- 27 Ekim 2013
- 316
- 254
- 53
19+3 te net hissettim, sonrası çok sık olmuyor, arada hiç hissetmediğim oldu, ama bu hafta çok sık hissediyorum.EYLÜL ANNELERİ MERHABA,
ben ekim anneleri grubundayım size merak ettiğim bir şey sormak istiyorum suan 18 haftalık bebeğim,hareketlerini tam olarak hangi haftada hissettiniz ve ilkinden sonra hissetme aralıkları nasıl ?cevap verirseniz çok sevinirim.herkese hayırlı hamilelikler ve doğumlar dilerim..
Ya kızlar dün aşı oldum bana dokundu açıkçası kolum acayip sızlıo kaldıramıorum resmen normalde cansız bitkin bi insan değilimdir dün akşam doktoruma da göründüm herşey gayet güzel dedi ama 2 gündür oğlum çok seyrek hareketini hissettirio acaba aşının etkisi midir ya çocuğa dokunmuş olabilir mi ? Aranızda böle bişe yaşayan var mı ?
cnm öyle diyorsun ama yakin bi arkdsm da aynen bnm gibi olmuş.ultrasona gore dogurdugnu söyledi.üstelik normal dogum.yani acilma kendi baslamis evde.bilmym ki cnm aklim karisti.neyse 30 lara gelirsem netlik kazanır insyok cnm ya o şekilde hiç bir gebelik hesaplanmaz anlamıyorum ben dr ları son adet tarihi neyse 40 hafta ona göre hesaplanır pco vs varsa bilemem de 14 ağustos demen 36 37 ci haftada bebeği almak demek 2 değil isterse 4 hafta önden gitsin o usg ye göre gelişimi ama as olan sat tır.
hakkında hayırlısı ama aklında olsun bu yazdıklarım.
iyi almışşsın canım kampanya bitmiş galiba 649 fiyatı şuandacanım biz e-bebekten aldık 550 idi biz aldığımızda birde 23 nisana özel 200 tl hediye çeki vardı çok güzel bütün tekstili sökülüp makinada yıkanabiliyor. 5,5 kilo çok güzel kaliteli tavsiye ederim.
Joie Aire Luxx Travel Sistem Midnight dots
canim tam olarak 19 haftada kalp atisi gibi 21 haftada net olarak hissedersin canim hissetme kisiden kisiye degisir ama en net 21 haftada
@cryofangelCanim Merhaba ben tam 18+4de tam olarak hissetmiştim o zaman günde bi iki ancayDı şimdi 22+4 olduk oglusum biraz uyusan diyorum bazen çok sıklasti
. Cnm benimde aynen dediğin gibi çok yukardaydi.ben de yok ya bebek değilbbaşka bisey gaz dir diyordum.yani o kadaryukarda nnasil olur diyordum.ama dun detayliya girdm.dr bebegin kafasi asagi sağ tarafiimda ayakları solda üsttededi.yani aleti de baya yukarda gezdirdi göbekten ayaklara bakarken.dr a da sordum hatta BN hep yukarda hissedyrm .bu kadar çok mu yer kapliyo dedim.dr baya uzunboylu olck dedi.öyle cnm yani bebisindir benceKızlar ben hareketleri henüz net hissedemedim ama bişey sorucam?
Bazen çok yemek yedıkten sonra yada tatlı yedikten sonra, sağ göğsümün alt tarafında yani karnımın üstünde bişeyler hissediyorum tam olarak ne oldugunu anlayamıyorum ama ayakları sanırım :) Ama o kadar yukarda hissetmem normal mi?
yani doktor ultrasonda bakarken alt taraflarda hatta kra doğru bakıyo nerdeyse, ama ben göğsümün altında hissediyorum. Hiç böyle hisseden var mı yada siz nasıl hisediyosunuz bebişlerin hareketlerini?
Ben bir arayim ebeyi olmazsa benide arayan olmadı
oyhhhh çok sıkıldım...çok halsizim...elimi kaldıracak halim yoğğğ
Cnm o kisiden kisiye, fizikten fizige degisiyo , benim ic karnimla, çatim cok genismis.. Doktor , cocuk bayaga gezicek yer buluyo dedi.. Normal dogum buyuk ihtimalledemaşallahhhh size çifte fıstıklar :)) benmde 170 boy ama göbüş top gibi bugün ebe aa sen kaç haftalıksın diyoyuvarlanarak yürücem yakında ahhahaha
Müdürüm cerrahpaşadan bir prof buldu. Randevu aldım gideceğiz ona . Saat 17:00 da randevum bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırız en kötü amniyosentez yapacağız bakalım.
nerden anladı canım çatı muaynesi alttan yapılıyor diye duymuştum doğrumuCnm o kisiden kisiye, fizikten fizige degisiyo , benim ic karnimla, çatim cok genismis.. Doktor , cocuk bayaga gezicek yer buluyo dedi.. Normal dogum buyuk ihtimallede
güzel haberlerini bekliyoruz canıom allah yardımcın olsun...Müdürüm cerrahpaşadan bir prof buldu. Randevu aldım gideceğiz ona . Saat 17:00 da randevum bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırız en kötü amniyosentez yapacağız bakalım.
evet canım soğuk iyi geliyomuş, hatta hemşirem bana el büyüklüğünde pamuğu kolonyayla ıslat, buzdolabı poşetine koyup buzdolabında 2-3 saat beklet, sonra da aşı olan yere koy dedi ama ben koluma dokunamadığımdan yapamadımsen deneyebilirsin istersen
68 kiloyla başladım 74 buçuk oldum hafta sonuna 75 olursam bizim doktordan bir fırça daha yerim heral deKızlar henüz hiiç kilo almadım ....inş almamda ,1,5aydır yiyorum bol bol henuz almadım ama korkuyorumda zaten 85 le hamile kaldım :)şimdi 76yım :)
Karnı da çıkmadı acaba karnımın çıkmaması rahmim küçük diyemi ..çift rahimim ben ondan mı acep ..
Sizde durumlar nasıl bilhassa kilolu hamilelerin karnı çıktımı ,
Şart değilki ya aşı ..ben olmayacam :)gerek gormuyorum ..dr özellikle olunmu dedi cnmBen bir arayim ebeyi olmazsa benide arayan olmadı
Sen yine iyiymişsin çok kilolu yani aşırı kilolu değilsin :)dr da bna her gidişimde aldınmı kilo diyor :)bn de hayır :)kilolu olunca kilo almıyorsun demekki :)68 kiloyla başladım 74 buçuk oldum hafta sonuna 75 olursam bizim doktordan bir fırça daha yerim heral de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?