendim gidip, bana aşı vurun mu desem
Canim bende uzun araştırmalarım sonucu solante pregna kullaniyorumkızlarr cok cok özür dılerım konu tekrarı olacak bılıorum ama gunes kremı konusunda önerebılecegınız bı krem war mı :)
canim tam olarak 19 haftada kalp atisi gibi 21 haftada net olarak hissedersin canim hissetme kisiden kisiye degisir ama en net 21 haftadaEYLÜL ANNELERİ MERHABA,
ben ekim anneleri grubundayım size merak ettiğim bir şey sormak istiyorum suan 18 haftalık bebeğim,hareketlerini tam olarak hangi haftada hissettiniz ve ilkinden sonra hissetme aralıkları nasıl ?cevap verirseniz çok sevinirim.herkese hayırlı hamilelikler ve doğumlar dilerim..
canım biz e-bebekten aldık 550 idi biz aldığımızda birde 23 nisana özel 200 tl hediye çeki vardı çok güzel bütün tekstili sökülüp makinada yıkanabiliyor. 5,5 kilo çok güzel kaliteli tavsiye ederim.bebek arabası alan yada fikri olan arkadaşlar ben hem uygun hemde kullanışlı araba almak istiyorum travel sstem öneriniz var mı ?
Canim Merhaba ben tam 18+4de tam olarak hissetmiştim o zaman günde bi iki ancayDı şimdi 22+4 olduk oglusum biraz uyusan diyorum bazen çok sıklastiEYLÜL ANNELERİ MERHABA,
ben ekim anneleri grubundayım size merak ettiğim bir şey sormak istiyorum suan 18 haftalık bebeğim,hareketlerini tam olarak hangi haftada hissettiniz ve ilkinden sonra hissetme aralıkları nasıl ?cevap verirseniz çok sevinirim.herkese hayırlı hamilelikler ve doğumlar dilerim..
Ben bir arayim ebeyi olmazsa benide arayan olmadıBeni aşı için arayan soran yook.. acaba kendim gidip, bana aşı vurun mu desem
EYLÜL ANNELERİ MERHABA,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?